- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.401
günaydın arkadaşlarım .hayırlı cumalar...
swethomw hamileyken insanın burnu çok hassas oluyo.ondan kaynaklanıyo guzum.koca yine seviliyoda...
günaydın kızlar ooooooooo kimseçikler yok
ilk önce hepinize hayırlı cumalar diliyorum
ben dün paşa paşa tekrar kürtaj oldum tekrar aneztesi aldım özlemiştim ameliyathaneyi iyice bir baktım
hastaneden geldim düşümü aldım geçtim pc başına
biraz karnım ağırıyor inş oda geçeçek 10-15 gün sonra ver elini çarşı pazar gezmek
son altı aydan beri kapı dışarı çıkmadım biraz hak ettim sanırım gezmeyi
dopink yapayım kendime ciciler alayım
swetçim bende hamileyken eşimden çok tiksinmiştim bana yaklaşmasın istiyordum ama işten 10 dakika geç gelse merakta ediyordum acep nerde kaldı diye
aslında eşlerin birbirlerinden heryıl 15 gün ayrı kalmaları evliliklerinin daha sağlıklı olmasını sağlıyormuş
özlemek güzel ama insanın eşi yanında olmayınca sanki boşlukta gibi oluyor
a.s. :1hug:
sonn 3 :lepi: delikafadulden
evet tatlımm :çok üzgünüm:
yine hastaneden geldiğim için pek yüksek moralli değilim ama iyiyim hamdolsunn zemuszemus
tahlilleri verdimmm
ayrıca tekrar bir kadın doğumcuya muayene oldum, yumurtalıkların iyi dedi. çok şükür hihoyyyt
kızamıkçık, hepatit vs. bağışıklığına bakmasını istedim
ama gerek yok dediii :mymeka: halbuki internetteki araştırmalarım öyle demiyorduu benneyaptımki
hastaneler insanı yoruyor yahuu mafoldumben
hımm bilemiyorum tabiii
belki biz de hassas olacağızz sositososito ama olmam inş yaaa kaydirigubbakcemile3
selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız canlarım temizlik yapıyorumda ara verdim cuma saati diye
çilek son 3 gün deyıp heyecan yaptırma bana yawww :)
bu sabaha karsı 3 kez sancı gırdı doguruyorum sandım yalancı sancılar sanırım.ay bıde sahısını düşünemıyorumm .ne tırsakım ben yaa?
ınsallah pazaretsıye bekler bızım kız.
slm arkadaşlar
Amin Canım Allah razı olsun...arkadaşlar allah hepinize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bizde 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyoruz ama daha başaramadık malesef
hb nevinırmak nasılsın
heycanlı değilmisin ki zaten alhanımm delikafaduldençilek son 3 gün deyıp heyecan yaptırma bana yawww :)
inş. tatlım doğru dedin belki de öyledir yerimsenibengeçmiş olsun bir şey çıokmaz inşallah ben söyleleyeim gaz sancısı çıakcak.
bend dede olmuştu da :))
gaz sancısı demişti dokotrlar
uzun sürüyordu ama
iyiyiz iyiyizz nehirimm hamdolsunn :1rolleyes:Herkese iyi günleeerrr...
Geçmişi okuyamayacağım maalesef..Ananemlere geldim cuma vakti ordan yazıyorum çıkmam lazım hemen..
İnşallah hepiniz çok iyisinizdirr...
Hepinizi çok öpüyorum görüşürüz inşallah..
Ahh Alhanım ahhh,bu çilek varya bu çilek,çok muzur dimi????Neşemiz o bizim neşemiz....Sancıların olması normal diye düşünüyorum,bilmiyorum ama tam olarak...Sanırım sonlara doğru ufaj tefek sancılar herkeste oluyor...Hadi bakalım bende yazam son 3 inşallah,hayırlısıyla Ya Rabbim...
Kıslar ben bugün Lucrine başlıyorum inşallah...Tedavim resmi olarak başlıyor bugün,heyecan bastı yawww....Allahın izniyel 17.00 de vurulacam iğnemi....
Bu arkadaşınızı dualarınızdan eksik etmeyin olurmu canlar????Çok ihtiyacım var sizin güzel yüreklerinizden edeceğiniz güzel dualarınıza,canlarım benim,duygusallaştım çok fena(((
ben 5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz buna rağmen bebeğimiz olmadı dr gittik benim prolaktinim yüksek çıktı eşimde sperm azlığı çıktı ama çocuk sahibi olmamıza engel bir durum değilmiş
şu an prolaktinim düzene girsin diye ilaç kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?