Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gunaydın kızlar nasılsınız kac gundur giremiyhorum bir turlu pc ye bı haller oldu yazdıklarınızı duzgun okuyamıyorum kaydırma yapıyor pc anlamadım gitti..

Kızlar selamlar,sevgiler....

Radyolojim Allah kavuştursun bacım ...Bidebu heyecanın,geerginliğin normal canım,ilk tedavin yaa,nolcak ne bitçek diye heyecanlanıyorsun haliyle...Bende Denefimle aynı fikirdeyim rüya konusunda,bizim kadar rüya gören yoktur heralde,ben doğurduğum anı bile gördüm....Ama çoğunlukla rüyasını göenler hamiş kalıyo ben hariç tebikide:))))Baklava bilem gördüm ki en sağlam hamişlik rüyasıymış ama henüz bi gelişme yok:))))Hayırlara gitsin bacım,hadi salı gelsinde bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş...Bende kullanmıştım bikaç ay klomen ama benim hep bi tane sağlıklı yumoşum oldu.Yani sayısı çok olmazsa moralin bozulmasın sakın ondan didim cicim:)))

Çileğim,Radyolojime katılıyorum canım,dünya derdi hiç bitmez.Zaten onlar biterse ömür biter derler yaa...Borcun bitmesine yakın çaktırmadan başla sen çalışmalara:)))

Ayyy Denef kızz,senin kocişinin dediklerini ben eşime diyom.Bu gidişle çocuk sana dede dicek diye:)))Neyseki eşin espiriyle karışıkta olsa sana destek ve moral vermiş bence canım...Dimi?

Önümüzdeki hafta bigün gidecem inşallah doktora,gelişmelerden haberdar edicem tabikide sizi...Hımmm nede olsa 2. sıradayım,sıramı kaptırmıyım dimi:roflol:

Haydi gelin bebişler gelin...

Benim kuzenim kızı var 6 yaşında Berre miz...Çarşıda gezerlerken oyuncak falan beğeniyomuş,anne bunu alalım,hediye yaptıralım,Nevin teyzemin bebeği olunca ona veririz diyomuş..Bu aralar hep seni düşünüyor diyo annesi,ne görse sana almak istiyor diyo..Deli kız,o küçücük haliyle okadar çok dua ediyorki şaşırırsınız valla...Canlarım onlar benim....Sizlerde tabi...

nevinim denefim o rüyalar gerçek olacak inşallah canlarımm hemen çıkacak diye bişi yokki ben bekarken görmüştüm hala hatırlarım sarışın mavi gözlü bir oğlum olmuştu adı da buraktııı bakın şimdi bir oğlum olacak Allah nasip ederse hep benimle olacak adı değişik ama o kadar da olsun dimiiiii sizin rüyalar da gerçeğe dönecekk biraz sabır biraz azim-malumm tedavi- biraz nasip ama olacak inşallahhhh bizler geleceğin en güzel anne adayları değil miyizzzz:1hug:
radyolojim Allah kavuştursun canımmmm bütün askerlerimize hayırlısıyla teskere almayı nasip etsin inşallahhhh
radyolojim çileğim sizin kadar olmasada bizimde borcumuz var hemde altınn uçtu gitti mübarek dur diyende yokkk Allah borcu olan herkeze hayırlısıyla biran önce ödemeyi nasip eder inşallahhhhhhh:Saruboceq:
pinkim berinim lotusum alhanım swetem nazım mumucum-bi ses et canımmmm merak etiyoruz seniii inşallah iyisinizdirrrr-nehirim unuttuğum varsa affolaaaa hepinizi öpüyoruzzzz kızlarrrrŞenizŞeniz

arkadaşlar eşim bıkac gundur evde beni pc ye yaklaştırmıyor zaten pcde sorun vardı onu duzelttık sukur .. bende bugun nezle oldum ya inşallah cabuk gecer. sen nasılsın canım inşallah iyisindir

selam canlarım.yorgun, uykusuz bir halde size geldim...bu akşam eşimin amcasının senesi vardı .oraya katıldım.bol bol dua ettim hepimize...eve geçmeden kayınvalidemi ziyaret ettim.sonra evime geldim hazırlık yapıyom.yarın akşam misafirlerim var .arkadaşlarım gelecek..gündüz biraz temizlik, sonra öglende kayınvalideme bakmaya gidecegim.akşam 5 e kadar ben bakacagım .yanında duracagım.büyük bi ihtimalle yarın bana hasret kalceniz:bbo:...akşamda misafirlerimi agırlıcam.belki bi ara buraya misafirlerimi gönderdikten sonra teşvik edebilirim.tabi benim eşim of yine kk yamı takılcan demezse...kaydirigubbakcemile3
benim yogun tempom böle.yarın sizler neler yapceniz kızlar....

SLM KIZLAR NASILSINIZ DİCEM AMA HERKES FİRARDA
nese ben akşamı beklim en iyisi.

slm kızlar görevı devralmya geldım kımsecıkler yok azcık bekleyem bende barı.:) denefım sanırım bu saatlerde mısafırlerını agırlıyosun kolay gelsın canım.pinkim sen nasılsın canım? bende kayınvalıdemden geldım şimdi.yemege ordaydık her pazar oldugu gibi....muhabbet ettık cayımızı ıctık güzel bır aksamdı .benım pazar gunumde böyle gectıııı.eeee sizlerden ne haber canlar?

evet 12-2 nöbeti bende arkadaşlar ben devraldım biraz takılayım bari
alhanım pinkim ben ikinizide kaçırdım çünkü geçici bir süre bel tutulması yaşadım
allah razı olsun kocişle annem ovalaya ovalaya açtılar yoksa halim harapdı.
bugün biraz ağır kaldırdım ondan oldu zaar.
bana bolca dua edin kızlar yarın bi hastaneye iş görüşmesine gideceğim allah
yardımcım olsun hepiciğinizi çok seviyorum yarın haberdar ederim öpüldünüz iyi gecelerŞenizŞeniz

öncelikle gecmis olsun arkadasim,senin icin dua edecegim hayirlisi olsun insallah iyi geceler canimkaydirigubbakcemile3

ben geldim....günaydın canlarım.nasılsınız.
günaydın swethome....nasılsın guzum..
nazım geçmiş olsun....insallah canım işe alınırsın.....dualarımız seninle..:Saruboceq:[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…