Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hadi kızlar bende çıkıyorum...fazla netin başında oturamıyorum...kendinize iyi bakın.....hepinize iyi geceler

sositosositosositosositosositososito

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

He heeee Radyolojim geldi...Yüzümü kara çıkarmadın kızzz,eferim sana..Umudumu hiç kaybetmemiştim,yürekten inandım geleceğine
demekki insan yürekten inanınca cidden gerçekleşiyomuş inandığı şey
herşeye böyle yürekten inanmaya devam edelim şekercim

sağol denefcim...herşeyin başı sağlık diyorum...önemli olan sağlıklı bir vücuda sahip olmabilmek...gerisi inşallah çocukla yerini dolduracak......

canım çooook geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.
gerçi önemli bişey değil demişsin.çabuk atlatırsın inş.

bana bak nevin
şimdide sen kaçtıysan fena yaparım heeee
de hadiiii
gidecem görecen şimdi habersiz selamsız

hadi kızlar bende çıkıyorum...fazla netin başında oturamıyorum...kendinize iyi bakın.....hepinize iyi geceler

kacırmısım gulyuzumu...........hadı ıyı geceler bacımkaydirigubbakcemile5
nevın hepımız ıcın guzel seylere ınanıp yurekten ıste o zaman ok bacım?????
radyolojım dualar senınle ama bugun topıgede yazdım gulum daha copk basındasın hemen pes etmek olmaz........ınsallah tedavı kısa surer......:Saruboceq:
canlar ben cıkıyorum epey uykum geldı......ıyı geceler guzellermirmirmirmira.s.

Yok kız burdayım daha...Magazin haberlerini okuyom biraz,ufkum açılsın....

Gülyüzlüm,uzan dinlen bacım.Aman iyi bak kendine....

Denefim Nehirinde selamı var bacım.Bizde seni öpüyoz kocaman kocaman...

ay bi türlü ayrılamadım sizlerden.:asigim:...saat 12.45 oy oy halime....radyolojim bende seni gel bi öpem bacım.Şeniz
nevinim ne kadar da temiz yürekliymiş...radyoloji diye diye getirdi seni en sonunda...

Ok bacım ok...İstemez olurmuyum hiç..
İyi geceler,iyi uykular...İkiz annesi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay bi türlü ayrılamadım sizlerden.:asigim:...saat 12.45 oy oy halime....radyolojim bende seni gel bi öpem bacım.Şeniz
nevinim ne kadar da temiz yürekliymiş...radyoloji diye diye getirdi seni en sonunda...

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bizden ayrılmak kolaymı bacımyerimseniben

yok lotusum vazgeçmek felan inş.
durmak yok tedaviye devam :)))
ama işte umudun ipi bazen insanın elinden kaçıveriyo farkında olmadan
bi de ben hayata karşı çok dik duruyor gibi görünürüm.
dış görüntüme bakarsan yıkılmaz bu asla dersin.
ama aslında hiç öyle değil.çabuk pes eden, hayata çabuk küsen bi yapım var.kronik mutsuzum ben anlıycan.bi mutsuzluk sebebi bulurum kendime mutlaka.ne kadar kötü dimi
aşmam lazım artık benim bunları.imkansız yok hayata.olmayacak ta yok.herşey insanlar için iyisiyle kötüsüyle

iyi geceler denefim
bende seni kooocaman öptüm
bu arada şu esrarengiz misafirimiz kim olduğunu açıklasada merakta bırakmasa bizi
bayadır lobide görüyorum

radyolojim aklıma geldi.alhanımız tarçınla baldan bahsediyodu.benim aklıma takıldı.....ben başladım balla tarcına.belki bebegim kendiliginden gelir.:Saruboceq:..sende yapsana bacım....

Radyolojim nette araştırma yaparken burayı bulmuş biride olabilir bacım...Bizlerde böle keşfetmedikmi KKyı:))))

Amaaan ben yaptım balla tarçın,bişecik olmadı valla...Bize hiç bişe sökmüyo bacım...Yani en azından ban sökmüyo,neler neler yaptım neler...Peeeee bekliyoz hala,gelsin,süprüs yapsın diye ama hiç niyetleri yok valla:)))

alhanımız öle hamile kalmıştı galiba....neyse bide ben deniyem bakalım.ya tutarsa ...kaydirigubbakcemile3

canım başlıycam bende inş.
alhan duymasın hala başlamadın mı diye mahveder beni valla
nevin kaçıyorum canım ben
yatmam lazım.allaha emanet olun hepinizde.
güzel haberlerle dönmek istiyorum
inşallah allahım :Saruboceq: :Saruboceq: :çok üzgünüm:
bunlar sizeeea.s. :1hug: Şeniz

aman da aman
bana pes etme ha gayret felan diyene bak.
az yapmışsın demekki
biraz daha yap
bu arada bi dahaki buluşmalarınızı da dizilerin daha az olduğu zamanlarda yapın pliiisss
olmuyo bööle

Denefim Radyolojim iyi geceler iyi uykular,Allah rahatlık versin..Hadi gidin uyuyun artıkın,sabah erken kalkcanız..Mışıl mışıl uyuyun,sabah enerjik enerjik kalkın emi?

Radyolojim güzel ve hayırlı bekliyoruz inşallah canım...Bende kaçıyorum ,napacam yalnız yalnız dimi ama...Biraz oyun oynıyım,sonrada yatarım heralde...Öptüm hepiniziii...Görüşmek üzere.....

ya bi dakka söylemeden geçemiycem
işten gelirken bi mağazanın broşürünü tutuşturdular elime.
yeni açılmş ucuzluk varmış felan işte
broşürlerin kenarlarına da ne yazmışlar biliyomusunuz
ONE MİNUT
yazı da aynen bu
kendi kendime güle güle eve geldim
allahım yaaa.ne güzel dimi herşey malzeme bize.:))))))))

aman da aman
bana pes etme ha gayret felan diyene bak.
az yapmışsın demekki
biraz daha yap
bu arada bi dahaki buluşmalarınızı da dizilerin daha az olduğu zamanlarda yapın pliiisss
olmuyo bööle

:roflol::roflol:
Aynen öle canım,demesi kolay nede olsakaydirigubbakcemile3

Senin şansına valla hep çarşambalara denk geliyor toplanmamız...

Neyse hayden iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…