Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denef görüdm seni baım
sobeebenim prensesim.herşey güzel oalcak.
bir gül hele sen şöyle
şen ve şuh bir kahkaha ile heeeeeeee
olmamı

günaydın swet,günaydın çilek.nasılsınız.evet acayip canım sıkkın.
görümcemin biri ben bakamam artık anneme bakıcı tutun dedi.gelemicem dedi.sizin sıkıntılarınız bittigi gibi ister bakıcı tutun ister ne yaparsanız yapın dedi..anlayacagınız borçlarınız bitin ce alın bakın dedi..olay bu.eee ben çalışıyom.nasıl bakıcı tutarım ayda 500 yada 600 nasıl verecem kızlar.evin borcu bitince tedaviye başlıcaktık.bu durumda kara kara düşünüyom..öbür görümceminde oglu kız kaçırdı.dügün telaşesi...bilmiyom ne yapacagımızı.eşimde çok üzülüyo.sen diyo benim annemi bezlemek zorunda degilsin diyo.ben alayım altını ozaman eve alalım diyo.karmakarışık bakalım ne olacak..

inanamıyorum yaa :1shok:
pes doğrusuu :1closedeyes:
sadece filmlerde görülen bi manzara değil demekki bu
Allah ıslah etsin onlarıı, umarım bir gün yaşlandıklarında kendi evlatları bakamıcaz deyipte kapının önüne koymazlarr :1closedeyes:

allah yarıdmıcn olsun denefim.
bu insan hadi annesine acımıyor.
abisine de mi acımıyor?
nasıl bir mantık bakıcı tutun deyip işin içinden çıkmak.
ya abin haytta ki en çok isteidği şey için tedevai ve çocuk için mücadele ediyor.
borcu vat harcı var bende parasal oalrak yarıdm ederim demesi gerekirken.
ya anlamıyorum.rabbim kimeyi kimsye muhtaç etmesin
allahım bu çektiğin çile hürmetine sana bol rızık ve kaznaç verisn bacım.
ne diyeceğimi şaşırdım.yani

Günaydın hanımlar.

Denef abla ne diyeyim Allah ıslah etsin o insanları.
Offf ne desem bilemedim. Biliyorlar herhalde senin her halukarda bakacağını o yüzden böyle yapıyorlar.
Yazık günah yaa.
Tamam sevap kazacaksın Allah'ın izniyle ama onlar girdikleri bu günahlarn altından nasıl kalkacaklar.

Onun oğlu kız kaçırmış, ama sen nerdeyse onlar yüzünden çocuk sahib olma şansını kaçıracaksın.
Bu nasıl iştir yaa.:çok üzgünüm:

Gamzem geldim bende seni çok özledim çook. Bak geldimyerimseniben

Yaa ne diyeceğim naz buluşmanın ertelenmesine tamam demiş miydi acep recep?

pes doğrusu denefim yaaa...bigün onlarada böyle diycekler dünya sırayala demişler yazıklar olsun böyle evladayasakkelime

ya çok kafam karışık.şimdi eşimmi yapacak bezlenme işini.yok ya yaptırmam.ogluda olsa olmaz ya.annede utanır..beynim durdu kızlar.artık çalışmıyo...kayınvalidem bide o kızını çok severdi.beni ve oglu kız kaçıran görümcemide sevmezdi.ama ikimize kaldı.dün çekti giti ben bakamam diyen görümcem.
evime alayımda bütün gün yalnız başına.şu an bakıcı tutacak durumum yok.daha 2 ay sıkıntım var.ALLAHIM BİR IŞIK GÖSTER BU KULUNA.:Saruboceq:
artık böle evlatlar görüncede çocuk istegim bile kalmadı bacılar.çocugun olsa ne olcak bakmayınca dahada üzüleceksin...

Ay kızalr sustunuz
bayram dıye genÇlıĞınız aklınıza geldı galıba
yarın benım hem evlılık yıldÖnÜmÜ hem doĞum gÜnÜm
:)))))))
ama bır Şey yapmayacaĞızzzzzzzzzz

CANIM
allah yarıdmıcn olsun.
valla oğlunun yapması da çoka cı verici.
dinen zaten geline değil kıza düşermiş bu şekil bakmak.
ayaklanma ümidide kalmadı galiba
allah sana sornuna kadar çare ve derman kapılarını açsın inşallah
bird eborçlarınzıdan kurtarsın canm ki sıkıntı yaşamayın inşallah

Ay kızalr sustunuz
bayram dİye genÇlİĞİnİz aklınıza geldİ galİba
yarın benİm hem evlİlİk yıldÖnÜmÜ hem doĞum gÜnÜm
:)))))))
ama bİr Şey yapmayacaĞızzzzzzzzzz

nerde be gülüm.ne yaşımı yaşattılar.ne gelinligimi...hiç bişeyden zevk alamadım...

canım dogum günün kutlu olsun şimdiden.
eşinle bebeginle bir ömür boyu mutlu olasın...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bi yastıkta kocayın emi..a.s.a.s.a.s.

borçlar bitince tamam bakıcı tutayım.evimede alayım.o evladı.ben evime alamam diyebiliyosa pes yani...evim çiş kokuyo diyo...insan eti agırmış diye büyüklerimiz boşuna dememişler...annesine bakmayıp geline atan kıza ALLAH akıl versin.
kayınvalidemin yürüme şansı baya az.bence baya uzun zaman bezlenmek zorunda kalacak.bana geberisice demişti zamanında kayınvalidem.şimdi benim elime kaldı...neyim demicen,, ne olcam dicen..sırf eşim üzülüyo diye katlanıyom bu sıkıntılara...bilmiyom bakalım ne olacak bu akşam büyük görümcemle konuşacagım.gündüz gelip senin evinde bakarım derse alacam kayınvalidemi.öbür görümcemide evime almıcam.çünki bana çok acı laflar söledi.konuşmayıda düşünmüyorum..

ahh denefim ahhh :1shok:
Allah sana Hz. Eyyüp sabrı versin inş.:Saruboceq:
zor bi sınavdan geçiyorsunuz, ama Allah kuluna dayanamayacağından fazlasını vermezmiş
üzülme!! bu dünya hayatı çokk kısa..
elbet ahirette kat kat karşılığını alacaksın bunlarınn

ama bu işler böyledir, hep tanık olmuyor muyuz?? işte dediğin gibi senin merhametine kaldı kayınvalden :1closedeyes:
Allah ıslah etsin onlarııı :1closedeyes:

canım merhatliyim hemde çok.geçmişe sünger çektim.ya işi bırakacagım yada bakıcı tutacagım.iki şık var.zaten muayehanenin kapanma durumu var...kapanasıya kadar bile idare etmiyor.öbürüde dedigim gibi dügün telaşesinde....kadın yalnız kalacak.yemegi verilecek.bezlenecek.bunları düşünüyom..
Allahım bi çare bi akıl göndersin bana.akıl saglıgımdan bile korkuyom artık.dengemiz bozuldu eşimle benim

denefim inan şok oldum bir insan annesini nasıl böyle bir çırpıda siler yaaaa nasıl bakamam der bu kadının 3 evladı var bakıcı tutulacaksa ortaklaşa olur erkek diye herşeyi sizin üstünüze atmasııı hemde durumunuzu biliyorken Allah büyüktür inşallah sana ve eşine öyle bir kapı açarki herşeyin üstesinden hayırlısıyla gelmeniz nasip olur Allahım bu çektiklerini hayırlı bir evlatla mükafatlandırır inşallah canımmm görümcene gelinceee etme bulma dünyasındayız bugünün yarını var kimse yaptığının yanına kar kalacağını sanmasınn dualarımız seninle canımm Allah yar ve yardımcın olsunnnn:1hug:
swetemm aminnn canımm inşallah hepimizin meleği sağlıcakla geliversinnna.s.
lotusum alhanım nehirim nevinim pinkim çileğim berinim nazım radyolojim mumucum gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

sapol canım
öyle ama kjme ne yaşattıalr ki
şimdid ehaline bırakmıyoralr
lalh büyük mevlam bir an evvel başında sıkıntını kaderini alsın inşallh

myhopem canım sen nasılsın. iyi oldunmu biraz.dogum yaklaştıça insan agırlaşıyo demi bacım.olsun tüm çektigin sıkıntılara degecek canım.
BEN GÖRÜMCEMİ ALLAHA havale ettim canım.ALLAH büyüktür.oda 2 evlat yetiştiriyo.o annesine ne yaptıysa onun evlatlarıda ona yapacak.çünki aht alan bu dünyada gülmez.iki yakasıda bi araya gelmez...beddua etmiyorum...ne ekerse onu biçecek görümcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…