Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

basına ne geldi anlamadım kı benCADIARZU

ben anladım ben anladım hahayyy ne güldürdün benı kızz?allah ıyılıgını versın emı:)

berınım ben 5. ayın sonunda aldım hamıle kıyafetı sadece üst aldım ama altıma pantolon tarzı esofmanla ıdare edıyorum bıraz krızdeyız maalum..bu aydan sonra lıcam mecburen

lotusumu gördüm gecmısı okuyor sanırım gel bacım gel
denefım msn acsana hamıle ersmımı gönderem sana

slm kızlar.....geldım bende...
denefım gunduz sohbet guzeldı....ısın yogundu heralde senınde.....yazdım orayada denef nerde kaldın dıye......canımcım tedavı lıstesındesın ona gore su borcun bır bıtsın hayırlısıyla ....ılk ıkıyı radyolojı ve nevını yazdım bugunlerde baslıyolar dıye..............ha gayret canım....kaydirigubbakcemile5
alhanım ya ben hareket mareket pek anlamıyom daha be canım ...nıye kı canım:çok üzgünüm:....ama tatlı da yemıyorum hıc canım acı ekşi istıyorcokacimcoook
berrıncım sen nasılsın hersey yolundamı???????
ask yakarı ızlıyorum kızlar burdayım dahaŞeniz

yaaaaaaaaaa msne gtmeyın benım msn programım sorunlu......yalnız bırakmayın benı....:çok üzgünüm:

Ayyy Denefimmmm Çok yaşa sen emi?

Olur bacım olur normaldir,hiç duymamıştım kimseden ama duyuncada şaşırmadım vallaŞeniz

hihoyyythoşgeldin nevinimhihoyyytcanım drunu kacta arıcan bakim sen??????????delikafadulden

Radyolojim dizi seyrediyo tebi,gelmez şimdi o reklama kadar...Bende bakıyom çaktırmadan,reklamda gelmezse ortalığı yıkıcamkaydirigubbakcemile:roflol:

Radyolojim nedemek bacım,anladım zati görmediğini yoksam cevap verirdin.Aksini düşünmedim hiç bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…