- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.421
Benimde yıllar önce yüksekti prolaktinim,ilaçla düzeldi şükür...Seninkide normale dönecek inşalah...
Biraz daha bekleyin bence daha detaylı tedavilere başlamak için...yerimseniben
valla heralde işliyodur canım.maaşı alınca görcez :)radyolojim canım sen yatınca maaş çalışıyo demi..:jeyyar:
hepinizi çok öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum.
ya yapma lütfen yaa.mutlu başla ki mutlu bitsin.hüzün de neymiş .
Bi hüzün bastıki içime sorma,ağladım ağlayacam yanii....
sorma cnm ya deli ettiler beniii Çok üzgünüm çoookçilek boşver en iyisi sen bu gebelik öncesi hazırlığı canım.baksana doktorlar da boşvermişler
bence ağla nevinim, sıkma kendini :teselli:İnşallah Çileğim....
Bi hüzün bastıki içime sorma,ağladım ağlayacam yanii....
merhaba arkadaşım, hoşgeldin a.s.ben 5 yıllık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz buna rağmen bebeğimiz olmadı dr gittik benim prolaktinim yüksek çıktı eşimde sperm azlığı çıktı ama çocuk sahibi olmamıza engel bir durum değilmiş
şu an prolaktinim düzene girsin diye ilaç kullanıyorum
bana da demediler denefim zaten :mymeka:
çilegim ben gebe kalmadan önce doktorum aşı falan dememişti bana.bak şaşırdım şimdi...:çok üzgünüm:
çok sağol inşallah
senin durumun ne bahsedebilirmisin:1hug:
selam kızlar gecmışı okudum ve cıkıyorum
Allah herkesın istedıklerıne kavuştursun inşallah
kendinize iyi bakın emiiiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sende iyi bak kendine yerimsenibenselam kızlar gecmışı okudum ve cıkıyorum
Allah herkesın istedıklerıne kavuştursun inşallah
kendinize iyi bakın emiiiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
iyi etmişsin kuzum :teselli:
Çileğim ağladım az biraz,şimdi eşim ilacımı getirdide o gelmeden susutum,dicek manyakmısın kadın,hem tedaviye başlıyon hem hem ağlıyon:roflol::roflol:
Öpüyorum hepinizi kocaman,siz var yaaaaa,iyiki varsınız yaaaa....MMMMMMmmmmmmmmmmmmmmuuuccckkkkkkkk.....
hadi bismillah, hadi hayırlısı inş.. nevinim Rabbimin izniyle :1rolleyes:Heeee bu arada iğnemei vuruldum,hadi bakalım Bismillah dedik,dualar ettik başladık,Rabbim yüzümüzü güldürsün...
İğnelerimi kendim yapıyorum ben,insülin iğnesi gibi göbekten vuruluyor.Hiç acımadı,hissetmedim bile merak etmeyin:)))))
ayyy canım benim yaaa.hadi hayırlısı olsun canım arkadaşımHeeee bu arada iğnemei vuruldum,hadi bakalım Bismillah dedik,dualar ettik başladık,Rabbim yüzümüzü güldürsün...
İğnelerimi kendim yapıyorum ben,insülin iğnesi gibi göbekten vuruluyor.Hiç acımadı,hissetmedim bile merak etmeyin:)))))
hoşgeldin.burda hepsi var canım.ilk başlarda sadece annelik için uğraşanların kulübüydü burası.ama en başta topiği aan arkadaş hamiş oldu.sonrada arkası geldi.şuanda hem hamişlerimiz var hemde adaylarımız.neeredeyse yarı yarıya yakın oldu sayılarda.slm kızlarrr....
burası şuan hamiş olanlar kulübümü?
yoksa anne olmak için uğraşanlar kulübümü? :uhm:
ben anne olmak için uğraşanlardanım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
rabbim inşallah bu yola baş koyanların yüzünü güldürür kucaklarını doldurur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlarrr....
burası şuan hamiş olanlar kulübümü?
yoksa anne olmak için uğraşanlar kulübümü? :uhm:
ben anne olmak için uğraşanlardanım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
rabbim inşallah bu yola baş koyanların yüzünü güldürür kucaklarını doldurur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin sudenazcımm a.s.
burada her telden ne ararsan var bacım vereliniortak
hamile olanlarr :CüvCüv:
bebiş için uğraşanlarr :ecrin_bebek:
çok isteyen, ama henüz bazı nedenlerden ötürü beklemede olanlarrr -tatlicadiarzu-
ve bir tane de nehirimiz var ona önce hayırlı bi nasip bulucaz Allahın izniyle sonra da hemen bebiş inş. alkisalkisalkis
hoşgeldin sudenazcımm a.s.
burada her telden ne ararsan var bacım vereliniortak
hamile olanlarr :CüvCüv:
bebiş için uğraşanlarr :ecrin_bebek:
çok isteyen, ama henüz bazı nedenlerden ötürü beklemede olanlarrr -tatlicadiarzu-
ve bir tane de nehirimiz var ona önce hayırlı bi nasip bulucaz Allahın izniyle sonra da hemen bebiş inş. alkisalkisalkis
ayyy canım benim yaaa.hadi hayırlısı olsun canım arkadaşım
çok heyecanladım iğnemi vuruldum deyince sen.
bu sefer harika olacak göreceksin.hamişiiiimmmm diye bağıracaksın burdan bize.valla kalp atışlarımın ritmi hızlandı şimdi.
bende iğnelerimi kendim yapıcam.benimkilerde göbekten yapılacak.
hoşgeldin.burda hepsi var canım.ilk başlarda sadece annelik için uğraşanların kulübüydü burası.ama en başta topiği aan arkadaş hamiş oldu.sonrada arkası geldi.şuanda hem hamişlerimiz var hemde adaylarımız.neeredeyse yarı yarıya yakın oldu sayılarda.
allah sana da hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Hoşgeldin canımmm..
Tam yerine geldin,hoşgeldin sefa geldin...
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip edecek inşallah canım...
:roflol::roflol::roflol:
Aynen öyle yavrum bee,sağlam özetleme yapmışsın tebrik ettim şimdi seni...
Nehir garibim zaten öle korktuki bizleri görünce,korunmanı k'sini gözü görmüyor:roflol::roflol:
ayyy canım benim yaaa.hadi hayırlısı olsun canım arkadaşım
çok heyecanladım iğnemi vuruldum deyince sen.
bu sefer harika olacak göreceksin.hamişiiiimmmm diye bağıracaksın burdan bize.valla kalp atışlarımın ritmi hızlandı şimdi.
bende iğnelerimi kendim yapıcam.benimkilerde göbekten yapılacak
hoşbulduk canım..vereliniortak
çok güzel bi topic her telden hihoyyyt hihoyyyt
inşallah herkesin annelik hayalleri gerçekleşir :Saruboceq:
benim 1 başarısız tüp bebek denemem var..2. ci için maddi zemin hazırlıyorz.nasipse inşallah ekim-kasım gibi tekrar deneme yapacağız..
bu arada benim hamiş kalamama nedenim iki tüpümde tamamen tıkalı..tüp bebek ten başka şansımız yok mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?