Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hoşbuldum efem iyi şükür nolsun senden naber....

Şşşşşş topiğin sulugözleri ne ağlaşıp duruyonuz yahuuuuu....

iyiyim bende buna şükürrrrr
bayadır ağlıyamıyordum yaa
yalnız kalınca, acısını çıkardım kaydirigubbakcemile3

Kıslar kıslar...Şimdi ben cumartesi günü hasta oldum...Elevit adlı vitamine başladım bide bebe aspirini içmem lazım onu da bugün alıcam inşallah...

Lotusum biiiiiiirrrr dahaki adetimde gidicem inşallah bidaha...Aslında tedavim bu adetimin 21.günü lucrine başlamamla başlıcak,bu ilaçlar ön hazırlık sadece...

Radyolojim sen folik asit vermedilermi diye sormuştun ya,bu elevit denen ilacın içinde folik asitte var,a'dan z'ye her vitamin var hatta:)))

Swetim senin şu patronuna Allah merhamet versin,ne diyim başka.Bu kadar insanın hakkı ahirette nasıl ödenir...Rüyan hayırlara çıksın bacım...

Denefim geçmiş olsun bacımmm,adamlar hasta oldumu bizde hasta oluyoz sanki dimi?

Gülyüzlüm ohhh oynadın attın kurtları...Allah mesut bahtiyar etsin..

Veeeeeeeeeeeee Mumucum gelmiş hoşgelmiş,sefa getirmiş...Rabbim acil şifalar versin canım...Çok büyük acılar yaşansada Sağlık en önemli şey...Senin sağlığın eşinin sağlğı...Kaderden ötesini yaşayamıyoruz işte...Herşeyin hayırlısı...

ağladık işte ne varmış hıh
arada tavsiye ederim.iyi oluyo.yalnız bi sorun var.ağlayıp ağlayıp ta gözleri şişmeyen var mı yaaa
taa dün ağladım bugün gözler davul gibi.akşam kaynım sordu sen ağladın mı nooldu diye.hemen fark ediliyo yaa.sinir oluyorum.ben ağlayım ama kimse farketmesin. :)

cnm şişliği bırak benim gözlerimin altında minik kırmızılıklar oluştu bi de morluk
biraz abarttım galiba :1closedeyes:

Ağlayın kızlar ağlayın bişe demedik ayol:)))

Böyle küçük şeylerden,mink kavgalardan yada rahatlamak için ağlayın emi?Rabbim dermansız dertler vermesin...

Ben de hiç saklayamam ağladığımı,bide brnum kocaman ve kıpkırmızı olur:)))Ama ertesine güne kalmaz,ertesi gün ruh gibi bir suratım olur sadece...

Kızlar ben kaçıyorum azck,işlerim var biraz...Öptüm hepinizi...

selam kızlar hayırlı günler radyolojim aldınmı mesajımı
seninkiler bitti gülyüzüme başlıycam ama akşama yada yarın inş

anam anam ne olmus bızım hatunlara hepsı muslukları acmıs yaw.sıze bır aglama duvarımı yapsak ne etsek?sanırsam dolmusunuzda içinizi dökmek için bıseyler arıyodunuz he??aman allah aglatmasın uafak tefek seyler olur mutlaka....

gı gülmeyin dedim ya....kaydirigubbakcemile3
canım şimdi nasılsın.geçtimi sinirlerin
evet cnm
herşey iyi hoşta
gözlerim ağrıyor o da başağrısı yaptı aynı zamanda kaydirigubbakcemile3
denefım çileğim nasılsınız bacuularım?denefım gecmıs olsun canım esıne ınsallah ıyıdır şimdi?
hamdolsun alhancım iyiyim
yoğun bi şekilde çalışıyorum:1closedeyes:, sen nasılsınn
heyecan basmıştır bu ara seni
iyice yaklaştı artık dimi alkisalkisalkis

ah cılegım basmazmı???????
kızımda sabırsız bende !artık ne gece ne gündüz sıgamıyorum hıc bıryere.bu gece üç yatak degıstım uyumak ıcın .hava sıcak ben agırlastım ne saga ne sola dönebılıyorum zor ama yınede cok güzel tabıkı.annelık böyle bısey olsa gerek.dün kızımın cantasının hazırlıgı bitti.babası heyecandan ölecektı nerdeyse.ınsallah sag salım kucagımızada alırız elif simay ımızı

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
mumucum hoşgeldin canımm Allah acil şifa versin biran önce kanaman dinsin inşallahhhh
radyolojimm mesaj alınmıştırrr Allah kabul etsin inşallahhhyerimseniben
denefim geçmiş olsun canımm
lotusumm meleklerin Allaha emanet hayırlısıyla sağlıcakla tam zamanında gelecekler inan annesiiii:1hug:
swetemm rüyan hayrolsun patronunu da Rabbim ıslah eylesinnnnn
alhanımm ne güzel yaaa ben daha alışverişi bile yapmadımm sen bitirmişsin işleri ne güzellla.s.
nehirimm ama ben filmini izledimmm kitabı nerde bulayım şimdiii öleyimmi meraktannnnnnn-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
nevinim çileğim berinim pinkim gülyüzlüm nazım nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz

mumum ibşallah tez zamanda kanamn nornal döne rve rabbim hakkınd ahayırlsı ise sana nurtopu gibi evlatlar verir.
ve tabi herkese de.
alhanım kızlar biraz yaramaz oldu :) daha doğsruus sıcaklardan bittik kzıalra bahane ediyoruz.
inşallah sağlıkla hepimzide kucağımaza alırız.
ama benim ayağın bri tanesi davul gibi şu an .
katlanmıyor bile.
diğeri daha az şiş.sizde de öylemi bilmem:)
radyolojim allah klabul etisn başladım canım
inşallah akşama bitiririm.

nehir bende filmi söyledim eşime indir diye.
vampir hayranı ama bunu biraz gönülsüz indirdi.
ama bakalım ilk fırsatta beraber izlyeceğizinşallh

myhopem sende bir ara hastane çantaısnı hazırla canım,
ben hazırladım çok şükür
koydum , gerekli olanları.
her ihtimale karşı işte.
allah hayrılsını nasip etisn.

swetım haklısın valla canım benımde bacaklarım davul gıbı helede sabahları kalkınca gözlerıme ınanamıyorum :1shok: :1shok:
ınsallah normale dönecegız .dogumdna nekadar zaman sonra normal hale geırızkı canım?malum bır ay sonra kaynımın düğünü var ınsallah ayaklarım falan normale döner.
myhopem canım bence cantanı hazırla canım .aklına geldıkce bır parca koy ben öyle yaptım yoksaa hepsını aynı anda yerlestırırım dersen mutlaka bıseyler eksık kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…