Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar banada müsade..yarın malum iş var.hepinizi çok üpüyorum.iyi geceler.beni özleyin tamammı canlarım...ŞenizŞenizŞeniz

hoşbulduk denefcim....tedaviye elde olmayan sebeplerden ötürü biraz ara vermem lazım...ama inşallah Allahtan bir manilik çıkmazsa 3-4 ay sonrayı düşünüyorum...

senin adana da çok sevindim,tedaviye başlaycağın haberini aldım......hakkımızda hayırlısı canım,inşallah herşey yolunda gider

Tamam Denefim ok...Şaka yaptıydım zati kıııı.....:))))

Gülyüzlüm selam verdim ama görmedin heralde bacım...Eeee neler yapıyosun anlat hele...Tedavi ne aşamada

hayatım bugun kocıs laptopu ayarladı bana neredeyse tum gun hem tv hem ınternet keyfı yaptım.......canım da sıkkındı dagıldım bıraz......masaustu bılgısayarda uzun oturamıyom ama laptopta uzandıgım ıcın cok rahatım sukur....a.s.
bugun ben avrupa yakasıyla yaprak dokumunu donusumlu ızledım........adanalı azıze bayıldım ya:roflol:sımdıde ask yakarı ızlıyorumsırnaşık şey

kızlar banada müsade..yarın malum iş var.hepinizi çok üpüyorum.iyi geceler.beni özleyin tamammı canlarım...ŞenizŞenizŞeniz

Özlemezmiyiz bacım,seni özlememk mümkünmü..İyigeceler,iyi uykularrrr....

Heh cevabı vermişsin zaten,şimdi gördüm..Hayırdır bacım,ciddi bişey yok inşallah?

hoşbulduk alhancım....hadi bakalım hayırlısıyla ikinci elif geliyor demek...bu yıl elif ismi çok tercih ediliyor...sade güzel bir isim...sen yatmaya gidiyorsun galiba,sana iyigeceler diliyorum canım...kendine ve elifimize iyi bak...öptüm

ay canım hadı ınsallah en azıdan vcye gderse kendı ıohtıyacını karsılar kadıncagız:Saruboceq:arada senın tedavıde olur desene...:Saruboceq:dur o zaman
1 radyolojı teknıkerı
2 nevınırmak
3 denef
hihoyyythihoyyyt:sm_cool::1hug:a.s.:lepi:
cıkıyormussun denefım hadı sana ıyı gecelera.s.a.s.

Evvvvveettttt mesajımı tekrarlıyorum....Çünkü dizi bittiiiiiiii......Bakalım ne zaman gelecek bizim hatunmirmirmirmir:1closedeyes::1closedeyes:

ata demirer bir rolü daha hakkıyla yapmış helal olsun...çok güzeldi aziz tiplemesi....
lotuscum fazla kendini netin başında yorma sakın...uzun süreli kalmak pek doğru değil sen benden daha iyi biliyorsun ama herşeyimiz çocuklar olunca biraz dikkat et mek gerekiyor....fazla radyosyon almasın bebişler....

denefcim sana da iyi uykular...

nevincim çok önemli birşey yok aslında....küçük bir operasyon geçirdim...rahimde miyomlarım vardı onlar alındı......ameliyatın üstüne hemen başlamamak lazımmış...2-3 ay ara vereceğiz o kadar canım

Geçmiş olsun canım yaaa..E tabi öyle hemen başlanmaz,toparlanmak lazım biraz...Karındanmı vajinalmi oluyor canım bu ameliyat..Ayrıca nasılsın şimdi,ağrın sızın varmı,toparlandınmı biraz?

haklısın aslında hayatım .........topıc halkı bana ısyan bayragını cekıyordu ama neredeyse bu ara pek ugrayamadım......bugun denk geldım herkesle ıyı oldu a.s.
sımdı bıkac konuya bakıp kk dan cıkıcam ama uykum var canım....mirmirmirmir
yagmur basladı su an yıne......bugun sabah hava acıktı,sonra bulutlandı,gun ıcınde arasıra saganak gıbı yagdı.....ne guzel bu yıl bereketlı olacak ınsallah....:teytey:a.s.

sositosositosositosositosositososito

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

He heeee Radyolojim geldi...Yüzümü kara çıkarmadın kızzz,eferim sana..Umudumu hiç kaybetmemiştim,yürekten inandım geleceğine

Lotusum evet bereketli maşallah...Barajlar doldu deniliyor ama tam bilmiyorum..Susuz kalmayız inşallah..

gülyüzüm canım geçmiş olsun..... geç olsun güç olmasın bacım...
radyolojimde gelmiş...hoş gelmiş.eh cidden bana müsade.iyi geceler bacılar
lotusum canım benim sagol insallah bi aksilik çıkmazda başlarım tedaviye....
nevinim.nehir bacımada çok selam söle.ikinize çok öpüyom...

nevincim bikini hizasından sezeryan vari bir kesi yapılarak ameliyat yapıldı...çok şükür biraz daha iyiyim ama tam anlamıyla iyileşmem 15 günü alır....

lotuscum,bizim burada da hava bir açtı bir kapandı ama yağmur akşam üstü yağmaya başladı,sizin orda daha çok yağmur yağmış galiba.......aman yağsın barajlar dolsun,kuraklık olmasın......

radayolojim hoşgeldin....

yaw bu ne arkadaşlar yaa
maaşallah hızınıza yetişebilene aşkolsun.oku oku anca bitti
nevinim reklam arasında da buraya girseydim bulaşıklar kalacaktı.onları hallettim aralarda :))
naber canım.allah kocana yardım etsin be güzelim.zormuş hakkaten işi
ya ben alhanın bu resmini görmüştüm zaten.yen, resimlerini merak ediyoruz bu arada hamişşlerimizin
ya bu topik gak olmaktan çıktı mı ne
ne dersiniz
hamiişler topiği oldu valla.baksanıza muhabbetlere .aman allah bozmasın.ben ve diğer arkadaşlarım da bu muhabbete yakın zamanda dahil oluyoruz inşşşşşş.
değil mi kızlar.

sağol denefcim...herşeyin başı sağlık diyorum...önemli olan sağlıklı bir vücuda sahip olmabilmek...gerisi inşallah çocukla yerini dolduracak......

gülyüzüm denefim öpüyorum canlarım
denefim kaç kaç
bende fazla kalmıycam zaten.birilerinin bangır bangır radyolojiiiiiiiii diye bağırdıklarını duyup koştum geldim bu arada dolgun maaş mı dedi birisi:))))))
yarın kontrolüm var.bakalım ne olmuş yumoşlar.hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…