Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Geldim bennn,yemeğimi yaptım ama yemedim daha..Birazdanda yerim inşallah,demlensin az biraz...

Berincim ev işleri işte nolsun yaa,yemek,bulaşık,ortalık topla arada müzik dinliyorum tv ye bakıyorum.Gerçi bu saatlerde kafama göre birşey olmuyor genelde...Öle takılıyom anlıcan:)))

fox tv de unutma beni adlı dizi güzel bi bak istersen...kaydirigubbakcemile2 hemde bir derdim köşesini okuyorum kendimle kıyaslıyorum ben ne yapardım diye canım............

biz geldikkkkkkk:lepi:
oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiii doktorum boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyooooo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr

siz tam dayaklıksınız benım kocişin gelme vaktı teker teker damlıyosunuz.berın ,pink,myhope gördüm sızı....sobeee.....ama ben cıkıyorum maalesef esım ha geldı ha gelecek....

oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiii doktorum boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyooooo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr

ay canım gözün aydın hadı masallah dıyelım oğluşumuza.boncuk dıyo hee ay güldürdün benı :) demkkı erkekler 3 e 2 öndeler.swet bızım kızlar azınlıkta eee arttıran yokmu teyzelerı bol bol calısın bakalım. benımde yarın 10:30 da kontrolum bakalım bızım prenses ne alemde darısı bızım basımıza teyzesı...

siz tam dayaklıksınız benım kocişin gelme vaktı teker teker damlıyosunuz.berın ,pink,myhope gördüm sızı....sobeee.....ama ben cıkıyorum maalesef esım ha geldı ha gelecek....

ama ben yeni geldimmmmm hemen topike girdim canımmmm neyse iyi akşamlarrrr öpüyoruz seniiia.s.

selamlar ben geldim.
ama asi bitene kadar yokum haberiniz ola
ay nevin sağol yani.ne güldürdün beni :)))))))) ilahi.
ya iyide bana adetinin üçüncü günü gel dedi.bu ne demek.o halde bakacak hali yoktur heralde dimi yaaaa.ööööööğğğğğğğkkkk

canım çok sevindim
ne güzel yaaa.insanın doktorundan güzel haberler alması.insanın içinde hayatını anlamlandıran bişeyin olduğunu bilmesi.allah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inş.
canım sende güzel haberlerle dön emi teyzelere
böyle olacağından benim şüphem yok da.seninde için rahat olsun canım

merhabalar canlarım sizlerden ayrı kalmak beni üzdü geçena yrılma derecesine geldim kocamın bu umarızlığı yuvamızn ykılmasına sebep olacak, çok üzüntüler atlattım artık sağlığım kaldırmıyo bu olanları en basitinden tedaviye gtimek yerine ailesinin yönlendirmeleriyle hocaya gidelim dio bunlara tahammülüm kalmadı çocuk konusunda bile onlar kakar veriyo ve en çıldırıtcı şey onalar göre bunların hepsi normal ben büyütüyomuşum meselyi üzüntüden hasta oldum 1 haftadır yatıorum yatak döşek 14 iğne verdi dr 4 gün sonra kontrole gidicem zatürreyim bu olanları ünyem kaldırmo artık Allahım bana yardım etsin gözüm çocuk filan görmüo artık hevesim kalmadı

canım yaaaa (( senağlama senağlama
seni çok merak ediyodum.çok üzüldüm.geçen bi selam vermiştin bi daha gelmedin.çok geçmiş olsun canım arkadaşım.üzülme.hastalığını zor geçirirsin ama çok üzülürsen.bu geçici bi rahatsızlık.iyileşirsin canım.çok kolay tedavini olursun.merak etme.ya sen en başta kendine lazımsın.hasta olunca insana kimseden fayda yok.neden bu kadar esiyet ediyosun kendine.
ya niye böyle yapıyolar ya.vicdansız mı bunlar.3 sene olmuş bunun erkeni mi kalmış.bir an önce neyse bakılması lazım çaresine.hem de siz bu kadar istiyoken.
canım sen bu bebeği kendin için istiyosun. onlar için değil ki.lütfen vazgeçme.
eşini ikna edemiyomusun bi şekilde.yani sabrederek ve de eşinle uzun uzun konuşarak atlatırsın inş. yaa.
lütfen kendine dikkat et lütfeeeennn
allah yardımcın olsun

radyolojim benim saolsın cnm bak 2 hafta kadar öncede yine senle karşışamıştık canım şimdide sen bana destek oluyosun gene canım benim teşekkür ederim , akıllanmam için hasalamam gerekiomuştu artık üzlmem söz verdim kendime kocamın tekmeyi ataam gerekise kenmi üzmücem açıldı gözüm artık süprizzzzzşakkıdıyasakkelimesırnaşık şey

yok canım yok
sakın haaa
onun bunun için insan sevdiğinden vazgeçer mi hiç.eşinin de sana değer verdiğinden eminsen eğer bu geçici dönemi atlatırsınız canım.bence sen kendini biraz topla güzelim.sen tedavisi çok kolay olan bi hastalığa yakalanmışsın ama allah korusun.üzüntüyle insanların başına gelmeyen yok.
ama öfkeyle ve de üzüntüyle karar verme canım benim.çok yıpranmıştır senin şimdi sinirlerin hem de vücudun.atlatılmayacak hiçbişey yok.sizin aranız düzelsin de bebiş ne de olsa gelir.hiçbişey için geç kalınmış değil
şimdi kendi evindesin değil mi

zuhalcim kendine iyi bak tatlım aramıza dönmene çok sevindim eşini ikna ediceksin hayırlısıyla canım..inşş...kendini bir toparla iyileş tedaviye başlarsınız inşş canım..

denefcim hayırlı akşamlar canımcım nasılsın?topikte senle ben varız galiba...nasıl gidiyor hayat....

selam canlarım ben geldim.annemdeydim.ben 3 e bölünmüş bi insanım.evim.annem ve kaynanam.bunada çok şükür..
radyolojim bende özledim bacım.geçmişi okuyodum.hsg hakkında bilgi vereyim azcuk.korkma guzum.zor degil.kişiye göre degişir.ben 2 kere çektrdim.hep masaya şöle yattım.bebegime kavuşacagım.bu zorluklar gelecegim için...ayrıca hsg den sonra hamile kaldım.hemde tedavisiz...insallah seninde öle olur...:Saruboceq:
yumurtlamatakibi vajinal bakılıyo.ama zor degil.adetliyken bakılıyo...canın yanmıyo.başla gülüm tedavine.geç kalma....sonra benim gibi yaş geçince pişman olursun...
insallah tez zamanda bebişine kavuşursun..

myhope ay yerim ben onun poposunu...:roflol:
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…