Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Bende geldim şimdi ve anca Radyolojim...
Annemler burdaydı iftara,az evel gittiler...Çay,çekirdek felan ....:)))))
Radyolojim,az sabret canım,büyüyecekler inşallah...Büyümezlersede dünyanın sonu değil bacım.Hayırlısı olsun inşallah....Daha vakit var,büyürler inşallah canım....

Biri tüymü dediiiii......Offff offfffffff....

nehir de gelmiş
nevin de burda naz da
ooo süper :)
bende annemdeydim canım.yarım saat oldu geleli.
allah kabul etsin orucunuzu
bugün hesaplyozda ramazana ne kaldı 5 ay
ne çabuk geliveriyo
ramazana hamiş girmek istiyorum yaa

ıyi geceleeerrr radyolojim, bende yatam artık galiba.
Bozma moralini bak üzülüyorum. Altı üstü yavaş gelişiyorlar. Sıkma canını olurmu.
Hadi Allah rahatlık versin.

günaydın arkadaşlarımmmmmmmmm :teytey: iyiki varsınız ya sizleri çok seviyorum ben :1rolleyes:

naz__24:
çileğim sen bana güven çok kolay ve basiti rolon
memnun kalacaksın krem için link nasıl vereceğim bilmiyorumki hiç link vermedim daha önce
inş. tatlım çok sağoll içimi rahatlattın a.s.
kritik yaparız inş. bikaçgün sonra
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (BEBAK acı badem sütü kremi Mucizesi) aha çilekçim böle galba başdan oku işde açıklamalar var.
tamam nazcım incelicem birazdan.. sende üzerindeki etkileri yaz ama
tamam cnm hele bi deniyim belki senin de fikrin değişir :jeyyar:
roll-on eğer kullanışlıysa normalden çok daha rahattır çünkü..
o mavi yeşil dediğinizi de hiç bilmiorum, başka markanın roll-onu herhalde :uhm:
alhan:
ya nazım cılekle sözünü ettiğiniz o rol-on agdayı neyle ısıtıyosunuz?elektrıklımı?hanı kuaförlerdekı gibimi?ay ne cok soru sordum yaww...
başlığı çıkartılıp klasik ağda gibi cezvede ısıtılıyormuş alhancım..a.s
denef72:
çilekim geçmiş olsun.o gül hastalıgından bendede olmuştu.bi kerem kullandım geçti.tabi farklı oluyosa güller bilemem guzum...
sağol denefim.. a.s.
benimki biraz farklı, geçici değil yani. dönem dönem bunu yaşarsın dedi dr.

günaydın kızlar günaydın çilek annem bekliyor çıkıyorum
kendinize iyi bakın akşam görüşürüz bugün doktora gideceğim inş
gidebilmem için dua edin benim kadar doktor sevmeyen yoktur heralde allah eksik etmesin aman.

günaydın
hanımalr nasılsınız
bugün beni duyan herkesn duasına ihtiyacım avr .lütfen
dua edin bana dileğim için.
iş konusu başka bri mevzu değil korkmayın canım

tamam nazcım geçmiş olsun neden gidecektin :uhm:

swetim Allah yardımcın olsun işlerini rast getirsin inş. :Saruboceq:

günaydın arkadaşlarım.
swethome canım dualarımız seninle.ne oldu guzum iş yerinde sorunlarmı var.
çilegim canım haklsın ben bi kere kullandım hemen geçti hastalıgım.ama izi kaldı ....bi dahada tekrarlamadı zaten.
nazım hayırdır niye gitcen doktora.yazdıysanda kaçırdım galiba..kusura bakma.

bi selam verip kaçıyorum.10 da hastalar gelecek.of of gündüzleri sizlerle olamamak üzüyo beni.kib canlarım.hayat kısa her anı dolu dolu yaşayın guzucuklar.

günaydın denefcim,nasılsın güzel bacım.....

günaydın nehircim,radyolojim....nasılsınız??????

günaydınlaaarrr
swetim allah gönlündekini versin canım.inşallah herşey istediğin gibi olumlu ve güzel gelişir.allah yardımıcınız olsun
denefim naapıcan ekmek peşinde koşturarak geçiriyoz işte ömrümüzü.allah kolaylıklar versin işlerinde canım
naz ohh.keyif sende valla maaşallah gez bakalım
çileğim allah daha önemli bişey vermesin canım.bunu da atlatırsın inş. kremlerle.
hepiniz öpüldünüz

Günaydııın..
Naz geçmiş olsun ahyırdır kız ne doktoru?
Denef ablam aynen öyle hayat kısa, daha ilerde daha çok anlayacağız galiba bunu..
Gülyüzüm nasılsın ağrın sızın varmı? Rahat rahat hareket edebiliyor musun? Moralin nasıl?
Radyom aşağıda görüyorum seni günaydııın..
Çileğim günaydın.
Swetim Allah işini rast getirsin, kolaylık versin inşallah. ınşallah kötü birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…