- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.581
lotuscum seni görüyorum canım ama namaz kılmam lazım
iyigeceler öpüyorum seni ve bebişleri.
günaydın güzle hanımalr
nasılsınız.
ben biraz halsizim biraz da moralsiz.
bakalım bugün gün nasıl geçecek diye bekliyorum ayaklarım eve gitmek için bekliyor :)))))
kendinzie iyi bakın
günaydınlar canım arkadaşlarım
ben de hepinize hayırlı haftalar diliyorum.görevini tamamlayan arkadaşlarımdan allah razı olsun.dualarımızı kabul etsin inş.
benim makina yine bozuk.bu sefer başka bi arıza var.servisi bekliyoruz.
cumartesi günü düğündeydik.harika bir düğündü.düğünün olduğu yer de boğaazın manzarasında harika bir yerdi.hidiv kasrını bilenleriniz vardır.orda oldu.dün de bi kermes vardı.oradaydık.azıcık alışveriş yaptık.ama kermese gitmeden önce kocişle çok saçma sapan bi sebepten kavga ettiğimiz için ve de ben ağladığım için şu anda gözlerim şiş.sonra barıştık neyse ki.işte bbööle
haftasonu ağlama günüydü demek kaydirigubbakcemile3
benim içinde öyleydi
evet canım gerçekten görülmeye değer bir manzarası var.biz avrupa yakasıdan gittiğimiz için biraz uzak oldu ama iyiki de gitmişim.açık havada yapılıyo zaten yaz olduğu için.havuz başı ve muhteşem çiçek kokuları arasında.oyunlu değildi.fon müzik eşliğinde yemek yendi.allah mesut etsin inş evlenenleriBu arada İdİv kastrı Çok ÖvÜlÜyor.
Çok Şahane İmİŞ.
2 hafta Önce ben gİtmedİm ama eŞİm aİlesİ İle gİtmİŞt.
Resİmelrİ ÇekmİŞ.gÖrmenİ İsterİdm dedİ.
Çok harİka laler ve manzara sÜpermİŞ.
Hele o bahÇe dİyorlar.
Allah dÜĞÜnÜ olan herkese saadetler verİsn tabİ.bu arada senİnve gulyuzlumun arkadaŞa da canım.
amin canımsenden de Allah razı olsun canım...okunan dualar yerini bulur inşallah:Saruboceq:
sizin neyiniz vardı canımcım,incir çekirdeğini doldurdurmaz şeylerdir,bazen oluyor işte evliliğin cilveleri galiba...:dilcikar:
canımCanım benİm patron gene arkdan planlar yapıyormuŞ.
ya bu adam bu adkar mı fesat ve İĞrenÇ. Olabİlİr.
Dİye dÜŞÜnÜyorum.
Bu adam İÇİn İyİ nİyet beslemek Çok zor ya.
Nasıl Ölecek bu adam merak edİyorum
bilmiyorum cnm :1no2:canım benim sana ne oldu peki????harbiden ya ne oldu kızlar,nazara mı geldiniz:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?