Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

swetem alhanım hazırlamasına hazırlarım da daha alışverişi yapmadık kiiiii:sm_confused:
zaten bitek giyim alınacak malum diğer herşey var oğluma hastane çıkışı bikaç zıbın vs bana bir iki pijama takımı düşünüyoz şimdilik tabi alırken illaki bişeyler daha eklenirrr haziran başı demiştik hep sabırsızlanmıyor değilim ama bekliyoruz işte zaten hazirana ne kaldı şunun şurasında dimiii
bende şişme vs olmadı şimdilik ama azramda da olmamıştı bakalım böyle giderse olmaz herhaldee ama eltim çok kötüydü bünyeye göre değişiyor sanırımmmfisfisfis

kızlar bugün burası dehşet sıcak,yandık valla bu yazı nasıl geçireceksek......

SELAM BACILAR..moralim sıfır...hayat neden bukadar acımasızki...sabır diliyorum.sabır .sabır...ALLAHIM dualarımızı kabule et.bana ve tüm arkadaşlarıma eli ayagı düzgün hayırlı evlatlar ver...:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız
teknıkerım msjını aldım
yarın gulyuzume okurum inş

bende bugun doktora test üçlü test sonucunu ogrenmeye gıttım iyiymiş
1 ay sonra kontrole gıdıcem inş

bıde ayıptır soylemesı dermışım hamıle kıyafetı aldım gercı hıç hoşuma gıtmıyor ama kaynanam illede alalım dedi aldık

aaaa kımse yokmu yaaa

denefim ne oldu canım,birileri fena canını sıkmış...kızıyorum ama bu millete

berrincim
niye ayıp olsun canım,söyleyecen tabi...güle güle kullan hamileliğini...testinin sonucunun iyi çıkmasına sevindim....Allah hayırla,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

lotuscum
,gel artık...özlettin kendini:teselli:

ıyi geceler hanımlar.
Ben gene yokum birkaç gün daha. maalesef.

Nolmuş hepiniz ağlamışsınız yaa. Hayır olsun.
Tamam ağlamak çok rahatlıktır ama hepinizinki aynı zamana denk gelmiş üzüldüm şimdi.

Çileğim canım benim içini dökmene sevindim. Bir ara yalnız kalıp ağlayamadığından yakınmıştın. Rahatlamışsındır inşallah.
Sıkma canını olur mu hiç birşey için. Gözlerini morartana kadarda ağlama piliiizzz.
O kadarda değil. Rahatla dedikte telef et demedik kendini :)))

Denef ablacım hayırdır ne oldu yaa. Gene ters birşey mi oldu?

Myhopum kitap kitap kitap !!! O kadar diyorum sana. Bak doğumunda geldi zaten hiç vakit bulamayacaksın sonra. Çok harika çooooookk :))

Hadi bakalım swetim sizde izleyin filmi :))
Ama filme garanti yok, kitaba var :))

Benimde şimdi canım sıkıldı nedense. Ama benimki sebepsiz öylesine.
Buluşmayada çok var daha...

Radyolojim gülyüzüm için başlyorum inşallah. Bitince haber veririm inşallah.

Hepinizi çook özledimmm..

Ağlamak çok güzel birşey ama üzmeyin beni yaaa. Ben mutlu olmanızı daha çok istiyorum.

Hamişler hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah.
Şimdi gözlemlediğim kadarıyla hepiniz sıkıntılı bir döneme girdiniz.
Allah'ın izniyle yerini mutluluk hemde çoook büyük mutluluk alacak inşallah...

Mumucum inşallah daha iyisindir...Allah şifa versin, huzur mutluluk sağlık versin inşallah...

canım tum hayır dualarına ıctenlıkle amın dıyorum da nıye bu kadar uzuldun yenı bırsey mı oldu:teselli:ınan yasadıgın hıcbır olay senden onemlı degıl.......a.s..
bıkac gundur asırı sıcaklar bastı topıgede duygusallık coktu sanırım canlar........ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olacak.....:Saruboceq:
gulyuzum senı yesıl goruyorumda bulamıyorum be canım......bıkac gundur dık oturmamaya gayret edıyorum o yuzden nete grmıyorum.....halsızım ve agırlastım zaten sıcakta bunalttı yatıyorum hep......sımdı duayı ogreneyım dıye grdım kkya sıra sendeymıs,hadı bakalım canım hayırlısı....:Saruboceq:
tatıl yok mu kızlar sızlere bu hafta????????en azından bırer gun tatıl ıyı gelecek herkese sanırım.....:1rolleyes:
myhopem sevındım ıyı olmana...nevınım ayın tam kacına gelıyor reglın???????bak bahar yarayacak sana ınsallah canımcım....a.s.
berrın hadı gozun aydın testın ıyı cıkmıs canım...
radyolojım leb-i derya nın gozbebeklerınden hidivdeydın demek......bu kısım harıkada su aglama kısmını hıc begenmedım be canım....cılekım sende aglamayın bakiimmm.a.s..a.s.svetım sana bısey demeyecegım arada banada oyle tuhaf ruyalar ve aglamalr oluyor canım care yok.....ama ınsallah RABBIM esıne hayırlı bır ıs nasıp etsınde bır an evvel dogum ıznıne ayrıl,bebıslede evde kal canım....:1hug:
mumu,alhan,pınk,nehır unuttugum varsa ozur herkesı optum canlar..........a.s.a.s.

bıtanem nıye yoksun sen netın mı yok:sm_confused:

bıtanem nıye yoksun sen netın mı yok:sm_confused:

Evet lotusum. Maalesef dükkanda net yine yok:çok üzgünüm:
Akşamda yemekti oturmaktı derken ancak bu saatlerde girebiliyorum. Şimdide uykum geldi zaten yatacağım birazdan.
Zaten hepiniz üzdünüz beni bu akşam:tomato:

Ben yatayım lotusum. Şimdi bastırdı birden uyku...
Allah'a emanet olun. Hepinizi öpüyorum.
Nolur ferah tut içini. Rabbimin izniyle herşey yolunda olacak...
ıyi geceler.

ya yapma boyle nıye netın sorunlu senın??????valla bacım dıyorum ya duygusallık cokmüs topıge....olsun bız ıyıde kotude beraberız canım asarız bunları hep berabera.s.....

Ben yatayım lotusum. Şimdi bastırdı birden uyku...
Allah'a emanet olun. Hepinizi öpüyorum.
Nolur ferah tut içini. Rabbimin izniyle herşey yolunda olacak...
İyi geceler.

hadı ıyı geceler nehırım.....sende dıkkat et kendıne....ben kendımı toparladım sayılır drdan sonra korktum epey ama ınsallah hersey ıyı olacak...duygularım karıstı sadece....sevınc,umut,korku,mutluluk hepsı bır arada son aylar....opuyorum canım senı...RABBIM herseyı guzel gonlune gore versın...a.s.

günaydınnnnnnnnnnnn
gençlik bayramınız mübarek olsun.
nasılsınız.
yine bir bayram sabahı ,tatil ,matil olamdan işyerindeyiz .....
yuhhhuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasın:)))))))

radyolojim
görev tamam canım

hayırlı sabahlar hatunlar mirmirmirmir
radycim görev tamamlanmıştır inş.
Rabbim kabul etsiinn a.s
hayır olsun denefim, kim üzdü gene senii:sm_confused: :teselli:
kaydirigubbakcemile3 haklısın canım arkadaşımmm
çok dolmuşumm napimm :sm_confused:
hee bu arada seni çok özledimm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Şeniz Şeniz Şeniz
günaydınnnnnnnnnnnn
gençlik bayramınız mübarek olsun.
nasılsınız.
yine bir bayram sabahı ,tatil ,matil olamdan işyerindeyiz .....
yuhhhuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasın:)))))))
günaydın tatlım
neden yupii yaa

evet geçmişi de okudum

denefimmmmmmmmm nenden canım bu akdar umutusz olacak ne oldu annem benim.
yapma böyle sakın ha
sen koskaca bir çınarısn canım.
görğmcen felan da artık yeter diilerinme elline hakim olsunalr
rabbim yardımcın olsun.
ama biz umudun ta kendisiyiz.
içimzide ki umut dik tutacak bizi.unutma
yaşıyoruz sağlıklıyız çok şükür.

nehir canım ilk fırsatta bekleriz seni.
alacakaranlık prensesim benim

myhopem inşallah bereketli kazançlar versin babasına da alışverişi de kendi de sağlıkla gelsin kuzumuuznç

lotusum hiç dert etme bir şeyi dikkat et yeter
kuzucuğumuz duyuyor herşeyi.
sen dinlnemye bak canım.
allah yarıdmıcn olsun.

yaa ben polyannacılık yapmak istemiyorumm :dilcikar:
ohh bizimkiler evde mışıl mışıl keyif yaparken :dilcikar:
ben polyanna olamam kiiiiiiiiiii :1no2:

yaa ben polyannacılık yapmak istemiyorumm :dilcikar:
ohh bizimkiler evde mışıl mışıl keyif yaparken :dilcikar:
ben polyanna olamam kiiiiiiiiiii :1no2:

anam bacım hiç deme
yolda beni almayan ,korna yapıup geçen minibüsler bile beni aldı bugün.:))))
bu da demek ki , herkes uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…