- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.041
kızlar selam..2 gündür yoktum pc bozuktu geldi şimdi açtım şükür kavuştuk nasılsınız özledinizmi beni bakemm..
selam kızlar
asiyi seyrediyordum bi bakayım dedim.
kızlar size 10 puanlık bi uzman sorusu sormak istiyorum ben
şimdi bu asiyi seyreden varsa bilir.asi rüyasında bi oğlunun varolduğunu görmüş.şimdi de galiba hamile.midesi felan bulanıyo.
dün gecede beni eşimin yengesi görmüş rüyasında.oğlum varmış bi tane tombiş mi tombiş.şimdi bu rüyaya göre ben de yakında hamiş olabilir miyim?ne dersiniz :)))))))))
denefim pinkim canlarım öpüyorum
denefim allah razı olsun.tüm askerlerimize allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin.
alhanım allah dualarını kabul etsin teşekküür ederiz dualarında bizi de unutmadığın için.allah razı olsun canım
canım insallah ya.bak tedaviyede başladın bellimi olur melegin süpriz yapar sana...of ya bu aside sıktı he.şimdi yine kavga etcek demirle asi.bi de hamile asi.izlerken depresyona giriyom..
ya demirin kızkardeşi çok gerizekalıymış.göz göre göre kendi hayatını mahvetti sıra başkalarınınkinde.eşimde sinir oluyo ben üzüldükçe.ben de yasaklıycam bu diziyi kendime artık.
denefim senin meleğini de bekliyoruz.gözlerimiz yollarda canım
gel temmuzzz ggeeelll gel.çabuk gel.bebek sen temmuzdan önce de gelebilirsin.kapılar açık.kırmızı halı mı istersin ne istersin söyle de yapalım onları denefimiz için :)
ha bu arada aside oynayan ali.bizim köyden.onun için pek sinir olmuyom.torpil geçiyom.:roflol:..
hadi yaa :)
ya o da sonunda adam olacak galiba ziya gibi.ama kız öldü ne çare
denefim gellliiiirrr.gelecceeek.merak etme gülüm.temmuza ne kaldı ki şurda.hem ömrünün sonuna kadar ki bütün hamileliklerin aynı şekilde sonuçlanacak değil ya.allllah korusun.çıkar aklından kötü şeyleri.böyle şeyler bi kere iki kere yaşanır.senn şanssızlığın 3 kere olmuş.
gerçi şanssızlık demeyelim.yanlış oldu.yüce rabbimizin takdiri.bunda da bizim göremediğimiz bi hayır vardır.topiğimize baksana maaşallah.hiç umudu olmayanlar bile bebişlerini kollarına almak için gün sayıyolar.sıra da bizde tabi.inş. :Saruboceq:
iyiyim canım sağol sen nasılsın...özledik tabi bacım.alıştık sana .pc ye nazarmı degdi canım.nasılsın.
inş canım sende bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla..inşşselam kızlar
asiyi seyrediyordum bi bakayım dedim.
kızlar size 10 puanlık bi uzman sorusu sormak istiyorum ben
şimdi bu asiyi seyreden varsa bilir.asi rüyasında bi oğlunun varolduğunu görmüş.şimdi de galiba hamile.midesi felan bulanıyo.
dün gecede beni eşimin yengesi görmüş rüyasında.oğlum varmış bi tane tombiş mi tombiş.şimdi bu rüyaya göre ben de yakında hamiş olabilir miyim?ne dersiniz :)))))))))
denefim pinkim canlarım öpüyorum
denefim allah razı olsun.tüm askerlerimize allah sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin.
alhanım allah dualarını kabul etsin teşekküür ederiz dualarında bizi de unutmadığın için.allah razı olsun canım
aaa artis de çıkarmış denefimin köyünden ne güzell bende kızmıyem o zman çemberimde gül oyada oynamıştı bide bir dizide daha iyi oyuncu bence ama asi çok güzel yaa dimi kızlar esmer güzelii maşallah ben kumral olduğum için esmerlere bayılıyorum..ha bu arada aside oynayan ali.bizim köyden.onun için pek sinir olmuyom.torpil geçiyom.:roflol:..
sağolun arkadaşlar
denefim bu sana a.s. radyolojim bu da sana a.s.
nevinim hadi gell de bak 2. sıraya koydular senii kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?