Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nehircim ameliyat olalı 20 gün oldu,iki üç günden beri daha iyiyim,dikişli olduğu için hareketlerim biraz kıstlı...zaten dr.dediği 40 güne kadar iyileşirsin demişti...
geçmişe şöyle bir baktım...güzel bacım hiçbir hastalık ihmale ve annelerimizden saklamaya gelmez...anlıyorum seni de çok şeyle mücadele ediyorsun ama ne yapalım tedavimiz neyse yapmalıyız....bak gelir ben seni dr.götürürüm ona göre

gülyüzüm günaydın canım.ben iyiyim çok şükür.sen nasılsın.

iyiyim canımcım,inşallah 20 güne kadar turp gibi olacam ve tedavime başlayacam allah izin verirse...folükül takibine giriyormuşsun galiba,nasıl gidiyor tedavi aşaman????

Açmayalım o konuyu lütfeenn pilizz öenmli bişey değil zaten şakkıdı

Hımmm daha 20 gün olmuş yani çok taze. Aman zorlama kendini. Tabiki hareket etmen lazım ama zorlamadan. Yani 20 günümüz mü kaldı iyi olmana. Sanki kesin günlerle alakalı birşeyde :))

GÜnaydıın radyoom günaydınn.. Nassın bakam? Hııı Hııııı Hıııııııııı?? Nassın diyorum. ıyi ol lütfeeen. Bakalım peşembe ne olacak. Belki bu ilaç kesmedi yavrum seni. Duraklamak yok

iyiyim canımcım,inşallah 20 güne kadar turp gibi olacam ve tedavime başlayacam allah izin verirse...folükül takibine giriyormuşsun galiba,nasıl gidiyor tedavi aşaman????
canım yumoşları takip aşamasındayız işte.
5 gün klomen kullandım şimdi yumoşun büyümesini bekliyoruz.benimki biraz yavaş büyüyormuş.doktorum bu ay istediğimiz sonuca ulaşamaszak önümüzdeki ay iğneye başlıycaz dedi.hani bu gonal f tarzı yumurta geliştiriciler var ya.onlardan.klomenin bi üst aşaması yani.bakalım.hayırlısı olsun.perşembe tekrar kontrolüm var.
sende inşallah bir an önce sağlığına kavuşur da bu işlere girişirsin cnm.

evet canım kesmedi beni klomen.biliyosun bizimkiler nazlı.
ama allah nasip eder de bi bebek getirirsem dünyaya ben sorcam ona nazını cazını.
o zaman gösterecem :)

çileğim allah daha önemli bişey vermesin canım.bunu da atlatırsın inş. kremlerle.

sağolasın cnm inş...
tabiki de Rabbim çaresiz bırakmasın bunlar nedir ki dimi

günaydın nehircimmm a.s.

gülyüzlüm Allah şifanı tez zamanda verir inş.

bu kararmayı önleyici kremi kim yazmıştı yaa
o acaba vücuttaki diğer kahverengi lekeleri de gideriyo mu
yoksa sadece ağda sonrası mı kullanılıyo

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
swetem inşallah herşey dilediğin gibi olur canımmmm Allah yardımcın olsunnnn:Saruboceq:
nazım hayırdır canımm ne doktoruuuuuuu
denefim canımmm nasılsınnnn:1hug:
gülyüzlüm geçmiş olsun canımmm ben kaçırdım galiba ne ameliyatı oldunna.s.
nehirimmm nasılsınnnn:1hug:
radyolojim hele dur perşembeye yumoşlar bomba gibi olacak inşallahhhhhhhh:1hug:
çilekimm deneyimlerin sonucunu bekliyoruz ona göreeee bakarsın bizde kullanırızz da hele şimdi epilasyon bayağı zor oluyo hımmm malum yer için aslında bende tavsiye alabilirim bilen varsaaaa
pinkim nevinim alhanım lotusum mumucum-hala ses yokmu yaa-hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

myhopem send een hassas konuya takılmışsın canım.
ya ben evlendikten sorna sir ağdacıya gidiyorudm.
ama kriza geldi.fazla gelmeye başladıç
bbek geldi bu defa malum bölgeyi göremeyene kadar evde normal çam sakızı ağda veya roll on şeklinde sir ağdalra ile idare ettim.
mikro dalga fırında ıstıım hep.
ama manlum bölge için tekrar gitmeye başladım kuaföre.
söyeldim bacım kriz var başka yere yapma bir oraya yap yeter dedim:)))))))
yoksa komple çok iyi oluyor ama neyse böyle işte.
birde bacaklaımda felan çok seyrek ve az çıkıyor.2 aydır
ama diğer yerler devam
ya nasıl oluyor bu onlar niye azalmıyor. ki

swetem ben ağda hiç yapmadım desem yeridir tutturamadım gitti ısısınııııııı sonra işte aletler çıktı silkepil aldım ilk başlarda değil ama sonra her yeri almaya başladımmm da şimdi malum iyice hassaslaştı zor oluyor almasıııı tabi bu sürede yeni yeni şeyler de çıktıı hani dedim deneyen bilen varsa şöle basit bişiiiii çok oldu dimiii ama napim hiç denemedim ki başkasına aldıramam alışık değilim neyse işte offf kadın olmak ne zor yaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

çilekimm deneyimlerin sonucunu bekliyoruz ona göreeee bakarsın bizde kullanırızz da hele şimdi epilasyon bayağı zor oluyo hımmm malum yer için aslında bende tavsiye alabilirim bilen varsaaaa

myhopçumm inş. en kısa zamanda deneyip tecrübelerimi paylaşıcam sizinle
bende normalde epilatör kullanıyordum ama şimdi sirli ağda denemek istiyorum azaltacak mı bakalım
bir de ben "emla kremi" kullanmaya başladım. o bölgeyi uyuşturup rahat işlem yapmanızı sağlıyor.. ama sen hamilesin kullanmak istersen dr.una bi danışırsın cnm a.s.

bu arada hamile arkadaşlarıma bi tavsiyem var a.s
dün nazın bana önerdiği Babek acı badem sütü kremi.. gerçekten çok iyiymiş ve hamileler için de tavsiye ediliyormuş, göbek çatlaklarını önlemesi bakımından

Son düzenleme:
biz iyiyiz canımmm sen nasılsınnnnn:1hug:

ben herzaman ki gibi evde pıneklıyorum eşim azcık şekerleme yapıyoda pc bana kaldı şükür yani hamileliğimde cok iyi gidiyor şimdilik ne olsa yiyorum 3 kg aldım boye almaya devam edersem kotu olacak da bakalım ne olacak halım

Selamlarrrr.....Herkes iyi maşallah...
Swetim Rabbim yardıncın olsun bacım,hayırlısıyla inşallah...

Sir ağda gerçekten azaltıyor ve zayıflatıyor tüyleri..Ama ilk başlarda"hani azaltıyodu yaaa"dedirtiyor insana.Bizra zaman alıyor yani,sabretmek lazım.En iyi örneği ben v Nehir:))))

Hamişler,sizde kafanıza takılan şeyleri mutlaka ama mutlaka doktorunuza sorun.Ayyy buda sorulurmu demeyin sorun emi?Mesela Lotusuma ağda yapmayacan demiş doktoru ama herkesin durumu birbirinden farklı.Bu yüzden çekinmeyin doktorunuza danışın tamammı şekerler....

ıyı geceler kızlar nasılsınız?bızım nete bıseyler oldu geldımı dıye baktım anaaaa gelmış....bugunden berı yoktuuuu.yanı merak edende olmamıs bu kız nerelrde dıyeeee senağlama senağlama
saka bır tarafa bugun ikinci aşımı oldum ılkı bukardar agrı yapmamıstı ama bu ıkıncısı canımı okuyooo ınsallah gececek bıkac güne...

ya bu ada konusu acıldı madem sorayım kızlar benımm karnım baya büyüdüü alt tarafı göremıyorum zaten yattıgım dönemde jilet berbat hale getırdı .eee doguma böylede gıtmek ıstemıyorum bırde ne olur ne olmaz erken dogum vs. herseyı göz önüne almak lazım ...şimdi sorumu soruyorum kuaföre bikini bölgesını agda yaptırmak caiz degıl dıye bılıyorum ben ne yapıcammm bana bır akıl verıııın emiiii?

bencede doğru değil kuafore gitmek en mantıklısı eşe yaptırmak herhalde

ıyi geceler alhanım geçmiş olsun. Olsun bi aşıdan daha kurtuldun . Gerçi başka varmı bilmiyorum ama :)
Kimsede gelmemiş bu akşam hemde hiç kimse, hayır olsun, herkes iyidir inşallah.

Alhanım bende caiz değil diye biliyorum ki öyle ama. Senin sebepsiz yere değilki. Yani kendin yapman çok zor. Bu konuda fetva vermek bize düşmez ama,kendi fikrimi söylim ben olsam giderdim.
Jilet çok zor. Doğum vaaarr sonrası vaaarr. En iyisi kuaföre gitmek. Oldu bittiye getiriyorlarmış zaten. Yani alışkın oldukları için hemencecik bitiyormuş.
Bana kuaförüm çok ısrar etmişti ama ben şaapamadım gamyoncuiremsu
Ama hala aklımda gitmek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…