Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Iyiyim guzum
sen nasılsın.
Hafta sonu yazdıkalrını okudum, herkes iyi en önmlü mevzu asi de ki melek. :)))))
valla ben de arada sırada syrediyorum parça parça ,ben de çok kızıyorum ona .
Nazın işi inşallah hayırlıs ile olur .radyolojimide yarın güzel haberler ile bekliyoruz inşallah

Ama denefim şu profilind eki bebiş varya maviş maviş
alllahım nazardan korusun.
Yani o ne bakış be guzum ,öyle yalvarırı gibi mi desem ,ne yapıyorusnuz der gibi mi bakıyor ne yapıyor bilmiyorum ama ,içim gidiyor o bakışa benim.maşaallah.
Inşallah senin bebe de öyle tatlı bakar bize canım

günaydın arkadaşlarım a.s.
herkes iyidir inş. :1hug:

bende öyle düşünüyorum kuzum zaten kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım inş. güzel haberlerini bekliyoruz

günaydınlaaaarrr
nasılmış bakalım benim canım arkadaşlarım
herzamanki gibi haftasonumu eşimin akrabaları işgal ettiler.yorucuydu.aman yaa neyse.geçti gitti.
nazım çoook gemiş olsun
denefim swetim öpüyorum.yeni gelen arkadaşım hoşgelmişin.
swetim bende bugün bi haber yok canım.klomen bugün bitiyo ve yarın gitcem muayeneye.inşallah yarın güzel haberlerle gelirim.
müsait olunca gelcem yine.öpüldünüz güzeller

güyaydınlaaaaar bende geldım işte sabah serıflerınız ve yenı haftanız hayırlı olsun kızlar.
pınkım dün gec kaldın canım bekledım kımse gelmeyınce cıktım bende....
swetım gunaydın canım yegenımkz nasılmıs bakalım?
nazım ınsallah iş görüşmen güzel gecer..hayırlı haberlerını beklıyoruz bacım.
denefım sanada gunaydın guzum:)
teknıkerım ınsallah yumosların güzel güzel büyümüstür...bal tarcını yaptınmı hiç bakem?
çileğim sanada merhaba canım nasılsın?
yenı gelen arkadasımızada merhabalar topiğimize hosgelmişsin arkadasım...

günaydın alhan.
yiğenin beni üzüyor
müthiş şekilde bel ağrısı var.
c.tsiden bu yana.
üstelik brd eyiğenin tembellik yapıyor.
her zaman vuran tekme atan bebek o değil sanki.
hiç sesi çıkmıyor.yalvarmaktan ölüm kızım bir vur diye .ağladım bile.ama bekliyorum bugün birazcık vursa diye.
peki benim yiğenim ne yapıyor canım

Selam kızlar ben sürekli yatıyorum

inş hayırlısıyla bol bol hasret gideririz

bana çok çok dua edin ne olur

Herkese günaydınlar kızlar günleriniz aydın olsun gülen yüzünüz hiçbğir zaman solmasın
herkese hayırlı haftalar

ah canım benım sorma o bel agrısını ..benımde cok fena.az kaldı cogu gııttı azı kaldı dıyorum artık kendıme.,yegenınde ıyı canım benım kızında cadılıgı tutuyor bazan karnımı hareket ettırıyorum sallıyorum ordamısın kızım dıyorum keyfı gelırse kıprasıyo.ne yapalım böyle ıdare edecez sıpaları:)

ah canım benım senı cok merak ettık o günlerı bende cok yasadım süreklı yatmak zor ama bebıslerımız için deger dımı mumucum?bıraz daha dişini sık canım sonra rahatlıcaksın ınsallah.hala kanamaların varmı canım?

kızlar ben geldim.....

Mumucum her şey güzel olacak Allahın izniyle gülüm...Sen yat dinlen canım,bebişimizde sende iyi olun inşallah...

Bende bişey yok valla,şimdi kalkacam biraz sil süpür toz al herzamanki işler işte...

Herkese öpücükler,sevgiler....Görüşmek üzere....

AY MUMUMMMMMMMcanım
allah hayırlsı ile bugünleri sağlık ve gzüel heberler ile geçirmeni nasip etisn.
sen iyi haberler veririsn arada bize inşallah canım.
8 hafta olmuş annesi maşallah güzel bebğine.
(az daha kız diyordum )
canım benim çoğul gebelik mi belli oldu mu?
bir kız bir oğlan olur inşallah.
eşim bana beceriksiz tek seferde 2 çocuk yapmayı beceremedin diyor.gülüyor.bir kere çekerdim nazını şimdi ,ikincide beni yer bitirirsin diyor:))))))
sanki ne yapıyorsam .:)

Herkese günaydınlar kızlar günleriniz aydın olsun gülen yüzünüz hiçbğir zaman solmasın
herkese hayırlı haftalar

iyi haftalra canım

sıpa ki sıpa yani yalvardım ya vallahi ağlaya ağlaya hem de .
allah korktuğumuza uğratmasın.
öküsürük deniyorum .çıkolata yiyorum .felan .
eşim dehiper yapacaksın çocuğu belki sakin kalmak sitiyor ,dokunma diyor ama nerde gel anlar benim gibi deliye.

nevinim selam .iş güç offffffffff sende bu kadar yapma be güzelim.

Tam belli değil ama çoğul gebelik inanırmısınız dr henüz kaç haftalık olduğunu bile söylemedi
şu anda sadece herşeyin yolunda gitmesi sağlıklı hayırlısıyla evlatlarımızın olması dileğim
swetçim ben kız hastasıyım ilk önce hayırlısıyla sağlıklı olsunda erkek yada kız gibi bir lüxumuz olduğunu düşünmüyorum

Nevincin kaju benim en çok sevdiğim fıstık hani amerikan fıstığı da derlerya o onun için kajummmmmmmmm yazdım

Allah hayırlısıyla evladını (ya da evlatlarını :) ) kucağına almayı nasip etsin mumu kardeşim
Allah yardımcın olsun bu zor günlerinde inş. a.s.

ay mumum elbetteki öyle.
allah koruusn böyle seçim yapmak gibi bir günaha girmeyiz.
gönlümüzden geçeni söyelriz o akdar.
geçen gün sağlık ocğaın da..(ya iyi ki bir sağlık ocağına gitmişim,bitmedi hikayerilim haaaaa))))
4 aylık felan iki kız bebek pembe giydirmiş annelri, kucakalrında konuşuyorlar.
annein biri diğerein ediyor ki.
seviyoralr mı kızını ,ki o annein yanında büyük ilk kızı da var.aaa ne demek o dedi.
hemen kaynanan seviyor mu diye sordu diğeri.
cevap aynen şu sevmezse sevmesin ,ben seviyorum ya ,hem de ne demek sevmemek bayılıyorlar.dedi.
ki gerçekten sevmeselr bile sevdirir bir bebk kucağında ki maşallah bıcır bıcırdı.
diğerinin yüznde öyel bir hüzün görüdm ki .belli kaynana tepki vermiş ,cahil kadın ,kadıncağıza çocuğunun sevincini yaşatmamışlar..
bana da sordu kız mı erkek mi diye .ben de kız diyoral deidm yaaaaaa dedi.sanki kötü bir şey söylemişim gibi.sağlıklı olsunda diye de ekledi.
cahil insanlar neler yapıyaorlar deidm.
içim burkuldu.
allah böylelerinden korusun.
biz onun kokusunu duymak için çırpınırken,onalr nasıl allahın gücüne gidecek ,böyle bir şeyi ağızlarına alıp da yeni taze bir anneye heyecenını yaşatmıyorlar.

EVET BENİMDE ÇOK İLGİMİ ÇEKTİ BU AVATAR...onun için koydum...ya ALLAHIM hepimize böle saglıklı evlatlar nasip etsin.benim için kız erkek asla fark etmez....evlat evlattır...ayrım yapılırmı ya...sanki erkek evlat olunca altındanmı yaptırcak mezarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…