- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.341
mumucum inşallah bu sefer herşey yolunda gider sorun giderilirde sende sağlığına kavuşursun canımmm Allahım acil şifalar versin geçmiş olsunnn:Saruboceq::Saruboceq:
swetemm günü belli olacak heee ay bişi kalmadı dimii yaaa sen ne zaman izne çıkacan bu arada ben evde zor duruyorum bu sıcaklarda sen nasıl dayanıyon yaaa bravo vallaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
radyolojimm nehirimmm kimmiş güzel çıkmayannnklava:hepiniz birbirinizden güzel çıkmışsınız içinizin güzelliği yüzünüze yansımış gözleriniz ışıl ışıl parlamış daha ne olacaktı kızzz hepiniz çokkkkkk güzel çokkkkk özelsiniz kızlarrrr:1hug:
pinkim sergin hayırlı olsun resimleri bekliyoruzz canımma.s.
çileğimm doktoru ihmal etme canımm umarım ciddi bişi yokturrrr:1hug:
denefimm kolay gelsin senin işin hepimizden zor yinede fırsat bulup geliyorsun hiç unuturmuyuz senii Allah yardımcın olsun canımmm:1hug:
nevinim gülyüzlüm berinim nazım lotusum alhanım nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
kızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle....:ecrin_bebek:
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.:Saruboceq: delikafadulden :teytey: :sm_cool:
tamam çilegim.hadi geçmiş olsun..
ya swethome neden yok bu sabah .alıştıydım onu burda sabahları görmeyi..swethome canım nerdesinnnnnn...:çok üzgünüm:
sağolasın,geçmiş olsun çilek
anemi tedavişsi felan derken kasık arııs ile ne alakası varmış ki
ya
tahlil veridn mi gerçi kansılık çok farklı tepkiler veriyo benim hep başımda kansızlık offf
inş. tatlım sağolasın :1hug:selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
çileğim geçmiş olsun canımm inşallah tahlillerde bişi çıkmazz
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:sonra da kalıp çıkartmam lazım:))))Elbisem için,biri bitmek üzere çok süper oldu valla:)))
ee swetçim bence artık eve gitme vaktin geldi yasakkelimeAslında nbugÜn hİÇ İyİ deĞİlİm
sankİ bayılacak gİbİyİma ma
anlayıŞsız bİr patronum var.
Dayanmaya ÇalıŞıyorum
offf vallahİ sıkılım ha
artık
offf
evde olmak sİtİyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?