- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.621
gülyüzüm günaydın canım.ben iyiyim çok şükür.sen nasılsın.
canım yumoşları takip aşamasındayız işte.iyiyim canımcım,inşallah 20 güne kadar turp gibi olacam ve tedavime başlayacam allah izin verirse...folükül takibine giriyormuşsun galiba,nasıl gidiyor tedavi aşaman????
Açmayalım o konuyu lütfeenn pilizz öenmli bişey değil zaten şakkıdı
Hımmm daha 20 gün olmuş yani çok taze. Aman zorlama kendini. Tabiki hareket etmen lazım ama zorlamadan. Yani 20 günümüz mü kaldı iyi olmana. Sanki kesin günlerle alakalı birşeyde :))
GÜnaydıın radyoom günaydınn.. Nassın bakam? Hııı Hııııı Hıııııııııı?? Nassın diyorum. İyi ol lütfeeen. Bakalım peşembe ne olacak. Belki bu ilaç kesmedi yavrum seni. Duraklamak yok
çileğim allah daha önemli bişey vermesin canım.bunu da atlatırsın inş. kremlerle.
selam kızlar nasılsınız
çilekimm deneyimlerin sonucunu bekliyoruz ona göreeee bakarsın bizde kullanırızz da hele şimdi epilasyon bayağı zor oluyo hımmm malum yer için aslında bende tavsiye alabilirim bilen varsaaaa
biz iyiyiz canımmm sen nasılsınnnnn:1hug:
ıyı geceler kızlar nasılsınız?bızım nete bıseyler oldu geldımı dıye baktım anaaaa gelmış....bugunden berı yoktuuuu.yanı merak edende olmamıs bu kız nerelrde dıyeeee senağlama senağlama
saka bır tarafa bugun ikinci aşımı oldum ılkı bukardar agrı yapmamıstı ama bu ıkıncısı canımı okuyooo ınsallah gececek bıkac güne...
ya bu ada konusu acıldı madem sorayım kızlar benımm karnım baya büyüdüü alt tarafı göremıyorum zaten yattıgım dönemde jilet berbat hale getırdı .eee doguma böylede gıtmek ıstemıyorum bırde ne olur ne olmaz erken dogum vs. herseyı göz önüne almak lazım ...şimdi sorumu soruyorum kuaföre bikini bölgesını agda yaptırmak caiz degıl dıye bılıyorum ben ne yapıcammm bana bır akıl verıııın emiiii?
bencede doğru değil kuafore gitmek en mantıklısı eşe yaptırmak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?