- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.361
sağol alhanım, geçmedi malesef hala :1no2:çiileğim çok gecmıs olsun hala agrın gecmedı dımı?senın dr lardan da ben bısey anlamadım hhaa?ınsan bısey der de içini rahatlatır agızları kıramı ıstıyor bunların ne?
myhopem nasılsın şişko bacım :))))
canım bildiğimden söylemedim.aklıma bir anda o geldi.hani dalağın kan yapımıyla ilgisi var ya.sende yanımda ağrı var diyince öölesine söyledim.dur bakalım yarın olsun bi de.cnm eşim yarına alacaktı bugüne almış randevüyü bende kahvaltı etmiş olduğum için
tahililleri veremedim
gerekirse yarın bakar belkii
hımm dalakla ilgili olabilir mii??
myohpe gemiş olsun sanada canım.asıl dolgun ne zaman yapılacaktı.daha var mıydı.
bende iyiyim hamdolsun.
ama evimi bi de kocamı özledim.bu akşam bi uğrayım diyorum eve iş çıkışı.yapmam gereken birsürü de iş var evde.neyse artyık eşim gelince halledicem onları da
evet ağrım sağ tarafta, neyse yarın ola hayrola inş. şutarafagitticanım bildiğimden söylemedim.aklıma bir anda o geldi.hani dalağın kan yapımıyla ilgisi var ya.sende yanımda ağrı var diyince öölesine söyledim.dur bakalım yarın olsun bi de.
hem dalak solda olur.senin sağ tarafın mı ağrıyordu
aynen öyle canım.ben ayrı kaldığımızda hep bunu düşündüm.ayrılmak gerçekten çok zordur yaa eşinde.ben geleceğini bildiğim halde bile zorlanıyorum.hiçbişeyden mutlu olamıyosun.kimsenin yuvası bozulmasın.rabbim hiçkimseye yaşatmasın.kolay gelsin canım özlenmez miiiii bir gün ayrı kalsam gözümde tütüyo ikiside ama en çok eşim tabiiii malum bayağı bir sapancada kalmak zorunda kaldım kışın Allah onları başımızdan eksik etmesin birkaç günlük ayrılık bile nasıl zor geliyor değil miiiii:asigim:
evet canım bi yarın olsun bakalım
evet ağrım sağ tarafta, neyse yarın ola hayrola inş. şutarafagitti
eşin ne zaman gelecek, çok uzun sürdü şu kamp işi :sm_confused:
selam kızlar ben geldım
nevınım benı sormuşsun hamdolsun iyiyim
çokk güzelll alkisalkisalkisselam kızlar ben geldım
nevınım benı sormuşsun hamdolsun iyiyim
iyi iyi az kalmış kavuşuyorsunuzz inş.:asigim:aynen öyle canım.ben ayrı kaldığımızda hep bunu düşündüm.ayrılmak gerçekten çok zordur yaa eşinde.ben geleceğini bildiğim halde bile zorlanıyorum.hiçbişeyden mutlu olamıyosun.kimsenin yuvası bozulmasın.rabbim hiçkimseye yaşatmasın.
evet canım bi yarın olsun bakalım
cuma günü geliyo allahın izniyle.
iyi iyi az kalmış kavuşuyorsunuzz inş.:asigim:
sana şimdi kendimden bi örnek vericem bu kadar olur mu yanii diceksinn; buluşma günü çokk uzun saatler ayrı kaldım ya eşimden, öyle bi özlem duydum ki, eve gidince dibinden ayrılmadım kedi gibiben hemen özlüyorumm ya hemennnn :1hug:
Rabbim eksikliğini göstermesin, huzurumuzu eksik etmesin cümlemizin :1rolleyes:
15 gün müüü :1shok: yok ben almıyım yaa :1no2:Ayy aynen bende öyleyim sabahtan akşama özlüyorum valla..Eşim geçen sene yurt dışına gitmişti 15 gün yoktu,offf delirmiştim,hemde benim dış gebelik zamanlarıma denk gelmişti,hep tek başımaydım o dönemde ,çok zordu yaawww,o benim elim kolum gibi,benden bi parça gibi,olmayınca olmuyor,kimse onun yerini tutamıyor yaaaa...Ayyyy hüzünlendim gene...:çok üzgünüm:
aa lotusum hoşgeldinnnnnnnnn :teytey:
sağol lotusum hamdolsun buna şükürr diyelimmhosbulduk cılekimmmmmmmmmmm:dance::dance:
annemdeyım hala komsu netını acmıs hbrım olur olmaz damladım kk ya......alkisalkisalkis
cılekım neyın var bakım senın gwecmıs olsun rahatsızsında keyfın de mı yok ne:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?