Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aa lotusum hoşgeldinnnnnnnnn :teytey:

yok bıtanem ben sukur kocısımden ayrı degılım annemlerlede aynı sehırdeyız......esım da burada kalıyor......sagolsun kocısım ozellıkle hamslıgımden berı elım ayagım oldu bırakmaz benı........hamdolsun aılemlede aynı sehırdeyım ıste.........
canımcım cıkıyorum ben cok optumsenıŞeniz
yenı gorevler beklıyoruz kızlarrr:Saruboceq:herkese sevgılerkaydirigubbakcemile5

lotusum sağol önümüzdeki aya bi problem çıkmasın da şu iğne işini halledelim diye dua ediyorum.tabi bi de güzel sonuçlansın diye.hayırlısı bakalım

Yav of hamile olunda göreyim sizi.kocanızdan nefret edbilirisniz.
Yani tiksinme mesela bende var.ilgi istiyorum ama ne bilim canım canım değil
hani of anlatamıyorum.bazem o olmuş olmamış öenmesemiyorum bazende olmayınca kafayı sıyırıyorum .of hemişlikten mi acaba yosa sevgim mi bitti acaba :)
biraz düşüneyim bakım ben bu konuda.

ayyy ben yokken lotusum gelmıs gıtmısss.neyse canım ıyı olda bız beklerız.bırdahakı gelısıne kızımla beraber yazarız teyzesı sana :)
berınım sagol canım ıyıyız cok sukur sen asılsın?cınsıyetı ne zaman bellı olacak kuzucugun?
radycim bazan kocalardan böyle ayrı kalmak ıyı oluyor ınsan bırbırının kıymetını anlıyor özlem oluyor..bunlarda evlılıge heyecan katıyor aslında.tabıkı fazla uzun ayrılık allah kımseye yasatmasın dımı.ay bende kocacımı özledım şimcik :)

swetım bende hamıleyım ama kocamdan asla tıksınmdedım allahta göstermesın öyle bısey.hatta daha fazla bırbırımıze düşkün olduk.benı benden fazla düşünüyor allah razı olsun ondan :Saruboceq: :Saruboceq:

selam...

lotusumu kaçırmışım,avatarında ki bebişler gibi kendi beblerinide sağ salim kucağına alırsın inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mumucum,kürtaj oldumu acaba???inşallah bunda içi komple temizlenirde sağlığına kavuşur biran önce...Allah yar ve yardımıcısı olsun:Saruboceq:

denefcim,bakıcı bulamadınmı canım???

çileğim,önemsiz birşeye canını sıktın galiba,ama yarın seni çok çok yüksek moralle görmek istiyoruzzemuszemus

nehir nerelerde,alacakaranlıktamı yoksadelikafadulden

alhancım,kızımızın doğum günü belli oldu demek 08.06.2009...Allah kurtarsın canım...:Saruboceq:

myhope,nevin,swet,berin,pinkcim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

aaaa kızlar nerelerdesiniz,ne oldu bu topiğin güzellerine gelin de iki hanek edelim ya......:roflol:

:teytey:günaydınlar
ben geldim
caım arkadaşalrım
ay ne var çilek niye şaşırıdn kız

koca bu ister severim opuyorumnanaktanister döverim:):mymeka:
ama dayak yiyecek göz benim kcoa da tabi bende de dövecek vicdan yok anam.
bakma sen kıyamam şişkoya ama gerçekten yanımda istemdeiğiman oldu .hamilleiğim evresinde .tiksinme olayı yaşanıyor .çoğu arkadaşimdan da duydum.
kokusu yatağa sinmiştir diye hergün nevreism değiştirren vardı.
ben sadece duş almadan yatağ geleme diye yataktan çok gönderidm onu gecenin 2- de 3 de
:))))))) ama yine de allah ayırmasın.
normal zamanalra dönenceğiz inşallah:)

günaydın arkadaşlarım .hayırlı cumalar...
swethomw hamileyken insanın burnu çok hassas oluyo.ondan kaynaklanıyo guzum.koca yine seviliyoda...

günaydın kızlar ooooooooo kimseçikler yok

ilk önce hepinize hayırlı cumalar diliyorum

ben dün paşa paşa tekrar kürtaj oldum tekrar aneztesi aldım özlemiştim ameliyathaneyi iyice bir baktım

hastaneden geldim düşümü aldım geçtim pc başına

biraz karnım ağırıyor inş oda geçeçek 10-15 gün sonra ver elini çarşı pazar gezmek

son altı aydan beri kapı dışarı çıkmadım biraz hak ettim sanırım gezmeyi

dopink yapayım kendime ciciler alayım

swetçim bende hamileyken eşimden çok tiksinmiştim bana yaklaşmasın istiyordum ama işten 10 dakika geç gelse merakta ediyordum acep nerde kaldı diye

aslında eşlerin birbirlerinden heryıl 15 gün ayrı kalmaları evliliklerinin daha sağlıklı olmasını sağlıyormuş

özlemek güzel ama insanın eşi yanında olmayınca sanki boşlukta gibi oluyor

hayırlı cumalar kızlar rabbım gönlünüzdekı duaları kabul eylesın ınsallah bu güzel günün ve saatın hürmetine :)
mumucum tekrar gecmıs olsun bacım ınsallah kanaman tamamen gecer gezmelerıne baslarsın sende.aman ipin ucunu kacırma kocan iflas eder kızz gözünü korkutma bırden :)
çileğim tahlıllerını yaptırdınmı canım?sonuclar ne zaman cıkacak?

iyi aksamlar cılegımm yarın görüşürz canım..
a.s. :1hug:
sonn 3 :lepi: delikafadulden
çileğim,önemsiz birşeye canını sıktın galiba,ama yarın seni çok çok yüksek moralle görmek istiyoruzzemuszemus
evet tatlımm :çok üzgünüm:
yine hastaneden geldiğim için pek yüksek moralli değilim ama iyiyim hamdolsunn zemuszemus
tahlilleri verdimmm
ayrıca tekrar bir kadın doğumcuya muayene oldum, yumurtalıkların iyi dedi. çok şükür hihoyyyt
kızamıkçık, hepatit vs. bağışıklığına bakmasını istedim
ama gerek yok dediii :mymeka: halbuki internetteki araştırmalarım öyle demiyorduu benneyaptımki
hastaneler insanı yoruyor yahuu mafoldumben
hımm bilemiyorum tabiii
belki biz de hassas olacağızz sositososito ama olmam inş yaaa kaydirigubbakcemile3

gulyuuzm hanek için geldim amma velakin geç geldim kuzucuğummmmmmmmm

bayağı erken oldu ama olsun geldin ya güzelimopuyorumnanaktan,
dün niyese kimsecikler yoktu,bana da annem geldi onun da msnden görüşecekleri vardı,bende erkenden kapatıp çıkmıştım zaten...

mumucum,çok geçmiş olsun,şimdi gezme sırası senin bacım...hayatın tadınıda çıkarmalıyız değilmi ama zemuszemus

çileğim dr.gidecekti ne oldu acep???

bu arada herkese hayırlı cumalar....Allahım hayırlısıyla bizi de :CüvCüv:böyle yap:Saruboceq:

bende biraz sonra gün arkadaşlarımla pikniğe gideceğim,yatışa geçmeden bol bol gezeyim

mumucummmm geçmiş olsun tatlım a.s.
hayırlısıyla atlattın bunu da alkisalkisalkis
hele bi toparlan dediğin gibi, at kendini sokaklara, gez durmadan, acısını çıkartt yattığın günlerin inş. :lepi:

alhanım pazt. çıkacak sonuçlarımm a.s

alhancım sana da hayırlı cumalar canım...amin canımcım bütün dileklerimiz kabul olsun inşallah...

çileğim gelmiş yazmış bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…