- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.641
günaydın swet,günaydın çilek.nasılsınız.evet acayip canım sıkkın.
görümcemin biri ben bakamam artık anneme bakıcı tutun dedi.gelemicem dedi.sizin sıkıntılarınız bittigi gibi ister bakıcı tutun ister ne yaparsanız yapın dedi..anlayacagınız borçlarınız bitin ce alın bakın dedi..olay bu.eee ben çalışıyom.nasıl bakıcı tutarım ayda 500 yada 600 nasıl verecem kızlar.evin borcu bitince tedaviye başlıcaktık.bu durumda kara kara düşünüyom..öbür görümceminde oglu kız kaçırdı.dügün telaşesi...bilmiyom ne yapacagımızı.eşimde çok üzülüyo.sen diyo benim annemi bezlemek zorunda degilsin diyo.ben alayım altını ozaman eve alalım diyo.karmakarışık bakalım ne olacak..
Şeniz kaydirigubbakcemile5 :1hug:
Gamzem geldim bende seni çok özledim çook. Bak geldimyerimseniben
Yaa ne diyeceğim naz buluşmanın ertelenmesine tamam demiş miydi acep recep?
selam kızlar hayırlı günler 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun canlarım
ya çok kafam karışık.şimdi eşimmi yapacak bezlenme işini.yok ya yaptırmam.ogluda olsa olmaz ya.annede utanır..beynim durdu kızlar.artık çalışmıyo...kayınvalidem bide o kızını çok severdi.beni ve oglu kız kaçıran görümcemide sevmezdi.ama ikimize kaldı.dün çekti giti ben bakamam diyen görümcem.
evime alayımda bütün gün yalnız başına.şu an bakıcı tutacak durumum yok.daha 2 ay sıkıntım var.ALLAHIM BİR IŞIK GÖSTER BU KULUNA.:Saruboceq:
artık böle evlatlar görüncede çocuk istegim bile kalmadı bacılar.çocugun olsa ne olcak bakmayınca dahada üzüleceksin...
Ay kızalr sustunuz
bayram dİye genÇlİĞİnİz aklınıza geldİ galİba
yarın benİm hem evlİlİk yıldÖnÜmÜ hem doĞum gÜnÜm
:)))))))
ama bİr Şey yapmayacaĞızzzzzzzzzz
nerde be gülüm.ne yaşımı yaşattılar.ne gelinligimi...hiç bişeyden zevk alamadım...
canım dogum günün kutlu olsun şimdiden.
eşinle bebeginle bir ömür boyu mutlu olasın...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bi yastıkta kocayın emi..a.s.a.s.a.s.
sapol canım
öyle ama kjme ne yaşattıalr ki
şimdid ehaline bırakmıyoralr
lalh büyük mevlam bir an evvel başında sıkıntını kaderini alsın inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?