Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay evet nehırcım bend eokudum onu yok mıde kanaması gecırmıste ...bu eşşek sakasını bıle gectı bee.ne ınsanlar var yarabbim sadistmidir nedir?

nehırım ıkımızden baska kımsecıkler yok sanırım .bende cıkıyorum mutfak yolu göründü bana ((( yanlız bırakıcam senı ama sonra görüşürü olurmu cnım ?çoook öpüyorum senııııı

AAyyy ayyy ayyy ne buldum geçmişlerde bakın heledelikafadulden
Başka birşey arıyordum ama bunu görünce dayanamadım.. Ayy çok hoş yaaa. Ha gayret 5 kişi hamiş 4 kişi henüz değil..
Hadi kızlar hadi azınlıktasınız hadiii..
Bakın bakın neler neler yazmışlar.
Ayyy inşallah 4 ünüzde bir hamiş olsanız inşallah. Tabi tüm isteyenler yalnız siz değilsiniz.
Daha önce buraya giripte şimdi olmayanlarda inşallah. Malum geçmişe gidince herkesi gördüma.s
Hadi bakalım inşallah inşallah hadi hatunlar çalışmaya..

ayyyyy nehır nerden buldun bunu kızz?içim bır tuhaf oldu ne gunlerdı beee cok şükür aynı yerde sayıklamıyoruz.dıger arkadaslarıda beklıyoruz peşimizden gelsınler dımı????

iyiakşamlar alhanım nasılsınız canım kızın ne alemde

sagol canım bız ıyıyz sen nasılsın?kızımda ıyı tekmeleyıp duruyor annesını :)şimdi vuruuşları bıraz daha sert büyüyor tabı....

söle kızıma daha sıkı tekmelesin annesi kuvvetli olsun
bende çok iyiyim sağol canım

senın bana kastınmı var kız?zaten ıdrar kesesıne bır vuruyo altıma kacırdım sanıyorum.bıraz daha buyuyunce neler yapcak kımbılır?aman saglıklı olsunda yapsın yaramaz.bugun kımsecıkler yok yaaa bır ara nevın vardı oda cıktı sanırım.

allah iliğini versin ne güzel işde güçlü kuvvetli bi kızın olacak inş
annem benim için hep erkek olacakmışın kız olmuşun der haşa
seninkide öle bi kız olur
evet bugün kimseler yok bende kayınvaldemle oturuyorum
laf yapıyoz napalım

desene bır erkek fatma olacak bızım cadı :) kımı cekıstırıyonuz bakım?kazanı fazla kaynatmayın heee...bende topıklere bakıyorum öylesıne canım sıkıldıııı

ay nehirim allah iyiliğini versin
nerden buldun kız bunu
bende ilk anda okuduğumda allah allah dedim.swet liste yaptı da benim neden haberim yok.
alhanım siz bir adım ilerdesiniz ama biz hala yerimizde sayıyoruz.inşallah bizde de gelişme olur

listeyi görünce hayatın insanlara nasıl süpriz yaptıgını daha iyi gördüm.kaç aylar önce hepimiz burda birbirimize dualar edip ,olacak insallah diyoduk.şimdi aramızda hamile arkadaşlarımız bile var..demekki napcez umudumuzu hiç yitirmicez...

kızlar iyi akşamlar nasılsınız..giremedim bugün cenazemiz vardı abimin kayınpederi rahmetli oldu da telaştaydık bir hafta kadar böyle giremem sanıyorum .fırsat buldukça gelmeye çalışıcam beni unutmayın emi canlarımm.

1) denef72::: ben evime geçtikten sonra edavimebaşlayacagım..beklemedeyim.kaynanayla oturmaktan bi kurtulam ilk iş tedaviye başlamaak...

demişimmmmm.kaynanadan ayrıldım ama tedaviye daha başlayamadım..senağlama

iyiym canım sen nasılsın.başınız sagolsun.ALLAH rahmet eylesin...unuturmuyuz guzum seni aşkolsun.hep aklımızdasın.sen unutma bizi emi..arada yaz.fırsat buldukça..

gene kimsecikler yok ya yarın pazar hiç değilse bir kaçınız kalsaydınız
alhan ışığın yanıyor burdamısın canım
gerçi bende makinadan tüllerin çıkmasını bekliyorum asayım yatacağım az kaldı
şimdilik buralardayım gelseniz bari.

günaydın arkadaşlarım.nasılsınız..
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
BU HAYIRLI GECEDE ALLAH IM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNSALLAH..
AYRICA KADINLAR GÜNÜNÜZDE KUTLU OLSUN.GERÇİ BENİM İÇİN PEK ANLAMIYO YOKTA...ERKEKLERİN KADINLAR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ DEGİŞMEDİKÇE KADINLAR GÜNÜNÜN HİÇ BİR ANLAMI OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUM..

senin ve tum arkadaşların kandılı mubarek olsun Allah dualarınızı kabul etsın inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…