Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Heee geldim kızzzz geldim,bilgisayar ara ara çok yavaşlıyo,nesi var bilmem.Biyeri tıklıyon 5 saniye sonra anca algılıyo delüüü....Yavaş yavaş ilerliyom yani:))))

Ağda yapmamakmı lazımmış:1shok:Eyvahlar olsun,başka ne yapılırki,yıllarrrrrdırrr başka bişe yapmadım ben,çok kelekmiş aa ama mantıklı geldi açıklaması....

Swetim Lotusumun açıklamalarını duydun,süpürmek yasak bundan böyle.Ya eşin süpürsün yada hiç süpürmeyin napalım..Siz iyi olun yeterkii..

Çileğim hoşbuldum.Ne güzel işte güldürmüşüm seni,ne mutlu bana..İnsanları gülümsetebilmek çok önemlidir..Benide Swetim bol bol gülümsetiyo sağolsun,enerjisiyle...

Lotusum kociş bugün İstanbulda nezaman gelir bilmem.Yarın inşallah doktoru arayıp,nezaman gelelim hocam diye soracaz,kısmet...

hemen git hocam hemen git........
ay nevin kız çocuk çokkk yakışacak sana.
ah işte evde ev işinden anlamayan bir koca olunca ne yapayım bazen kapıyorum süpürgeyi .çıkıyorum toz avına
ama artık biraz dikkat edeyim ben .hemen tembellik moduna geçiyorum bugünden tezi yok valla
ne olur ne olmaz.
allah kaynettirmesin valla bu satten sonra.alıştık bile

evet lotusum enseleindeyiz.

evet mi evet mi diye bağırtacağız.
onalrı.
sonra da doğum sancısı çekecekerl inşallah
lotus noraml doğu yapma şansın var mı senin bacım ya
yok hayatım.......hatta bulundugum sehırdede dogum dusunmuyorum pek daha dogrusu esım ıstemıyor tup merkezımızde yaparız dogumu dıyor......cunku bılıyorsun bana burdakı drlar uclu test yaptılar epeyde rısk cıkardılar meger ıkızlere yapılmıyomus tup merkezı drlarım cok kızdı nasıl yaparlar dıye....o korku hala ıcımde benım oyle korkmusum kı ıkna olamıyorum bazen hala....:1no2:...sende demıstın ıkızlere yapılmıyor dıye.....
sen nasıl dusunuyosun canım dogumu??????

Nööörüyonuz hatunlar ben geldimkaydirigubbakcemile5
İnternetimiz oldu bugünkaydirigubbakcemile3
Şimdi garip geliyo dükkanda internete girmek, baya zaman oldu yaw.
Amaaannn ev işi nankördür yaa.. Yap yap bitmez. Boşverin azcık hamişsiniz siz.
Ağda yokmu yuppiiii:lepi: ıyy bi oraya olmuyor gitti zaten:roflol:

Lotusçum yaa sen kız ısrar et ben arkandayım ablam:tomato:
Bak bak yarın arayacaklarmışmış. Yaw mübarekler, madem önce sadece arayacaksınız bugün arasananızklava: Yok ille birliktemi telefon etmeniz lazım. Bugün et yarın git oohh..Ama yok. Aman tamam sustum :dilcikar:

Hepinize bol öpücüklerr...

Bu arada yanii reha muhtardan çocukmu kafamçokkarıştı

nehırım sobeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
tam vaktınde yetıstın canım topıcte herkestedavıye dıye teror estırecektım.........aaaaaaaaaa olmuyo ama boyle....:CüvCüv::ecrin_bebek:
yasasın nevınde baslıyor haydı kızlar bahar geldı kıprasın :lepi:a.s.

Bak bak yarın arayacaklarmışmış. Yaw mübarekler, madem önce sadece arayacaksınız bugün arasananızklava: Yok ille birliktemi telefon etmeniz lazım. Bugün et yarın git oohh..Ama yok. Aman tamam sustum :dilcikar:

.......................................valla haklısın canım ya bahane bulacaklar ya-tatlicadiarzu-amma yok bu kez kacamaz nevıncıkkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Hihi geldim sonunda. Oyy be sonunda çok şükür herkeslerin keyfi yerinde gözüküyor. İnşallahta öyledir:1hug:..
Ben artık gözümle görmeden inanmam lotus abla bildiğin gibi değil. Aczık şikayet edem yaw:roflol:.. Oh be rahatladım. İyi işte abliş sana sarmam bundan sonrakaydirigubbakcemile2

hadi bakalım kızlar hadi
sohbete devam
canım lotusum
ben daha bilmiyorum nasıl yapacğaım.
eğer doktorum tavsiye ederse noraml yaapayım diyorum.
onuda son aylarda bakıyor ve ölçüyorlarmış
işte ben de ne bilyeim her türlü korkuyorum aslında ama çocuğuda içerde tutmaya niyetim yok

Kızlar ben eccuk kaçıyom.Bilgisayar sapıttı,çileden çıkarıyo burda beni,kitleniyor,kendi kendine kapanıyor.Zar zor açtım valla,haber edem öle çıkam dedim.
Ben şimdi bu bilgisayarı kapatayım azcık dinlensin,soğusun,ne alakası varsa sanki mayalı hamurda dinleniriyoz:))))

En kısa zamanda gelecem inşallah,tabi zatı alileri açılmaya tenezzül ederlerse:))))

Öpücük öpücük öpücük hepinizeeee...

ay kızlar lavaboya taşınamkatan iş yapamıyorum.
zate geri kalan zamanıda size laf yetiştirmek ile geçiriyorum of anma offf yandı gülüm keten helva hesabı

ok nevıncım gorusuruz..........
valla svetım drun duzenlı takıplerını yapsın,senın ıcın en ıdeal dogum seklını bırlıkte belırleyın bence....50 tur dogum cıkmıs sımdı ama kıme hangısı en guzel cozum olur kımbılır..en ıyısı drla karar vermek........
nehırım reha muhtardan ıkız cocuk yapıyomus hemde hatun duydun mu-tatlicadiarzu-

ay kızlar lavaboya taşınamkatan iş yapamıyorum.
zate geri kalan zamanıda size laf yetiştirmek ile geçiriyorum of anma offf yandı gülüm keten helva hesabı

onu hıc sorma bacım geceleri her saat kalkıyorum:tomato:devamlı uykum bolundugu ıcınde oglenleyın zor kalkıyorum yahu.....gece sut fılan ıcıyorum ya ama ıcmeden de olmaz.....gun ıcınde suyu da cok tuketıyorum....:içelim:

He duydum lotusum. Bööö.. adammı bulamamış yaww.. Tamer karadağlı ya nooldu..
Ay aman hepsinden uzak olayım aman.
Tebi tebi bebişlerinizin keseleri idrar torbasına baskı yapıyor, ondan sürekli tuvalete taşınacaksınız :))
Amann doğum yapan kadınlar topiklerini bi okuyun hepsi hamileliklerini öyle çok özlüyorlarki, kıymetini bilin :)
Bu arada bilmem fark edildimi biri kendisinden bahsedildiğini anlayınca kaçtı sankim :)))))))

lotusçumm iyiyim hamdolsun tatlım a.s.
şimdilik listeye ekleme bekleme modundayım çünkü
inş. gerekte kalmaz

sıkıya gelemiyor nevin.
nehir sen eve gidince bir patakla onu kuzum.
bak bakalı o bilgisayr gerçekten mayalı hamur kıvamında mı?

kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi yahu
maşallah maşallah yaprak dökümü sona eriyor galiba
bende evdeydim ama misafir haberi geldide hazırlık yapdım biraz
tam yazacakdım msn den eltimle konuştuk malup hep kaynana mevzusu
bütün yazıları okuyamadım ama genede şölee bi baktım.

Amaan siz ona bakmayın söz söyletmiyor hiç birşeye. Tedavi deyince nevri dönüyor.

Swetim süt olmadan olur mu ya.. Yeme içme süt iç o kadar önemli yani.
Bebişler annelerinden çok fazla kalsiyum alıyor. Sen o kadar çok içmelisinki hem kendine hem ona yetsin.. Aaaa kızarım ama bak şimdi.. Sonra saçların dökülür, kamburun çıkar, ve en önemlisi dişlerin çürür.
Eniştemin yengesi ilk hamileliğinden sonra bütün dişleri çürümüş. Bana demedilerki diyordu süt iç diye. Cahillikten oldu demişti.
Aman haa.. Ben bile sürekli içiyorum süt hiç ama hiç sevmesem bile. Olmadı nesquikle kitty milkle içiyorum. Hiç olmadı sütlü kakao yapıyorum. Ama mutlaka süt içmeye çalışıyorum. Çoook önemli swetim hayat meselesi yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…