Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ya sabah bende gülebni duydum.soya sütü içiyormuş
ben de alayı d aiçeyim o yapıyorsa bir bildiği vardır deidm.
Maşallah yani.
Demek ki imkan ve rahat olma meselsi.
Ben de isterismçbu yaşımda 2. Doğurmak ama daha 1. Yi zor beceriyorum
reha muhtardan hamile olan gülşendeğil canım,deniz uğur.
Dün görüdm manşet olmuş.
Pek te yakışmıştı.
Darısı size olsun.anam 2. Ler de bana tabi.inşallah
oyy gözüğm keismiyor ama kardeş çok lazım insana .yav

evet canım deniz uğurmuş bende niye gülşen kalmışki anlamadım düzeltim yanlişı diye geldim gidiyorum hoşçakalın tatlişler

slm kızlar nasılsınız baya bır kaynatmıssınız masallah...
swett karnınmı acıktı canım kabaklar musakkalar havada ucusuyoo.aman canın cekmesın kızz.swetım yaa senın ellerınde ayaklarında şişmeler basladımı?benımkıler yavas yavas şişiyootuzluda ymıyorum ama neden öyle oıluyo erken degılmı yaaa kafama taktım şimdı onuu

Yok şimdilik ama ben çok dikkatli yemediğim için şişeceğim diye korkuyorum.
Kaçıncı ayda başlıyormuş ki alahn canım ya

Kızlar kızlar ben geldim,ynağınızdanda öpemmi???Öpem öpemŞeniz Şeniz

Ohhh maşallah ne güzel konuşmuşunuz yaaa..ohhhh....

Radyolojim folikül oluşmamış demişsin,ayy anca fırsat buldum yazmaya...Üzme canını belki oluşur belki oluşmaz bilmiyorum ama herşeyde hayırvardır bacım...Oluşursa ne ala,olmazsada bidahaki ay inşallah..Belki ilacın dozu az gelmiştir,iğneye falan geçersiniz belki..Neyse yarın muayeneni olda bakalım neler olmuş neler:CüvCüv: Hee evvelki gece msnden selam verdim sana niye cevap vermedin kızzz...Msnyi açık bıraktın,dizi seyrediyodun dimiiiiikaydirigubbakcemile3

Swetim afiyet şeker olsun bacım,şifa olsun yarasın hem sana hem bebişine inşallah...

Pinkim iyi alışverişler canım....

Alhanım,doktoruna sorarsın canım,normalmi erkenmi diye..Telaş yapma hemen...Benim bi bilgim yok valla bu konuda,olsa tükan senin-tatlicadiarzu-

Ben de namaz kılam şimdi,sonra gelirim yine..

Swetim ,temizlik yapıyom diyimmi gene..Yok yok demem,tepelicen yoksam sen benihihoyyyt

Tepelerim kız seni
oyy anam oyy
yapma kzı temzilik
koksun ev biraz kirlensin de
aaaaaaaa
bu ne be
oyy ben yapamıyorum istdiğim gibi sen beni çıldırtıyorsun oyyyyy

sositosositosositosositosositososito

Yok kız yapmıyom,haftada 1 gün yaparım,öle temizlik hastası bi insan dğilim yahuu...Benmi evin sahiniyim o benim sahibim dimi ama..Yap yap nereye kadar yahuuu..Seni kızdıram azcık dedim,muzurluk yaptımhihoyyythihoyyyt
Sen temizlik alan yapma zaten kuzum,yeteri kadar yoruluyorsun zaten iş yerinde,evindede dinlen biraz,kendine vakit ayır,hamişliğin tadnı çıkar bacm...:CüvCüv:

Lotusum gördüm seni,nasılsın tatlım?

Valla nevinim pazar günü bel ağrım vardı çok hemde
ama baktım ki evde dolaşırken toz görünüyor.ç
geçen pazar sildim süprmüştüm.
Neyse dedim kalk gene bir süpürge çek.
Neyse süprüdüm yarınıs.belim ağrımaya devam.
Korktum.hemen kociş annesindeydi bir mesj attım gel lütfennnnnnnnn diye
ona teslim ettim.süpürgeyi.
Ama silemedim .ne yapatım çamaşır yıka katla ütüle.bir de balkonun isini pisini temzile bitti vakti elimi kaldıracak gücüm klamamış.
Ben de kansızlık avr canım ya .
Biliyor muusn ondna çabuk yoruluyorum.
Gene 10 a kadar düşmüş benim kan.
Bebeğimi besleyemiyor muyum diye korkmasam sorun değil de.
Hap içiyorum ama hiç yükselmiyor kii

Yavrucum yorma kendini böle ama,tozluysa tozlu napalım,senden bebişinden kıymetli değil yaa...Hem bu havadabalkonu niye temizliyosun yaaa,çamaşırlarını evin içine as,balkonun da kapısını kapat,ohh mis gibi..Ben hiç açmıyom kapıyı valla,bu buz gibi havada balkon malkon temizliyemem doğrusu,sende temizleme bidaha bakimklava:Çamaır bulaşık tamam neyse,onlar yapılmadan olmaz,ama tozun ardı arkası kesilmiyobacım.Ben bu tozların canlı oldularına ve durdukları yerde ürediklerine karar verdim,yoksam nerden gelecek bukadar tozkaydirigubbakcemile3Belin ağrıyınca,yat uzan dinlen,iş miş boşver,hamişliğin tadını çıkar..Kaynanan falan yardım etmezmi,en zında 15te bir silip süpürseler yeter yani,dimi?Büyük ihtimalle ah ahhh nerde diceksin sanırım içime öle doğdu:)))

slm canlar.....gecmısı okuyordum ondan gecıktım..........
ıyıyım nevınım sagol sen nasılsın canım??????aslında pek keyfım yok bu ara bıraz evham bastı benı hamış duygusallıgı heralde herseyı fazla takar oldum,sevdıklerım ıcın endıselenıyorum vs.....ALLAH hastalıklarla ımtıhan etmesınde hıckımseyı..........dıyorum ya evhamlar ıste.......
radyolojım canım okudum dr ısını canım ısın acıkcası ne bılıyonmu zaten bızler tedavıye ıhtıyacı olan ınsanlarız bacım,hop dıye olmaz kı......tedavı cok cok yenı daha ınsallah kısa surer ama umutsuzluk yok daha cok basındasın.........hepımızın hayırlı ve saglıklı kuzuları olur ınsallah:Saruboceq::ecrin_bebek:
svetım ya kızıcam ama sana bacımklava:ev supurmek,elektrıklı supurge kullanmak hamıslere kesınlıkle yasak bacım one arkaya gderek rahım kasılıyormus sakın yapma bak...benım kanamamdan sonra ozellıkle yasaklandı o gun agdada yapmıstım cok kızdılar bana.......ozellıkle benım gıbı ıkızse veya kanamalıysa supurmek 9 ay yasak,agdada hıc tavsıye edılmıyor,....artık drlar supurmeyı herkese rısk dıyorlar.....
denefım nbr ıyımısın????gorusemıyoruz senle...a.s.nehırım napıyosun canım???a.s.
myhopem,mumum,cılegım,nazım,pınkım,alhanım ve herkes kocaman optum.....Şeniz

ay lotusum en başta yapmaım da süpürme 2 haftadır yapıyorum
neyse ben kocişe söyleyyeşim gene.de o varken yapalım bu işi.
ağda acaba ağdacıda yaptırsak ta mı tehlikeli.
ben önce yaptım baktım .becremez oldum göbüşten.gittim eski kuaföre krizden dolayı gitmiyorudm da.:))
oda yasak ise eyveh ben başka türlü temizlenememe çalerjim var.

ah nevinim ana baba bcı burda olmayınca malesef , kendin başınan çareisne bakıyorusn.
yok canım ya yaparız felan derlede onalr yapmazlar.hem boşver yapmasınlar.bir kere .kurban bayramında yaptılar.sornara aa yapmasaydın bzi yapardık felan diyoralr ama ,bugün havamada değili bugün kafam bozuk başka gün olsa ben sana yaptırmazdım diyroalr.
o akdar işte.
boşver bu sıralar yemeğe orada takılıyorum ben de sadece.
ne yapayım kociş orda ben gittiğğm saatte ben de bir şeyelr atıştırıp çıkıyorum yukrıya:))))))))))

bıkac gundur randımanlı gıremedım dıye kampanyamı unuttum sanmayın ha.....-tatlicadiarzu-.......haydı kızlar tedavıye............
1_radyolojı teknıkerı.......
2_nevın olsun bak dövücem heeeeeeee:mymeka:......
hadı bakalım yok mu arttırannnnnn.............a.s.lülülülülülüŞenizkaydirigubbakcemile5

yav bu tozların canlı olması hadiesesi benide düşündüryor.
ürüyoralr valla.
bölünerek hemdeç
ya bir de ben tek başıma yaaprekn .halıları süpürür balona atardım sorna tekrar süpürürüdm.bir yeniden çırpardımçki toz bitisn diye
yav bir gün sürüyordu.
yani anlayacağın bu işte bir işe var.
hem balkonu hafttda bir yıkıyorum.çamaşırı dışarı asamk huyum yok da canım.
simsiyah is oluyorç
bir de kociş sigara içmeye balkona çıkıyor ne yapayım .
iyice çamur gibi oalcak diye mecbur yıkıyorum işte:)))))))

tam destek hihoyyyt
hep destekhihoyyyt
tam destek hihoyyyt
hep destekhihoyyyt

hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

canım lutfen supurme......bak bıde sancılandım dıyosun......supurmek ve egılerek ıs yapmak yasak..ben yemek,ortalık toplama ,toz alma fılan yapıyorum.camasır bulasıkta halledıyorum ..hepsını agır hareketlerle ama...ama asla agır kaldırma,egılmek,yorulmak yok.....agda bana yasaktı ama bu aralar baslıcam sanırım.acıkcası agdayla cekıstırmek kasları gevsetıyormus,benım agdadan sonra cok kanamam oldu,erken donemde,ılk aylarda yasaktı bu yuzden...ama hamıslık boyu en az bıkac kez yaparım sanırım....bayanlar ıcın uretılmıs olan permatıkler kullanılmalıymıs...gılette nın venüsü gibi.....onu kullanıyorum bende....asla agdanın rahatlıgı yok ama napalımkaydirigubbakcemile5

ay ben de alaerji olmuş gibi kaşınırm çcanım ya her yolu dendim .ama en güzeli sir ağda.
of offfffff hayırlsı ile doğursaydık değil mi canım

hoşgeldin nevinim a.s.
güldürdün beni Allah iyiliğini versinn kaydirigubbakcemile3

lotusçum bende senii öpüyorumm kocaman Şeniz

tam destek hihoyyyt
hep destekhihoyyyt
tam destek hihoyyyt
hep destekhihoyyyt

hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

sagol canım destegın ıcın.......ısrarlarla bunaltıp tedavıye yollıyacagız herkesı ona gore......kırmızılara veda edıcez artık.................:teytey::1hug::lepi::Saruboceq::Saruboceq:yerimseniben
neviiiiiinnnnnnnnn nereye kactın bacım ya.......:1no2::çok üzgünüm:

ay ben de alaerji olmuş gibi kaşınırm çcanım ya her yolu dendim .ama en güzeli sir ağda.
of offfffff hayırlsı ile doğursaydık değil mi canım
evet canım ya RABBIM hayırla saglıkla dogurup buyutmemızı nasıp etsın....ınan kenndımı hıc dusunmuyorum,tum anne adayları ve anneler gıbı,hersey onlar ıcın.....:Saruboceq:

hoşgeldin nevinim a.s.
güldürdün beni Allah iyiliğini versinn kaydirigubbakcemile3

lotusçum bende senii öpüyorumm kocaman Şeniz
nbr canım ıyımısın??????tadavı lıstesıne yazayımmı bacım senı?????kaydirigubbakcemile5

evet lotusum enseleindeyiz.

evet mi evet mi diye bağırtacağız.
onalrı.
sonra da doğum sancısı çekecekerl inşallah
lotus noraml doğu yapma şansın var mı senin bacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…