- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.601
selam canlarım ben geldim.annemdeydim.ben 3 e bölünmüş bi insanım.evim.annem ve kaynanam.bunada çok şükür..
radyolojim bende özledim bacım.geçmişi okuyodum.hsg hakkında bilgi vereyim azcuk.korkma guzum.zor degil.kişiye göre degişir.ben 2 kere çektrdim.hep masaya şöle yattım.bebegime kavuşacagım.bu zorluklar gelecegim için...ayrıca hsg den sonra hamile kaldım.hemde tedavisiz...insallah seninde öle olur...:Saruboceq:
yumurtlamatakibi vajinal bakılıyo.ama zor degil.adetliyken bakılıyo...canın yanmıyo.başla gülüm tedavine.geç kalma....sonra benim gibi yaş geçince pişman olursun...
insallah tez zamanda bebişine kavuşursun..
canımcım ben tedaviye başladım,ama bayağı uzun sürecek gibi,tahliller,histeroskopi falan yapılcak,işim bayağı uzun anlayacağın...hayırlısı olsun...beklemeye razıyım sonuç olumlu olsun da...sen ne zaman başlayacaksın???
nazın selamı var kızlar.msn de görüşüyoruz.kk ya giremiyomuş.pc kilitleniyomuş
myhopem iyiyim ben hamdolsun.sende çok iyisin maaşallah anladığım kadarıyla.sonuna kadar böyle devam edersiniz inş güzelim
canım aslında tedaviye başlıyorum diye gitmedim ama herşey kendiliğinden gelişiyo .sonu hayırlı olsun.bakalım ne olacak.doktor şunu yap diyo bende yapıyorum işte :))evet radyolojim seni göremedim,açtığımda ismin yoktu,bir de geçmişe hiç bakmadım,bir de yan komşuma sinirlendim şimdi,bu saatte kapı çalınırmı,son model cep telefonu taşır ama okuması yok...bir mesaj gelmişte bakaymışım...ben de geç çalınan kapıdan telefondan korkarım...o yüzden seni farkedememiş olabilirim canım kusuruma bakma....sen nasılsın,tedavin başladımı?
myhope,maşşallah canım seninki boncuğunu da gösterdi demek...sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
bu arada kızlar 8 bebek doğuran kadını gördünüzmü??*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?