Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hehe komikmiş... "Dahada olsa gelmem"de bizim favori cümlelerimiz arasında artık..Hıh dahada olsa gelmem:roflol::roflol::roflol:

günaydın .günaydın denefiniz geldi.
lobide swethomeyi görüyom.canım oku oku bitmez.akşam çok kaynattık.ayrıca.alhanımın resmini koydum.tıkla bak.bu akşam kaldırcam.sonra ben bakmadım deme..alhanımıza nazar degmesin...maşşallah bacımıza..

hissedersin inşallahs ende vakti gelince.
ben korkaım diye düşünürüdm.
eskidenhamile karnına elimi süremezdim.
naısl bir duygu ya içinde canlı bir şey var derim.
şimdi kızımla konuşuyorum hep elim kanımda.
vur aslkım ne olur diye yalvarıyorum birde üstelik.

evet kızlar bakın bakem kızım ben ve göörümcemmmm
maşallah alhanım görüdm seni.
pke bir güzel pek bir tatlı duryorusnuz canım.
41 kere maşallah.
artık inşallah llohusa yatağıda ki resmini e görürüz canım.

günaydın canım
oku oku bitmedi gerçkten
maşallah gündüz biz gece siz.
maşallah topiğimize maşallah

kızla rbugün benim keyfim yok neden bilmem belki pek yazamam açılana kadar biraz iş yapaıp açılayım sorna yaarım.hepinizi öptüm bye

Günaydıın herkeslere Şeniz

Hemen gülyüzüme geçmiş olsun dileklerimi yazayım. Allah şifa versin canım ya. Tam tedaviye başlayacaksın derken, ameliyat çıkmış. Ne olacağını hiç kestiremiyoruz değil mi? Biz bir yandan planlar yaparken, başımıza gelenler çok farklı oluyor. İnşallah iyileştiğinde tez zamanda hayırla sağlıkla hamiş olursun. Artık tüple yada tüpsüz bize fark etmez :lepi:

Denef ablam günaydın. Baktım alhanımın resmine maşallah sübhanallah çok güzelmiş. Kendide karnına.
Kendinide tedavi listesine yazdırmışsın canım ablama çiçek gönderiyorum bunun içina.s.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, duam hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmanız herbiriniz.

Swetim günaydııınn:1hug:
Swetim işte ben aynen öyleyim şu anda. İllaki yaşayınca farklı oluyor alışıyorsundur ama. Bende dokunamam. Bi kere bize 9 aylık bi kadın gelmişti misafir. Böööyle işaret parmağımı karnına götürüp değdirmiştim, sankiiçeri kaçacak gibiydi parmağım. Fazla yumuşak bi garipti. AAyyy dedim elleyemeyeceğim. Oda dedi bende öyleydim başkalarına karşı eskiden, ama yaşanınca farklıymış demişti.
İnşallah bende hayırla sağlıka yaşarım o günleri.
Ama ben ablamınkine dokunmak istiyoruuuuummmmmmm..Hayırlısıyla inşallah.

Bakalım radyoloji ne haberle gelecek bugün:uhm:

geledim canlarım günaydın
folikül sağda 12 mm olmuş.solda yok
çatlama aşamasında değil henüz.
pazartesi tekrar gidicem bakalım.
hayırlısı olsun.bugün bende pek olamıycam.çok hastam var.müsait olunca hemen gelicem öptüm

maşallah canım.iyi haberlerini bakliyourz 4 gözleç
p.tesi uamrım herşey isteidğin gibi geçer

Günaydın radyolojim. Çok sevindim oluşmasına. Önemli olan çok olması değil zaten. Tek ve kaliteli olsada yeter. Çok sevindim canım. Çatlasın çatlamasın siz elinizden geleni yapın genede :roflol:

Son düzenleme:
Günaydın pinkçim biz iyiyiz yani ben iyiyim çok şükür. Sen nassın bakam . Kırmızılarla aran nasıl. Benim kötü hala olamadım yahusırnaşık şey..
Ya kızmayın bana bende hasta olmak için her an bekliyorum. Gelmiyor sinir oluyorum. Şimdi gelmesini bekle evlenince gelmemesini. Nasıl iştir bu yaw-tatlicadiarzu-
Neysem ben gazetemi okuyayım. İnternetten sarmıyo beni. Şu gazete kokusuyla koca koca sayfaları çevirmeye bayılıyorum. Hayden görüşürük daha sonra :))

tünaydın kızlar düngece coook güzeldi yawwww yıne yapalım böyle bır buluşma.
swetım sagol canım ınsallah senıde lohusa yatagında yavrun kucagında görürük...
radyolojım ay cok sevındım ıstenen boyut 15 mm sanırım benım dr öle demıstı sen bal,tarcın,cörekotunuda yap bakalım gelısımı daha güzel olur.dövecem ama senı sen buyuk sözü nıye dınlemıyosun bakım?
canlarım ben cıkıyorum kayınvalıdeme gıdıyorum mısafırlerı gelecekte.aksama gelırım artıkın.coook öpüyorum sızııııı.
ddenefım aksama görüşemezsek sen resmı kaldırırsın olurmu canım benım?

senin resim nerde kız merak ettim

Selamlarrrr...Ewwwwetttt gece bolbol kaynattık,gerçekten çok güzeldi,bu gecede biraz takılırız inşallah...

Radyolojim,çok sevindim kızzz,hadi hayırlısı bakalım.Benim bildiğim en az 18-19 mm olunca çatlatılıyor ama tebiki doktorun karar verecek...Ama gerçekten çok sevindim canım..Haydi hayırlı haberler inşallah:))

arkadaşlarr yanii maşaallah ne yaptınız yaa :1shok:
allah muhabbetinizi arttırsınn
çok yoğunum gelemedim bi türlü
bana bişey yazdıysanız kusura bakmayın göremedim haberiniz olsun okuyamadım sayfaları çünkü
öpüyorum hepinizi Şeniz

Öp tebi bizi çilekçimŞeniz. Öyle oluyor canım uzun olunca okumak bi hayli zor oluyor. Ama çok güzeldi muhabbet.
Ancak fırsat buldum. Dükkanda zor oluyor tabi girmek unutmuşum. Neysem hayden görüşürük.

öperim tabikideeeee Şeniz
güzeldir mutlaka ama ben akşamları katılamıyorum tabi size ..
bu arada önemli bi haber falan varsa özet geçer misin ?

Efendime söyleyeyim:roflol:
Radyolojimin yumoşu 12mm olmuş. Ama henüz doktor çatlaması için karar vermemiş. Pazartesi gidecekmiş tekrar.
Biliyorsun salı günü gittiğinde hiç birşey yoktu. Ama yumoşçuğu geldi çok şükür.

Gülyüzümü tüp bebek tedavisinde sanıyorduk, meğer miyom ameliyatı olmuş (Allah şifa versin inşallah)
Şimdi ameliyat sonrası evresini atlatmaya ve iyi olmaya çalışıyor. Bu sebepten tp bebiş bir kaç ay ertelendi.

Swet işlerini toparlayacaktı.
Lotusum bebişlerle uğraşıyor.
Denef ablam kafaya koydu haziran temmuzda kesin tüp bebek (hayırlısıyla gerek kalmasa)
Alhanımda hamiş bebişi hareket etmemiş bi kaç saat çok korkmuşlar. Ama sıpa sonra hareketlenmiş.
Ablişim en son yemek yapmaya çekilmişti :))
Myhope ve mumudan haberim yok maalesef. Sağlıklarına duacıyız.
Sonracığıma bende orda burada dolaşıyorum işte. Eve gitmeyi 4 gözle bekliyorum :))
Sen neler yapıyorsun??

Neyse sen yaz cevap ben eve gidince okurum çilekim. Çıkayım şimdi. Öpüyorum şekerim görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…