- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.081
Çileğim,Radyolojime katılıyorum canım,dünya derdi hiç bitmez.Zaten onlar biterse ömür biter derler yaa...Borcun bitmesine yakın çaktırmadan başla sen çalışmalara:)))
Önümüzdeki hafta bigün gidecem inşallah doktora,gelişmelerden haberdar edicem tabikide sizi...Hımmm nede olsa 2. sıradayım,sıramı kaptırmıyım dimi:roflol:
Haydi gelin bebişler gelin...
günaydın alhan.
yiğenin beni üzüyor
müthiş şekilde bel ağrısı var.
c.tsiden bu yana.
üstelik brd eyiğenin tembellik yapıyor.
her zaman vuran tekme atan bebek o değil sanki.
hiç sesi çıkmıyor.yalvarmaktan ölüm kızım bir vur diye .ağladım bile.ama bekliyorum bugün birazcık vursa diye.
peki benim yiğenim ne yapıyor canım
Selam kızlar ben sürekli yatıyorum
inş hayırlısıyla bol bol hasret gideririz
bana çok çok dua edin ne olur
Herkese günaydınlar kızlar günleriniz aydın olsun gülen yüzünüz hiçbğir zaman solmasın
herkese hayırlı haftalar
Herkese günaydınlar kızlar günleriniz aydın olsun gülen yüzünüz hiçbğir zaman solmasın
herkese hayırlı haftalar
ah canım benım sorma o bel agrısını ..benımde cok fena.az kaldı cogu gııttı azı kaldı dıyorum artık kendıme.,yegenınde ıyı canım benım kızında cadılıgı tutuyor bazan karnımı hareket ettırıyorum sallıyorum ordamısın kızım dıyorum keyfı gelırse kıprasıyo.ne yapalım böyle ıdare edecez sıpaları:)
kızlar ben geldim.....
Mumucum her şey güzel olacak Allahın izniyle gülüm...Sen yat dinlen canım,bebişimizde sende iyi olun inşallah...
Bende bişey yok valla,şimdi kalkacam biraz sil süpür toz al herzamanki işler işte...
Herkese öpücükler,sevgiler....Görüşmek üzere....
Ama denefim şu profilind eki bebiş varya maviş maviş
alllahım nazardan korusun.
Yani o ne bakış be guzum ,öyle yalvarırı gibi mi desem ,ne yapıyorusnuz der gibi mi bakıyor ne yapıyor bilmiyorum ama ,içim gidiyor o bakışa benim.maşaallah.
Inşallah senin bebe de öyle tatlı bakar bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?