Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yok yaw ben degılım canım.ay bazı aksamlar cık kalabalık oluyoruz bu
gece ıkımız bekcı kaldık topikte....
haa unutmadan teknıkerım yarın benden cekecegın var ınsan bı ben gıdıyorum der dimiiiiiiiiii?yarın sırtını kalın giyyy klava: klava: kıyamam dedık dıye tüz buldun dimiiiiii?

of ya kimsecikler kalmamış...bende kendi kendime konuşuyom durumuna düşmeden tüyeyim burdan.kaydirigubbakcemile3tatlı rüyalar kızlar...

günaydınlar efendim günaydınlar.
ay alhanım.çooook özür dilerim canım yaa.biliyorum çok ayıp ettiğimi.çok ufak bişey için kalktım bilgisayarın başından.ama sonra eşim sağolsun.sayesinde oturamadım bi daha.sonra da erkenden uyuyakalmışım.
nehirim seni hergün görünce seviniyorum canım.öpüldün

tamam nehircim ben buralardayımmm sengözlerimebaksanab

bu arada geçmiş olsun radyolojim verilmiş sadakanız varmışş a.s.

Ayyy çok teşekkür ederim efem
Ama bugünde dünkü gibi olacak muhtemelen. Geçmişi okurken gene kesildi net. Bende gazetemi okudum baştan sona. Şİmdi baktım gelmiş net. Oyy inşallah yarın tatil. Bitse ya bugün bir an önce. Eve gitsem.

Selam kızlar ben yeni geldim :) Hamile kalmak istiyorum doktora gittim.İki göğsümde de çok sayıda fibroadenom var die tekrar beni meme ultrasonuna yollayacak.Duruma göre belki aldıracak onları hamilelikden önce.Korkuyorum bi göğsümde 9 bi göğsümde 4 tane var

Öncelikle hoşgeldin tontişim. Vede geçmiş olsun. Tam olarak ne bende anlayamadım. Kist mi?
Allah şifa versin inşallah.

Bu arada duyduk duymayın demeyin benimde sol göğsümde kist var:roflol:
Ayy çok çomik çok gülüyorum kendime. Dün dedimya bende olmayan yok diye sırnaşık şey Şaka değil yani kaydirigubbakcemile3 Neyse işte böyle konusu oldukça söylerim:roflol::roflol:

kist mii :1shok: yavrum bu önemli bişiy biliyorsun değil mi umarım takip ettiriyorsundurr kaydirigubbakcemile

Ettiriyorum yani sayılır. Ettiriyorum dersem ablam basar şimdi burayı.
Yani zararsız bir kist.1,5 sene önce doktora gitmiştim. İlaç kullanmıştım. 1 sene sonra tekrar gel demişti Ama daha gitmedim. Hormonlarla alakalıymış doğum kontrol hapı içmemem gerekiyormuş. Ama benim diğer rahatsızlığımda doğum kontrol hapı içmek zorundayım.
Kadın doğum doktorumda içebilirsin dedi. Ki zaten mecburum yani.
Yeni bıraktım daha.. Falan filan. Sıra gelirse hastalıklardan gitmeyi düşünüyorum.
Çokta umrumda olduğunu söyleyemeyeceğim yani.
Bunca şeyin arasında birde onunla uğraşamam ne yapayım:çok üzgünüm:

bak kuzum sana bunları sölememe gerek yok aslında sen çok bilinçli birisinn sengözlerimebaksanab
ama hatırlatmam da fayda görüyorum klava: ;
Yüce dinimiz İslam, insan sağlığına çok büyük önem vermiştir. ... Bu durumda isyan etmek yerine “ Allah verdiği her hastalığın şifasını da vermiştir. ... tıp’ın bütün imkanlarından yararlanarak şifa bulmanın yollarını aramak gerekir.....
Peygamberimiz (s.a.v) şöyle buyurmuştur: “Tedavi olunuz, Allah her hastalığın şifasını da yaratmıştır."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…