Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ohooo noluyor yaaklava: Sizn morale ihtiyacınız varsa benimde var. Bu ne karamsarlık.
Radyolojim bu prosedürün nasıl işlediğini bile tam olarak bilmiyoruz, bilmiyorsun. Ne hemen ümitsizlik. Belkide normal sayılaacak bir durumdur. Ki bece öyle. Belki ilerde ilacın dozunu arttırırlar, yada farklı bir tedavi şekli uygularlar. Yapma böyle lütfen. Ayrıca o masayla barışık olsanda iyi olur:jeyyar: Kendine işkence haline getiriyorsun.lülülülülülü

Pinkim çok üzüldüm kırmızılar için gerçekten. Diyecek hiç birşeyim yok. Ben çok üzülüyorum bu duruma. Ablamda hasta olunca diyecek birşeyim olmuyor çünkü.
Ama aklıma ilk gelen "inna lillah ve inna ileyhi raciun" (Allah'tan geldik ve yine O'na döneceğiz) Herşey onun izninde. O büyük lütfunu bekliyoruz inşallah.

Denef ablam inşallah işyerinde durumlar iyidir. Şu evin borcunu bitirseydiniz hayırlısıyla inşallah. Bebiş olunca kendin çıkardın işten:CüvCüv: Beni kovamazsınız ben istifa ediyorum diyerek:roflol:

Swetim belkim bebiş büyüdüğü için kıpırdayacak yeri pek kalmıyordu:roflol: Hem belkide uyuyordur o süreler içinde olamazmı yani:dilcikar: Sen hemen ağlakaydirigubbakcemile3

Lotusom sende girmiyorsun pek. Biraz keyifsiz gördüm seni hayırdır? Ters giden birşeyler yoktur inşallah.
Mumu seninde haber vermene çok sevindim. Gerçi hep yatman gerekiyor tabiki hiç kalkma ama haber almakta iyi oluyor senden yahuhihoyyyt

Ablamda bu hafta içinde bir gün gideceğim diyordu doktora. Pazartesi - salı geçti, pazarı zaten sayma. 4 gün kaldı ama gene kıvırırsın gibime geliyor. Olmadı ben gidecem herhalde:1shok:

Hepinizi çoook öpüyorum, herkese hayırlı akşamlar. Günleriniz geceleriniz aydınlık olsun inşallah. Görüşmek üzere.

Huhuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuu????

Aaaa Denefim burdaymış:sm_cool:

Eeee hedi gelin kızlar,sohpet edek eccuk:))))

radyolojim haklısın yaprak dökümü yaşıyoz topikte.kk ya gelen arkadaşlarımız malesef artık ugramaz oldular topigimize.olsun canları sag olsun ne diyelim..
pinkim bacım gı her yere de yetişiyon bacım.....maşşallah sana...
nazım hoş geldin canım.nasılsın
berin sen nasılsın canım.nasıl gidiyo hamişlik...
nehirim sen nasılsın canım.ama böle olmazki sen bizim moral destegimizsin..evet canım işler ne olacak belli degil.hamile olupta çıkmak vardı işten.ama ne yapalım canım herşey kısmet.senide çok öpt bacım
hepinizi çok seviyorum.ALLAHA EMANET OLUN

denefcim ben iyiym canım sen nasılsın bende çok ihmal ediyorum sizleri
ama evde durmadığım için pek gelemiyorum yopike ama kulübe girince
başka topiğe bakmam ben sadece burayla ilgilenirim eskisi gibi değilim
sadece sizleri özlüyorum bitaneciklerim ŞenizŞeniz

günaydınnn
hayırlı sabahlar ola
herkese
hadi bakım gelsin herkes.
dün bayağı bir az kaılım olmuş topiğimize
ama olsun biz buradayız.
hep burada buyrun gelinnnnnn buyrunnnnnnnnnn

günaydın swetim nasılsınız bakalım canım
bak bende geldim erkenden özledim sizleri

günaydınlar efem
ben de geldim.nasılllarmış bakalım hamişler ve hamiş adayları
nazım selam.sende pinke yetiştin yani.maaşallah sizi gidi gezmeciler siziii :)

napim radyolojim evde durmakdan bunalıyor insan bak şimdi annem aradı kahvaltıya
çıkacağım birazdan ordan kız arkadaşıma geçicem akşam olacak zaman su gibi geçiyor
hiç anlamıyorum vallahi sen nasılsın iyisin inş dün bişiyler okudum ama pek anlamadım
tedaviyle ilgili bi sorunmu var?

sende hoşgeldin canım çok şükür iyiyim sende iyisin inş
radyolojim swetim çıkmam lazım anam bekler akşama görüşürüz inş öpüyorum herkesi
denefim gelmedin henüz ama senide çok öpüyorum

bende iyiyim hamdolsunn a.s
ohh ne güzel git bakalım anneciinin kollarına :1hug:
şu borçlar bitsin Allah'ın izniyle bende gezcemm durmadan :dilcikar: kıskanıorum sizi :çok üzgünüm:

Ayya ayayaa
herkes gelmiş ben keçırmışım gene
ya ama olmaz ki sıra ile nöbetleşe geliyoruz sanki.
Gezin gezin gezmeciler siiz.
Oohhh ne gzüel ohh

ne var nazcım yani
bizi mi kıskandırıyon.bende akşam gitcem anneciğime.iş çıkışında
malum oraya gidince bi günlük akşam yemeği derdinden kurtuluyorum :)))
çok rahat oluyo valla

Radyoluğum seni lobi de görüyorum
ama beni görüyormuusn bilmiyorum
herhalde başa topikelrede bakıyorsun şu
iyi misin kuzum
morlaller nasıl
bomba gibisin sanki bana öyle geldi canım

ne var nazcım yani
bizi mi kıskandırıyon.bende akşam gitcem anneciğime.iş çıkışında
malum oraya gidince bi günlük akşam yemeği derdinden kurtuluyorum :)))
çok rahat oluyo valla

Anne ye gidenler biribine nispet yapıyorda ben ne yapayımsenağlama
of offffffff
ana olacğaım ama ana hasreti de koyuyor adama beeeeeeeeee

ben burdayım swetcim merak etme canım.hastam yok şimdilik.
ya bugün zaman geçmek bilmiyo.çok sıkıcı bi gün.bian önce akşam olsun istiyorum
hava çok güzel ya ondan heralde bu sıkıntı.yaz geliyo diye galiba insanın içi böyle kıpır kıpır oluyo.hiç yerimde durasım yok

neyse ben de akşam kayınvalidede balık varmış
oradayım
zaten çoğu akşam orada yiyorum artıken sevmediğim şey ama ne yapayım.gidiyorum benim kociş orada.zaten diyet ayağaına erkende yemek yiyor.
bana da send eye diyrolar ben de gidip bir şeyler yiyorum.:)ne yapayım
akşam eve gidiğim 8 i buluyor.
:)))))))))

yok swetim hiçbiyeri dolaşmıyorum artık ben.sadece gak tayım.
sarmıyo diğer topikler :)
iyiyimm canım hamdolsun.yarın tekrar kontrol var işte bakalım bu sefer büyümüştür belki yumoşlar.
bekliyorum.
sen de iyimisin canım

yaramaz çocukalr gibi hisseder insna kendini baharda.
bird ebne bekarken aşık olmak sitiyorum diye kafayı yeridm.
ya neden neden aşık olup da ellele baharda dolaşamıyorum diye çıldırırdım.
sanki aşıkolunca eleele dolaştıracaktı d aailem.
:))))))))):mymeka:
ama olsun sonra bir haziran ayında kocam a aşık olarak dolaştım istanbulda elelele.
ne günledi be offfffff
kız kulesi hatırladın mı beni.
yeniden aşık olmuştum o sırada sözlüme :))))))))))
yav canım benim duysa ne sevinir böyle dediğimi beeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…