Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

biliyorum canım.
insanoğlu neleri atlatamıyo ki.bu sıkıntılar da geçecek inş.
allah beterinden saklasın hepimizi.hem zaten benim kuruntum boş..daha bugün 10uncu gün daha 5-6 gün var yani.yumurtlamanın gerçekleşebileceği.
ben biraz gereksiz panik yapan bir insanım sırf bu konuda değil.her konuda ümitsiz vakayım.

mesela sınava girerim.kesin kazanamıycam olmıycak diye çıkarım.iş görüşmesi yaparım.kesin alınmadım diye peşin peşin karar veririm.
ya ümitli olsana biraz.düşünce gücümü hep olumsuza kullanıyorum.herkese yorum yapmaya gelince olumlu olumlu anlatırım.kendime gelince de tam tersi.
şuursuz ben. noolucak :)))))))))

böyle düşünmekte haklısın cnm hepsi üst üste gelmişş
ama bunlarda var bir hayırr varrr
Allah bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlamamız içinde böyle yapıyor olabilir

o zaman dayak isityorsun canım.ya
bak işeuyrinde ki yeni sekreter doktora gitti.
1 yıl önce kürtaj olmak zorudna kalmış ,doktor bilinçsilii yüzünden.
ya hamile olduğunu bilmeden akciğer röntgeni çektirmiş.birde birinin yanında kırık var diye röntgene tutmaya girmiş.
tabi hamile olduğunu anlayınc adoktora sçylemiş.
ikizmiş bebekler.herpsi aldır demiş.
aldrımışalr o korku ile.
ve bu zamana kadar bebk olmamuş.
doktora gitti.dün keisn bir şey avr allah bana bir kere verid hemde ikiz ben kıymet blmedimm bana vermeyecek diyerek.bu gittiği doktor kızmış .hiç bir şey olmayabilirdi.boşuna müdahle edilmiş demiş.
meğer hiç sonunu yokmuş saece rahim , sağa dönük şekildeymiş.
doktor devam et.kontorl de tutacağım seni demiş.bir de antibiyotik vemiş.bana da vermişlerid de içememiştim.hamile kalımıştım.yani allah büyük canım.bak neler var neler

böyle düşünmekte haklısın cnm hepsi üst üste gelmişş
ama bunlarda var bir hayırr varrr
Allah bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlamamız içinde böyle yapıyor olabilir

çileikm doğru söylüyorsun.inşallah tez zamanda glir bebekler.
canım artık çilek ile ilgili hiç bir reism yok sen deCADIARZU

ay yazık yaa
allah yardımcısı olsun
bi kere röntgen çektirmekten ne olacaktı ki.boşu boşuna yavrularından oldu bi doktorun bilinçsizliği yüzünden.
bana da çikolata kistimecbur ameliyat olacaksın başka çaren yok dediler.ben de olmadım ameliyat.şimdi kendiliğinden geçti.meğer yanlış teşhismiş.çikolata değilmiş.hemorojik yani kan dolu kistmiş.ameliyat olsaydım daha çocuk doğurmadan sezeryanlı olacaktım boşu boşuna.
ah bu doktorlar.şimdi o adamın yatacak yeri yok.iki cana kıydı.kimbilir daha kaç cana ...........

doğru söylüyorsun canımç
2 can hemde ikiz.
korkutmuş aileyi.
onlarda korkmuş tabi.
ne bilsinler hala doğsalardı,şu kadar olurdu beilmem ne felan diye konuşur kızcağız.
allah kimsenin için eböyle ukte vermesin.
senin de bak çikolata kisti diyen doktoru dövmek lazım.
yani allah kötüye düşürmeisn yavrucuğum değil mi.

slm arkidişlerım nasılsınız?bakıyorumda birilerinin üzerınde kara bulutlar gezıyor anladın sen onu anladın klava: teknıkerım içini ferah tut canım benım basımdan gecenlere en yakın sahıt sensın.dr normal yolla hamıle kalamzsın sen demıstı hatırlasana ama bak melegım hemen sonrakı ay geldı annesıne.benı nasıl tesellı edıyordun hatırla ve güzel düşün canım benım....yegenım fazla bekletmeyecek annesını ve babasını ben ınanıyorum.bak bızım kızda kıprasıyo oda bana katılıyo a.s

swetım çilegım nasılsınız kızlar gördüm sizi..... a.s. alın bunlarda sıze.

evet canım kara bulutlar geziyo tepemde.marmarada hava yağmurlu.
ama son yağmurlar bunlar.yaz geliyo.kara bulutlar gidecek.masmavi gökyüzü gelecek yerine :)))

bende ıyıym kızlar hava soguk sobam yanıyo ama canım sıkılıyo kızımla konusuyorm ama oda cvp vermıyo kendımı delı gıbı hıssedıyorum bazan ...

pinkim üzme sen o tatlı canını.vakit zaman güzelim.insallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun..
radyolojim ooo daha yolun başında pes ettin bacım.ama olmazki.daha dur neler göreceksin.evet o masaya yatmak gerçekten çok zor.ben hep derdim ki bebegime kavuşmak için razıyım herşeye derdim.sende öle de bacım..

kimsecikler kalmamış.
ya biz yaprak dökümünü mü yaşıyoruz topikte kızlar yaa.
yaprak dökümü sonbaharda yaşanır.biz ilk bahara geldik.çiçek açmamız lazım dimi ama.
bence bizdeki kış rehavetiydi.yaz gelince hepimiz cıvıl cıvıl burda olucaz :))

selam kızlar nasılsınız..yemek vakti yoktur kimse dedim ama olsun..yemekten sonra alışverişe gidicez görüşmek üzere..

İYİAKŞAMLAR CANIM ARKADAŞLARIM
hepinizi çok öpüyorum radyolojim valla doğru sölemişin
yaprak dökümünü yaşıyoruz gerçekden ama dünya derdi bitmiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…