Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Oyy oyy lobi çok kalabalık yahu :)
Ben şimdi ablama gidiyorum, eniştem gece vardiyasında. Şimdi tek bilgisayara düşeceğimiz için son kez selam vereyim dedim. Ben yaprak dökümünü seyretmiyorum artık. AŞk yakarıda ablam olmadan seyredemiyorum :)) Dikkat dağınıklığım var galiba. Ancak biri seyrederse seyrediyorum. Şimdi bilgisayar kucağımda,tv açık annem soruyor izliyomusun nehir diye, yooo dedim. Niye açık duruyor ozaman diyor. Dedim ben ablama gidiyorum onsuz seyredemiyorum, orda seyrederim :))
Haydin kızlar süte yoğurda peynire devam. Herkesin acil ihtiyacı bu.

Denef abla çok güldürdün beni. Yok ya niye utanıyorsun. Çok normal birşey bence. Herkesin başına gelebilir. Ki bi zaman kesinlikle olacak. Amanın yaşlılıktada gelebilir. Ananem canı örneği :))

Haydi hatunlar ben gidem , ablam yazar ben kenardan okurum. Öpüyorum hepinizi. Artık muhtemelen gündüzleride varım :))

Hoşbulduk alhanım. Ama gidiyorum senide bebişimizide çok öpüyorum. Demek kıpırdıyor hee... Hiç algılayamıyorum nasıl oluyor acaba diye düşünüp duruyorum. İnsan garip hissetmezmi diye aklıma geliyor. Ama eminim mükemmel birşeydir. Allah tamamına erdirsin inşallah.Çok öpüyorum hepinizi :))

hihoyyythoşgeldin nevinimhihoyyytcanım drunu kacta arıcan bakim sen??????????delikafadulden

Hoşbuldum canım...Valla şuan bilmiyorum canımcaım,yarın kocişle irtibata geçip arattırıcam...Şimdi benim kociş busabah 8de fabrikan çıktı,İstanula gitti.Taaa akşam 21.30 da geldi.Şimdi uyuyo birazdan uyandırıcam yine işe gidecek.Artık yarın ne halde olur bilmiyom.Sabah gelir büyük ihtimalle,uyur,uyanınca ararız inşallah bacım,canım...

hosgeldın nevınımmmmmm

Alhanım hoşbuldum bacımmmŞeniz

Radyolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,huuuuuuuuuuuuu dizi reklama girdi,takipteyim,hedi gel bi selam et gıııııı........

yaa kızlar hanı nıcklerın altına yanı rutbelerın yerıne bırer cumlelık bıseyler yazılıyor ya nasıl yaptınız onları yav???????CADIARZU
nehirim hosgeldınhihoyyyt

Canım kullanıcı paneline gir,sol tarafta profil düzenleden kişisel rütbe kısmına ne istersen yaz,değişikleri kaydet de tamamdır bacım...

Kızlar ben şimdi kocişi uyandırayım,işe uğurlayayım en geç yarım saate gelicem inşallah,kaybolmayın biyere haaaaa....Artık nası uyanack bilmiyom ama uğraşacam baya:))))

insallah olmuştur...
resmi kaldırdım da .....bakanlar bakmayanlara anlatsın artıkın...

Son düzenleme:
Canım kullanıcı paneline gir,sol tarafta profil düzenleden kişisel rütbe kısmına ne istersen yaz,değişikleri kaydet de tamamdır bacım...

sagol hayatım....hayatımın bırcok zamanında hep ıcımden gecırdıgım benı tesellı eden sozcuklerı yazdım........Şeniz senın avatarındakı sirin sey kım canımkaydirigubbakcemile2

ay sımartmayın benı dr kontrolüne gitmıstık ordan bır kare ama şimdı karnım daha büyüük

kusura bakmayın cevap yazamadım sizlere.lotusum nevinim nasılsınız
canım ya bı dunya sey yazdım ama sana...:çok üzgünüm:tedavı lıstesındesın borcun bıtsın hemen basla dedım.....sımdılık nevınle radyolojı ılk ıkıde devamını beklıyoruz......kaynvalıden nasıl canım??:Saruboceq:

Kızlar kocişi gönderdim geldimmm...

Lotusum rica ederim bacım...Sabret ve şükret..Evet aynen öyle canım şükredecek çok şeyimiz gerçekten...O şirin şey,benim teyzemin kızının oğluşu Ahmet Erenimiz,şimdi 4 yaşında ve anneside hamiş,abi olcak teyzesi...Tavşanımızın adıda Peçetekaydirigubbakcemile3Oda dayımın kızının tavşanıydı ama evlendi gitti.:roflol:

Alhanım tü tü maşallah sübhanallah...Rabbim nazarlardan saklasın...:CüvCüv:

Denefim ben iyiyim şükür bacım sen nasılsın?Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…