Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı cumalar arkadaşlar a.s.
merhaba swetçimmmmm :))

tatlım haklısın aslındaa.. ama patronumdan izin alırken yoğun olmayan bigün seçersin demişti.. yüzüstü bırakmak istemedim.. inş. pazt.gidicem a.s.

nevincimm hadi hayırlısı olsun cnm bi adım attın gerisi çorap söküğü gibi gelir hayırlısıylan
bu arada gece kahvenizi de kıskandımm :dilcikar:
ohh ne güzelll yaa.. o saatteki muhabbetler çok tatlı olur bilirim kaydirigubbakcemile2

radyolojim ananenlere de geçmiş olsun cnm
Allah her türlü musibetten muhafaza etsin bizleri inş..

bende nevinin dediği gibi en çok içerde birinin olmasından endişe ederim..
hatta evlendiğimizden beri yattığımız odanın kapısını kilitleriz.. hırsız girsede bizim yanımıza gelemesin diye
Rabbim korusun şeytanlaşmış insanların şerrindenn :Saruboceq:

günaydın canlarım
nazım neden mkoralin bozuk yaa.hiçbişeyden de bahsetmemişsin hayırdır inş.
çileğim bende odamın kapısını kilitliyorum yatarken.alışkanlık oldu bizdede.ama dış kapıyı aan orayı da rahatlıkla aabilir.
hırsıza engel yok.allaha emanetiz
nehirimi görüyorum günaydın canım
swetim günaydınlar afiyet olsun
bende işe geç kalldım bugün.evden bişeyler almaya vaktim kalmadı.o yüzden maviyeşil limonlu yedim bi tane.
yeter o bana öğleye kadar

aa süt içtim yine midem ekşidi.offf
niye benim mide sütü sevmiyor.
zorluyorum işte olmuyor.
allahım korusn kız bebğimi.
gece bel ve kasık ağrısı ile uayndım çok acaip bir ağrı
nasıl korktum anlatamam.kıvrandı yatakta eyvah dedim bir şey olursa ya
halada adetsncısı gibi huzurusuzum baakalrım ve belim deağrı var.
allahım ne olur bir şey olmasın.cuma günü dua edin ne olur teyzeleri.
içim daraldı.2 gündür bend ebiraz stres va r.ondan mı etkilendi acaba ?

tabiki öyle cnm ama Allah muhafaza öyle bişeyle karşılaşırsakta zaman kazandırır en azındann..

evet bende merak ettim nazcım hayır olsun inş.. ne sıkıntın var :teselli:

hastalar bitti.yemek molasında sizlere kavuştum kızlar.nasılsınız bakalım.bu arada hayırlı cumalar..
nazım canım anlat ne sıkıntın var.dertleşmek sıkıntıları azaltır.ben öle yapıyon valla.bi eltim var hemen ona koşuyom.anlatıyom anlatıyom.rahatlıyom..hihoyyyt

swethome canım korkma.çünki hamileyken öle ara sancılar oluyo.özellikle adet olacagın tarihlerde oluyo o sancılar...korkma bidanemmm....
radyolojim caanım saglık olsun.cana gelecegine mala gelsin...hırsıza kapı dayanmazmış...aklına koyarsa bütün kapılar açılırmış..ALLAH kimseyi evinde hırsızla karşılaştırmasın..:Saruboceq:
çilegim bacım sen nasılsın...
pinkim canım.sen nasılsın canım...

denef sağol canım
kızlar uykum avr şimdide
gece düzensiz uyuyunca böyle oluyor.
işte.
radyoloğum allah beterinden saklasın.bend egidip bir şeylr yiyeyim bari.
ya aslıdna bugün kasvetli bir gün canım.
ama güneş biel bir tembel halde aydınaltıyor bizleri.

allah kabul etisn cuma ibadetlerini ve dualrını inşallah

denefim sağolasın buna şükür diyelimm.. 2 gündürr terelelliyimm sadece kafamçokkarıştı
insanlarla uğraşmak ne kadar zor bişi ya

slm kızlar..........
nbr canlar napıyosunuz??????
svetım kacamazsın sut ıcmekten ona goresırnaşık şeyama baktın hıc olmuyor yogurt ve ayrana talim....
radyolojım gecmıs olsun canım anneannenlere.........hayret ya nasıl yoldan cıktı ınsanoglu koca tv nasıl goturulurklava:benım de basıma geldı,cok zor,kmse yasamasın bunu.....:a015:
nevınım bak canım daha oncede dedım sana haklısın ısın prosedur kısmı bıle cok zor ama canım bızım tup bebe merkezı sehrımıze ıkı saat uzakta,on dkıkalık muayene ıcın 4 saat yol gdıp gelıyoruz..aynı sehırde olman bıle avantaj......dırek unıversıtede baslıcan ıste.hadı bakım moral depola,gucunu topla canım.....:1no2:
naz ne oldu canım gece gece merak ettım kotu bıseymı nıye moralın bozuldu oyle????????:teselli:
denefım,topıgımızın yorgun savascısı senın ıslerde bıtmıyo canım ya......su evının tadını cıkaramadın bır..neyse bebısınle cıkarırsın artık ınsallah:Saruboceq:
hamısler nerdesınız alhanım,myhope,mumu napyosunuz kızlar???????cılekcım,pınkım sızden nbr?????senı kım kızdırdı cılekcım:uhm:
opuyorum herkesıŞeniz

ah canım arkadaşlarım hepinizi dertlendirmişim çok özür dilerim
hamdolsun sağlığım iyi ama düngece çok üzgündüm vallahi bugün geçti
dün misafirim gelecek diye sobayı yakmak zorunda kaldım bebekde vardı çünkü
neden bilmiyorum tüttü tüttü önüne geçemedik hemde misafir yokken yandı bi güzel
insanlar geldi başladı tütmeye ama anlatamam size göz gözü görmüyor benim herşeyim krem rengi
ayyyy birkere daha olmuştu böle inan olun isyan etmedim ama çok perişan oldum
ama tabikide çok büyütülek bişiy değil sizleri meraklandırmışım kusuruma bakmayın.

cılekcım,pınkım sızden nbr?????senı kım kızdırdı cılekcım
opuyorum herkesı
iyidir arkadaşımm hamdolsunn..
ne olacak lotuscummm iş yeri halleri iştee Çok üzgünüm çoook

Şeniz

Allah iyiliğini versinn arkadaşımm kaydirigubbakcemile3 telaşlandırdın milleti :mymeka:
geçmiş olsunn nazcımm umarım geçen seferki gibi is olmamıştır her yer fisfisfis

kızlar biliyorusnuz hafta sonu ben artık aranızda olamıyorum o yzüden bu günden aklımdaylen
MÜBAREK MEVLİT KANDİLİNİZİ KUTLAR, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.
ALLAH BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE DUALARINIZI KABUL ETSİN

olmazmı çilekçim heryer gene is oldu ama yarın allah izin verirse eski halimize döneceğiz.
valla telaşlandırdım haklısın ama gün çok üzgündüm.
swetcim seninde mevlüd kandilin mübarek olsun canım gülegüle iyi dinlen haftasonu öpüyorum.

Selam nazcım,geçmiş olsun bacım..Seninde ev kazaların çok sık oluyo be yavrum..Neyse sağlığın yerinde olsunda,işler halledilir...Ama insanın canını sıkıyo işte...

Swetim Allah razı olsun bacım.Seninde kandilin mübarek olsun,bizlere dua etmeyi unutmayın hamişler:)))Birbirimizi dualarımızdan ekik etmeyelim...

Çileğim çıkmışsın yavrum,öptüm canım...

Günaydııın hanımlar..
Radyolojim beni görüyorsun ama ben göremiyorum kendimi of yaa... Daha 2 gün oldu netin bağlandığı kesilmeye başladı yaa...Bağlantıyı kes diyip yeniden bağlanıyorum ozaman açılıyor ancak.
Neysem sonuç itibariyle şu an buradayım. Anı yaşayayım bari delikafadulden
Radyolojim çok geçmiş olsun canım ya. Allah yaşatmasın tekrar. Bende çok korkuyorum hırsızdan.
Allah herkese hidayet nasip etsin, imanlarını güçlendirsin, kimseyi şeytana uydurmasın inşallah.
Çünkü bunu salih bir müslüman yapamaz. Allah korusun hepimizi.
Yeni moda oldu zaten . Sıradan hırsızlıklar bitti, ne zaman evde olup olmadığını bilen, gittiğin yerde ne kadar kalacağını bilen insanlar yapıyor hırsızlığı. Yahut o biçim araştırıyorlar.
Gerçi ülke ekonomisi bu haldeyken...

Nazım hayır olsun inşallah. Neden canın sıkkın yazmamışsın yaa.. İnşallah geçmiştir şimdi?

Denef abla belin nasıl oldu?

Swetim 10 puan aldın benden. Süt ve peynir güzeellll..İkisininde yeri ayrı ama dimi :CüvCüv:

Çileğim geçmiş olsun canım. Sen patronunu düşünde ihmal etme sakın olurmu? Alerjiydi dimi senin. Allah şifa versin canım.

Hepinize hayırlı cumalar. Cumamız mübarek olsun.

Yukarıda görmüş olduğunuz mesajı sabah radyoloji nehir seni gördüm dediğinde yazmıştım, ama bilgisayarın azizliğine uğradım, gönderemedim.
Yeni bağlandı net ama sürekli kesiliyor.

Benimde sol böbreğim ağrıyor dün geceden beri. Ablam ayaklarıma termofor koydu, belimi sardım atkıyla. Bugünde öğlen yengeme gittim yemeğe. Ordada uyudum bayaa, sıcak yatakta.
Hala ağrıyor böbreğim sırtıma doğru ve kasığıma doğru. Yüzde binbeşyüz üşüttüm :)) İnşallah geçer. Hepinizi öpüyoruum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…