Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağol nevincim haklsın valla ev kazalarım çok oluyor allah beterinden korusun

nehircim geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inş.
bende diyorumki bu kız neden günaydın yazmış
benim mevzu malum bi arka sayfada okuyabilirsin canım.

nehir ooo
böbrek ağrını bilirm dikakt et bacım
ayak ve bel üşümeyecek.
aman ha aman
vaallhi zor bol su iç.
hemen
birde idrar yolalrını temzileyen bir toz varıdr ya onan al sabah akşam iç oda tamziliyor.ama fdikakt et

nehirrrrim ay çok geçmiş olsun.
böbrek ağrısını benden iyi kimse bilemez heralde
taş düşürdüm de :)))
ama şimdi sen söyleyince korktum .taş kum felan olmasın canım.bence gidip bi idrar tahlili yaptır.çünkü eğer taş varsa hemen çaresine bakmak gerekiyor.allah korusun bir hafta içinde böbreği mahvediyo.aman aman.dikkatli ol.devam ederse hiç ihmal etme
naz sanada çok geçmiş olsun canım.sobalı evde oturunca böyle şeyler olası tabi.çok sinir bozucu bi durum gerçekten canım.neyse size bişey olmasın da.
bütün kışı zzehirlenme haberlerini dinleyerek geçirdik zaten.
çıkış saatine çok az kaldı.oh bee.bugün de bitti.
bu arada swetten öğrendim kandil olduğunu.ya ben neden duymadım ki acaba.swetim seninde kandilin mübarek olsun canım.allah razı olsun

bende seni öptüm nevincimm Şeniz

Çileğim geçmiş olsun canım. Sen patronunu düşünde ihmal etme sakın olurmu? Alerjiydi dimi senin. Allah şifa versin canım.

Hepinize hayırlı cumalar. Cumamız mübarek olsun.

evet tatlım alerji bebkliğimden beri mevcut dönem dönem gidip geliyor ama henüz neye alerjim olduğu belli değil bende üniv. hastanesine gidicem inş. pazrt. bi araştırılsın

sana da çok geşmiş olsun üşütmüşsün anlaşılan Allah şifalar versin

Ayyy ancak okuyabildim yaa.. Ben bunu yazarken gene göndermediki. Ancak şimdi gönderebildim.
Nazım çok geçmiş olsun. Bencede ben oturur bayaaa bi ağlardım herhalde. Allah kolaylık versin canım.
Su içiyorum ama çok içmek istemiyorum. Tuvalete gitmek zorunda kalıyorum veee abdest almak zor oluyor
Neyse kesilmeden yazabilirsem bunu iyidir :)

He he he benimde alerjim var benimkide neye karşı belli eğil. Ama benim tahminlerim toza, parfüme ve sabuna olduğu yönünde. Tabi benim parfümü içermişçesine sıkmama engelmi? tabiki hayır :roflol:
Benimde boğazıma vuruyor. Boğazlarım şişiyor kimi zaman antihistaminik vermişti doktor onu içiyorum rahatsız olduğumda. Ohoooo bende saymakla bitmez hastalıklar. Babannemi geçeceğim yakında :))
Bu arada swetçim Seninde kandilin mübarek olsun. Efendimiz (as):'ın mübarek doğumunun yüzü suyu hürmetine, onun ümmetine hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepinize. (Tebi banada inşallah :))

Ahh benim çilekeş kardeşim..Okadar kafaya alırsak babannemi olacağı buydu zaten:roflol:
Rabbim tüm hastalara şifa versin,dermansız dert vermesin..

Allah razı olsun duaların için,amin inşallah..E bende hem anne hem teyze olam demi ama?hihoyyyt

Ayy teyze olam deyince aklıma geldi.Msnden arkadaşımla konuşuyodumda kız kardeşinin bebeği oldu.1,5 aylık şimdi.Doğru düzgün göremiyolarmış,kocası hep evdeymiş,kaynanasıyla kayınpederide sürekli yanlarındaymış,rahat rahat emziremiyomuş bile,evden yalnız çıkamıyomuş falan filan.Bildiğiniz kaynana gelin muhabbetleri işte.Canım sıkıldı,üzüldüm yaaa..Azcık anlayış gösterilse,bi nefes almasına izin verseler insanların ne olur acaba...Kız tarafı gidincede surat yapıyolarmış bide..Ne kadar ayıp yaaa...İnşallah düzelir valla canım çok sıkıldı,üzüldüm kıza yaa...Arkadaşım teyze oldu ama yeğenini istediği zaman,huzurla göremiyor.Rabbim herkese hayırlı kısmetler nasip etsin,Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Hımm kimse kalmamış bende çıkam bari,akşam gelirim inşallah bi mani olmaz şise...Görüşmek üzereeeee.....

Oyy anamm çekilin teyzesi geldi yeğeniminkaydirigubbakcemile. Heçte bişey dinlemem. Alır ablamı eniştemi yeğenimi kaçırırım evelallahyasakkelime

Şaka bir yana Allah kolaylık versin. Saçmalıktan başka birşey değil. Cahillik sebepli vicdansızlık. Aynı zamanda terbiyesizler.
Çok sinirlendim şimdi.

kızlar az daha havaya uçuyodum evde
ocağa yemek koydum bi de hızlı pişsin diye en büyük göze altınıda sonuna kadar açarak koydum
bu arada diğer işlerimi halletim.lavaboya gittim felan.mutfağa geldim.diğer hazırlıkları yaparken koku hissettim gibi geldiama en az 5 dakka geçti.ocağın altına bakıyım dedim bi de ne göreyim.yanmıyo.doğalgaz açık.hemen ışığı felan kapatıp camları açtım.ama başımı fena ağrıtmış.hiç farkında değilim.gözlerim yanıyo.ev fena halde kokuyo.
hamdolsun rabbime.verilmiş sadakamız varmış gerçekten.mutfağa girmiyorum.şimdi kibriti çakarsam havaya uçarım.biraz havalansın.

selam radyolojim,çok geçmiş olsun canım,kocaman tv yi nasıl götürürler ya...vallahi millet kudurdu,halimiz perişan...işte insana da koyar şimdi taksitlerini ödemek...allah can sağlığı versin canım...

Aman dikkat radyolojim. Bilinçli olmak bir başka. Ya bilmeyen biri olsaydın. Aaa ocak yanmamış deyip hemen yakıverseydin Allah korusun. Korumuşta çok şükür. Aman aman iyi havalandır. Sende hava al camda yada balkonda.

Radyolojim geçmiş olsun kuzum...Bende yapıyom onu bazen yaaa,bi koku duydum sanki diyom bi bakıyorum gaz var ateş yok..Hey diyom saff ettiğine bak:)))Bide acayip tırsarım böle şeylerden,bir elektrik iki gaz yani...Kabuslarım benim...

Verilmiş sadakanız varmış gerçekten canım,aman dikkat edelim yaa,bu işler şakaya gelmiyor valla,bi anlık dikkatsizlik çok şeylere mal oluyor,Rabbim korusun...Tekrar geçmiş olsun canım...

selam canlarım.
nevinim burdasın bakıyomda....:1hug:
radyolojim çok geçmiş olsun.çok dikkatliymişin tebrik ederim.valla ucuz kurtulmuşun..
nehirim bende bel fıtıgı varda iş yerinde çok ayakta kalınca agrıyo.bugün biraz daha iyiyim
nazım sanada geçmiş olsun.dün akşam benim evimdede tüttü.çünki çok lodos vardı...canın sagolsun bacım.suyla sabur herşeyi temizler.gelemmi yardım canım...
ben buralardayım.bi yemek yiyip gelem.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…