- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.581
fox tv de unutma beni adlı dizi güzel bi bak istersen...kaydirigubbakcemile2 hemde bir derdim köşesini okuyorum kendimle kıyaslıyorum ben ne yapardım diye canım............Geldim bennn,yemeğimi yaptım ama yemedim daha..Birazdanda yerim inşallah,demlensin az biraz...
Berincim ev işleri işte nolsun yaa,yemek,bulaşık,ortalık topla arada müzik dinliyorum tv ye bakıyorum.Gerçi bu saatlerde kafama göre birşey olmuyor genelde...Öle takılıyom anlıcan:)))
biz geldikkkkkkk:lepi:
oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiii doktorum boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyooooo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr
siz tam dayaklıksınız benım kocişin gelme vaktı teker teker damlıyosunuz.berın ,pink,myhope gördüm sızı....sobeee.....ama ben cıkıyorum maalesef esım ha geldı ha gelecek....
ay nevin sağol yani.ne güldürdün beni :)))))))) ilahi.
radyolojim sen yumurta takibini bana sor bacım:))))Vajinal bakılıcak tabiki,büyük ihtimalle gün aşırı muayene olacaksın,istenilen büyüklüğe geldiği zaman ya tahmini ilişki tarihi verilicek yada yumurta çatlatma iğnesi yaptırıp,iğne saatinde yaklaşık 36-40 saat sonra ve akabinde gün aşırı ilişki önerilecek...Benim böle oldu yani,çok iyi hatırlıyorum sabah 8 e denk gelmişti,uykulu uykulu ne sen sor ne ben söyliyim bacım.:)))))
canım çok sevindimbiz geldikkkkkkk:lepi:
oğluşum çok iyiymiş teyzeleriiiii doktorum boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyooooo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr
canım sende güzel haberlerle dön emi teyzelereay canım gözün aydın hadı masallah dıyelım oğluşumuza.boncuk dıyo hee ay güldürdün benı :) demkkı erkekler 3 e 2 öndeler.swet bızım kızlar azınlıkta eee arttıran yokmu teyzelerı bol bol calısın bakalım. benımde yarın 10:30 da kontrolum bakalım bızım prenses ne alemde darısı bızım basımıza teyzesı...
merhabalar canlarım sizlerden ayrı kalmak beni üzdü geçena yrılma derecesine geldim kocamın bu umarızlığı yuvamızn ykılmasına sebep olacak, çok üzüntüler atlattım artık sağlığım kaldırmıyo bu olanları en basitinden tedaviye gtimek yerine ailesinin yönlendirmeleriyle hocaya gidelim dio bunlara tahammülüm kalmadı çocuk konusunda bile onlar kakar veriyo ve en çıldırıtcı şey onalar göre bunların hepsi normal ben büyütüyomuşum meselyi üzüntüden hasta oldum 1 haftadır yatıorum yatak döşek 14 iğne verdi dr 4 gün sonra kontrole gidicem zatürreyim bu olanları ünyem kaldırmo artık Allahım bana yardım etsin gözüm çocuk filan görmüo artık hevesim kalmadı
radyolojim benim saolsın cnm bak 2 hafta kadar öncede yine senle karşışamıştık canım şimdide sen bana destek oluyosun gene canım benim teşekkür ederim , akıllanmam için hasalamam gerekiomuştu artık üzlmem söz verdim kendime kocamın tekmeyi ataam gerekise kenmi üzmücem açıldı gözüm artıksüprizzzzzşakkıdıyasakkelimesırnaşık şey
denefcim hayırlı akşamlar canımcım nasılsın?topikte senle ben varız galiba...nasıl gidiyor hayat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?