Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

zuhalim geçmiş olsun canımmm moralini bozma etrafı da takma sen ne istiyorsan onu yap hayat senin kimsenin karışmaya hakkı yok eşinlede sorunlarını biran önce halledersin inşallah canımmmmm:1hug:
pinkim radyolojim gülyüzlüm denefim iyi akşamlarrrrra.s.

canımcım ben tedaviye başladım,ama bayağı uzun sürecek gibi,tahliller,histeroskopi falan yapılcak,işim bayağı uzun anlayacağın...hayırlısı olsun...beklemeye razıyım sonuç olumlu olsun da...sen ne zaman başlayacaksın???

allah razı olsun canım benim.
kim demiş senin için geç diye.hiçte değil.allah senide yardımcın olsun.gerçekten işin çok zor.ben bi kendi evimle işimi edare edemezken seni çok iyi anlayabiliyorum.
ya ben hiç hsg çekilirken görmedim.benim röntgen geçmişim fazla yok.direk emara başladım ben.çektirenlerden dolayı zor olduğunu öğrenmiştim.bilmiyorum yaa.
gülyüzlüm beni göremedin heralde canım
ama ben myhopeyi gördüüümm

ZÜHALİM..canım hoş geldin.meraktaydık gülüm.ama sen kendini çok üzüyon.bak sen çekiyon yine.kim duyuyo senin acılarını...hasta olmuşun.geçmiş olsun..sana bişey olursa annen baban çok üzülür bacım.sende onların guzususun...umarım eşin ilerde çok pişman olacak...seni boşuna üzdügü için...

nazın selamı var kızlar.msn de görüşüyoruz.kk ya giremiyomuş.pc kilitleniyomuş
myhopem iyiyim ben hamdolsun.sende çok iyisin maaşallah anladığım kadarıyla.sonuna kadar böyle devam edersiniz inş güzelim

radyolojim.biz hafta 3 kere falan çekiyoruz.çok zor degil.ama şöle düşün bacım.bebegime kavuşmak için herşeye razıyım diyo insan acılara bile.kadınlık bu işte.fedakarlık.çaba.azim...

evet radyolojim seni göremedim,açtığımda ismin yoktu,bir de geçmişe hiç bakmadım,bir de yan komşuma sinirlendim şimdi,bu saatte kapı çalınırmı,son model cep telefonu taşır ama okuması yok...bir mesaj gelmişte bakaymışım...ben de geç çalınan kapıdan telefondan korkarım...o yüzden seni farkedememiş olabilirim canım kusuruma bakma....sen nasılsın,tedavin başladımı?

myhope,maşşallah canım seninki boncuğunu da gösterdi demek...sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

bu arada kızlar 8 bebek doğuran kadını gördünüzmü??*

canım senin adına çok sevindim.:teytey:insallah bu sefer başaracaksın.bebişlerine kavuşacaksın.benmi tembel tembel öle bekliyom.ALLAHIMA dua ediyom tedavisiz gelsin bebişim diye..:Saruboceq:

denefim ben yazana kadar doldurmuşsun yineeee çok teşekkürler canımmm aminnnnnn Allahım inşallah hepinize de nasip etsin biran önceeeee
gülyüzlüm başlamak bitirmenin yarısıdır demişler hayırlısıyla bir başlayın sonu güzel bitecek radyolojimde sende bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öyle canım biliyorum.farkındayım herşeyin.ama benim bu meseleye karşı bi fobim var biliyosun
aslında ağrı eşiğim yüksektir.dayanıklıyımdır da.çok şiddetli ağrılar çektim.böbrek taşı düşürdüm bi hafta yerlerde süründüm.kistim patladı.azraili zor ikna ettim geri gönderdim.inanılmaz zor günlerdi.onlardan zor olmadığından eminim de işte mesele cesaretimi toplamam zaten.inş gerek kalmaz.

canım aslında tedaviye başlıyorum diye gitmedim ama herşey kendiliğinden gelişiyo .sonu hayırlı olsun.bakalım ne olacak.doktor şunu yap diyo bende yapıyorum işte :))
8 iz doğuran kadını gördüm.güzel bişey mi kötü mü karar veremedim.
ama ben çoğul bebekleri seviyom yaa a.s

denef ya
2010 a kalmasın.başla artık biran önce sende.
ya hayatın meşakkatleri bitmez ki.bugün bu problem var.yarın başkası çıkacak.
sen rahatlamayı beklersen ooohhooo
2010 da yetmez sana 11 de

denefim Allah büyüktür nasip ettikten sonra kim bilebilir ki değil miii bakarsın 2009 bitmeden kucağına almışsın bebişiniii-inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:-
radyolojim sende nazıma selam söyleeee:1hug:bu arada ne kadar zorluklar atlatmışsın azraili geri çevirdim diyorsun şimdi rahim filminden mi korkuyorsun ötekilerin yanında bu ne ki canım inan azcık bir sancı gaz varmış gibi o kadarrrrrrr ama inşallah gerek kalmaz tabiii
gülyüzlüm sağolasın canımmmmm ve evet izlemiştim tv den ama sitede hamişlik resmini gördüm inan şok oldummmm o nasıl göbekti öyleeeee:1shok:

denefcim,myhope sağolun canım güzel dilekleriniz için,beni yanlız bırakmayın gerçekten morale ihtiyacım var...daha doğrusu hepimizin morale ihtiyacı var...olumsuz hiçbir şey düşünmemem lazım...sizden ricam bana gaz verin,moral verin...dr.umutlu,inançlı olursun bu işi başarırsın dedi...

denefcim,bu işe başlamakta gerçekten kısmet meselesi...hadi dediğimiz anda olmuyo...bunun da bir zamanı var...inşallah kendiliğinden hamiş kalırsın...bak yaşım geçti diye dertlenme sakın...benden çok çok büyük değilsin sanırım...burda benim bir tanıdığım 42 yaşında ve 18 yıl sonra hamile...Allahım inşallah bizlere de nasip eder...

hayırdır radyolojim hsg mi çektireceksin,yanlış mı anladım yoksa

eşim yavaş yavaş söylenmeye başladı bana müsade kızlarrrrrrr hepinize iyi gecelerrrrr herşey gönlünüzce olsun en güzel günler sizin olsun geleceğiniz hayli kalabalık olsun çocuklarınızı büyütesiniz torunlarınızı sevesiniz inşallahhhhh
hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

heyyyyy bende geldim...İyi geceler....Geçmişi okumadum henüz kızlar kaaçmadan yazayım dedim....

Öptümmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…