- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.181
bıkac gundur randımanlı gıremedım dıye kampanyamı unuttum sanmayın ha.....-tatlicadiarzu-.......haydı kızlar tedavıye............
1_radyolojı teknıkerı.......
2_nevın olsun bak dövücem heeeeeeee:mymeka:......
hadı bakalım yok mu arttırannnnnn.............a.s.lülülülülülüŞenizkaydirigubbakcemile5
ay lotusum en başta yapmaım da süpürme 2 haftadır yapıyorum
neyse ben kocişe söyleyyeşim gene.de o varken yapalım bu işi.
ağda acaba ağdacıda yaptırsak ta mı tehlikeli.
ben önce yaptım baktım .becremez oldum göbüşten.gittim eski kuaföre krizden dolayı gitmiyorudm da.:))
oda yasak ise eyveh ben başka türlü temizlenememe çalerjim var.
ah nevinim ana baba bcı burda olmayınca malesef , kendin başınan çareisne bakıyorusn.
yok canım ya yaparız felan derlede onalr yapmazlar.hem boşver yapmasınlar.bir kere .kurban bayramında yaptılar.sornara aa yapmasaydın bzi yapardık felan diyoralr ama ,bugün havamada değili bugün kafam bozuk başka gün olsa ben sana yaptırmazdım diyroalr.
o akdar işte.
boşver bu sıralar yemeğe orada takılıyorum ben de sadece.
ne yapayım kociş orda ben gittiğğm saatte ben de bir şeyelr atıştırıp çıkıyorum yukrıya:))))))))))
:Çamaır bulaşık tamam neyse,onlar yapılmadan olmaz,ama tozun ardı arkası kesilmiyobacım.Ben bu tozların canlı oldularına ve durdukları yerde ürediklerine karar verdim,yoksam nerden gelecek bukadar toz kaydirigubbakcemile3
tam destek hihoyyyt
hep destekhihoyyyt
tam destek hihoyyyt
hep destekhihoyyyt
hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3
evet canım ya RABBIM hayırla saglıkla dogurup buyutmemızı nasıp etsın....ınan kenndımı hıc dusunmuyorum,tum anne adayları ve anneler gıbı,hersey onlar ıcın.....:Saruboceq:ay ben de alaerji olmuş gibi kaşınırm çcanım ya her yolu dendim .ama en güzeli sir ağda.
of offfffff hayırlsı ile doğursaydık değil mi canım
nbr canım ıyımısın??????tadavı lıstesıne yazayımmı bacım senı?????kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin nevinim a.s.
güldürdün beni Allah iyiliğini versinn kaydirigubbakcemile3
lotusçum bende senii öpüyorumm kocaman Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?