- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.301
Kızlar kocişi gönderdim geldimmm...
Lotusum rica ederim bacım...Sabret ve şükret..Evet aynen öyle canım şükredecek çok şeyimiz gerçekten...O şirin şey,benim teyzemin kızının oğluşu Ahmet Erenimiz,şimdi 4 yaşında ve anneside hamiş,abi olcak teyzesi...Tavşanımızın adıda Peçetekaydirigubbakcemile3Oda dayımın kızının tavşanıydı ama evlendi gitti.:roflol:
Alhanım tü tü maşallah sübhanallah...Rabbim nazarlardan saklasın...:CüvCüv:
Denefim ben iyiyim şükür bacım sen nasılsın?Şeniz
Kızlar kocişi gönderdim geldimmm...
Lotusum rica ederim bacım...Sabret ve şükret..Evet aynen öyle canım şükredecek çok şeyimiz gerçekten...O şirin şey,benim teyzemin kızının oğluşu Ahmet Erenimiz,şimdi 4 yaşında ve anneside hamiş,abi olcak teyzesi...Tavşanımızın adıda Peçetekaydirigubbakcemile3Oda dayımın kızının tavşanıydı ama evlendi gittiRofrol
Alhanım tü tü maşallah sübhanallah...Rabbim nazarlardan saklasın...
Denefim ben iyiyim şükür bacım sen nasılsın?
sagol canım darısı sana ve tüm arkadaslarıma ınsallh canım benım...
denefım resmı nerde buldun?nereye saklanmıs :)
masallah canım.....eren cok sevdıgım bır ısım.....ALLAH hayırla ve saglıkla nasıp ederse bu ısmı dusunuyorum.....amanın sızın pecetede cok şirinmiş be.......kaydirigubbakcemile5
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Yaşasın 2 tane Erenimiz olcak inşallah....
gamyoncuiremsugamyoncuiremsuBen bu ifadeyi bilgisayara kaydettim,adıda Erencik:roflol::roflol:
hayırlı akşamlar kızlar.........nasıl olduğunuza bir bakayim dedim....herşey yolundamı güzel anneler ve adayları........uzun bir aradan beri giremiyordum......hiçbirinizden haberim yok..inşallah hepiniz iyisinizdir.....
ınsallah canım hepımıze hayırla ve saglıkla gelsınde yavrularımız......nasıpse kız ıcınde elif aklımda....aılem ecrınıde begenıyor nasıpse bakalım...:ecrin_bebek:
canlarım ben cıkıyorum maalesef kocacım karsımda uyuyodu bende pc deydım ama uyanıyo.bırazcık ona bakayım yarın görüşürüz olurmu canlarım?
denefım tekrar tesekkur ederım.yarın aksam anladın sen onu dımı canım?
ınsallah canım hepımıze hayırla ve saglıkla gelsınde yavrularımız......nasıpse kız ıcınde elif aklımda....aılem ecrınıde begenıyor nasıpse bakalım...:ecrin_bebek:
canlarım ben cıkıyorum maalesef kocacım karsımda uyuyodu bende pc deydım ama uyanıyo.bırazcık ona bakayım yarın görüşürüz olurmu canlarım?
denefım tekrar tesekkur ederım.yarın aksam anladın sen onu dımı canım?
ınsallah canım hayırla ve saglıkla gelsınlerde adasda olurlar:ecrin_bebek:a.s.ay ıkıncı elıf gelıyor desene teyzesı bizde nasıp olursa elıf simay düşünüyoruz.adaş gelıyor kızıma cok sevındııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?