- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.101
Nevincin kaju benim en çok sevdiğim fıstık hani amerikan fıstığı da derlerya o onun için kajummmmmmmmm yazdım
canım hep dualarımız bütün hamişlerimize.ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN....KİB CANIM...
slm kızlar......
ugrayamadım bu aralar kk ya gelen gıdenım vardı dunya telasesı ıste.......bıde gunduzlerı genelde ben halsız oluyorum,gecelerı benım geldıgım sattede pek kımse olmuyor genelde yalnız oluyorum dıye ugramadım:çok üzgünüm:
denefım ıyıyım canım sagolasın......sende ıyımısın????????
mumu ınsallah hersey yolunda gder canım bızım topıgın bebıslerı nazlı oluyor anneler genelde bıkac ay yatıyor napalım katlanıcaz hepımız bunlara...RABBIM hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsınde bızler sabrederız:Saruboceq:
hepınız ıyısınızdır umarım canlar.......opuyorumŞeniz
günaydın
ben de şimdi doktordan geldim.folikül oluşmamış(
klomen dün akşam bitti.oluşmaması normal mi.böyle olan var hiç
iki gün sonra gidicem ve o lanet aletle tekrar bakıcak.
canım sıkılıyooo
günaydın swethome,günaydın çilek
ben geldim.swethome canım bebegin kıpırdadımı.merak ettim..
çilegim evet canım aynısını akşam bende eşime söledim.ne çabuk geçiyo haftalar diye.
sabah işe akşam eve.abowwww yaşlanıyok..:a015:
günaydın
ben de şimdi doktordan geldim.folikül oluşmamış(
klomen dün akşam bitti.oluşmaması normal mi.böyle olan var hiç
iki gün sonra gidicem ve o lanet aletle tekrar bakıcak.
canım sıkılıyooo
inşallah swetcim çilekcim.sağolun canlarım.
ama swetcim.bu o kadar kötü bi psikoloji ki anlatmak çok zor.önce prolaktinim yüksek ondan olmuyor sanıyorum.sonra bi kist çıkıyo.6 ayımı mahvediyo.tamam diyorum bundan olmuyomuş.şimdi ikiside düzeliyo.yumurtlama problemi çıkıyo bu seferde.tamam diyorum.anladık neden olmadığını.ilaç kullanmaya başladığımda kendimi çok iyi hissetmiştim.bugünde korku ümitle karışık gittim.zaten o masaya ayağımın biri gidiyo biri geliyo.şimdi ise haftada iki kere o masaya çıkıyorum yaa.ne diyim ben şimdi.
evet yolun en başındayım.bunuda biliyorum.fazla acele ettiğimin de farkındayım ama insan işte.ümide korkuya endişeye hakim olamıyosun.kendiliğinden gelişiyo bu duygular.
ama herşeyin güzel olacağını biliyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?