Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ay canım senin kötü teecrübe olduğun adayı ben tahmin ettim
yeşil yada mavi renkde olacak iğreç berbat bişiy o
senin bu kullandığını bilmiyordum ilk kez gördüm

Yaa bende çok tüylüyüm yaa.. Çok azalttı koltuk altımı. Kararmasını istemiyorumsenağlama

ay çok zor tüğlü olmak nehirim allah yardım etsin valla
benim ne bacağım ne koltuk altım no ağda hiç ellemiyorum
soyumuzda var anam baban tüğsüzdür benim eşimde öle

lotus ya bu iğneleri sorcaktım ama bende çıkıyorum canım
akşam da annemlerde olucam.11 buçuk gibi girmeye alışırım.sende zaten ge geliyosun.eğer buluşabilirsek o zaman sorarım
herkesi kocaman öptüüm

aaa beş dakika bakmadık.ne muhabbet yapmışsınız.
ben yokken yapıyorusnuz hep küstüm size.
kzıalr ayrıca sşr evet koltuk altında kararma yapıyor malesef.............
ama çok da kullanışlı ne yapalım idre edeceğiz.
neyse benim midem çok yanıyor ugün.dünden çok akrışık yeidm ondna oluyor hep.
az yesem bir şey olmayacak.
off şişko oldum resmen yaaa
birde loturum şimdilik normal doğum olursa 3 temmuz ama tabi zaman var daha ne olur neye karar verilir bilmiyorum.keşke noral doğum yapabilirisn dese doktor.bilmiyorum işte.

hiç belli olmaz swetim allah büyüktür normal olur bakarsın.

doğum anına kadar kesin değil ki canımmmm azramda hep normal diyordu doktorum sonra suyum geldi iki gün bekledik sancılar başladı 9 saat çektim sonrada sezeryana girdimmmm inşallah seninki normal olur doktorum bişey demiyor şimdilik ama benim büyük ihtimalle yine sezeryan olacak bakalım nasip sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil ama dimiiii

kızlar kusura bakmayın işlerim vardıııı anca gelebildim a.s.

çok sağol cnm işte buna çok memnun oldum :))
krem hakkında daha detaylı bilgi verir misin
linkte verebilirsin kk den
sağolasın arkadaşım a.s.
benimki farklı bi tip yüzümde değil vücudumda çıkıyor alerjiler..
çok tşk nehircimm açıklamaların içinn a.s.
böyle sizlerden fikir almak çok iyi oluyor
benimki tam sir ağda değil cnm sanırım.. sirli ağda
umarım memnun kalırım.. nazcım ılık suyla temizlenir diyorsa temizlenir inş.
sen neyle temizliyorsun, hee sanırım özel yağı vardı dimi.
roll-on neden kullanmıyım ki ya bende ne güzel heveslendim.. kolayca uygulanacak diye (

çileğim sen bana güven çok kolay ve basiti rolon
memnun kalacaksın krem için link nasıl vereceğim bilmiyorumki hiç link vermedim daha önce

myhopem çok doğru sölüyorsun canım son ana kadar doğum belli olmuyor
allah yardımcınız olsun canım

Kız öyleyse bende sizinkinden bir denesemmi yahu. Gerçi ben memnunum benimkinden. Alıştım artık rahat oluyor.
Çileğim benim dediğim roll-on nazımın dediği o mavi mi yeşil mi o acayip şeydi. Senin resmini koyduğun değil yani. O güzel demekki. Belli olmaz bi uzasınlar bir bakarız.
Sende yapta seninde fikrini alalım yavrukuşumkaydirigubbakcemile3

Radyolojim keyifsiz görüyorum seni. Sıkma canını bak yumoşların için. Neticede büyüyor, yavaş mavaş napçan.
Zaten nazlı olduklarını bilmiyosunuz siz. Sizinkiler farklı işte. Nazlı yumoşlar-nazlı bebişler kaydirigubbakcemile3

Swetim inşallah hayırlısı olsun doğumun için. Ama insan hayırla sağlıkla normal olsun istiyor. Neyse bakalım zaman ve bebişin ne gösterecek.

ıyı geceler canlrım nasılsınız?amanın sohbete bak tam benım alanım.nehıır bende senın gibi kıl yumağıyım masallah ekılmıs sankı heryerıme.gercı bende hormon bozuklugundan kaynaklı ama kökünü kurutsam ne güzel olurdu ama nerdeee?ya nazım cılekle sözünü ettiğiniz o rol-on agdayı neyle ısıtıyosunuz?elektrıklımı?hanı kuaförlerdekı gibimi?ay ne cok soru sordum yaww...

ıYı GECELER ALHANCIM NASILSIN BENDE DE VAR AYNI DERT KOKUKU KURUTMAK NE MUMKUN senağlama

selam kızlar.oku oku bitiremedim.ne çok kaynatmışınız.
ben iyiyim nehirim .iş güç aynı bende....
lotusum bende seni öpüyom bacım.kib .yegenlerimede...
çilekim geçmiş olsun.o gül hastalıgından bendede olmuştu.bi kerem kullandım geçti.tabi farklı oluyosa güller bilemem guzum...-tatlicadiarzu-
swethome canım abur cubur yeme bide şimdi bebeginin saçı olmaya başlamıştır onun içinde miden yanabilir
myhopem büyük bi ihtimalle sezaryan olacaksın canım.
nazım ev temizliginden bende bıktım valla.iki kişiyiz ama ne kadar çok kirletiyoz anlamadım gitti..
alhanım sen nasılsın canım.
radyolijim senide öpt guzum
bana müsade kızlar ..hepinizi çok öpüyorum.iyi akşamlar...

sagolun kızlar cok ıyıyım masallahımız var...sızler nasılsınız bakalım?belım agrıyo bıraz canlarım ben müsadenızı ıstesem...cok öpüyorum sızlerı yarın görüşürz ok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…