Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kesinliklee en güzell yöntem "ALLAH'A HAVALE ETMEK" denefim :a015:

allah a havale etmk büğtün sinirlerimi alıyor benimd eçilkeim.
doğru söylüyorsun.hep bana biri bir şey yaptıysa benden değil allahtan bulsun deirm.
şerrinide benden uzak etisn allah diye dua ederim.
tabi.
insan nefsi kendini yiyor sinirleniyor ama işte her ley allahın dilemesi ile oluyor
yüce mevlam acı vermesin hastalık vermesin inşallah

aminnn swetimm aminnn
insan Rabbine güvenip ona sığındımı rahatlıyor işte
zaten O'ndan başka kim ferahlık verebilirki kalplerimizee a.s
çok şükürr

doğru diyorsun canım herkez ektiğini biçer iki cihanda da en iyisini yapmışsın sen Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın derler ne mutlu kaynanana ki kızı değil ama gelini merhamet vicdan sahibii keşke zamanında kıymetini bilseydi ama oda farkına varmıştır yaptığı hataların herhaldee Allahım sanada senin gibi hayırlı evlatlar nasip eder inşallahh:Saruboceq:
bize gelincee ara ara baş ağrım oluyor yine hatta şimdide var perşembe doktora soracam ama bir hafta öncesine kadar yoktu umarım ciddi bişey değildir onun haricinde biz iyiyiz canımma.s.

aminnn swetimm aminnn
insan rabbine güvenip ona sığındımı rahatlıyor işte
zaten o'ndan başka kim ferahlık verebilirki kalplerimizee a.s
çok şükürr

doğru diyon anam
vallahi birde buz yemek istiyor canım benim bayıalcğaım offffffff
myhopem baiağrısı abnda geliyor zırt pırt ama bakalım

swetem arada mı geliyo o zaman önemli değildir dimii aman öyle olsun yaa açıkçası endişelendim biraz arada geliyor başımın arkası uyuşuyor sanki ama bir müddet sonra geçiyorr tekrar gelene kadarr hergün olunca işte evham yaptım sanırım doktorunda olmayacağı tuttuu neyse inşallah hamişliktendirrr
radyolojimm görev tamam canım Allah kabul etsinnnyerimseniben

swetim canım yarın doğumgününmüş vede evlilik yıldönümü ..aa nasıl denk geldi böyle canım ya eşine güzeldir bir taşla iki kuş vurucak hediye anlamında yani canım

canlarım,üzüntünüzle üzülür,sevincinizle seviniriz...bu topik bu yüzden çok güzel...yüce mevlam hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsın:Saruboceq:

denefcim,Allah sabrına sabır katsın canım...vijdanlı olmanı anlıyorum ama kaynanın altından alabilirmisin canım???kocan da sana vijdan yapıyor galiba,olmazsa ben alrım falan diye...ne de olsa ona yaptırmayacaksın,sana kalacak...
herkes ettiğini bulacak elbet...ama sana da yazık canım ya...Allah kaynanada,sana da çok çektirmesin...diyecek söz bulamıyorum:Saruboceq:

canım arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun...benim için dular okudunuz...Allah hepimizin muradını versin.....

swetcim...şimdiden nice mutlu yıllara canım.......geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum

Kızlar selamlar.....

Denefim benim,çilekeş arkadaşım...

Rabbim hepimize HAYIRLI sağlıklı evlatlar versin.Bu dua çok önemli,görüldüğü gibi..Hamile kalmak,çocuk doğurmak iyi güzel,ama bu çocuklar hep çocuk kalmıyor,onlarda yetişkin birer insan olacak inşallah.ışte işin en önemli kısmı da orası...Rabbim hepimize,tüm isteyenlere,sağlıklı,eli ayağı düzgün,akıllı,anasına babasına dinine vatanına milletine hayırlı evlatlar nesiller nasip etsin.Bizlere de onları bu doğrultuda yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah...
Tamam hasta bakmak çok zor,kabul..Hatta hasta bakmak hasta olmaktan daha zor derler,doğrudur ,insanın annesi bile olsa bunaldığı zamanlar olabilir,hepimiz insanız nihayetinde.Ama bunlaı böyle dile getirmek hiç hoş değil,yok çiş koktu,yok o oldu yok bu oldu.Camı aç havalandır,oda parfümüde icat edildi yani...

Neyse,çok sinirlendim ve üzüldüm...O gelinini bi türlü sevemeyen kaynanalar varya,hepsi en nihayetinde gelinin insafına kalıyorlar malesef...neyseki Denefim merhametli bi insanda,kadın ortada kalmıcak inşallah...Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin,kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

Lotusum 5 haziranda inşallah lucrine başlıcam,21. gün yani...16 yada 17 haziran da da adet olurum muhtemelen...Bakalım hayırlısı...

Ahhhh ahhhhh biz bu topiğin adını yanlış koyduk,çilekeş kadınlar kulübü koymamız lazımdı:roflol::roflol::roflol:

canım arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun...benim için dular okudunuz...Allah hepimizin muradını versin.....
aminnnn..
Allah senden de razı olsun inş. cnm a.s
birbirimize yaptığımız dualar Allah katında makbul inş.

"Makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. Çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. Bu sebeple ihlaslı ve samimidir. Herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua inşallah kabul edilir. Zaten O (c.c), Peygamberimizin ifadesi ile, “kendisine el açan hiç kimsenin elini boş çevirmez.”

Dua ederken dikkat edilecek konular:

Duâ edileceği vakit, istiğfar ile mânevî temizlenmeli; sonra, makbul bir duâ olan salâvat-ı şerifeyi şefaatçi gibi zikretmeli ve âhirde yine salâvat getirmeli. Çünkü, iki makbul duânın ortasında bir duâ makbul olur."

kesinlikle her harfine katılıyorum nevinim alkisalkisalkis
ne güzel dile getirmişsinn :lepi:
amin...amin....aminnnnn

arkadaşlar ben birbirimize dua ederken hep bu şekilde dua ediyorum a.s
evet evlat istiyoruz ama
hayırlı olmalı değil mi inş.. a.s

"gökyüzünde yalnız gezen yıldızlarrrrrrr
yeryüzünde sizin kadar......"
falan filannn

gün bitti çok şükür :1ninca:
Allahaısmarladık gamyoncuiremsu

gülyüzüm,eşim diyorki asla annemin altını sana aldırmam.ben alırım diyor.kızlar biri dügün telaşem var diyor.biri evime alıp bakamam diyor...buda bi insan nefes taşıyor..kim alacak bu kadının bezini....ALLAH BİZE hesap sormazmı öbür dünyada.inan canım çok moralim bozuk...tabiki ben eşime aldırmam yapamam .yaptırmam..çok çaresiz durumdayız ikimizde...bilmiyorum kafam durdu çalışmıyo artık...

canım evet kulubün adı çilekeş kadınlar kulubü olmalıydı.senağlamasizden başka kimselere anlatamıyom derdimi...

YA DENEFİ ŞİMDİ KONUYA LAK DİYE DALMIŞ OLACAĞIM AMA
yanlış hatırlamıyorsam senin bu valde daha 6 7 ay önceye kadar
sana sokmadığı laf kalmıyordu dimi canım allah senin eline düşürdü valdeni
en iyi şekilde elbette bakacaksın kızları utansın canım sen neden düşünüyorsunki
ah ah düşmez kalkmaz bi allah benim kayınvalide de farketti bunu çünkü annesi
7 senedir yatalak ve gelini bakıyor eee bizde geliniz önceleri bu kadar iyi değildik
allah bozmasın son zamanlar çok iyiyiz bide şu görümcem yuvasına kavuşsa başka bi sıkıntı yok
canım evet kulubün adı çilekeş kadınlar kulubü olmalıydı.senağlamasizden başka kimselere anlatamıyom derdimi...

iyi ggeceler kızlar sanırım kımsecıkler yok topıkte.
öncelıkle swetcım saat 12 yi gectı dogum gününü ve evlilik yıldönümünü ktlarım canım.rabbım kızınla,esınle ve tüm sevdıklerınle hayırlı saglıklı hayırlı ömürler versin insallah.
DENEFıM ah canım benım senı görünce sankı karsmda annemı görmüş gibi oluyorum.benım halalarımda senın görümcelerın..rabbımın bır ımtehanı bu sende farkındasın bunun ama senınde sartların bellı.bakmak ıstemıyorlarsa bakıcı parasına katkıda neden bulunmuyorlar?okadar parayı bır kişiye yüklemek revamıdır yaaa?merhametsiz bırakmasın RABBıM kımseyı.onlar evlat sen elsin ..ama tam tersı gıbı davranıyorlar...ALLAH ım yaptıklarını hayırlı saglıklı bır evlatla taçlandırsın insallah....

gün doğmadan neler doğar canım...inşallah yarın sabah kalktığında bir mucize olurda herşey rayına girmiş olur:Saruboceq:,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…