- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.661
kesinliklee en güzell yöntem "ALLAH'A HAVALE ETMEK" denefim :a015:myhopem canım sen nasılsın. iyi oldunmu biraz.dogum yaklaştıça insan agırlaşıyo demi bacım.olsun tüm çektigin sıkıntılara degecek canım.
BEN GÖRÜMCEMİ ALLAHA havale ettim canım.ALLAH büyüktür.oda 2 evlat yetiştiriyo.o annesine ne yaptıysa onun evlatlarıda ona yapacak.çünki aht alan bu dünyada gülmez.iki yakasıda bi araya gelmez...beddua etmiyorum...ne ekerse onu biçecek görümcem.
myhopem canım sen nasılsın. iyi oldunmu biraz.dogum yaklaştıça insan agırlaşıyo demi bacım.olsun tüm çektigin sıkıntılara degecek canım.
BEN GÖRÜMCEMİ ALLAHA havale ettim canım.ALLAH büyüktür.oda 2 evlat yetiştiriyo.o annesine ne yaptıysa onun evlatlarıda ona yapacak.çünki aht alan bu dünyada gülmez.iki yakasıda bi araya gelmez...beddua etmiyorum...ne ekerse onu biçecek görümcem.
aminnn swetimm aminnn
insan rabbine güvenip ona sığındımı rahatlıyor işte
zaten o'ndan başka kim ferahlık verebilirki kalplerimizee a.s
çok şükürr
aminnnn..canım arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun...benim için dular okudunuz...Allah hepimizin muradını versin.....
kesinlikle her harfine katılıyorum nevinim alkisalkisalkisKızlar selamlar.....
Denefim benim,çilekeş arkadaşım...
Rabbim hepimize HAYIRLI sağlıklı evlatlar versin.Bu dua çok önemli,görüldüğü gibi..Hamile kalmak,çocuk doğurmak iyi güzel,ama bu çocuklar hep çocuk kalmıyor,onlarda yetişkin birer insan olacak inşallah.İşte işin en önemli kısmı da orası...Rabbim hepimize,tüm isteyenlere,sağlıklı,eli ayağı düzgün,akıllı,anasına babasına dinine vatanına milletine hayırlı evlatlar nesiller nasip etsin.Bizlere de onları bu doğrultuda yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah...
Kızlar selamlar.....
Denefim benim,çilekeş arkadaşım...
Rabbim hepimize HAYIRLI sağlıklı evlatlar versin.Bu dua çok önemli,görüldüğü gibi..Hamile kalmak,çocuk doğurmak iyi güzel,ama bu çocuklar hep çocuk kalmıyor,onlarda yetişkin birer insan olacak inşallah.İşte işin en önemli kısmı da orası...Rabbim hepimize,tüm isteyenlere,sağlıklı,eli ayağı düzgün,akıllı,anasına babasına dinine vatanına milletine hayırlı evlatlar nesiller nasip etsin.Bizlere de onları bu doğrultuda yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah...
Tamam hasta bakmak çok zor,kabul..Hatta hasta bakmak hasta olmaktan daha zor derler,doğrudur ,insanın annesi bile olsa bunaldığı zamanlar olabilir,hepimiz insanız nihayetinde.Ama bunlaı böyle dile getirmek hiç hoş değil,yok çiş koktu,yok o oldu yok bu oldu.Camı aç havalandır,oda parfümüde icat edildi yani...
Neyse,çok sinirlendim ve üzüldüm...O gelinini bi türlü sevemeyen kaynanalar varya,hepsi en nihayetinde gelinin insafına kalıyorlar malesef...neyseki Denefim merhametli bi insanda,kadın ortada kalmıcak inşallah...Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin,kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Ahhhh ahhhhh biz bu topiğin adını yanlış koyduk,çilekeş kadınlar kulübü koymamız lazımdı:roflol::roflol::roflol:
YA DENEFİ ŞİMDİ KONUYA LAK DİYE DALMIŞ OLACAĞIM AMAgülyüzüm,eşim diyorki asla annemin altını sana aldırmam.ben alırım diyor.kızlar biri dügün telaşem var diyor.biri evime alıp bakamam diyor...buda bi insan nefes taşıyor..kim alacak bu kadının bezini....ALLAH BİZE hesap sormazmı öbür dünyada.inan canım çok moralim bozuk...tabiki ben eşime aldırmam yapamam .yaptırmam..çok çaresiz durumdayız ikimizde...bilmiyorum kafam durdu çalışmıyo artık...
canım evet kulubün adı çilekeş kadınlar kulubü olmalıydı.senağlamasizden başka kimselere anlatamıyom derdimi...
gülyüzüm,eşim diyorki asla annemin altını sana aldırmam.ben alırım diyor.kızlar biri dügün telaşem var diyor.biri evime alıp bakamam diyor...buda bi insan nefes taşıyor..kim alacak bu kadının bezini....ALLAH BİZE hesap sormazmı öbür dünyada.inan canım çok moralim bozuk...tabiki ben eşime aldırmam yapamam .yaptırmam..çok çaresiz durumdayız ikimizde...bilmiyorum kafam durdu çalışmıyo artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?