Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

olmuş olmuşşşşşşşşşş aferin alkisalkisalkis delikafadulden
çok değişik şeyler yapabilirsin deneme yap biraz a.s

ya ben bu sabah günaydın demeyi unutmuşum...:roflol:tünaydın canlarım.hepiciginizi öpüyom.bu radyoloji nerde acep.dünden beri yok.lotusumda öleCADIARZU

Hatunlarrrr...ıyi günleeerr..

Swetim nice nice nice mutlu yıllara sağlıklah huzurla mutlulukla inşallah..
Doğum günün kutlu olsun. Nice hayırlı seneler senin eşinin kızınızın ve gelecek olan kardeşleri için.
ınşallah yeni yaşında herşey çok güzel olur, işleriniz rast gider...

Ve... evlilik yıldönümüzüde kutlu olsun...Seneye 3 kişi olarak kutlayacaksınız inşallah Allah'ın izniye...
ıkinizde yaşadığını sürece birlikte çok mutlu olmanız duasıyla...

Denef ablacım herşey yoluna girer inşallah.. Çok üzgünüm senin durumun iin çook.
Diyecek hiçbirşeyim yok nolur kusura bakma.
Sadece dua ediyorum. ınşallah sıkntılarınz geçecek...

Hepinizi çook öpüyorum vedee. ben çıkıyorum...

Gene sçmalılarımız devam edeceğiz. Kuzenimle teyzemin kızına gideceğiz kalmaya.
Hani br iş yapacaktıkya..Hani bi evde ilk defa kalınca falan:roflol:
Ayy utandım gene söylemeye dilim varmıyor yaww.

Neyse yarın anlatırım inşallah...

nehirimm bekliyorum bakalımm alkisalkisalkis
yine güleceğiz desenee :roflol: kaydirigubbakcemile5 Şeniz

insallah canım kardeşim insalllah...ALLAHIM BANA bi çıkış yolu insallah gösterir...
kolay gelsin bacum..kaydirigubbakcemile3

ıyi doğdun Swet
ıyiki doğdun Swet
iyiki doğdun iyiki doğdun,
Mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa........

Veee Allah bir yastıkta kocatsın canım...Çoluk çocuk torun torba,sağlıkla huzurla inşallah...

Çileğim oyun çalıştımı kuzum,başladınmı oynamaya...

Evet yaaa Radyoloji yok,msn de de yok dünden beri....Sanırım msn sine virüs girmiş...

Arkadaşlar aklınızda olsun,garip iletiler alırsanız tıklamayın sakın...O iletilere tıkladığınız anda size geçiyor virüs..
Kontör yükle,bu videodaki senmisin vb...Dün Radyolojden benzer bir ileti geldi bana,virüs girdiğini tahmin ediyorum...

Lotusumda istirahatte sanırım.....

Denefim amin inşallah canım...Bir yol bulunacak hayırlısıyla...

Ben bugün doktoruma gidicem,şu tüp bebek merkezinden verilen hormon tahlillerini yazdırıcam...Özeli baya tuzlu oluyormuş,bakalım yazdırabilecekmiyim?

nevinim hoşgeldinnn alkisalkisalkis

ya oyunu yükledimde baştan anlayamasım pek :bbo:
keşke tükçe olsaydı :)))
zaten tek el oynadım daha, biraz daha inceliyim yorumlarımı yaparım sana a.s

bu arada evet rady nin msn inden tuhaf mesajlar geldi bana da.. virüs bulaşmışş

umarım tahlilleri kolaylıkla yazdırabilirsin cnm a.s.

Bacım nehır sen olmazsan nasıl neŞeleneceĞız bız yav
allah enerjıne ,sevıncıne ,kat kat be kat kuvvet verısn
ay allahım Şımdıden merak ettım yarını .Çabukl anlat heeeeeeeeeee

Nevınım allah kolaylık versın.
ınŞallah ahyrılsı ıle yazdırır sonuÇ alırısn.
TeŞkkÜr ederım gzÜel tebrıklerın ıÇnde amınnnnnnnnnn

slm kızlar.....a.s.
nevınım dogru tahmın etmıs ıstırahatteyım canlar......ınsallah hayırlı vakıtte,hayırla ve saglıkla gelır yavrularımız hepımıze.....:Saruboceq:
svetımmmmm cancagızım dogum gunun de evlılık yıldonumunde kutlu olsun canım,daha nıcelerı nasıp olsun ınsallah:Saruboceq:seneye pastanızı defnecık ufler artık ınsallah epey buyumus olur bu zamanayerimsenibenkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
radyolojım gulyuzum ıcın gorev coktan tamamda hbr veremedım canım...:sm_confused:
ah denefım vah denefım ne desem bılmemkı.....ama gercekten hersey bır yana kız evlat anasını nasıl gelıne emanet edıp kendı vıcdanı rahat dolasıyor pes dogrusu........bır gelın olarak sen ıstedıgın kadar ıyı ol ,kız dururken gelıne kayınvalıde bakımı dusmemeli bence......:teselli:
nevınım hadı yaptır bakalım su tahlıl kagıtlarını azmın sonu selamet canım unutma.....ıyı hbrlerını beklıyoruz:1hug:
alhanım al bendende o kadar bu hafta eve sıgamıyorum nerdeyse......rahat uyuyamıyorum,oturamıyorum,her yerım sızlıyor......ınsallah ıyı oluruz dımı:Saruboceq::sm_cool:
myhopem,mumu,nehır,cılek,radyolojım,gulyuzum,berrınım,pınkım,nazım herkesı optum canlar....ben yokum dıye gece nobetlerını ıhmal etmeyın kızarım bak:mymeka::1hug:

kızlarrrrrr ben geldım sıze redy den haberde getırdım az önce aradım ıkı gundur evde yokmus yenı gelmıs annesındeymıs.evdekı pc cökmüş,esı onu yapmakla mesgulmüş.sanırım dedıgınz gıbı virüsten cöktü pc.neyse ıyı olsunda gelır nasılsa dımı?

selam kızlar
geldim evet
swetcim mutlu yıllar canım.allah bir yastıkta huzurlu bir evlilik nasip etsin.yeni yaşında hayırlar getirsin
iki gündür yoktum evde.pc ye virüs girmiş.fazla kalamıycam zaten çıkmam lazım şimdi.
denefim allah sabır verrsin bi ışık göstersin.ne denir ki.tek çıkış yolu var o da belli zaten.ondan bekliycez sadece.başka çare yok.
müsait olnca yine gelicem.öptüm herkesi

kızlar ben geldimmmm yanımda yiğit var rahat vermiyor
kollarımı mıncıklayıp duruyor velet bende onu ısırıyorum ağlıyor
görseniz bi güzel ağlıyorki bi azı yerde bi azı gökde ::)))),
benimde artık günüm yaklaştı bakalım bu ay bebek varmı yokmu çok merak ediyorum
hepinizi çok öpüyorumgörümcem içerde gitmem lazım
radyolojim görev tamam canım...

Son düzenleme:

canımcım günün yaklaştıkça acabalar çoğalıyor,inşallah bu ay tutmuştur canım:Saruboceq::Saruboceq:

yokluğun çok belli oldu canım hoşgeldin...
amanın kızlar gelen maillere dikkat edin,kendi adresindeki kişi yollamış gibi (size kontor gönderdi vs)mailler geliyor,açmayın sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…