- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.581
naz__24 :
çilekcim bende bu ağdayı kullanıyorum yıllardır çok memnunum sende memnun kalırsın.
süper bir seçim vücu nemlendiricimde bebak acıbadem kremi gene bu sitede keşvettim
uzun zamandır kullanıyorum.
sağolasın arkadaşım a.s.lotus79:cılekım gecmıs olsun..gul hastalıgı benım kuzenımdede var....yuzu kıpkırmızı oluyor gunlerce,ılacları ıyı gelıyor ama bıkac yıldır var onda......umarım senınkı cok sıddetlı degıldır,onun sıddetlıydı,cok hassaslasmıstı cıldı,ve kıpkırmızıydı.....ama dedıgın gıbı cok sukur ıcten gelmıyor en azından.......
çok tşk nehircimm açıklamaların içinn a.s.Nehir 21: Eveet çileğim gelelim ağda konusuna . Bir adet profesörle konuşuyorsun. Öhö öhö sengözlerimebaksanab
Şimcik canım. Deri rahatsızlığın varsa, hassa bir deriye sahipsen önce bir yerde dene derim. Teyzemin kızı yapmıştı kıpkırmızı olmuştu elleyemedi hiç bir yerini. Ama ben ve ablamda fıstık gibi oluyor.
Rolon ağda kullanma derim. Ben kullandım çünkü acı tecrübelerle. Sir ağda suyla temizlenmediği için temizliği zaten zor oluyor.
Ben sir ağda macerama kuaförde başladım. Bayağı bir süre ablamla gittik.
Sonra biz bunu evdede yaparız yaa dedik.
Elimize yüzümüze ulaştırdık, yarıdan sonralarını kuaförde yaptırdık.
Neyse öyle böyle evde yapmaya alıştık. Ama çok pis bir iş sir ağda önce onu söyleyeyim. Hiç bir yere damlamayacak, eline değmeyecek, falan filan. Dikkat et derim.
Biz kuaförlerin kullandığı Vi-vet sir ağda kullanıyoruz. Metal kutuda küçük birşey yanında temizleme yağını veriyor.
Metal kutuda olduğu için direk ocağın üzerine koyup ısıtıyoruz. He birde ağda bezi ve spatulası alıyorsun tek kullanımlık.
Aslında çok kusurları var ama büyük rahatlık. Çok azaltıyor tüyleri. Alıştıktan sonra (ortalığı batırmadan yapmayı başardıktan sonra :)) süper birşey. Ama bir yerinde denemeyi unutma. Alerji riskin varsa. Hee birde bence roll-on ağda kullanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?