Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kızlar ben çıkyorum,bi markete gidip geleyim,evde yemeklik neyin kalmamış yaaa...

Poffff hiçte evden çıkasım yok ama mecbur...

Görüşmek üzere...

radyolojim canım sen yatınca maaş çalışıyo demi..:jeyyar:
hepinizi çok öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum.
valla heralde işliyodur canım.maaşı alınca görcez :)

Bi hüzün bastıki içime sorma,ağladım ağlayacam yanii....
ya yapma lütfen yaa.mutlu başla ki mutlu bitsin.hüzün de neymiş .
zamanı mı şimdi? aaaaaa
(antiparantez bunları söyleyene bak senağlama )

çilek boşver en iyisi sen bu gebelik öncesi hazırlığı canım.baksana doktorlar da boşvermişler
sorma cnm ya deli ettiler beniii Çok üzgünüm çoook
zorla ilgi istiyorumm resmen :1ninca:
İnşallah Çileğim....

Bi hüzün bastıki içime sorma,ağladım ağlayacam yanii....
bence ağla nevinim, sıkma kendini :teselli:
nasıl olsa evde teksin ve ağlamana karışacak biri de yokk :smiley-cool:
müthiş rahatlatıyor, ama geçen benim yaptığım gibi de abartma kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşım, hoşgeldin a.s.
ciddi bir problem değil şükür ki
yakın zaman da her ikisi de düzene girer inş. yerimseniben

çilegim ben gebe kalmadan önce doktorum aşı falan dememişti bana.bak şaşırdım şimdi...:çok üzgünüm:
bana da demediler denefim zaten :mymeka:
ben zorla istiyorumm ama yapmıyorlarr delikafadulden

EVET RADYOLOUĞUM
erkeklerden erskiden zaten tiksiniridm.
normal de işyerinde bir erkek elidne kalem bıraksa ,almak gelme elime.
zaten evlenince nasıl tiksinmedim onu anlamıyorum.
:))))))
bebeğim
hoşgeldin inşallah hayırla kavuşurusn bebeğine ,rabbim her isteyuene verisn inşallah
nevin korkma canım başlamak bitirmek demdkerid.
oalcka inşallah
bıcır bıcır yavruların oalcak canım

bebeğim canım bekareken bende de pirolaktin yüsekti.ve ilaçla çözülüyor o sorun değil.ama tedavi ol hemen o ay hanmile kalırısn.
eşine de keçiboynuzu içir canım
inşallh allah en hayırlsı zamanda nasip eder

selam kızlar gecmışı okudum ve cıkıyorum
Allah herkesın istedıklerıne kavuştursun inşallah
kendinize iyi bakın emiiiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

çok sağol inşallah

senin durumun ne bahsedebilirmisin:1hug:

Canım ben 6 yıllık evliyim,5 senedirde bebek için uğraşıyoruz..

Bizimki asrın hastalığı " açıklanamayan infertilite" sorunmumz yok elhamdülillah ama gelmiyor benim yavrularım bir türlü:)))Ama gelecekler Allahın izniyle...

Aylar süren yumurta takipleri,sürekli negatif sonuçlar...peşinden 4 aşılama yine negatif,sonra tüp bebek tedavisi ve malesef dış gebelik..

Şimdi 2. tüp bebeğe başladık,rabbim hayırlı sağlıklı bir evlatla tamamlamamızı nasip etsin ...:CüvCüv::ecrin_bebek:

Yaa işte böyle,5 seneyi bir kaç cümleyle özetledim,yaşananları,yıkımları,üzüntüleri anlatmaya kalksam sayfalara sığmaz ama geçti gitti hepsi,unutuldu kısmen,şimdi önümüze bakmamız lazım...

Radyolojim CV'm nasıl ama,işe alınırmıyım dersin:roflol:

Çileğim ağladım az biraz,şimdi eşim ilacımı getirdide o gelmeden susutum,dicek manyakmısın kadın,hem tedaviye başlıyon hem hem ağlıyon:roflol::roflol:

Öpüyorum hepinizi kocaman,siz var yaaaaa,iyiki varsınız yaaaa....MMMMMMmmmmmmmmmmmmmmuuuccckkkkkkkk.....

kendinize iyi bakın emiiiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Berincim bi mesaj yazıp kaçıyosun bacım,hayırdır...İyisin ve bir problem yok dimi?

İş güçmü var,kaynananmı fırsat vermiyor nete girmene nedir,böyle yapmazdın sen ama yaaaa

Heeee bu arada iğnemei vuruldum,hadi bakalım Bismillah dedik,dualar ettik başladık,Rabbim yüzümüzü güldürsün...

ığnelerimi kendim yapıyorum ben,insülin iğnesi gibi göbekten vuruluyor.Hiç acımadı,hissetmedim bile merak etmeyin:)))))

sende iyi bak kendine yerimseniben
bolu da mısın hala pekii?
bu arada eşin yeni işinden memnun kaldı mı ?
ne düşünüyorsunuz ist. konusunda :uhm:
iyi etmişsin kuzum :teselli:
evet iyi ki varız tabii :lepi: sen de iyi varsın, iyi ki varsınızzzzzzzzzz şutarafagitti Şeniz kaydirigubbakcemile5
hadi bismillah, hadi hayırlısı inş.. nevinim Rabbimin izniyle :1rolleyes:

slm kızlarrr....

burası şuan hamiş olanlar kulübümü?

yoksa anne olmak için uğraşanlar kulübümü? :uhm:

ben anne olmak için uğraşanlardanım :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

rabbim inşallah bu yola baş koyanların yüzünü güldürür kucaklarını doldurur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin sudenazcımm a.s.

burada her telden ne ararsan var bacım vereliniortak
hamile olanlarr :CüvCüv:
bebiş için uğraşanlarr :ecrin_bebek:
çok isteyen, ama henüz bazı nedenlerden ötürü beklemede olanlarrr -tatlicadiarzu-
ve bir tane de nehirimiz var ona önce hayırlı bi nasip bulucaz Allahın izniyle sonra da hemen bebiş inş. alkisalkisalkis

ayyy canım benim yaaa.hadi hayırlısı olsun canım arkadaşım
çok heyecanladım iğnemi vuruldum deyince sen.
bu sefer harika olacak göreceksin.hamişiiiimmmm diye bağıracaksın burdan bize.valla kalp atışlarımın ritmi hızlandı şimdi.
bende iğnelerimi kendim yapıcam.benimkilerde göbekten yapılacak.

hoşgeldin.burda hepsi var canım.ilk başlarda sadece annelik için uğraşanların kulübüydü burası.ama en başta topiği aan arkadaş hamiş oldu.sonrada arkası geldi.şuanda hem hamişlerimiz var hemde adaylarımız.neeredeyse yarı yarıya yakın oldu sayılarda.
allah sana da hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Hoşgeldin canımmm..
Tam yerine geldin,hoşgeldin sefa geldin...
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip edecek inşallah canım...

:roflol::roflol::roflol:
Aynen öyle yavrum bee,sağlam özetleme yapmışsın tebrik ettim şimdi seni...

Nehir garibim zaten öle korktuki bizleri görünce,korunmanı k'sini gözü görmüyor:roflol::roflol:

hoşbulduk canım..vereliniortak

çok güzel bi topic her telden hihoyyyt hihoyyyt

inşallah herkesin annelik hayalleri gerçekleşir :Saruboceq:

benim 1 başarısız tüp bebek denemem var..2. ci için maddi zemin hazırlıyorz.nasipse inşallah ekim-kasım gibi tekrar deneme yapacağız..

bu arada benim hamiş kalamama nedenim iki tüpümde tamamen tıkalı..tüp bebek ten başka şansımız yok mafoldumben

teşekkürler kızlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

burayı bulduğum için sevindim valla ..hihoyyyt hihoyyyt

senağlamasenağlamasenağlama

Canımmm çok sağol....

Ohhh böyle güzel moral veren arkadaşlar varken insanın canı sıkılabilrmi yaaa....

İnşallah bağırıcaz dimi bu sefer,inşallah...Hep berabe inşallah....

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Olsun canım adı üstünde zaten tüp bebek,keşfedilme amacı bu zaten:)))

Ekim kasıma bişey kalmadı zaten yaa,bir şeyleri beklerken zaman daha çabuk geçiyor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…