Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ooo gerekten sen geç gidiyomuşsun eve.
ben 6 yı 10 geçe felan evde oluyorum.
bu arada ka gündür canım balık istiyo yaa.çok severim ben.akşam eşime söyledim alalım diye ama evde ıspanak vardı.onlar çürümesin diye biran önce bitirelim diye balıktan vazgeçtik.ama bu hafta içinde kesin yiycem balık.
bak şimdi aklıma geldi tekrar.
bu arada ben hala diyetteyim.hatta eşimle beraber diyetteyiz.istikrarlı bi şekilde ilerliyoruz :))
3 kilo verdim.ve de bozmadan devam edicem iş.

kız yumoşler büyür merka etme
yarın da stresle çıkma masaya ,düşünme bir şeycikler.
ki yumoşlar da kaçmasın korkudan canım benim.
inşallah bir an evvel güzle haber alırıs zdenden

bende eşimle 23 nisanda tanışmıştım
bizim içinde ok güzel bi yazdı.
zaten sonraki senenin haziranında da evlendik.aahhh ahh ne günlerdi bee.
bende nişanlılık zamanlarımı ok özlüyorum :)
ama şimdi de eşimle aynı evi aynı şeyleri ve de hayatı paylaşmaktan çok mutluyom.
allah bozmasın cümlemizinkini

allah razı olsun canım inş.
zaten yavaş yavaş alışıyorum galiba.
başta hatırlasana canım ka ay ertelemiştim sırf bu yüzden.ama şimdi tereddütsüz gidiyorum.hiç m mırın kırın etmeden
ya zatenbenim doktorum tam bi tedaviye başlamıycak gibime geliyo.şimdi bu klomeni bi kaç ay kullandırır.olumsuz sonulanırsa aşılama yapmazz diye düşünüyorum
bakalım ne olur
hayırlısı yaa.ne olursa olacak napalım artık

zaten ilk bu aşamalra var sonra aşıya geçiyoralr canım.
bu ilaçlar pek çok hastada denenmeden aşıya geçş olmuyormuş.
belki debu işin kuralı budur ama .aklına sinmyne mantığının almaığı bir şey avrsa.hemen 2. bir doktora giderisn.
ama sen önce kafanı karıştırmadan güzle güzel bu doktora devam et

yok yok kafamı karıştıran hiç bişey yok canım
doktoruma güveniyorum artık
başta güvenmemiştim kist yok deyince şok olmuştum
ama şimdi iyi olduğunu düşünüyorum.o ne derse ben de öyle yapıcam.
selam pinkim sana da hayırlı günler canım gezmecim benim

güveniyorsan elbette şifa bulacaksın
hastalar bitti galiba senin.
ben biraz yoğundum bakamadım.
biraz sonra öğle yemeği vakti gelir
sen nerde yiyorsun yemeğini.
işyerinde mi?

hasta bugün az canım.ondan buralardayım zaten.
bi tane geliyo çekiyorum gidiyo.15 dakka sürüyo bi emar.sonra boşboş bi daha hasta gelmesini bekliyorum.buraya takılıyorum işte.
bizim yemek saati 12 ile 14 arası.herkes ne zaman isterse o zaman çıkıyo yemeğe.hastanenin büyük bi yemekhanesi var.yemekler burda pişiyo dışardan gelmiyo yani
ben saat 9 da başladığım için kahvaltıyı o saatte yapıyorum.o yüzden yemeğe 1 den sonra çıkıyorum.acıkmıyorum çünkü 12 de
siz dışarda mı yiyosunuz canım

yok canım işyerinde geliyor yemek bzide .ama biz yemeği sevmedik ve idari personel oalrak patron dadahil, yemekçinin yemeğini bıraktık.
bura hazır çorba, peynir domates,yumurta şekilinde gidiyor.
taibi ben bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için.mümkün mertebe evden getirmeye çalışıyorum.
dün özellikle kabak yemeği yaptım.
zaytinyağlı.
ondan aldım geldim.
hiç değilse sebze ve besleyici.
bizd ebuna kabak çıtma denir.bilir misin bilmem ama :)

yani nasıl yapıldığını bilmiyorum ama benim eşim de kabak yemeğini yoğurtlu yemeyi seviyo.o yüzden çok nadir de olsa yapıyorum kabak.ama ben klasik yapıyorum.sallamasyon yani.
işte soğanı kavur.salça felan.kabakları pişir.içine biraz pirinç koy gibilerinden :)))
esasında nasıl yapıldığını bilmiyorum.belki daha güzel tarifleri vardır

işte söylediğin tarif benim dediğim.
canım.
onu severim ben.
ama yoğurt katmam.
bir dekakabk musakkal severim ama eşim sevmiyor diye yapmıyorum.onu da yapacağım inşalah.
şöyle halka hakla kabaklarkavrulmuş kıyma ,haifi acı ,pişecek,pirinç yok.
üstüne de maydonoz kıyacaksın.ne güle olur ben bulgur pilaVI İLE SEVERİM YANINDA
YAV BEN ÇOK GIRTLAKÇIYIM ACABA :))))))))

bizim bebişlerde gelsin artık inşş..
kızlar ben çıkıyorum bulaşıklarımı yıkıyip pazara gidicem ordan anneme akşam gelirim hoşçakalın..kendinize iyi bakın öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…