Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ya lotusumuz kaç gündür gelmiyo.merak ettim...gülyüzümde tedaviye başladı galiba sesi solugu çıkmıyo.insallah gülyüzüm güzel haberlerle döner.:Saruboceq:

nevinim sobeeeeeeee... nasılsın canım.ya senin bu kız kardeş unuttu bizi.nehirime çok selam söle....bize destek veriyodu ne güzel...

Nevincin kaju benim en çok sevdiğim fıstık hani amerikan fıstığı da derlerya o onun için kajummmmmmmmm yazdım

Ayyy Mumucum...Heç duymamış idim kızz,amerikan fıstığını bildimde kaju olduğunu duymamıştım valla...:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ozamanı kajummm demeye devammmmm.....:lepi:

canım hep dualarımız bütün hamişlerimize.ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN....KİB CANIM...

Denefim hoşgeldn bacım,nasısın?İyisin inşallah....

iyiyim canım.nasıl olam...iş güç işte aynı...biraz işler kelekte moraller sıfır.ne olacagımız belli degil.bu gidişle iş yerleri kapanacak galiba.neyse hakkımızda hayırlısı olsun..

Amin canım amin....

Neresi düzgünki Denefim..Her yer herkes perişan ya...

Hayırlısı olsun bacım..Allah yardımcımız olsun hepimizin...

amin canım .evet öle.yapacak bişey yok.tam toparlanacaz derken . tepe taklak oldu herşey.saglık olsun en önemlisi o .ama onada para lazım guzum..:1rolleyes:

canım bana müsade.eşimde işten geldi....şimdi karnı acıkmıştır.az onla ilgilenem de sitem yapmasın..ALLAHA EMANET OL GUZUM...Şeniz
İYİ AKŞAMLAR...

slm kızlar......
ugrayamadım bu aralar kk ya gelen gıdenım vardı dunya telasesı ıste.......bıde gunduzlerı genelde ben halsız oluyorum,gecelerı benım geldıgım sattede pek kımse olmuyor genelde yalnız oluyorum dıye ugramadım:çok üzgünüm:
denefım ıyıyım canım sagolasın......sende ıyımısın????????
mumu ınsallah hersey yolunda gder canım bızım topıgın bebıslerı nazlı oluyor anneler genelde bıkac ay yatıyor napalım katlanıcaz hepımız bunlara...RABBIM hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsınde bızler sabrederız:Saruboceq:
hepınız ıyısınızdır umarım canlar.......opuyorumŞeniz

günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız
henüz kimse gelmemiş
çilek ve denef gelir şimdi diye düşünüyorum.
bir selam verirler ama .
bakalım.
ne olacak.

günaydın swetçim evet geldim işte gamyoncuiremsu
ve günaydınn diğer bütünnn arkadaşlarımaaa a.s.

iyiyim hamdolsunn iş başı yaptık gene bakalımm sen nasılsın arkadaşım
ya bu ara günler çok çok hızlı geçiyor gibi oluyor bana size de öle oluyor mu ki
bi bakıyorum hafta bitivermişş

günaydın swethome,günaydın çilek
ben geldim.swethome canım bebegin kıpırdadımı.merak ettim..
çilegim evet canım aynısını akşam bende eşime söledim.ne çabuk geçiyo haftalar diye.
sabah işe akşam eve.abowwww yaşlanıyok..:a015:

ama sen bizi üzüyosun guzum.ben merak ettim seni nasılsın.selam diye yazsan bile yeterr bacım......hamileleri daha çok merak ediyom ben.ölede çok yorma kendini sen 3 canlısın canım...a.s.a.s.a.s.

günaydın
ben de şimdi doktordan geldim.folikül oluşmamış (
klomen dün akşam bitti.oluşmaması normal mi.böyle olan var hiç
iki gün sonra gidicem ve o lanet aletle tekrar bakıcak.
canım sıkılıyooo

denef evet canım kığırdadı.çok şükür ki
.beni ağlattıkan sorna:)))))
canım yaşlanıyok felan demeyin aaaa
dün benim deli koca ne dese beğenirisniz.
tv.de bir program setrediyoruz.kadın göğüsleri öyle bir dekolte ile açmış ki iğrenç görünüyor.
ben de şuna bak gzüel ols aç allahım felan diye homırdanıyorum.o da baktı baktı.ya bunun yaşı bayağı var görüntüsüne bakma .dedi nasıl yani deidm.baksana dedi .en az 38 vardır bu bayağı büyük dedi.
ben o an çıldırıdm tanbi.
kendine gellllllll
38 yaşmı be
bne 35 oluyorum taş gibiyim diye tabi...........
hemen kurtarma k için epey bir şey söyledi ama nafile
adamcğaız beni yaşlı mı görüyor ne
oyy oyy kendinedne genç ile evlenme demişlerdi ama offffffff
ofdffffffffffff:))))))))

aaaaaaa lanet felan ne demek ya
ağzına alma bir daha.
daha dün bir bugün iki dur canım.hemen gerilme.
ben bilmiyorum fokül ne demek ama keisn şlk başlayan günelrde böyle olumsuz şeyler yaşanıyordurç
gerilipde yumurtacıkalrı sağ sola dağıtma .
raha tol aşkıma.s.

evett cnm.. sona doğru koşarak yaklaşıyoruz :çok üzgünüm:
swetçim bende merak ettim bebişin dün seni mutlu etti mii

cnm canını hemen sıkma lütfen :teselli:
biraz sabret yakında yüzün gülecekk
iyi şeyler hissediyorumm inş. Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız..senağlama benim kırmızılar geldi bugün oysa 1-2 gün geçmişti sevinmiştim..ühühühühüüü..

inşallah swetcim çilekcim.sağolun canlarım.
ama swetcim.bu o kadar kötü bi psikoloji ki anlatmak çok zor.önce prolaktinim yüksek ondan olmuyor sanıyorum.sonra bi kist çıkıyo.6 ayımı mahvediyo.tamam diyorum bundan olmuyomuş.şimdi ikiside düzeliyo.yumurtlama problemi çıkıyo bu seferde.tamam diyorum.anladık neden olmadığını.ilaç kullanmaya başladığımda kendimi çok iyi hissetmiştim.bugünde korku ümitle karışık gittim.zaten o masaya ayağımın biri gidiyo biri geliyo.şimdi ise haftada iki kere o masaya çıkıyorum yaa.ne diyim ben şimdi.
evet yolun en başındayım.bunuda biliyorum.fazla acele ettiğimin de farkındayım ama insan işte.ümide korkuya endişeye hakim olamıyosun.kendiliğinden gelişiyo bu duygular.
ama herşeyin güzel olacağını biliyorum inş.

Canım anlıyorum.umutlar boşa çıktığında ,ilk haveeslein kırıldığında ki omuzlarında ki yükü.
ama lüten sen koskoca bir kadınsın.güçlüsün akıllıısın.
ve bir aylık gelişmeyen yumoş seni etkiler mi ki.
aaa
lütfen gzüel kuşum. benim.
yakıdna gelecek mimin mini bebelerin.
gördün bizden işte ,bebeklerimiz taşıyoruz ama o endişe ve tasalar aengel oalmıyoruz.
elde olan bir şey değil stres ve kuruntula rile baş etmek.ama bzi kuvvetliyiz, güçlüyüz, dayanıklıyız.
dimdik ayakta karşılıyoru hayatı.
ne de olsa bizzzzzzz kadınız değil mi, her cefa da sefa da bize.
olumlu düşünüceğiz.ve güzel olacak.
geleceğin en radyolog annesi.
2009 da ilk hamile sen oalcaksın hadi canım benim.
sıradkile hadi kığırdayınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…