Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çilek son 3 gün deyıp heyecan yaptırma bana yawww :)
bu sabaha karsı 3 kez sancı gırdı doguruyorum sandım yalancı sancılar sanırım.ay bıde sahısını düşünemıyorumm .ne tırsakım ben yaa?
ınsallah pazaretsıye bekler bızım kız.

günaydın arkadaşlarım .hayırlı cumalar...
swethomw hamileyken insanın burnu çok hassas oluyo.ondan kaynaklanıyo guzum.koca yine seviliyoda...

anam normla boşveriyorum ne yapım.çünkü aslında beni bırakıp bir şey yarpsa deli oluyorum.ama
farkıdnayım ki eskisi gibi dip die olmak cazip gelmiyor.
:))))))))))
aman neyse zaten kızımız gelince dip dibe oalcak vakit bıorakmayacak kısmetse:)
koştur koştur
alışıyoruz bizde işte

çok geçmiş olsun kuum.
allah bir daha yaşatymasın.
rabbim şifanı verisn.
peki bir şey çıktı mı rahimd eparça varmıymış ki.
birde evet uzka kalmak daha çok pekiştiriyor.

geçmiş olsun bir şey çıokmaz inşallah ben söyleleyeim gaz sancısı çıakcak.
bend dede olmuştu da :))
gaz sancısı demişti dokotrlar
uzun sürüyordu ama

selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız canlarım temizlik yapıyorumda ara verdim cuma saati diye

kolay gelsin cuman mübarek olsun canım

kız korkutma beni sabncı beklliyorum bişliyorsun.çok mu korkunçtu anam oyyyyy

korkma kızzz ne oldu hemen yelkenlerı ındırıyomusun hemen :))))
yaa keskın sancılar oldu kasıklarda ve arka tarafa baskı yapan sancıydı.dogum sancısıda öyle olurmus ondan korktum.

Herkese iyi günleeerrr...

Geçmişi okuyamayacağım maalesef..Ananemlere geldim cuma vakti ordan yazıyorum çıkmam lazım hemen..
İnşallah hepiniz çok iyisinizdirr...

Hepinizi çok öpüyorum görüşürüz inşallah..

Selamlar kızlarrrr....

Lotusum canımmmm datlummmm kıymatlımmmm,ne güzel şeyler yazmışsın öle,yirim ben seni yirim...

Çileğim hadi bakalım hayırlısı,ne çıkacak bakalım tahlillerde....

Mumucum,bununla geçmiş olsun canım...Ayy ameliyathaneyi özledim demişin yaa çok güldüm yawww...Hayata her ne olursa olsun espiriyle yaklaşabilmek çok güzelll yaa,canım benim,her şey gönlünce olsun...

Ahh Alhanım ahhh,bu çilek varya bu çilek,çok muzur dimi????Neşemiz o bizim neşemiz....Sancıların olması normal diye düşünüyorum,bilmiyorum ama tam olarak...Sanırım sonlara doğru ufaj tefek sancılar herkeste oluyor...Hadi bakalım bende yazam son 3 inşallah,hayırlısıyla Ya Rabbim...

Kıslar ben bugün Lucrine başlıyorum inşallah...Tedavim resmi olarak başlıyor bugün,heyecan bastı yawww....Allahın izniyel 17.00 de vurulacam iğnemi....

Bu arkadaşınızı dualarınızdan eksik etmeyin olurmu canlar????Çok ihtiyacım var sizin güzel yüreklerinizden edeceğiniz güzel dualarınıza,canlarım benim,duygusallaştım çok fena(((

arkadaşlar allah hepinize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bizde 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyoruz ama daha başaramadık malesef

selamlar efem ben geldim.hayırlı cumalar.allah herkesin gönlündeki güzellikleri versin inş.
makinem hala olmadı ve ben hala yatışlardayım
mumucum patoloji sonuçların ne zaman çıkacak?
çilek boşver en iyisi sen bu gebelik öncesi hazırlığı canım.baksana doktorlar da boşvermişler
yeğenimle benim doğumgünüm arasında 1 gün var hehe.ne güzel.ben 9 haziran.elif simay 8 haziran :)))
annesi ikizler burcunu çok seviyodu .ondan oldu böööle :)

nevincim hayırlısı olsun hakkında canım.inşallah bu sefer çok güzel sonulanır tedavin.rabbim yardımcın olsun cuma gününün hürmetine.
swet bende duydum bu tiksinme mevzuunu birkaç kişiden.sırf eşlerine karşı değil de bütün erkeklere karşı bi koku hassasiyeti oluşuyormuş.demekki sendeki durumda normaldir.

arkadaşlar allah hepinize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bizde 1 yılı aşkın zamandır uğraşıyoruz ama daha başaramadık malesef
Amin Canım Allah razı olsun...

Başaracaksınız Allahın izniyle hayırlısıyla,yılmak yol,umutsuzluk yok.Bizim sloganımız bu canım...

hb nevinırmak nasılsın

Selam canım iyiyim şükür,tüp bebek tedavisine başlıyorum,heyecanlıyım..Sen nasılsın?
Kendini anlat biraz bizlere...

Radyolojim sağol canım,amin amin...Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah...

Sen ben Gülyüzüm başlıyoruz inşallah,sonuçlarda hayırlı sağlıklı hamilelikler olsun inşallah...

çilek son 3 gün deyıp heyecan yaptırma bana yawww :)
heycanlı değilmisin ki zaten alhanımm delikafadulden
geçmiş olsun bir şey çıokmaz inşallah ben söyleleyeim gaz sancısı çıakcak.
bend dede olmuştu da :))
gaz sancısı demişti dokotrlar
uzun sürüyordu ama
inş. tatlım doğru dedin belki de öyledir yerimseniben
iyiyiz iyiyizz nehirimm hamdolsunn :1rolleyes:
bende seni çokk çokk örüyorumm Şeniz
he bi de özledim senii mafoldumben
çok teşekkür ederimm nevinim :asigim: çok mutlu ediyorsunuz siz beni senağlama iyi ki varsınız :1hug:

etmez miyizz dua ediyoruz inş. tabii :teselli:
meraklanma sen, herşey güzel olacak inş. Allah ın izniyle :1rolleyes: alkisalkisalkis

ben 5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz buna rağmen bebeğimiz olmadı dr gittik benim prolaktinim yüksek çıktı eşimde sperm azlığı çıktı ama çocuk sahibi olmamıza engel bir durum değilmiş
şu an prolaktinim düzene girsin diye ilaç kullanıyorum

mumum canım benim geçmiş olsun.....artık valla hakettin bacım...bol bol gez.
radyolojim canım sen yatınca maaş çalışıyo demi..:jeyyar:
pinkim kolay gelsin.senin hızına zaten yetişmek mümkün degil.
gülyüzüm nevinim dualarım sizlerle canım...
alhanım.onlar yalancı sancılardır...gı psikolojik olmasın.dogum yaklaştıya..
çilegim ben gebe kalmadan önce doktorum aşı falan dememişti bana.bak şaşırdım şimdi...:çok üzgünüm:
swethome geçer bacım geçer....üzme sen tatlı canını...
hepinizi çok öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum.

Benimde yıllar önce yüksekti prolaktinim,ilaçla düzeldi şükür...Seninkide normale dönecek inşalah...

Biraz daha bekleyin bence daha detaylı tedavilere başlamak için...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…