Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kusura bakma tatlım yoğun olduğumu sölemiştimmm
cnm arkadaşım nasılda anlatmış bir birr sağolasın gel gene öpcem Şeniz :roflol:

radyolojim gözün aydın tatlım hayırlısıyla olur inş.. ya :ecrin_bebek:

gülyüzlüm Allah şifalar versinn

denefimle ben sanırım beraber yaşıcaz hamileliği Allahın izniyle kaydirigubbakcemile2 öyle hissediyorum a.s inşşşş... Rabbimm

bende bu ara çok yoğunum bugün sinirden nerdeyse ağlıcaktım tam namaza gitcem gamze şu tam gitcem gamze buu kafamçokkarıştı son zamanlarda kıldım çok gücüme gitti :çok üzgünüm:
bi de yarın dr. a randevü almıştım (alerji için başka bişi sanmayın sonra :jeyyar:) onu da iptal etmek zorunda kalcamm

canım çilekim
iş hiç bitmez şekerim.sen boşver
sağlığını ihmal etme.ne kadar kendini paralasanda boş.kimse kıymet bilmiyo.
nehirim ne güzel özet yazmışsın bacım.çok güzel oluyo böyle okumak
bu arada senin abliş naaptı acaba yaa.doktoru arıycaktı bugün.nooldu acaba.merak ettim

slm canlar............cok az vaktım var slm verıp kacıcam gece grusuruz ınsallah........optum:)))))

iyi akşamlar kızlar gene sohbet tavan yapmış bakıyorum da bu akşam bende gelirim inş
pinkim nasılsın canım

selam kızlar...bu saatte pek kimse girmiyor galiba,ileriki saatte de inşallah girebilirimde laflarız....

nehircim,radyolojim ve dimplehawk geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...

nehircim;hiçbirşey istediğimiz doğrultuda olmuyor malesef,daha önceki tüp bebek denemelerimde ameliyatlık durumun yok demişlerdi ama bunda yapalım dediler...herşeyde vardır bir hayır...

ben burdayım hadi gelin de laflayalım yaaa
kocalar polatı seyrediyolardır eminim
benimki öyle de :))
fırsat bu fırsat hadin

merhaba
ben içim bunaldıda bir bakayım dedim.benim ki polat hatrına soğuk odada tv seyrediyor.
bilgisayar bana kaldı

Yettim Radyolojim,yalnız bırakırmıyım ben seni kızzz...

Doktoru aradık,ne desebeğenirsin.Bana gelmenize gerek yok,direk üniversiteye gidin,bilmem ne hemşire size yardımcı olur,sizi yönlendirir,sonra bolbol görüşücez zaten dedi...Yaaa işte böle...Bize haftaya üniversite yolları göründü anlıcan.Ayyyy şimdiden sıkıntısı bastı içime.Yok o eksik ona koştur,yok bu eksik,buna koştur,bi öteye bi beriye..Olmuyo işte kardeşim çocuk,ne uğraştırıyorsunuz bukadar yahuuu,verin raporu gitsin demi ama:)))

Valla benim kociş uyuyo,kurt murt görecek gözü yok:roflol:

Eee sen neler yapıyon bakim.Bende çaktırmadan 24'ü seyrediyom bi yandan:)))

aaaa
neden öyle dedi ki doktorun
ben şimdi anlamadım.senin aradığın yer muayenehane mi özel hastane mi.
peki haftaya hangi gün gideceksiniz
oolleyyyy.nevin de başlıyoooo.
aslan bacılarım benim
beni yalnız bırakmadınız :))))) çok mutluyum
swetim gözüme inanamadım seni görünce canım.ama yorulma eğer zor oluyosa oturmak pc başında
zaten akşama kadar pc desin canım

Doktorun muayenehanesi canım,aynı zamanda üniversitede öğretim görevlisimi,ana bilim dalı başkanı mı ne öle bişeydi ama tüp bebek bölümünde değil.Tüp bebek tedavisini yapan başka bir öğretim görevlisi arkadaşı...Yani az biraz yardımcı olacak bize,ne yapmamız lazım,ne lazım,kim anlar kim bilir falan flan.O yüzden önce bana gelin,sizi yönlendiririm demişti 2 ay önce falan ama şimdi aradık direk ünivesiteye gidin dedi,işlemler başladıktan sonra görüşürüz dedi.Sanırım 3senedir benim doktorum kendisi,aşılamalarımı da o yaptı,inşallah hamiş oluncada ona gidicem,büyük ihtimalle doğumada,ayy inşallah inşallah...Benim doktorum gebelik uzmanı,tüp bebek uzmalığı ayrı b dal,yani ikisini farklı doktorlar yapacak...Ama Radyolojim benim tedaviye başlamam daha sürer,öncesinde bi yığın evrak işi ,imza var.Onlar halledilip raporu alıcazki tedaviye başlayalı kuzum..

kılzar evde net var
ama ,
biz pc de tv kartı sayesinde tv izliyoruz
yani akşamalrı beraberken hep tv vazifesi görüyor.
tek olursam açıyorum
bacım
hele de salon büyük olunca kirlenmeisn diye bu küçük oda yı otıurma odası gibi kuullanıyorum.
aslında kızlar hele kışın odanın kağpısnı misafir gelemden açmıyorum
bacım
ev temizlemekle geçiyor yoksa ömrüm

ama yazın hemen mutfakta yemeği hazırlayıp o odaya geçmek kolay oluyor .
orada ki tv de büyük ya
sonra alıyorumkocayı hemen bu odaya
çok vakit geçirirse çok kirleniyor ne yapayım
ev dublkes in cık nefret ettim .ama ne yapcaksın.
çok şükür var yani kira ödemiyoruz işte
ama artık hayalim tek kat geniş bir ve üst üte dedğil:)))))))))))

swetcim bende senin gibi yapıyorum.
ama bizimde tam tersi.küçük odada bi tv var.orda oturuyoruz.ama kayınvalidem bizde kalırken o oda onun oluyo.bizde pc de tv seyrediyoruz diğer odada
nevinim anladım canım
ama olsun yaa.başlamakta çok güzel.insan cesaretini toplayıp başlayınca sanki yarısını bitirmiş gibisine geliyo.hakkımızda hayırlısı olsun canım
denefimde geldi olleeyyy

anma ben geldim ya gene dut yemiş bülbül gibi sustunuz ha ahnada gidiyorum
bak zaten uykum var diye kaçtım kayınvalidedeyidm
otur dediler yok uykum vae dedim.
benim koca görümcemin kocası ile salond akurtları seyrediyor
ona da ben yatıoyorum işareti yaptım.
salond asigara iç ekomutu veridm çıktım bilgisayra ama nerde bizim topikte tıkkk yok iki selam veridelr sustualr bacıalr gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…