- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.241
denefım hıosgeldin canım nasılsın???gelde bır öpem senı özledim Şeniz bu benden.Şeniz buda kızımdan :teytey:
Selam kızlar nasılsınız
Alhan cım eşim bugunlerde evde malun krız varya bi gecmişi okuyum diyorum sonra yazacam nerde eşim hemen geliyor vc molası yapıyor sadece pc ye el koydu napacam bılmıyor komsuya da gondermiyor yanı basında oturacak mışım bi işe başlasada rahatlasam yaw
nerdesiniz yawww ben kendı kendime mi konusuyorum acep?
ah bu erkekler....izinlimi eşin canım...
kızlar bende evde otura otura şişecem sanırım bende asırı yemek yıyorum ya
canım yazdım ya okumadın galiba....:uhm:
ah denefım yegenın dün tam sopalıktı korkuttu bizi .aksam 6 gıbı hareketlerını hıssettım sonra 9 oldu tyık yok 10 oldu yok karnımı oksuyorum banamısın demıyo 11 oldu hala ses yok ay kesın bısey oldu dedım.sonra esım çikolata almaya gıttı o saatte onu yedım fingirdemeye basladı sıpa.ama yüregım agzıma geldi cok cadı olacak bu zilli teyzesi.
aman canım bogazına dıkkat et bu aylarda kılo almaya baslarsan sonunu düşünemıyorum..mıde bulantıların yok sanırım ben 16. haftaya kadar kılo vermıstım hep şimdi alıyorum ama maalesef.nasıl verecem bunları bılmıyorum.bırde benım dogumdan 1 ay sonra kaynımın düğünü var o zamana kadar nasıl zayıflarım ben?
alhancım demek ki cıkolatayı seviyor senin zilli bakalım benimki ne zaman oynamaya baslayacak beklıyom 4 gozle daha kucuk yumurcak
ah denefım yegenın dün tam sopalıktı korkuttu bizi .aksam 6 gıbı hareketlerını hıssettım sonra 9 oldu tyık yok 10 oldu yok karnımı oksuyorum banamısın demıyo 11 oldu hala ses yok ay kesın bısey oldu dedım.sonra esım çikolata almaya gıttı o saatte onu yedım fingirdemeye basladı sıpa.ama yüregım agzıma geldi cok cadı olacak bu zilli teyzesi.
iyi akıl etmişin canım.evet çukulata en iyi çözüm.doktorlar bile bebegin cinsiyetini görmek için 10 dakika önceden çukulata yediriyorlar.dönsün diye..
ben ılk 16. haftamda hissetmıstım kıpırdanısını ama belırgın olarak 18 haftada hareket ettı kızım.okadar garıp bır duygukı ınsallah kısa zamanda sen ve burdakı arkadaslarım tez zamanda tadarsınız.bazan ıdrar kesesıne bır vuruyo altıma kacıracagım sanıyorum.bırgun yaptıracak diye korkuyorum yanı.[
benimki daha 2 aylık etekler sıkmaya basladı sen hamile gıysısı gıymeye ne zaman basladın canım
iyi akıl etmişin canım.evet çukulata en iyi çözüm.doktorlar bile bebegin cinsiyetini görmek için 10 dakika önceden çukulata yediriyorlar.dönsün diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?