Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Öyle tabiki şüphesiz çileğim. Ama çok fazla sıkıntım var son birkaç aydır. Sağlıkla ilgilenemiyorum pek. Yani ilgileniyorum aslındada bunu pek takmıyorum.
Çok fazla sorunum oldu. Şimdi annemden bişey saklıyorum, ablam maalesef anneme söylemek üzere. Annem duyarsa çünkü burnumdan sürüyerek doktora götürecek. Ve ben gitmek istemediğim için söylemiyorumkötükedihüso
Amaan boşver giderim günün birinde. Hem zararsızmış zaten.
Doktorlar sırada bekliyor ona gidene kadar gitmem gereken çok şey var.
Yoksamki tabiki haklısın. Umutsuzluktan falan değilde işte vakitsizlik diyelim kısacası

Ki çileğim çok haklısın bu saçma mazeretleri bana başkası söyleseydi üzerine üzerine yürürdüm dalgamı geçiyorsun sen diye ama işte ne bileyim böyle oldum ben.
Tamam ablam başlasın üniversitede tedaviye bende gidecem. Hadi abla sana attım topu :roflol:

ayyy deli oldum ya benimde net gidip gidip duruyo bi yazamadım gitti

ben senin neden böyle olduğunu çok iyi biliyorum cnm ne iç acıları çektiğini dee
ama sabırlı olmamız lazım biliyorsunn
benim şimdi çıkmam lazım kociş almaya geldi başımda bekliyoorr byy

cilek ,berin,nehirrr hepınıze slm kızlar nasılsınız?
nehır ablana dr ıhmal edıyor dıyorsun ama sende ondan asagı degılsın kısa zamnda görün canım ıhmal etme...

Yok yok ihmal etmeyeceğim alhanım inşallahyerimseniben
Boşverin siz hocanın dediğini yap yaptığını yapma:roflol:. Ablamınki,radyolojinin denef ablanın daha önemli ama:teselli:

önemli ama unutma sende gelecegın anne adayısın.saglıklı bebıslerın için kendı saglıgına dıkkat et.önce kendın için sonra onlar için.
ay bugun cok uyusugum yaaa yemek yapmam lazım elım kolum kalkmıyor...havada kapalı yagmur yagıp duruyor..imdat diye bagıracam şimdi...

Haklısın canı inşallah gideceğim.
Amaan alhancım yapma boşveerr. Eşin gelirken bişiler alsa yada kahvaltı etseniz olmazmı bu akşamlık. Zaten yarın akşam kayınvalidenlerdesiniz dimi :))
Yorma kendinide bebişimizide.

ay güldürdün benı cok yasa emı canım her hafta gıttıgımız içinmi dedın:) sagolsun pazar gunu kayınvalıdem cogunlukla cagırır yemek yapmakla vakıt gecırmeyın esımın 1 gün izni var dıye bıze gelırsınız dıyor.hakkı coktur üzerımde rabbım sanada böyle bır kayınvalıde nasıp etsın canım .
bızımkı aksam yemegınde kahvaltı türü yapmazkıııı o yuzden yemek yapmam sarttt

selam alooooo kimse yokmu.:bbo:ben 10 dakika kaçamak yaptım.birazdan kaçaçam..:çok üzgünüm:
nehirim canım benim aslında 6 ay lık periyodik aralıklarla ultrasona girsen diyorum.en azından kontrolü yapılır büyüyüp büyümedigine bakılır.ona göre tedavini oluysun guzum.
alhanım canım benim sen nasılsın...

heyt ben geldim
alhanım affettinmi beni cicim.
denefim selam canım.
bende şimdi eve geldim de.
apartmanımdan tamamen ilişiğim kesilecek nerdeyse
komşularımı 2-3 aydır gördüğüm yok.alt komşuma bi selam verip gelsemmi diye düşünüyorum

canım hoş geldin topigimize...insallah gögsündeki kislerin tedavisinden sonra tez zamanda bebişin olur.sevgilerimle

bu fibroadenom denilen şeyden bende de var
çok korkulacak bişey değil.iyi huylu meme tümörü denilebilir aslında.ama kanser felan değil yani.kontrol altında tutulmasında fayda var.genellikle oldukları gibi kalıyolar.zararsız oluyolar.genç memelerde görülüyo.
eskiden doktorlar kontrol bile etmeye gerek görmezken,son yıllarda meme kanserleri arttığı için senede bi kere usg ile takibini öneriyorlar.alınması da çözüm değil.çünkü tekrarlayabiliyor.
nehirim benimde senden aşşağı kalır yanım yok.ne arasan bulunur :)))
ama allah daha kötü dertler vermesin.bunlar önemsiz şeyler.
memede kisti zaten olmayan kadın yok denecek kadar azdır heralde.ama onunda takibinde fayda var canım.
fibroadenoom fibrokistten biraz daha önemli ama.

radyolojim nasılsın bacım...komşunamı gitcen.... git tabi bacım.komşuluk iyidir.bacım ya senin kayınvalide nerde eltindemi hala.

denefim bu renk ne bacım
okuyamayalım diye mi böyle yazdın :)))
kayınvalide eltimde canım.doğum haziranda olacak ya eltimin.o zaman bize gönderecekler.bi kaç ay kalıp yine gidecek

kaydirigubbakcemile5:lepi:
verdigin faydalı bilgiler için tesekkürler canım... aynen katılıyorum...

denefim bu renk ne bacım
okuyamayalım diye mi böyle yazdın :)))
kayınvalide eltimde canım.doğum haziranda olacak ya eltimin.o zaman bize gönderecekler.bi kaç ay kalıp yine gidecek

ay ALLAHIM YA..SARIYIMI DİYON.BEN BİLE OKUYAMADIM.hemen rengini degiştirdimsırnaşık şey
senin adına sevindim.sende biraz evliligin tadını çıkartırsın bacım..

ben halaaaaaa işteyim of puf...senağlama
eve bi gitsem diyom....şöle sobamı yaksam çayımı koysam üstüne.açsam pc yi biraz kk ya takılsam, birazda oyuna takılsam diyommm.ama nerdeeee...6 ya çok var...
radyolojim bana müsade .öpt canım seni.akşam görüşmek üzere...
alhanımda yeşil ısık ama yemek yapıyo galiba...

ay ALLAHIM YA..SARIYIMI DİYON.BEN BİLE OKUYAMADIM.hemen rengini degiştirdimsırnaşık şey
senin adına sevindim.sende biraz evliligin tadını çıkartırsın bacım..

sağol canım evet hakkaten çok iyi oldu bizim için de
en azından şu bi kaç aylık tedavimi stressiz biçimde geçiririm
zaten söylemiştim ya.prolaktinim 20 çıktı diye.bu hormonun stresle doğrudan alakalı olduğunu daha iyi anladım.ilaç kullanmadan kendi kendine nasıl düşecek yoksa değil mi.
mesela babamın kaza geçirdiği ay ilk defa 71 e yükselmişti.
sters herşeye zarar veriyo yani.kayınvalide yok=stres yok :)))
ben bi komşuma bakıyım evdeyse bi saat yokum buralarda
evde değilse birazdan gelirim öptüm

amanın kımler gelmıs ben cıkaccam tabı gelırsınız dımı?
sagol denefım cok ıyıyım çook şükür kızımla konusp duruyorum bu annem delırdı galıba dıyecek sonunda.
teknıkerım ben sana kızabılırmıyım kız?komsunamı gıtcen ıkı hava alırsın gıt hade ben izin verdım :) ama gec kalma haaa

Aynen alhancım aynen. Geçen demiştin her pazar gidiyoruz diye ondan ondan dedim :)
Ayy babamda öyleydi yemezdi kahvaltı türü şeyler. İlle çeşitli yemekler olacaktı. Ama son zamanlarda uysallaştı annem ohhh diyo ne yaparsam yiyor :))

Haklısın denef ablam, kontrole gitmemde yarar var inşallah gideceğim.
Sanada geçmiş olsun radyolojim :) Çok takıldık beraber ondan mı benzeştik yaw :roflol: Hem zaten benimki zararsız olan.

Aynen denef abla bi gitsem eve .. Yarında kuzenimin doğum günü hediye almaya gitçem bugün bide iş çıkışı.

Bu sabahta toipklerin birinde, bi kızın ağzından güya kuzeni öldü haberini verdi. Bütün site sallandı bir kaç saat. Sonra kızın kendi geldi, meğer başkası yapmış. Ayy ne maceraydı yaa. Allah akıl fikir versin yapanlara. Yapanlarda kızın arkadaşlarıymış üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…