Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam
geldim swetim
ama iyi bi haber geitremedim maalesef
yumoş çok yavaş büyüyor dedi doktor.henüz yeterli boyuta ulaşmamış.
ama bendeki şaşkınlığa bakarmısınız.kaç mm olmuş diye sormayı unuttum.neyse önemli değil zaten.perşembe tekrar bakıcaz
eğer bu ay istediğimiz sonuca ulaşamazsak önümüzdeki ay gonadotropin iğneye geçicez dedi.moralim bozulmadı değil tabi.ama naapalım.başa gelen çekilir.
bu arada dün kandilleşmek için aradığımız bütün büyükler bu meseleyi sordu.ne zaman yapıcaksınız diye soruyo herkes.bide kızıyolar.kendimi iyice kötü hissetmeye başladım psikolojik baskılardan.
yani çok afedersiniz ama doktorun söylediği günlerde eşimle olmak bile istemiyorum. üff yaa
ama sabır.beterin beteri var değil mi.
bunda ne var ki

Son düzenleme:
tünaydın canlarım gecmiş kandılınız mübarek ,dualarınız kabul olsun inşallah....dualarımın başrol oyuncuları hepınıze teker teker dua ettım ınsallah tez zamanda kabul olur.
pinkim basınız sagolsun canım.bu aralar yogunsun o halde.
çilek canım çok gecmış olsun allah tan iç organlarla baglantısı yok çok şükür...
swetuım üzülme yegenımızıde üzme be canım...benımkıde öyle herseyı hıssedıyolar sıpalar dogunca prof. olacaklar sanırım....
teknıkerım canım dr geldınmı ne dedı ?ınsak-llah güzel haberlerle dönersın be kuzum...

canım üzülmek yok bak yumosların olusuyor sonucta buda güzel bır gelısme.benımıler hıc olusmuyordu içimde klomen agacı cıkacaktı ama yıne olusmadılar.tedbır bızden takdir allah tan dımı canım benım...orası hıc bellı olmaz bır bakmıssın bebıs bu ay bıle gelır benımkı gec döllenme olmustu mesela ...hersey bızler için düşünmemeye calıs ki baskılama yumoslarını :)

tünaydın kızlar radyolojim denefim swetim pinkim alhanım çilekim mayhopem
ne güzel hemen herkes gelmiş bugün ben gelmeden olurmu hiç
dün ettiğimiz dualarımızın hepsini allah kabul etsin inş.
radyolojim canım ben yazdığınız tekkiklerden pek anlamıyorum ama umudunu yitirme
bak göreceksin herşey çok güzel olacak hey hamiş bacılarım bebekleriniz nasıllar acaba
alhanın kızı çok yaramaz swet seninki nasıl canım.
myhope canım site gene acayip bende çok dolambaçlı yollardan giriyom benimki daha tuhaf.

geçmiş olsun çileğim bahar geldiği zaman banada olurdu hele bi gün davul gibi şişmiştim
meğerse benimde elektiriğe karşı alerjim varmış yani elektirikle çalışan ısıtıcılar varya
çalıştığım yede onunla ısınıyordum bahara doğru şişdim dikkat ediyorum da o günden beri
hiç olmadım aslında bana pek inandırıcı gelmedi ama doktor ozaman öle demişti
insanın elektiriğe alerjisi olurmu yaaaa:sm_confused: :roflol::roflol:

:roflol: evet canım çok garip bende hiç duymamıştım daha önce :roflol:
bana da bişi demiyolar işte şuna alerjin var buna alerjin var.. belli değill... bi bilseydim ona göre hareket ederdim
neyse hamdolsunn halimize binlerce şükürr..
arkadaşlarımm ne kadar duyarlısınız hepinize teker teker teşekkür ederimm..

radyolojim hiç sabırsızlanmaaa sen.. bana öyle geliyorkii sen doğal yollardan muradına ereceksin inş.

Tünaydıınlarrr.... Ay ne saçma bi laf yaw.
Neyse ben hayırlı günler diyeyim.

Ben bugün işe gitmedim. Karnım azcık ağrıyor. Ama biraxdan giderim herhalde. Henüz evdeyim yani.

Nazım çok geçmiş olsun canım. Yani şimdi alerjinin sebebi bulunmuşmu oldu?

Radyolojim olsun be canım yaaa.. Alhanımın dediği doğru, ço şükürki gelişiyorlar. Yavaş mavaş napçen.
Sanadamı başladı artık baskılar. Ayy bana fenalık geldi yani şu insanlardan. Size ne yaa size neeee.

Denef ablam nasılsın iyisindir inşallah.

Myhop um özlettin kendini yaw. Hep gidiyosun sapancaya. Yan gelip yatıyosun dimi anneciğinin yanında :))

Swetim gözün aydın şimdiden. Annenle kardeşin yada ablan, bebişimin teyzesi demişsin ablamı kardeşmi:roflol:
ınşallah hayırla gelsinler. Uzun uzun kalsınlar yanında . Eşinde inşallah hayırlı bir iş bulurda. Bebişini evde büyütürsün inşallah hayırlısıyla.

Nazım bittimi temizliğin. Tertemiz oldunmu gene. Güle güle kirlensinkaydirigubbakcemile3 diyimde döv beni:roflol:

Alhanım ne yapıyorsun iyisinizdir inşallah bebişinle.
Lotusun bebişler nasıllar napıyorlar. Hareket etmiyorlarmı . Bak alhanımın tekmeler savurmaya başladı yaramaz :))

site burada kalabalık olmasın diye uğraşıyor sanki de ama yine de buradayız yaaşsınnn
radyoloğum kötü haber sayılmaz bu .anladığım akar var olması öenmli.
sen doktorun sözünü dinle azıcık çalışma yap bacım.
işleyen demir ışıldar.
:))

canım hem kardeşim hem ablam geliyor yanında anenmin.
yiğenlerimd egheliyor
ay canlarım benim.bi görsen nasıl tatlı ilgilniyorlar.kız olan kız erkek olan erkek istiyor.
geçen bir erkek yiğenim bzi dört oluyoruz kız bir tane kalcak diye benim tatlı minik fıstık yiğenimi kızdırıyordu. tabi o zaman erkek zannediyordu geleck benim sıpayı.
allahım hayırlsı ile gelmek nasip etisn onlara da
biz 5 kız kardeşiz canım.maşalalah diyeyim şimdiden:)))))
zaten resimlerde görüdnüz ya neyse ::))
işte öyla canım.
ahhhh ahh özledim aslında.aile gibisi yok be

nehircim canım benim alerjimin teşhisi çok oldu konalı gende sağol
şimdiki alerji çileğin sabah doktora gitmiş gül alerjisiymiş ona teşhis koymuşlar.
evimi pırl pırıl yapdım vallahi azını hayra aç kirlenmesin kızarım bak heeee Şeniz
sanada geçmiş olsun sende nazlısın benimgibi galba.:icecream:

arkadaşlar size 2 soru :uhm:

1.. sirli ağda kullanıyor musunuz? memnun musunuz?
ben bugün roll-on biçiminde olanından aldım.. daha önce hiç kullanmamıştım.. bi denicem bakalım
işte bu;

2.. dr. bugün vücut nemlendirici krem kullanmamı söledi.. önerebileceğiniz, memnun kaldığınız bi krem varsa söler misiniz
a.s.

çilekcim bende bu ağdayı kullanıyorum yıllardır çok memnunum sende memnun kalırsın.
süper bir seçim vücu nemlendiricimde bebak acıbadem kremi gene bu sitede keşvettim
uzun zamandır kullanıyorum.

slm kızlar..............
cılekım gecmıs olsun..gul hastalıgı benım kuzenımdede var....yuzu kıpkırmızı oluyor gunlerce,ılacları ıyı gelıyor ama bıkac yıldır var onda......umarım senınkı cok sıddetlı degıldır,onun sıddetlıydı,cok hassaslasmıstı cıldı,ve kıpkırmızıydı.....ama dedıgın gıbı cok sukur ıcten gelmıyor en azından.......:teselli:
radyolojım yavasta olsa buyuyor yumoslar ama dogru en kotu ganodotrıpın ıgnelerıyle zorla buyuturuz bızde dımı....... hepımız gectık bu yollardan,en kotu lucrın yada gonal f ıgnelerınden verır drun canım.insallah gerek kalmazda...:Saruboceq:
nehırım benım bebısler anaları gıbı tembel canım hareket etmeyı sevmıyorlar ben hıssetmedım daha canım.....:çok üzgünüm:bırkac kez ufacık bıseyler hıssettım bagırsak hareketlerı olabılır dedı drlar:1shok::roflol yuzden umutlanamadım bende.....canım nevın bugun hastaneye mı gıdecektı yanılıyor muyum????:sm_confused:
naz bızde dun esımle temızlık yaptık ev ışıldadı valla gercı cogunu o yaptı ben fıguran konumundayım:1rolleyes:hıc kırlenmese evler ne guzel olur yaaaaaaaaaakafamçokkarıştı
svetım hadı bakalım dogum hazırlıkların baslıyor senın...kaydirigubbakcemile2...temmuz kac gıbı tarıh verdı drun canım????benım temmuz smdılık ama erken olabılır dıyorlar ıkız oldukları ıcın......:çok üzgünüm:
mumu neredesın canım saglıgın ıyımı?bebısler kac taneymıs canım ogrenebıldınmı????merakta bırakma bızı canım dualarımızdasın:Saruboceq:
denefım,alhanım,myhopem,pınkım herkesı optum canlarŞeniz

ay gerçekden lotusum hiç kirlenmese şu evler ne güzel olurdu
daha küçükmü bebekler neden kıpırdamıyorlarki belkide ikisi orda sıkışıyordur annesi
yer yoktur kımıldamaya şaka yapıyorum tabikij

Şeyy evet nazım biraz öyleyim galiba :)

Eveet çileğim gelelim ağda konusuna . Bir adet profesörle konuşuyorsun. Öhö öhö sengözlerimebaksanab

Şimcik canım. Deri rahatsızlığın varsa, hassa bir deriye sahipsen önce bir yerde dene derim. Teyzemin kızı yapmıştı kıpkırmızı olmuştu elleyemedi hiç bir yerini. Ama ben ve ablamda fıstık gibi oluyor.

Rolon ağda kullanma derim. Ben kullandım çünkü acı tecrübelerle. Sir ağda suyla temizlenmediği için temizliği zaten zor oluyor.
Ben sir ağda macerama kuaförde başladım. Bayağı bir süre ablamla gittik.
Sonra biz bunu evdede yaparız yaa dedik.
Elimize yüzümüze ulaştırdık, yarıdan sonralarını kuaförde yaptırdık.
Neyse öyle böyle evde yapmaya alıştık. Ama çok pis bir iş sir ağda önce onu söyleyeyim. Hiç bir yere damlamayacak, eline değmeyecek, falan filan. Dikkat et derim.
Biz kuaförlerin kullandığı Vi-vet sir ağda kullanıyoruz. Metal kutuda küçük birşey yanında temizleme yağını veriyor.
Metal kutuda olduğu için direk ocağın üzerine koyup ısıtıyoruz. He birde ağda bezi ve spatulası alıyorsun tek kullanımlık.

Aslında çok kusurları var ama büyük rahatlık. Çok azaltıyor tüyleri. Alıştıktan sonra (ortalığı batırmadan yapmayı başardıktan sonra :)) süper birşey. Ama bir yerinde denemeyi unutma. Alerji riskin varsa. Hee birde bence roll-on ağda kullanma.

nehircim bu resimde gördüğün ağda ılık su ile temizleniyor ve çok rahat
tam sirli ağda gibi değil daha çok şekerli ağdaya benziyor ama tercih meselesi tabiki
uzun senelerdir kullanıyorum kararma falanda yapmıyor ciltde hani şekerli ağdalar yaparya
öle bişiy yok bence süper bi ürüm temiz pak dökülmeya akmaya son:roflol::roflol:
pazarlamaya başlarmışız biz bu ürünü:roflol::roflol:

kızlar sir agda cok rahat guzel tuylerı azaltır fılan ama cıldı cok karartıyor dıkkat edın bence......en az 10 yıldır kullanırım genelde dısarıda yaptırırım ama ozellıkle kol altı cok kararıyor....gercı bu durumdada expıgment krem tavsıye edılıyor ama ben daha kullanmadım:1hug:

kol altı için bişiy diyemem lotuscum çünkü kol altımda ağda gerektiricek tüğ yok
doktor eldiveni kullanıyor üç beş tüğ zaten hahah bide ben çok tüğsüzüm ama bende kararma yok
ciltden cilde değişmesin sakın bende 6 7 senedir kullanıyom
soruyuda çilek sordu kaçtı valla konu açtı bize

:1shok: karartıyormu . ılk defa duyuyorum. Amaaannn zaten çok beyazım sırnaşık şey
Hımm bilmiyordum canım. Sir ağda soruyor zannettim. Bende sir ağdanın roll-on unu kullandım ama korkunç bir tecrübeydi. Suyla temizlenmediği için vs. çok zor idi yani.
Ama dediğim gibi kendi kullandığım vi-vet in sir ağdasından çok memnunum.

Benimkide bu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…