Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevi,nim tedavi i,çin büyük telefonu etmişsin ne güzle.
öok kolay olacak herşey .radyolg -nevin-hadi denef sırada-arkasına da pink gelmeli ki rtedaviler başlasın hai

kızla rben çıkıyorum hepiniz öptüm
nevin başaraıalr canım çok sevindim. .,radyolog denef iyi geceler
ben yatıyorum hoşçakalın bacılar
yoksunuz zaten bye bye

zaten yarı yarıya düştük nerdeyse
yakında hamiş olmayanlar azınlıkta hamiş olanlar çoğunlukta olacak.
topiğin yarısı hamiş baksana.kaç kişi kaldıkki olmayan :))

tamam swetim iyi geceler.
denef geçmişi okuyosur.yazar birazdan
nevin de buralarda da arada kaytarıyo işte
yarın görüşürüz inş. cnmiyi uykular

Yaa ben mesaj yazdım,kociş uyuyo odanın ışığı kapalı,klavyede bişe ettim ama bilmiyom ne ettiğimi,mesajı biyere gönderdim ama nereye bilmiyom ve bulamadım...Gitti güzelim mesaj,az bekleyin yeniden yazacam:)))))

oku oku bitremedim ya.-tatlicadiarzu-bişey kaçırmayayım diye.nasılsınız canlarım.benim bu akşam misafirlerim vardı.yeni gittiler.ahanda bulaşıklarım hala duruyo.bana bakıyorlar tezgahta.aman yıkamasam ne olur .
swerthome canım seni akşamları burda görmek isteriz...
radyolojim hadi bakalım.pazartesi o yumoşlar büyüyecek ben inanıyorum.
alhanım resmi kaldırdım bacım.sen merak etme.ben verdigim sözü tutarım canımcım..

Radyolojim haklısın bacım...Başlamak bitirmenin yarısıdır derler yada buna benzer bişeydi:)))

Kızlar benim kocişi uyandırma maratonum başlıyo yine,bana kolay gelsin.Gelecem yine ama..Siz gidersiniz gerçi ben gelene kadar dimi,uykucu şirinler sizi...Öptüm burda olursanız görüşürüz inşallah yine.......

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın.
işten gelipte misafir ağırlamak zor oluyo dimi canım yaa.allah yardımcın olsun
ya anneannemlere hırsız girmiş.plazma vardı 105 ekran.alıp gitmişler.üzüldüm.hiçmi vicdan yok yaa insanlarda.haramdan kimsenin korkusu kalmamış.
bi de daha bir hafta oldu alalı.taksitleri duruyo.

ben fazla kalmayı düşünmüyorum nevinim.
sabah doktora giedcem diye bütün gece uyuyamadım.sabahta erkenden kalktım
bayağı uykusuz kalıyorum

radyolojim.ay çok üzüldüm...tüh ya.nasıl vicdan var insanlarda gelip başkasının malını çalabiliyorlar..
kızlar banada müsade.bu akşam belim agrıyo.biraz dinlenecem...kusura bakmayın.işten gel misafir...zor oluyo gerçekten.ne hazırlıcam diye stres giriyom...
nevinim radyolojim.öpt bacılar ...görüşmek üzere.iyi akşamlar...

:a015::a015::a015:

ya sorma canım.bi de anneannem köye gitti.kardeşinin oğlu vefaat etti dün.oraya gittiler.kadıncağız gelince şoka uğrayacak.
naapalım sağlık olsun.cana gelmesinde
iyi geceler canııım
allah rahatlık versin
bende kaçarım birazdan.byss

herkese iyi geceler tatlı uykular
uykum gelmişen yamam lazım
yoksa sonra kaçıyo dön o tarafa dön bu tarafa bi türlü uyku tutmuyo
öpüldünüz canlarım.
nevinim bizim gece girmemiz zor oluyoda senin gündüz girmende sakınca yok canikom
anladın sen onu :)))
bys

Haklısın Radyolojim,ama bikaç gündür gündüzleride geliyom kızzz...Ya geç kalkıyom zati,kahvaltı ev topla derken geç oluyo ama neyse...Gelirim inşallah...Canım çok geçmiş olsun yaa,bizim evede girmişti alyansımı bile almışlardı,bilirim acısını.Ama şükürki evde değillermiş.Ben en çok ona sevinmiştim çünkü...
Bende kaçıyom bacım,annemler gece oturmasına geldi,kahve suyu koydum,o kaynayana kadar bakam dedim topiğe...Biraz sohpet muhabbet edek...Hayden iyi geceler,iyi uykular..Yatın dinlenin bacılar,hayırlı işler şimdiden,öptüm...

iyigeceler nevinim nasılsın bi sen varsın bacım benimde morelim sıfırın altında
offfff süt içiyorum kurabiye yiyorum gece yarısı

nevinde gitmiş nese beni dinlicek kimse yok bugün bende gideyimde yatayım bari ::(((((
iyigeceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…