- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.321
hoşbulduk lotuscum....yorulmuşum galiba misafirler gidince de uyuya kalmışım....uyandığımda avrupa yakasının sonlarıydı...hoşşik karı beni gülmekten öldürüyor....tiplemeler yine değişmiş,ama daha güzel olmuş....
sen nepıyorsun bacım??????kaç saatten beri buralardasın???????
kızlar banada müsade..yarın malum iş var.hepinizi çok üpüyorum.iyi geceler.beni özleyin tamammı canlarım...ŞenizŞenizŞeniz
hoşbulduk denefcim....tedaviye elde olmayan sebeplerden ötürü biraz ara vermem lazım...ama inşallah Allahtan bir manilik çıkmazsa 3-4 ay sonrayı düşünüyorum...
senin adana da çok sevindim,tedaviye başlaycağın haberini aldım......hakkımızda hayırlısı canım,inşallah herşey yolunda gider
lotusum sagol canım kayın validem aynı.fizik tedaviye başladık...insallah doktor 10 seans sonra en azından wc yw kadar gidecek kadar olacak dedi.çok umutlandık.ben tedaviye kesin başlıyom guzum listeye yaz benide...
gülyüzüm hoş geldin canım.özledik ama senide...nerelerdesin bakem.tedaviye başladınmı çok merak ediyom..
alhanım ben anladım onu canım....
Dikkat dikkat...Tüm topiğin dikkatine,acil durum..Acil olarak bir adet RADYOLOJİ TEKNİKERİ aranmaktadır...Maaş dolgundur,sosyal haklar sınırsızdır..İlgilenenlerin dikkatine,dönsün bana hemen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haklısın aslında hayatım .........topıc halkı bana ısyan bayragını cekıyordu ama neredeyse bu ara pek ugrayamadım......bugun denk geldım herkesle ıyı oldu a.s.ata demirer bir rolü daha hakkıyla yapmış helal olsun...çok güzeldi aziz tiplemesi....
lotuscum fazla kendini netin başında yorma sakın...uzun süreli kalmak pek doğru değil sen benden daha iyi biliyorsun ama herşeyimiz çocuklar olunca biraz dikkat et mek gerekiyor....fazla radyosyon almasın bebişler....
denefcim sana da iyi uykular...
nevincim çok önemli birşey yok aslında....küçük bir operasyon geçirdim...rahimde miyomlarım vardı onlar alındı......ameliyatın üstüne hemen başlamamak lazımmış...2-3 ay ara vereceğiz o kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?