Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

öncelikle bi aksilik çıkmaz inşallah...bakalım hayırlısı olsun diyorum zaten..elden dua etmekten başka bişey gelmiyor henüz..başlarda çok kafama taksamda artık eskisi kadar aklıma getirmiyorum...:1hug:

:roflol::roflol::roflol:
Aynen öyle yavrum bee,sağlam özetleme yapmışsın tebrik ettim şimdi seni...

Nehir garibim zaten öle korktuki bizleri görünce,korunmanı k'sini gözü görmüyor:roflol::roflol:
sağoll kuzum vereliniortak
kesinlikleee öyleee :roflol: :roflol: :roflol:
inşaallah cümlemize verir en hayırlısından Rabbim
inş. 2. denemende güzel sona ulaşırsın arkadaşımm :teselli:
inşaallah inşaallahhh :lepi:

öncelikle bi aksilik çıkmaz inşallah...bakalım hayırlısı olsun diyorum zaten..elden dua etmekten başka bişey gelmiyor henüz..başlarda çok kafama taksamda artık eskisi kadar aklıma getirmiyorum...:1hug:

İnşallah canım..Bizim dualrımızda öncelik hep hayırlısı olsun dur...

Hayırlısıyla,sağlıkla inşallah..

Kafaya takmamak çok zor tabiki ama kısmey böyleymiş,elden bir şey gelmiyor.Bol bol dua ediyoruz,Rabbim kabul buyuracak elbet birgün...İnşallah...

Ayyy hakkat kızzzz,heç aklıma gelmedi,gelseydi sucuk alırdım be yaaa...Sucuksuzda sevmem pek,tüh nerden düşürdün aklıma,aşerecem şimdi pizza pizza diye...

Ayyyy KK'da lahmacun tarifi okumuştum,onu arayıp bulam şimdi ben,süper fikir dimi?

Pizzanın ezeli rakibi lahmacun:)))

Kafama uyrsa lahmacun yapayım,sonuç güzel olursa tavsiye ederim,olmazsa heç bulaşmayın derim:))))

canlarım benım ıyı kaynatmıssınız ben yokkene :)nevınımmm cılegım teknıkerııım çook öpüyorum sızı.eskı komsum geldı cıkmak zorunda kaldım geldımkı yenı bır arkads daha bıze katılmıs.
sudenazcım öncelıkle hosgeldın dılerım en kısa zamanda tedavın sonuc verır veee sende melegıne kavusursunnn
nevınım hadı hayırlı olsun canım ıgnenı vurundunmu bakemm?
teknıkerım evet yegenınle aranda bır gun olacak...keke aynı gun olsaydı :))) evet yıne ıkızler burcundan kurtaramadım kızımı :))ne yapalım sana dua etsın :))9

Alhanım sağol canımmm,vurundum vurundum,çok şükür:)))

vallaha da buldum lahmacun tarifimi,hayde ben yemek yapmaya kalkıyom,çok açım zaten,nasıl beklicem pişmesini bilmiyorum yani....

Görüşmek üzereeeeeee,Yemeğimin fikir annesi Çileğe teşekkürler bu arada:)))Sensiz yicem ama ne gelir elden:)))):jeyyar:

NEVıNCıM RABBıM hayırlı eylesin rast gele cnm

SUDENAZ cım hoş geldin bu topik güzel bir topik

RADYOLOJıCıM patoloji sonuçum 20 gün sonra çıkacak

YAAAAAAAAAAAAAAAA kızlar ben yokken çok yazmayın oku oku bitmiyor

alkisalkisalkis acep bize lahmacun yapan varmı ki yollar mı cokacimcoook

Son düzenleme:
selam kızlarrrr bugün tam topiğe girdim arkadaşım aradı ona gittim ordanda önce doktoruma oğluşumu görmeye ardından dişçiyeeee oğluşum çokk iyiymiş ama 2 haftada hiç kilo almamış doktora sordum önemli değil senin bünyen bebekleri fazla geliştirmiyor anlaşılan çıkınca kilo alacak artık ama kemik vs gelişimi mükemmel onu kafana takma dedi de nasıl takmayam yaaa:çok üzgünüm:ikinci geçici dolgumu yaptırdım umarım bu dayanırr eşim tv ye geçince hemen yanınıza geldimmmm nevinim demin lobideydin canımm hala burdamısınnn başlamak bitirmenin yarısıymış inşallah bu iğnelerin tedavinin sonu bebiş hatta bebişler olur canımmmm inşallah herşey yolunda giderr hayırlısıyla önce çift çizgiyi görürsün sonrada meleklerini kucağına alırsınnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeni gelenler hoşmuş hoşgelmişler topiğimizeeeeea.s.
mumucum inşallah başka sorun yaşamazsın canımm geçmiş olsun tekrardannnnn:1hug:
denefim alhanım nehirim çileğim swetem radyolojim nazım pinkim berinim gülyüzlüm lotusum nasılsınızz öpüldünüz canlarımmmŞenizŞeniz

myhope cok sağol cnm

sağlıklı olsunda alperenimizde kilo sonra alır takma cnm ben zayıf çocukları çok severim
(kendim şişkoyum beklide ondandır)

ayyyy kızlar akşamdan beri kaç oldu giriyorum,bir kapı,bir tlf.derken hep kapatmak zorunda kaldım,geçmişi okuyamayacağım,bellimi olur şimdide kocişim voleyboldan gelir çay koy içelim der yine yazmadan çıkmak zorunda kalırım...

nevincim,hadi hayırlısı canım lucrine başladın demek,inşallah önce senin güzel haberlerini alırız arkandan da benimkini:Saruboceq:

topiğimize yeni gelenler olmuş hoşgelmişler,vereliniortak

myhope,canımcım alperenimiz çok şükür sağlıklıymış,belki doğuma kadar biraz daha alabilir annesi sen yeterki beslenmene dikkat et...

selam kızlar ben bı gorunup kayboluyorum kusura bakmayın
bızde net yok dayı gılden yazıyom
burda işler biraz karışık dayı gılın eşi zor bı amelıyat gecırdı hala hastanede 3 cocugu var arada onlara camaşır bulaşık yemek vs uğraşıyom anneleri iyi olsunda önemli değil akrabalık böyle gunlerde lazım

eşim şimdilik ist annemlerde kalıyor
aa bende özledim aşkımı ya ama arada boyle özlemek cok iyi oluyor bence zaten hamileyım ya laubalılıge gerek yok dermişim :CüvCüv:

canımcım topiğimize hoşgeldin,ilk denemeni nerde yaptın??bu iş moralle de çok alakalı,hiç keyfimizi bozmayalım,yüce rabbim en kısa zamanda hepimizi evlat sahibi eder inşallah

berincim,acil şifalar diliyorum canım,senin hakkında ödenmez desene,hamile hamile dönüyon ya ortalıkta,akrabalık böyle günlerde belli tabi ama yine de kendini zorlama fazla,dikkatli ol canım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…