Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın çilegim günaydın alhanım
çilegim o gülen yüzün hiç solmasın.üzme sen bacım kendini.kim üzdü seni bakem benneyaptımki
alhanım canım heyecandan uyuyamıyon mu gı.

tamam çilegim.hadi geçmiş olsun..
ya swethome neden yok bu sabah .alıştıydım onu burda sabahları görmeyi..swethome canım nerdesinnnnnn...:çok üzgünüm:

denefım heyecan degılde ıyıce agırlastımya ne saga dönebılıyorm ne sola.wc ler öldürecek benı zaten.gece 3 te yattm 8 de kalktım aradakı uyanmaları saymıyorm zatennnn

canım gün oalrak vermedi ama noral doğum için bekliyoruz
kg muz maşallah yerinde imiş.durumumuz iyi imiş.
nts de sancı çıkmadı.
çok şükür.ama doktorumuz eğer bugün doğsa bile erken sayılmaz dedi.:))))))))
allahım nasıl elim yağaıma dolaştı bir görsen.
birde nts bağlamak için doğumhaneye aldılar.
kapıdan eşimi ve ablamı almadıalr.ç
doğumhane kapısuından girnce bir tuhaf oldum.
sanki doğuma giriyor giib.
allahım inşallah hayırlıs ile o günelride gösterir.
darısı tüm bekleyen isteyen annelre inşallah,
ama artık korkuyorum ayyy

maşalalh maaşallah
allahım hayırlsı ile kucağına almayı nasipe tisn.
kız diğer yazıdna plesanta çürümeye başlamış felan demiş.ço niye miyad dolduğu için mi.?
rabbim hayırlsı ile kucağına lamayı nasip etisn.

swetım evet canım kısmetse pazartesı kızıma kavusacam benden sonra sıra sana gelıyor :teytey:
evet canım çürümeye baslamıs dogum yaklastıgı için çürümeye baslarmıs ama suyun ıyıyse sorun olmuyomus.
ay canım senın yerınde olsam bende heyecanlanırdım emelıyathane kapısı bıle benı yeterınce gerıyo zaten :Saruboceq:

günaydın kızlar.
uzuuunca bir aradan sonra cihazımın parası bugün geldi.bende iş yerindeyim yani.bu hafta bol bol gezdim ama gittiğim yerlerde netler hep arızalı olduğu için sizlere cevap yazamadım birtürlü.
hem iyi hem de kötü haberlerle gelmişsiniz.alhanım senden zaten haberim vardı.dün görüşmüştük.rabbim yardımcın olsun inş.göz açıp kapatıncaya kadar bitsin gitsin.çok kolay olsun inş. herşey.pıtırcığımızın da resmini isteriz doğunca.
mumucum üzüldüm yaa.dün olmuşsundur sanırım.inşallah iyisindir.ama korku da hiçbişeyin çözümü değil maalesef.ne gerekiyosa yapılsın bakalım.inşallah kötü hiçbirşey yoktur canım.allah şifa versin.
swet sana da hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.ve bütün hamişlere.lotusa myhopeye berine.sonra da bizlere inş.
denefim şimdi yaz döneminde daha kolay bulunur bence.çünkü çocuk bakıcıları felan yazın bırakıyolar işlerini genelde.inşallah herşey yoluna girer canım benim.allah senin de sabrını artırsın.
çileğim öpüyorum canım.çok gemiş olsun.ben önemli bi sorun çıkacağını sanmıyorum.
nevin ve nehir size de kocaman öpücüklerimi yolluyorum canlarım.
pink resimlerine henüz bakamadım.en kısa zamanda bakıcam ama.öncekileri çok beğenmiştim.hepsinin güzel olduğundan eminim.

ben geldimmm
teşekkürlerr arkadaşlarımm a.s.
dr. "daha önce anemi tedavisi oldun mu, sık idrara çıkar mısın?" gibi sorular sordu
tahlil istedi yarın vericem inş.

tamam çilegim.hadi geçmiş olsun..
ya swethome neden yok bu sabah .alıştıydım onu burda sabahları görmeyi..swethome canım nerdesinnnnnn...:çok üzgünüm:

BACIM
anam bende yazmaya alıştım dı
da
şimdi açıyorum okuyamıyorum da
kusura bakmayın
son toparlanmalr ve biizm çırağa iş öğretmeler olunca fırsat olmuyorç
tam bir şey yazayım diyorum. çırak gelip yanıma oturyoru
bir bilgisayrda çalışınca ikimzide işte bunları pek göstermek sitemiyorum.nede olsa patronun oğlu.
:)))))))
hayırlsı olsun eve çıkınca inşallah yazarım rahat rahat
tabi hemen doğrumazsam:)
doktor bugün doğsa erken değil dedi bana ama sancı yokmuş allahtan.
kızım biraz daha büyüüsn inşalah içerde değil mi teyzesi

geçmiş olsun çilek
anemi tedavişsi felan derken kasık arııs ile ne alakası varmış ki
ya
tahlil veridn mi gerçi kansılık çok farklı tepkiler veriyo benim hep başımda kansızlık offf

geçmiş olsun çilek
anemi tedavişsi felan derken kasık arııs ile ne alakası varmış ki
ya
tahlil veridn mi gerçi kansılık çok farklı tepkiler veriyo benim hep başımda kansızlık offf
sağolasın,
işte bende anlamadım swet, ağrı tam olarak sağ karın altımda :uhm:
tahlili yarın vericem :1ninca:

neden bugün vermedin canım.aç olmadığın için mi.acaba dalakla ilgili bişeyden mi şüphelendi ki?
bi usg ile baksaydı keşke

cnm eşim yarına alacaktı bugüne almış randevüyü bende kahvaltı etmiş olduğum için
tahililleri veremedim
gerekirse yarın bakar belkii
hımm dalakla ilgili olabilir mii??

Ayyyy tam mesajımı göndermeme ramak kalmıştıki elektrikler gitti,iyimi)))

Çileğim geçmiş olsun yaaa,ne iş anlamadım valla,iç mi bişey demedi başka yavvv...

Senin güzel canıı kimler sıktı bakam heeeklava:

Radyolojim bende öptüm anacımŞeniz

Swetim sende heyecanlandın dimi?Alhanımdan sonra sıra sende inşallah hayırlısıyla..

:))))) ya insan sinir oluyor dimi yazdıkları gidince -tatlicadiarzu-

bişey demedi nevinim yaa, hayırlısı bakalımm :sm_confused:
kimin üzdüğünü söylersem napıcaksınn, dövebilcen mi :jeyyar:

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
çileğim geçmiş olsun canımm inşallah tahlillerde bişi çıkmazz
swetemm maşallah meleğimizeeeeeinşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımm benim sezeryan olacağından biliyorum az çok ama senin normal olacakmış en güzeli aslında bende hep normal istemiştim ama nasipppp sakın korkma canımm inşallah kolay bir doğum geçirirsinnn ama kucağına alınca herşey unutuluyorrr unutulmazsa bi daha çocuk istenmez zaten der annemmmmm onu ilk kez gördüğünde herşeye değdiğini anlıyorsun canım o kadar müthiş bir ankiii Rabbim herkeze yaşatsın inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
denefim radyolojim nevinim nehirim alhanım pinkim nazım berinim gülyüzlüm lotusum mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Kıslar kıslar ben kaçar...

Namazımı kılam,evimi toplayam sonra da kalıp çıkartmam lazım:))))Elbisem için,biri bitmek üzere çok süper oldu valla:)))

Görüşmek üzere..

Myhope m öptüm cınım:)))

Aslında nbugÜn hıÇ ıyı deĞılım
sankı bayılacak gıbıyıma ma
anlayıŞsız bır patronum var.
Dayanmaya ÇalıŞıyorum
offf vallahı sıkılım ha
artık
offf
evde olmak sıtıyorum of

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
çileğim geçmiş olsun canımm inşallah tahlillerde bişi çıkmazz
inş. tatlım sağolasın :1hug:
sonra da kalıp çıkartmam lazım:))))Elbisem için,biri bitmek üzere çok süper oldu valla:)))
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ee swetçim bence artık eve gitme vaktin geldi yasakkelime
fazla zorlaya gerek yok kendinii :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…