Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çiileğim çok gecmıs olsun hala agrın gecmedı dımı?senın dr lardan da ben bısey anlamadım hhaa?ınsan bısey der de içini rahatlatır agızları kıramı ıstıyor bunların ne?

çiileğim çok gecmıs olsun hala agrın gecmedı dımı?senın dr lardan da ben bısey anlamadım hhaa?ınsan bısey der de içini rahatlatır agızları kıramı ıstıyor bunların ne?
sağol alhanım, geçmedi malesef hala :1no2:
öyle şiddetli değil ama neden 1 aydır geçmedi, can sıkan kısmı da o :1ninca:

myhopem nasılsın şişko bacım :))))

iyi diyeyim iyi olayımm az önce geçici dolgum düştü bana tekrar dişçi yolları gözüktü malesefff:bbo:
siz nasılsınız canımm ptesiye bişi kalmadıı inan en az senin kadar heyecanlıyızz nasıl olacak yani genel anestezimi yoksa epiduralmi uyutmadan yanii o daha iyi diyorlar ama azramda geneldi bence o daha iyi yani ne bilem tamam doğduğu anda görebiliyorsundaaa bide doğana kadar milleti izleyip meraktan ölmek varrrrr

cnm eşim yarına alacaktı bugüne almış randevüyü bende kahvaltı etmiş olduğum için
tahililleri veremedim
gerekirse yarın bakar belkii
hımm dalakla ilgili olabilir mii??
canım bildiğimden söylemedim.aklıma bir anda o geldi.hani dalağın kan yapımıyla ilgisi var ya.sende yanımda ağrı var diyince öölesine söyledim.dur bakalım yarın olsun bi de.
hem dalak solda olur.senin sağ tarafın mı ağrıyordu

myohpe gemiş olsun sanada canım.asıl dolgun ne zaman yapılacaktı.daha var mıydı.
bende iyiyim hamdolsun.
ama evimi bi de kocamı özledim.bu akşam bi uğrayım diyorum eve iş çıkışı.yapmam gereken birsürü de iş var evde.neyse artyık eşim gelince halledicem onları da

aslında kaplama olacak o ama işte dişim kırıldığında gittim yaklaşık 1 ay önce şimdide olurda sende cesaret edemem demişti dişçim aynen ağrıyan öteki dişim için dediği gibiii nasıl korkutmuşsam kadını artıkkkkkdelikafaduldendolgu kaplama vs bayağı bir iş varda doğumdan sonra hepsi şimdi idareten bişiler yapıyor işte aslında daha geçen sene yaptırmıştım yaa iğneler zamanı hamişken rahat edeyim diye tam tersi etki yaptı anlamadım gitti neyse en azından ağrı yok bunada şükürrr
kolay gelsin canım özlenmez miiiii bir gün ayrı kalsam gözümde tütüyo ikiside ama en çok eşim tabiiii malum bayağı bir sapancada kalmak zorunda kaldım kışın Allah onları başımızdan eksik etmesin birkaç günlük ayrılık bile nasıl zor geliyor değil miiiii:asigim:

evet ağrım sağ tarafta, neyse yarın ola hayrola inş. şutarafagitti

eşin ne zaman gelecek, çok uzun sürdü şu kamp işi :sm_confused:

aynen öyle canım.ben ayrı kaldığımızda hep bunu düşündüm.ayrılmak gerçekten çok zordur yaa eşinde.ben geleceğini bildiğim halde bile zorlanıyorum.hiçbişeyden mutlu olamıyosun.kimsenin yuvası bozulmasın.rabbim hiçkimseye yaşatmasın.

evet ağrım sağ tarafta, neyse yarın ola hayrola inş. şutarafagitti
eşin ne zaman gelecek, çok uzun sürdü şu kamp işi :sm_confused:
evet canım bi yarın olsun bakalım
cuma günü geliyo allahın izniyle.
selam kızlar ben geldım
nevınım benı sormuşsun hamdolsun iyiyim

hoşgeldin iyi olmana sevindim canım.sen ne zaman gidiyosun doktora.cinsiyetini merak ediyoruz pıtırcığın

alhancım pazartesıye bışey kalmamış kavuşacaksın kızına Allahın iznıyle
ardından yeğenımızın resımlerını beklıyoruz unutma canım

selam kızlar ben geldım

nevınım benı sormuşsun hamdolsun iyiyim
çokk güzelll alkisalkisalkis
iyi iyi az kalmış kavuşuyorsunuzz inş.:asigim:

sana şimdi kendimden bi örnek vericem bu kadar olur mu yanii diceksinn; buluşma günü çokk uzun saatler ayrı kaldım ya eşimden, öyle bi özlem duydum ki, eve gidince dibinden ayrılmadım kedi gibi ben hemen özlüyorumm ya hemennnn :1hug:
Rabbim eksikliğini göstermesin, huzurumuzu eksik etmesin cümlemizin :1rolleyes:

amin canım amin
aynen aynen.bende çok düşkünüm yaaa.bazen sorguluyorum kendimi bu normal mi diye.4 sene bitecek bu ayın 19 unda.arada didişiyoruz tabi ama şimdi ben kokusunu bilem özledim kocişimin senağlama senağlama senağlama

Çileğim döverim belki kız,dişime göreyse ...

Myhopeçum canım az kaldı bacım inşallah,az daha sabır..

Offf Swetim yaaaa,seninde çile ayrı be bacım..Rabbim yardımcın olsun..

Ayy aynen bende öyleyim sabahtan akşama özlüyorum valla..Eşim geçen sene yurt dışına gitmişti 15 gün yoktu,offf delirmiştim,hemde benim dış gebelik zamanlarıma denk gelmişti,hep tek başımaydım o dönemde ,çok zordu yaawww,o benim elim kolum gibi,benden bi parça gibi,olmayınca olmuyor,kimse onun yerini tutamıyor yaaaa...Ayyyy hüzünlendim gene...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
15 gün müüü :1shok: yok ben almıyım yaa :1no2:
aynen aynen aynennnnn..... ayy kızlar hepimizz aynıymışızz yahuu kaydirigubbakcemile5
onlar da bize karşı öyle midir acaba
sizlerden de böyle şeyler duydukça çok mutlu oluyorum ne güzel maşallah hihoyyyt :asigim:
Rabbim bu bağlılığımızı daima sürdürsün her iki taraflı inş.. yerimseniben

aa lotusum hoşgeldinnnnnnnnn :teytey:

hosbulduk cılekimmmmmmmmmmm:dance::dance:
annemdeyım hala komsu netını acmıs hbrım olur olmaz damladım kk ya......alkisalkisalkis
cılekım neyın var bakım senın gwecmıs olsun rahatsızsında keyfın de mı yok ne:uhm:
alhanım canımmmmmmm kızcen gelıyor demek RABBIM hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsımn ayyyyyyyy valla cok heyecanlı ama ben daha sımdıden anlıyorum bu mutlulugun heyecanın uzerıne bır mutluluk yok..alkisalkisalkis:dance:..plesantaya korkma dr gecen hafta banada plesenta eskıyor kıreclenme baslamıs dogum yakın dedı..zaten 1 aya kadar benımkıde olur heralde bılmıyorum ama ayın 10 ununda kontrolum var o zaman bellı olur sanırım..ınsallah hepımıze hayırla ve saglıkla nasıp olur bacım dualarımız senınleŞeniz:Saruboceq:
mumu canım ımtıhanın agır oldu bılıyorum RABBIM yardımcın olsun sabrın sonu selamet ınsallah ne dıyeyım:a015:
radyolojım nbr???????bacım nıye yenı vazıfelerımız yokŞenizne guzel devam edıyorduk ara vermeyelım dımı amaopuyorumnanaktanınsallah kocısınle bı dahada ayrılmassınız hele boyle tedavı zamanları cok aksı oldu ama kısmet:sm_confused:
nevınım nbr??????gecmısı dusunup uzulme bakimmmmm kuzucuguna kavusmana az kaldı ınsallah sen azımlı kızsın guzelım hersey unutuluyor......gecen yıl bugun gıbı ıkıncı asılamamı yaptırmıstım ben onun heyecanındaydım nasıp degılmıs olmadı ıyıkı hemen tup kararı vermısız bak dort ay sonra nasıp oldu sukur.......kuzucuguna bır kavus heseyı unutacaksın:Saruboceq:nehır nasıl bu arada optum onudaopuyorumnanaktan
denefım hala olmamıs bakıcı ısın ınsallah hemen olur canım:Saruboceq:
pınkım masallah sana tablolar super valla emegıne saglıka.s.
berrın myhope svet hamısler nasılsınıza.s.valla sıcaklarla aram pek ıyı degıl bıde vc nobetlerı zor oluyor yav gecelerıyerimseniben
naz,gulyuzum nbr kızlaropuyorumnanaktanunuttugum varsa affola canlar optum herkesı.Şeniz....

sağol lotusum hamdolsun buna şükürr diyelimm
keyfim kaçmıştı sabah ama toparladım, şimdi daha iyice şükür yerimseniben

demek annendesin hala, peki ayrı mısın yanii sen de kocacından :1ninca:
doğumunda baya yaklışmış seninde alkisalkisalkis Allah hayırlısıyla sağ salim nasip etsin :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…