Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hee yok kıı almayam günahını şimcik ablamın. Bilgisayarı gerçekten teknik destek istiyor. Ama gelsede arada kaynatacak konuyu nasılsa.
Nazım hoşgeldiiin. Görüşemedik bayadır. İş görüşmen nasıl geçti. Belki yazmışsındır ama ben görmemiş olabilirim. Hyırlısı olsun hakkınızda inşallah.
Çilekçim sen napıyon bakam?

ya nehir sevemiyorum
ama onun yerine peynir oranını artırdım.yoğurta va meyve ve yeşil sebzeye yönelmeye çalışıyorum.
ama arda süt içiyorum.
siş tedevimi yarım bırkmıştım zaten.şimdi arıza artmaya başladı dişlerimde .
ne yapacağım konuusnda hayıfllanıyorum ama suçluyum.
doktordan kalsiyum ilacı isteyeceğim inşallah bu gittiğimde unutmazsam yine:)

kızla rben çıkayım artık
çok çene yaptım
biraz işelri toparlşayayım
hadi bakalım akşamcıalr sizlere bırkaıyorum topiği
öptüm hepinizi.
hoşçakalın her zaman burda olun lütfenn

hoşbulduk canım sağol evde durduğum yokki görüşelim nehircim akşam oluncada kocişden
fırsat yok aman nese bugün evdeyim hasret gşderiyorumŞeniziş görüşmem iyi değildi
pek olumlu değil ama genede kısmet tabiki belliş olmaz bu işler dimi
hastanede pek istemiyorum ama bu işsizlikde seçim şansım pek yoka.s

ay ınanmıyorum laflarımız yarım kaldı anıden net gıttı sinirlerım bozuldu-tatlicadiarzu-
svetım bak canım bebısler asla kalsıyumsuz kalmazmıs sendekını alırmıs sende sut ıcerek eksıgını gdereceksın.....olmassa ayran yada yogurt yemelısın.....kalsıyumun en yuksek oldugu ıkı urunde çökelek ve kasar peynırı .......hamıs olan yada olmayan herkes tuketmelı...hamısler daha fazla tabı.........
nehırım nevıncık ne kadar kacacak kı ensesındeyım valla yıkarım topıgı-tatlicadiarzu-:lepi:Şeniz

kızlar kacmam lazım yemek vakti kociş beklercokacimcoookoptum herkesı gece bır manı olmassa burdayım yımne........kaydirigubbakcemile2

Lotusum ben de , tulum peynirnd eçok var diye biliyorum kalsiyum ondna alıyorum
onu yiyorum.
Ama varya yinee yoğurtu ihamla ettim .biraz yoğurt takviyesi yapayım ben.
Canım kızıma yetisn de benim kalsiyumum azaldı farkındayım.
Neyse canlarım gittim deidm dayanamdım gene geldim.
Ama şimdi gerçkten gidiyorum.
Pinkim seninle karşılşamaz olduk epeydir .keidne dikkat et..bir ara muhabbet ederiz canım olur mu
hepiniz hoşçakalın
nevin burdasın görüdm .bilgisayraın hllolmıuş muu?
Bye bye
allaha emanet olun

evet lotusum kociş el koyuyor pc ye benim misafirlerde hala gelmedi
yorganmı örtecekler ne anlamadım ama kızın bebeği var çıkması kolay değil
tabi evden haksızlıkda etmeyeyim ama hazır nazır kaldım böle
kocişde yok gelmedi kimse gelmezmiş saçlarımı yolarmışım bende hahaha
gene kaçamak yapmışınız ben çıkmışım hemen arkamdan kaynatmışınız gene
küsdüm size:::))))

kızlaaar ben geldim.
valla yaprak dökümünün arasında geldim ama geçmişi okuyuncaya kadar diğer reklam başlamıştır çoktan.ne çok yazmışsınız cidden yaw.
maaşallah maaşallah.aman böyle diyoz sonra kendi kendimize nazarımız değiyo
ya nevinim çooook özür dilerim.ben dün koltukta uyuyakalmışım.eşim kapatmış pc yi.şimdi sordum arkadaşım mesaj göndermiş diye.evet söylemeyi unuttum sana uyuyodun zaten diyo.neyse canım karşılaşırız gene ne de olsa.nehirim sende hoşgeldin canım.topiğimizin pembe rengisin sen.
sen olmadan olmuyo :))
bu arada lotusum o listede üçüncü sırada denef var canım.haziranda başlıyo ya o da inş.
pinkte pek bir gayret göremedim.sırasını kaptırcak galiba o.
gerisini de arkadaşlar artırsın artıkın.biz başlattık
hadi dizilere devam
daha aşk yakar var.
bi de hiç bitmeyen herakşamki dizim var.BULAŞIK.
OOOFF OFF

ben geldim kızlar.oku oku bitiremedim.:bbo:reklam arasında yazılanları okuyom.şimdide yazmaya fırsat buldum.nasılsınız fıstıklar.
evet ben ya haziranda tedaviye başlıyom.yada temmuz...artık 2010 bebegini dogurayım demi ama...beni merak eden etmeyensırnaşık şey tüm arkadaşlarım keyifler nasıl.şu an zannediyom herkes yaprak dökümünü pür dikkat izliyodur....neyse ben topikler arasında sörf yapam.gelen olursa beni bi cimciklesin...kaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar canlarım aman masallah çeneniz düşmüş yineeeee:)
kayıplarda ortaya cıkmış....nevinim nehirim hosgeldiniz canlarım yoklugunuz farkedılıyor kaybolmayın bırdaha...
swetım bende senın gıbı süt içemıyorum mıdeme acayip gaz yapıyor ama peynır ve yogurt tüketıyorum elımden geldıgınce.ınsalah yeterlı oluyordur.
teknıkerım dizinde bıttı şimdi gelsene gelsenee :)
prenses arkadasım bebısın hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın insallah..

denefım hıosgeldin canım nasılsın???gelde bır öpem senı özledim Şeniz bu benden.Şeniz buda kızımdan :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…