Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım var vallaha ama bız 5.5 aylıgız teyzesı olsun okdar dımı?senınde büyücek önünü görmicen merak etme :)

sagol canım darısı sana ve tüm arkadaslarıma ınsallh canım benım...

masallah canım.....eren cok sevdıgım bır ısım.....ALLAH hayırla ve saglıkla nasıp ederse bu ısmı dusunuyorum.....amanın sızın pecetede cok şirinmiş be.......kaydirigubbakcemile5

masallah canım.....eren cok sevdıgım bır ısım.....ALLAH hayırla ve saglıkla nasıp ederse bu ısmı dusunuyorum.....amanın sızın pecetede cok şirinmiş be.......kaydirigubbakcemile5

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Yaşasın 2 tane Erenimiz olcak inşallah....

gamyoncuiremsugamyoncuiremsuBen bu ifadeyi bilgisayara kaydettim,adıda Erencik.Bizim Erende bayılıyo kamyonlara,dozerlere:roflol::roflol:

Oooooooooo Gülyüzlüm gelmiş,hoşgelmişşşşş...Nassın bacım,nerelerdesin,neler yapıyosun bakam

hayırlı akşamlar kızlar.........nasıl olduğunuza bir bakayim dedim....herşey yolundamı güzel anneler ve adayları........uzun bir aradan beri giremiyordum......hiçbirinizden haberim yok..inşallah hepiniz iyisinizdir.....

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Yaşasın 2 tane Erenimiz olcak inşallah....

gamyoncuiremsugamyoncuiremsuBen bu ifadeyi bilgisayara kaydettim,adıda Erencik:roflol::roflol:

ınsallah canım hepımıze hayırla ve saglıkla gelsınde yavrularımız......nasıpse kız ıcınde elif aklımda....aılem ecrınıde begenıyor nasıpse bakalım...:ecrin_bebek:

canlarım ben cıkıyorum maalesef kocacım karsımda uyuyodu bende pc deydım ama uyanıyo.bırazcık ona bakayım yarın görüşürüz olurmu canlarım?

denefım tekrar tesekkur ederım.yarın aksam anladın sen onu dımı canım?

oooooooooooo kımler gelmiş canım hosgeldın.......nbr guzel bacım ıyımısın mısafırın gıttımı????????kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Şeniz

Dikkat dikkat...Tüm topiğin dikkatine,acil durum..Acil olarak bir adet RADYOLOJİ TEKNİKERİ aranmaktadır...Maaş dolgundur,sosyal haklar sınırsızdır..İlgilenenlerin dikkatine,dönsün bana hemen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşboldukkkkk nevincim....iyiyim...kociş yattı....benimde bugün biraz misafirim vardı...misafirler gidince sızmışım....malum şimdide uykum kaçtı...sizlere bir bakayım dedim.......

sen nasılsın..tedaviye başladınmı??????

ınsallah canım hepımıze hayırla ve saglıkla gelsınde yavrularımız......nasıpse kız ıcınde elif aklımda....aılem ecrınıde begenıyor nasıpse bakalım...:ecrin_bebek:

ay ıkıncı elıf gelıyor desene teyzesı bizde nasıp olursa elıf simay düşünüyoruz.adaş gelıyor kızıma cok sevındııım

hadı ıyı geceler canım........Şeniz

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla,sağlığınzla gelsin hepsi..Elifte Nehirin ismi biliyosun.Ben çok severim Elif ismini,Ecrin de güzel bence....

Tamam canım iyi geceler,iyi uykular...Görüşmek üzereee...:a015:

Kim neyi anladı,biz niye anlamadık bakam:dilcikar:

lotusum sagol canım kayın validem aynı.fizik tedaviye başladık...insallah doktor 10 seans sonra en azından wc yw kadar gidecek kadar olacak dedi.çok umutlandık.ben tedaviye kesin başlıyom guzum listeye yaz benide...
gülyüzüm hoş geldin canım.özledik ama senide...nerelerdesin bakem.tedaviye başladınmı çok merak ediyom..
alhanım ben anladım onu canım....

hoşbulduk lotuscum....yorulmuşum galiba misafirler gidince de uyuya kalmışım....uyandığımda avrupa yakasının sonlarıydı...hoşşik karı beni gülmekten öldürüyor....tiplemeler yine değişmiş,ama daha güzel olmuş....

sen nepıyorsun bacım??????kaç saatten beri buralardasın???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…