Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

teşekkür ederim kızlar
ama az daha radyolojisiz kalıyodunuz :)))
gözlerim nasıl yanıyodu anlatamam.felaket etkilenmişim gazdan.başım zonkluyodu.ama şimdi geçti şükür
ama eğer bana bişey olursa eşim kesin size haber verir merak etmeyin.o düşünür bence öyle şeyleri.size ne kadar düşkün olduğumu biliyo.
topiğe girerken şifre kullanmıyorum .hafızada şifre.topiğin yerini de biliyo zaten.birden kaybolmazdım yani :))

oo şirin kardeşlerin ikiside burdaymış
bende asi arasında koştum geldim.ama asi arap saçına döndü.
hadi kaçtım tekrar
başlamış

ben asinin böyle biticeni biliyodum
demir terk edecek hatayı 4-5 sene sonra dönecek
bi kızının olduğunu öğreneck falan filan.dizi yayınlanmadan önce forumlarda yazıyo zaten
amaan öff.yine üzüldük

Son düzenleme:
canım ay gelmedım bugun yokluguma dayanamadınmı?nerelere gıdıyodun delü bii bırakıp aman allah ım korumus senı canım arkadasım..sen olmasan naparız biiizzz?kıyamam sana :))))))))
denefım sagol canım benım.sözünün eri hatunum benim :)))
nehırım sanada gecmıs olsun canım böbrek agrısı hıcbişeye benzemezmiş rabbım şifalar versin canım.
eeee bugece kımsecıkler yokmuuuu?

evet canımcım dayanamadım yokluğuna
sizi içimden terkediyodum :))
sen naaptın.nerelerdeydin.hatun ayaklandıya gezmelerden fırsat kalmıyo maaşallah buraya uğramaya
ha bu arada kızlar.bu erkekler hiçbişeyden anlamıyo yaa.eşime yumoşun 12 mm olduğunu söyledim.o kadar sevindiki sanki hamiiş olduğumu söyledim :))) hehe
ama sonra anlattım.hayal kırıklığına uğramasın ay sonunda.

öyle bi ay klomen kullanmayla hamiş olunsaydı oohhooo.bu sitenin %80 i hamiişti şimdi

orası hıc belli olmaz canım takdır yaradanımın.bugun esımın işyerıne gezmeye gıttım hava cok güzeldi.kendıme hamile pantolonu aldım bırde üst aldım.bunlar doguma kadar ıdare eder benı artıkın.fazla bısey almakta ıstemıyorum.teyzesı bebısıme elbıse gördüm çooook şekerdiii 1 aylıkken kaynımın düğünü olacak orda gıydırırım ama buyuk gelırmı diyorum????
bende asıyı izledım haftaya nasıl baglanacakkı ?demırde nekadar peşin hükümlü çook kızdıım demıre coook.

berıncım hosgeldın canım kusura bakma yazmayı unuttum bben reım koymayı bılmedıgım ıcın denef koymustu resmı dün kaldırdı canım kaldırmamıs olsaydı hemen yazacaktım ama senın msj aldıgımda iş işten gecmişti bırdahakı sefere insallah....

canım.yeğenimizi öyle fazla süsleyip püsleme.nazara mazara gelir.aman allah korusun.çok korkarım nazardan.çirkin olsun boşver.fazla güzel olmasın düğünde.
ama insan da heveslenir güzel güzel kıyafetler giydirmek için.o konuda da haklısın

dizi bittikten sonra bi dahaki haftadan biraz gösteriyolar izlemedin mi
aradan 4 sene felan geçiyo.kızları kocaman oluyo.demir tekrar dönüyo istanbuldan Hataya
kzını görüyo felan işte.o kadar gösterdiler

ay görmedım tüüüh neyse haftaya kaldı.bende dıyorumkı bızım hatun kız olacagını nerden bılıyo içinemı dogdu dedım.megersem reklamı izlemişşş:) asinin kıızının adıda ekin olur sanırım.erkek olsa toprak koyardı kesin :))

bende ıyıyım canım sagol bende bıraszdan kacarım sanırım esım kanepede uyuya kaldı onu kaldırayım ..karnımdakı afacan bugece uyutmayacak benı sanırım tekmeler havada uçuşuyo masallahı var..

iyi geceler canım bizde yatacaktık ama eşim bi fılme takıldı seyredecek herhalde yalnız yatmakta işime gelmiyor oturuyom bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…