Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

swetım sonunda gördüm senııııı masallah kız sen ne güzel hatunmussun öyle :) analı kızlı döktürdünüz desene aman dıkkat ! ay ınsan görüştüğü ınsanları sonradan görünce bır garııp oluyor.bende becerebılsem hamıs halımı koymak ısterım ama benım karnım daha büyüüüük herkes ayına göre cok büyük diyo.suyummu fazla acep?

kızlar bu arada bugun kuran okumasında sizlere dua ettım.ısımlerınızı söyledım teker teker.rabbim kabul buyurur insallah.tez zamanda hepınızın hayırlı haberlerını alırız ınsallah.

alhancıgım ALLAH DUALARINI İNSALLAH KABUL EDER.ALLAH razı olsun senden.nasılsın canım.
radyolojim dayın askere gitmiş.geçmişi bi daha okuyunca farkettim.ilk okumada atlamışım galiba..sırnaşık şeyALLAH kavuştursun canım..

selam kızlar
asiyi seyrediyordum bi bakayım dedim.
kızlar size 10 puanlık bi uzman sorusu sormak istiyorum ben
şimdi bu asiyi seyreden varsa bilir.asi rüyasında bi oğlunun varolduğunu görmüş.şimdi de galiba hamile.midesi felan bulanıyo.
dün gecede beni eşimin yengesi görmüş rüyasında.oğlum varmış bi tane tombiş mi tombiş.şimdi bu rüyaya göre ben de yakında hamiş olabilir miyim?ne dersiniz :)))))))))
denefim pinkim canlarım öpüyorum
denefim allah razı olsun.tüm askerlerimize allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin.
alhanım allah dualarını kabul etsin teşekküür ederiz dualarında bizi de unutmadığın için.allah razı olsun canım

canım insallah ya.bak tedaviyede başladın bellimi olur melegin süpriz yapar sana...of ya bu aside sıktı he.şimdi yine kavga etcek demirle asi.bi de hamile asi.izlerken depresyona giriyom..

canım insallah ya.bak tedaviyede başladın bellimi olur melegin süpriz yapar sana...of ya bu aside sıktı he.şimdi yine kavga etcek demirle asi.bi de hamile asi.izlerken depresyona giriyom..

ya demirin kızkardeşi çok gerizekalıymış.göz göre göre kendi hayatını mahvetti sıra başkalarınınkinde.eşimde sinir oluyo ben üzüldükçe.ben de yasaklıycam bu diziyi kendime artık.
denefim senin meleğini de bekliyoruz.gözlerimiz yollarda canım
gel temmuzzz ggeeelll gel.çabuk gel.bebek sen temmuzdan önce de gelebilirsin.kapılar açık.kırmızı halı mı istersin ne istersin söyle de yapalım onları denefimiz için :)

aynen ya sinir oldum bu akşam.evliliklerde hep böle sanki entrika var..demirde de var sorun.asiyle nişanlanmış adamı ,kız kardeşinin eşi olmuş olsa bile.aynı evde yaşatıyo.ALLAHIM YA..
MİLLET para kazanıyo bize derdi düşüyo.üzüldüm ya bu akşam diziyi izleyince.bide asi hamile ondanda olabiliy..kaydirigubbakcemile3

canım insallah ya artık gelsin bebegim... dayanacak sabrım kalmadı.dile kolay tam 17sene ve 3 kere umuda kavuşmuşken ayrılık..ah benim kaderim....

ha bu arada aside oynayan ali.bizim köyden.onun için pek sinir olmuyom.torpil geçiyom.:roflol:..

hadi yaa :)
ya o da sonunda adam olacak galiba ziya gibi.ama kız öldü ne çare

denefim gellliiiirrr.gelecceeek.merak etme gülüm.temmuza ne kaldı ki şurda.hem ömrünün sonuna kadar ki bütün hamileliklerin aynı şekilde sonuçlanacak değil ya.allllah korusun.çıkar aklından kötü şeyleri.böyle şeyler bi kere iki kere yaşanır.senn şanssızlığın 3 kere olmuş.

gerçi şanssızlık demeyelim.yanlış oldu.yüce rabbimizin takdiri.bunda da bizim göremediğimiz bi hayır vardır.topiğimize baksana maaşallah.hiç umudu olmayanlar bile bebişlerini kollarına almak için gün sayıyolar.sıra da bizde tabi.inş. :Saruboceq:

ay ölmesin ya...demir kurtarır bencee.....
insallah canım ya umut ediyom .ya bi yerde hata yaptı benim doktorlarım ama nerde bende bilmiyom.....:1no2:

evet arkadaşlar denefimden ve radyolojimden asinin özetini okudunuz şimdi sıra bende::))))
radyolojim canım tedaviyemi başladın sen çok sevindim vallahi yanlız şu sormuş oluğun 10
puanlık soruya gelince bende küçükken hatırlıyorumda küçükde dediysem öle çok küçük değil
14 15 falan ozamanlar eşimi tanıyordum aynı ortaokuldaydık ufak ufak flörtler falan vardı işde
sık sık ayrılırdık çok üzülürdüm ben gene öle gecelerden birinde rüyamda eşimi ve oğlumuzu gördüm
çok güzel sapsarı boncuk gözlü bi oğlum vardı ben ve şimdi evli olduğum eşim.Anneme anlattığımda
en büyük abimi evlendikden sonra hamile kalmadan rüyasında görmüş okula göndeririken
yıllar sonra bi sabah abim okula giderken o rüyasını hatırlamış çünkü aynı anı tekrar yaşamış.
ben görülebileceğine inanıyorum benim oluşumda 3 4 yaşlarındaydı inş bende o halimizi ilerde
hatırlarım.ay amma uzun oldu be ama sanırım ikna olmuşsundur.inş en kısa zamanda yumuk oğluşlarımız yada zilli kızlarımız gelir iyigeceler öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum.

slm kızlar nbr kaydirigubbakcemile5
gecmısı okudum bıraz.........haydı kızlar tedavıye ısımlı bı kampanya baslatıyorum musadenızle ve destegınızı beklıyorumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2lısteye baslıyacagım ona gore sırası yok bunun herkes her an başlıyabılıyor hadı canlar bı gayretyerimseniben
cılekım folıkul normalde yumurta kesesı demektır....ıcı bos yada dolu olabılır canım..sonucun normaldır emınım....Şeniz
bugun genelde borclardan bahsedılmıs RABBIM hepınıze odeme kolaylıgı versın canlar...:Saruboceq:bu arada mumudan bı haber yokmu kızlar:sm_confused:bır ıyı oldugunu duysak......
ben buralardayım kızlar gezıyorum bıraza.s.a.s.

günaydın kızlarr a.s.

sağol lotusum bilgilendirdiğin için Şeniz. kampanyana destek veriyorumm. hadi bakalım herkes dizilsin sıraya kaydirigubbakcemile

diğer arkadaşlar niye cvp vermedi bakim bana :çok üzgünüm: :dilcikar:

günaydın arkadaşlarım.evet kampanyaya tam destek benden.ama ben haziran da başlıyacam tedaviye .en alt sıraya beni koyun.
ben inanmıyorum rüyaların çıktıgına.her iki bebegimdede bebeklerimi dogmuş.kalabalık görmüştüm.evde coşku vardı.bebegim kucagımdaydı...ama benim rüyam tersine çıktı.....
neyse insallah sizin rüyalarınız gerçek olur canlarım...:CüvCüv:
GÜNAYDIN ÇİLEGİM..BUGÜN SWETHOMESİZ BİR GÜN GEÇİRCEZ.CUMARTESİ ÇALIŞMIYO GALİBA...:uhm::a015:

günaydınlar canlarııım
denefim yaa akşam alhanla konuşuyorduk msn de.kk ya veda etmeyi unutup çıkmışım.kusura bakma canım.
ha bi de moralim bozulmuştu.klomenimi iş yerimde unutmuşum dün.akşamkini içemedim yani.ondan da unutmuş olabilirim yazmayı.
lotusum kampanyaya tam destek benden.ama şu anda tek tedavi olan benim galiba.o zaman ilk sırada ben varım.diğerleri henüz düşünme aşamasında .ama nevinde sırada ikinci olacak gibime geliyo.
mumudan ses yok.biz meraktan çatlıyoruz haberi yok galiba güzel anne adayımızın.

ha bi de denefim.unutmadan sööleyim.bi dahaki bölümün özetini izledim.melek ölüyo galiba.hep öyle gösterdiler.
söylemesem çatlardım :))))))))
çilekim günaydın canım.

sağolun arkadaşlar

denefim bu sana a.s. radyolojim bu da sana a.s.

nevinim hadi gell de bak 2. sıraya koydular senii kaydirigubbakcemile

özledik tabi bacım.alıştık sana .pc ye nazarmı degdi canım.nasılsın.
iyiyim canım sağol sen nasılsın...

inş canım sende bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla..inşş

ha bu arada aside oynayan ali.bizim köyden.onun için pek sinir olmuyom.torpil geçiyom.:roflol:..
aaa artis de çıkarmış denefimin köyünden ne güzell bende kızmıyem o zman çemberimde gül oyada oynamıştı bide bir dizide daha iyi oyuncu bence ama asi çok güzel yaa dimi kızlar esmer güzelii maşallah ben kumral olduğum için esmerlere bayılıyorum..

sağolun arkadaşlar

denefim bu sana a.s. radyolojim bu da sana a.s.

nevinim hadi gell de bak 2. sıraya koydular senii kaydirigubbakcemile

hani bana canuuummmmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…