Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı günler kızlar ..kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşş..ayrıca dünya kadınlar gününüzü de kutluyorum

bir haftalık sapanca kaçamağından sonra yine aranızdayımm umarım herkez çokkkk iyidirr:1hug:
öncelikle mevlit kandiliniz mübarek olsunnnnn bu mübarek gecede edilen dualar kabul olsunn inşallahhh:Saruboceq:
veee hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnna.s.

slm kızlar..........
sabahtan berı ya sıtede sorun vardı ya benım pcde bır turlu kkya gremedım.........
nehır bravo sana canım bul cıkar boyle eskı yazdıklarımızı tedavıler ıcın cosalım costuralım dımı ama??????..kaydirigubbakcemile5..eylul ayıydı bu msjlar sanırım.......
denefım baslayamadım dıye uzlme bacım ılk sıralardasın tedavı lıstesınde....senın ve hepımızın hakkında hayırlısı olsun..Şeniz
pınkım basınız sagolsun canım.....:1no2:
myhopem kacak senı hosgeldın habersız gtme bır daha sakın:mymeka:merak edıyordum gulum seni....a.s.
ben cıkıyorum canlar yemek vaktı.....
HERKESE HAYIRLI KANDILLER........ALLAH HEPIMIZIN DUALARINI KABUL VE MAKBUL EYLESıN INSALLAH....:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin canım seninde kandilin mubarek duaların kabul olsun:Saruboceq:

bütün arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlarım
ama bende denefim gibi düşünenlerdenim malesef
lotuscum gün geçmiyoki bu kulüpde sorun olmasın bende kaç saattir uğraşıyorum malesef
nese şikayet ettik diye binerler tepemize şimdi.
mübarek mevlid kanliniz hayırlara vesile olsun inş allah (cc) dualarınızı kabul etsin amin
arkadaşlar bugün boş oturmayalım yapabildiğimiz kadar ibedet edelin inş öpüyorum hepinizi.

selam canım arkadaşlarım
kandilimiz bübarek dualarımız kabul olsun inş.
bizde bugün gezmedeydik.karacaahmet mezarlağına gittik.orda büyük bir zat var.ayrıca kayınpederimin kabri de orda.
bol bol dua ettik.sizler içinde dua ettim canlarım
hamiş olmayanların biran önce bebek sahibi olmaları için,hamiş olanların da bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almaları için dua ettim.allah kabul etsin inş.
pinkim başınız sağolsun.allah rahmet etsin.
eve yeni geldim sayılır biraz işlerim var.halledip yatmam lazım.sizi öpüyorum canlarım.
allaha emanet olun

günaydın günaydın
bu ne yaa kimsecikler yok.sabah şekerleri nerelerdesiniz.
akşam çok dua ettiniz.uyumadınaz.o yüzden de uyanamadınız galiba
bende birazdan muayeneye gidecem.bakalım yumoşlar ne alemlerdeler

swetim seni gördüm nasılsın canım
bu arada kk çok zor açılıyo.sadece bende mi herkeste mi böyle.
hem evdeki pc de hemde burdakinde aynı.

swetim seni gördüm nasılsın canım
bu arada kk çok zor açılıyo.sadece bende mi herkeste mi böyle.
hem evdeki pc de hemde burdakinde aynı.

günaydın
ya ben geçmişi okudum sonra yazamadan çıktım
kusura bakmayın.
bua rada radyoloğum ilk günaudn işimi sen kapmışsın.mşallah.
demek ki doktora gidiyorusn ve güzle haberler ile geleceksin.
yumuoş yumoş haberler ile döneceksin canım ha
bu arada tekrardan allah dualarınızı kabul etsin canım.
başka kimse gelmemiş mi?

günaydın kızlar ALLAH dualarınımızı kabul etsin insallah.:Saruboceq:
radyolojim güzel haberlerini bekliyoz canım.
swethome canım sen nasılsın....pozitif görüyom seni guzum..oh oh ne iyi:lepi::lepi:
ahanda çilegimiz gelmemiş daha.acep nerde .o bizi yalnız bırakmazdı.illa bi günaydın yazardı...:uhm:

eve tçilek yok.
ne yapalım denef teyzesi kızımın doğduğund ahiper olmasın diye herşeye olumlu bakmak zorundayız değil mi?
ne yapalım.
ben c.tesi gündüz iyiydim ,yiğenin tekmelr atıyorudç
akşam babamıza çok kızdık hemen kesti tekmeyi felan.
hatta sinirden ağladım.
sorna babamız geldi özür felan diledi.beni güzle sözler ile kandırdı,kızına konuştu biraz.
o zaman bir baktım benimki tepki veriyor.
düşün yani içinde ki minick şey bile bu kadar etkileniyorsa,bizler olumsuz düşünceden ne kadar hırpalanıyoruz
o yüzden tedaviyi düşünen,bebek bekleyen ,olmaıs için gün sayan arkadşalr lütfen ,pozitif olunuzzzz
bu akda rkeisn emir benden size.
biizm hala umudumuz varrrrrrrrrrrrrrrrrr
öyle değilmi ,umut fakirn ekmeği.
hem annaannemzi ve teyzemiz memleketten doğuma gelmek için uçak biletlerini almışlar.
sezaryen olursa yetişemezler ama nomal doğum olursa inşallah yetişirler.
kızalr dua edin herşey yolund agitisn ,babamız iş bulsun. kimseye muhtaç etmeisn allah bizi

günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşş..swetçim haklısın canım herzaman herşeye olumlu bakmalıyız tatlımm..evden çıkmadan hatırınızı soriim dedim kendinize iyi bakın canlarım hoşçakalın..kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrrra.s.
swetem aminnnn canım inşallahhhh tüm duaların kabul olurrrrrrr:Saruboceq:
radyolojimmmm canımmm inşallah senin ve buradaki herkezin duası kabul olmuştur canımmm a.s. bu arada inşallah kontrolün güzel geçer canımmm
denefim nasılsınnnnnnn:1hug:
nazım çileğim lotusum alhanım nevinim nehirim pinkim sizler nasılsınızza.s.
bu arada sadece bende mi yoksa site gerçekten tuhaflaştı mı ya açılmıyor ya error veriyor yada şimdi olduğu gibi yazıları vs çok küçük büyüteç lazım yazdığımı okuyabilmem içinnn neler oluyor yaaa:sm_confused:

sitede sorun avr canım
radyolog gel kuzum hadi
doktor ne dedi söyle be aya
off
zaten çalışmak istemiyor canım
benim aaa
bir demerkate bırakma .durmadan gelip topiğe bakıyorum geldin mi diye aaaaaaa
kızacağım ha

amin Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. denefim :Saruboceq:
geldim şükür.. doktordaydım arkadaşlarım
sabah 6,30 ta çıktık yola önce çapa tıp fak., sonra cerrahpaşa tıp fakültesi..... muayenemi oldumm geldimm
20 yıldır bu alerjiler dönemsel hep olur bende ama yeni öğrendim daha ne olduğunu.. gül hastalığıymış meğer .. iç organlarla bi ilişkisi ve tehlikesi yokmuş, bi deri hastalığı.. henüz sebebi teşhis edilememişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…