- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.341
demekki insan yürekten inanınca cidden gerçekleşiyomuş inandığı şeysositosositosositosositosositososito
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
He heeee Radyolojim geldi...Yüzümü kara çıkarmadın kızzz,eferim sana..Umudumu hiç kaybetmemiştim,yürekten inandım geleceğine
sağol denefcim...herşeyin başı sağlık diyorum...önemli olan sağlıklı bir vücuda sahip olmabilmek...gerisi inşallah çocukla yerini dolduracak......
hadi kızlar bende çıkıyorum...fazla netin başında oturamıyorum...kendinize iyi bakın.....hepinize iyi geceler
gülyüzüm denefim öpüyorum canlarım
denefim kaç kaç
bende fazla kalmıycam zaten.birilerinin bangır bangır radyolojiiiiiiiii diye bağırdıklarını duyup koştum geldim bu arada dolgun maaş mı dedi birisi:))))))
yarın kontrolüm var.bakalım ne olmuş yumoşlar.hayırlısı artık
kacırmısım gulyuzumu...........hadı ıyı geceler bacımkaydirigubbakcemile5
nevın hepımız ıcın guzel seylere ınanıp yurekten ıste o zaman ok bacım?????
radyolojım dualar senınle ama bugun topıgede yazdım gulum daha copk basındasın hemen pes etmek olmaz........ınsallah tedavı kısa surer......:Saruboceq:
canlar ben cıkıyorum epey uykum geldı......ıyı geceler guzellermirmirmirmira.s.
ay bi türlü ayrılamadım sizlerden.:asigim:...saat 12.45 oy oy halime....radyolojim bende seni gel bi öpem bacım.Şeniz
nevinim ne kadar da temiz yürekliymiş...radyoloji diye diye getirdi seni en sonunda...
Radyolojim nette araştırma yaparken burayı bulmuş biride olabilir bacım...Bizlerde böle keşfetmedikmi KKyı:))))
Amaaan ben yaptım balla tarçın,bişecik olmadı valla...Bize hiç bişe sökmüyo bacım...Yani en azından ban sökmüyo,neler neler yaptım neler...Peeeee bekliyoz hala,gelsin,süprüs yapsın diye ama hiç niyetleri yok valla:)))
alhanımız öle hamile kalmıştı galiba....neyse bide ben deniyem bakalım.ya tutarsa ...kaydirigubbakcemile3
aman da aman
bana pes etme ha gayret felan diyene bak.
az yapmışsın demekki
biraz daha yap
bu arada bi dahaki buluşmalarınızı da dizilerin daha az olduğu zamanlarda yapın pliiisss
olmuyo bööle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?