- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.061
hani bana canuuummmmmkaydirigubbakcemile2
nevinim denefim o rüyalar gerçek olacak inşallah canlarımm hemen çıkacak diye bişi yokki ben bekarken görmüştüm hala hatırlarım sarışın mavi gözlü bir oğlum olmuştu adı da buraktııı bakın şimdi bir oğlum olacak Allah nasip ederse hep benimle olacak adı değişik ama o kadar da olsun dimiiiii sizin rüyalar da gerçeğe dönecekk biraz sabır biraz azim-malumm tedavi- biraz nasip ama olacak inşallahhhh bizler geleceğin en güzel anne adayları değil miyizzzz:1hug:
radyolojim Allah kavuştursun canımmmm bütün askerlerimize hayırlısıyla teskere almayı nasip etsin inşallahhhh
radyolojim çileğim sizin kadar olmasada bizimde borcumuz var hemde altınn uçtu gitti mübarek dur diyende yokkk Allah borcu olan herkeze hayırlısıyla biran önce ödemeyi nasip eder inşallahhhhhhh:Saruboceq:
pinkim berinim lotusum alhanım swetem nazım mumucum-bi ses et canımmmm merak etiyoruz seniii inşallah iyisinizdirrrr-nehirim unuttuğum varsa affolaaaa hepinizi öpüyoruzzzz kızlarrrrŞenizŞeniz
aaa kimse kalmamışş
evet 12-2 nöbeti bende arkadaşlar ben devraldım biraz takılayım bari
alhanım pinkim ben ikinizide kaçırdım çünkü geçici bir süre bel tutulması yaşadım
allah razı olsun kocişle annem ovalaya ovalaya açtılar yoksa halim harapdı.
bugün biraz ağır kaldırdım ondan oldu zaar.
bana bolca dua edin kızlar yarın bi hastaneye iş görüşmesine gideceğim allah
yardımcım olsun hepiciğinizi çok seviyorum yarın haberdar ederim öpüldünüz iyi gecelerŞenizŞeniz
arkadaslar herkeze iyi geceler hayirli sabahlar görüsmek üzere.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?