Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben varım alhancım...güzel annemiz nasılmış bugün

gülüm ,gülyüzüm nasılsın canım?bende uyuyamıyorum yıne zaman gecıreyım dedım.bugun kayınvalıdem bendeydı acamdım pc yı.kızımında slm var sanırım tekme atıp duruyo az kaldı cıkacak sankı :))))

bende akşam kayınvalideme gittim...kızımızı öp yerime...az günümüz kaldı tabi uyku da tutumuyor değilmi...

evet canım yaa gece yastık elımde bu oda senın ,bu oda benım gezıyorum...sıcaklar mahfedıyor benı.kapıyı bacayı acacagım ama esım kızıyor dogum öncesı hasta olacaksın dıyor.dogurana kadar böyle ıdare edecez artık canım.

Alhancım topik sana emanet canım,bugün bayağı yorulmuşum,yatayım... sabah kahvaltısını arkadaşlarla deniz kenarına indik yaptık,akşama da kaynanama yemeğe misafirler gelmişti oraya yardıma gittim galiba ben yaşlanmışım,yorgunluğa hiç gelemez olmuşum...ben kaçayım...iyigeceler

sıcaklara biz bile dayanamazken sizlere daha zor tabi canım,aman hasta olma sakın...ama şimdi bizim buranın havası güzel,serinledik birazcık........

ıy geceler tatlı rüyalar canım.bende kapatırım kepenklerı bırazdan...ne o öyle yaslanmak falan duymamıs olayım heee? klava: klava:

hayırlı sabahlarr kızlarr mirmirmirmir

swetçimmmmmmmmmmmmm bunlar senin için a.s.;

:roflol::roflol:

evet canım arada geliyor.o yzüden aldırmıyorum.
inşallah seninde önemli değildir.
ama tansiyonuna bir baktıor canım
lütfen o analrda.
belki düşüyor yada yükseliyordur farkında değilsindir.
ama kansızlıkta yapıyor.
hayırlsa kucağımıza alalmım miniklrei de inaşllah.değil mi

swetim canım yarın doğumgününmüş vede evlilik yıldönümü ..aa nasıl denk geldi böyle canım ya eşine güzeldir bir taşla iki kuş vurucak hediye anlamında yani canım

fırsatımız vardır özellikle günü öyle aldık:)))))
tabi adamacğaıza yaradıda bu sene ,benden bir şey bekleme dedi.bende tabi ki aşkım.ne demek deidm.garibim evde.allahım hayırlı yıllar nasşp etisn hepimzie sağlıkla ve huzurla.
kızımız hediye inşallh bize değil mi?

canım allah kabul etisn.
yeter ki gönül birliği olsun.
hayat tekl başına yaşanmaz.yüüznüzü görmesek te desteğiz birbizimize .
hayat paylaşınca güzel. derdi de sıkıntıyıda
canım çok sağol, amin cümlemize allahım istediği hayırlı dilşeklerini verisn

canım söyledmn herşeye amin.diyorum.mevlam herşeyin hayrılsını verisn

çilekkkkkkkkkkkkkkk
çok tatlısın canım
yaaaaaa
çok teşekkür ederim çok sağol canım.
ay vallahi hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim :))))))
ay çok mutlu olsum

çilekkkkkkkkkkkkkkk
çok tatlısın canım
yaaaaaa
çok teşekkür ederim çok sağol canım.
ay vallahi hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim :))))))
ay çok mutlu olsum
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
rica ederim ne demek tatlım Şeniz :asigim: :1hug:

günaydın kızlar swetcim doğum günün mü canım bugün
kopya çekdim denefden doğum günün kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…