Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın arkadaşlar...nasılsınız.dün yogun bi tempodan sonra ancak bu sabah gelebildim.
eşim sadece üşütmüş.ateşi vardı.şimdi çok şükür şimdi iyi.evde hasta olunca insanda moralde kalmıyo ..
radyolojim görevim tamam degil.:çok üzgünüm:.bugün halledecem.bu akşama kadar haber ederim canım.kib canlar bana müsade
çilegim seni görüyorum.nasılsın canım...ama kusura bakma çıkmam lazım malum işlerim var.öpt canımcım seni..Şeniz

hayırlı sabahlarr arkadaşlarr mirmirmirmir
sağolasın denefim buna şükür diyelim
bikaç gündür bi tuhaflık var bende hayır olsun inş. gözlerimin altı morardı falan
bi uyuşukluk, uyku hali... :sm_confused:
bakalım geçmezse dr.a gidicem
eşine de Allah şifa versin cnm

mumucum hoşgeldinn :çok üzgünüm:
Allah tez zamanda eski sağlığına kavuşmanı nasip etsin inş.
arkadaşların da dediği gibi bol bol kan yapıcı şeyler tüketmelisin, zaten dr.lar biçok öneride bulunmuştur, kan ilacı vs. vermiştir
Rabbim sabırlar nasip etsin inş.. :a015:

lotuscum Allah hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde doğum yapmanı nasip etsin cnm :teselli:

nehirimm ne güzelll bigün geçirmişsiniz.. kıskandımm sizi :1rolleyes:

biraz işlerim var şimdi, öpüyorum hepinizii a.s.

günaydın güzle hanımalr
nasılsınız.
ben biraz halsizim biraz da moralsiz.
bakalım bugün gün nasıl geçecek diye bekliyorum ayaklarım eve gitmek için bekliyor :)))))
kendinzie iyi bakın

günaydınlar canım arkadaşlarım
ben de hepinize hayırlı haftalar diliyorum.görevini tamamlayan arkadaşlarımdan allah razı olsun.dualarımızı kabul etsin inş.
benim makina yine bozuk.bu sefer başka bi arıza var.servisi bekliyoruz.
cumartesi günü düğündeydik.harika bir düğündü.düğünün olduğu yer de boğaazın manzarasında harika bir yerdi.hidiv kasrını bilenleriniz vardır.orda oldu.dün de bi kermes vardı.oradaydık.azıcık alışveriş yaptık.ama kermese gitmeden önce kocişle çok saçma sapan bi sebepten kavga ettiğimiz için ve de ben ağladığım için şu anda gözlerim şiş.sonra barıştık neyse ki.işte bbööle

Aaa haftasonu kocıŞlerle ıle kavga etme ama bubub geÇerlı bır sebebı olmama gÜnÜ ımıŞ.
Ben de aĞladım.ama saÇma bır sebeten bırbımız kırdık.anlıktı.
Ben hıÇ konuŞmadım.sadece aĞladım.pıknıkteydık.
UzaklaŞtım bıraz.aĞlamak ıÇın.
AĞladım ama ıÇım dolmuŞ galıba .bıraz fazla aĞladım:)))))))))))

günaydın güzle hanımalr
nasılsınız.
ben biraz halsizim biraz da moralsiz.
bakalım bugün gün nasıl geçecek diye bekliyorum ayaklarım eve gitmek için bekliyor :)))))
kendinzie iyi bakın

günaydın canım...bu güzel annemizi kim üzmüş bakalım,niye keyfsizizCADIARZU

senden de Allah razı olsun canım...okunan dualar yerini bulur inşallah:Saruboceq:

sizin neyiniz vardı canımcım,incir çekirdeğini doldurdurmaz şeylerdir,bazen oluyor işte evliliğin cilveleri galiba...:dilcikar:

Bu arada ıdıv kastrı Çok ÖvÜlÜyor.
Çok Şahane ımıŞ.
2 hafta Önce ben gıtmedım ama eŞım aılesı ıle gıtmıŞt.
Resımelrı ÇekmıŞ.gÖrmenı ısterıdm dedı.
Çok harıka laler ve manzara sÜpermıŞ.
Hele o bahÇe dıyorlar.
Allah dÜĞÜnÜ olan herkese saadetler verısn tabı.bu arada senınve gulyuzlumun arkadaŞa da canım.

Canım benım patron gene arkdan planlar yapıyormuŞ.
Bııızm burdakı kızcaĞız dınlemıŞ.cumartesı morlaım bozulduÇ
ya bu adam bu adkar mı fesat ve ıĞrenÇ. Olabılır.
Dıye dÜŞÜnÜyorum.
OĞlu askerden geldı ya.
Muhasebe yı ona ÖĞretelım dıyormuŞ.
Falen fılan .... Detaylar Çoka ma .
Brıd ekızcaĞızn sıgortasını yapamdı oyaladı hep ,soruyor kızda duramdan.onun ıÇınd ebana hep gelıp sıgorta soruyor oraya da emeklı bırını lacaĞımsıgorta felan sormayacak kafamız rahat olacak dıyorum.
Üstelık burada bır arkadaŞ var.Çocuk nıŞanlanıyor.
Ve baŞka ıŞelr baŞvurruyordu.hayır deıdler.gÜvendırdıelr.
Ona da gereksız yakında onuda gÖnderılım dıye konuŞuyormuŞ.
Çok sınır oldum ya .
Bu adam ıÇın ıyı nıyet beslemek Çok zor ya.
Nasıl Ölecek bu adam merak edıyorum

evet canım gerçekten görülmeye değer bir manzarası var.biz avrupa yakasıdan gittiğimiz için biraz uzak oldu ama iyiki de gitmişim.açık havada yapılıyo zaten yaz olduğu için.havuz başı ve muhteşem çiçek kokuları arasında.oyunlu değildi.fon müzik eşliğinde yemek yendi.allah mesut etsin inş evlenenleri
haftasoonu gezmek için de gidilebilir.büyükşehir belediyesinin sosyal tesisi olduğu için fiyatlar çok çok pahalı değil.(düğün için demiyorum tabi.düğün 30 mmilyara maloluyomuş.şok oldum)

senden de Allah razı olsun canım...okunan dualar yerini bulur inşallah:Saruboceq:

sizin neyiniz vardı canımcım,incir çekirdeğini doldurdurmaz şeylerdir,bazen oluyor işte evliliğin cilveleri galiba...:dilcikar:
amin canım
amaaan işte.eşim herzaman olduğu gibi bilgisayar başında oturmak istedi dün.bende biraz sinir oldum.böööle başladı işte.neyse sonuçta barıştık.üzüldüğümüzde yanımıza kar kaldı :)

canım
benim bundan önceki patronum da öyleydi.65 yaşında adam entrika peşinde koşuyodu.allah hidayet eylesin
size de yardım etsin.öyle kişilerle uğraşmak insanın beynini felaket yoruyo.zor yani

swetcim,allah yardımcınız olsun dengesiz,vijdansız bir adam demek ki...

Canım evet belediyeye aitmiş. Orada ki lokanta vs.
çok daha uygun ıoluyormöuş.kısemt olursa gideriz bir gün inşallah.
Bebğmiz alır gideriz belki.
Oy benim kuzum
oy .gece rüyamda görüdm.
Doğmuş ama erken domuş.hiç farkınd adeğilim ben.ç
ama tekrar yerine koymayı düşünüyorum erken.dye.
Kayınvalidem bir beyaz takım giydirmiş bebğime ,yatağımın üstüne koymuş.
Hastane çantam burada diyorum.beşikleri felan hastanden geline getircek annmeler diyorum.
Ama bebek yürümüş,gardırobnn karşınsa geçmiş aynadan kendine bakıyor .büyümüş yavru,ben ahal hastane çantanın eksiklerişni tamamlıyorudm bir yandan .allah allah hayrola inşallah.
Hiç normal bir rüya göremem mi acaba ben..:))))))

Valla hamıle olduĞumdan berı hep erkende merak edıp karnımdan Çıakrıp baktıĞımı gÖÇrÜyorum.
Bu defa benden habersız ÇıkmıŞ kerata:))))))
oy yerım ben onu.
Defnem benım.
Allah uzun ÖmÜr verısn ınŞallah

mumucum günaydın
nasılsın bu sabah
doktorunla görüştün mü
kan ilacı felan içiyo musun.bi de canım bişey merak ediyorum.diğer tedavilerinle bu tedavini hep aynı merkezde mi yaptırdın.yoksa farklı bi yerde denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…