Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mumucum gülyüzlüm çok sağolun kızlarr:1hug:eşimde kızıyor ama napam azramda 2750 doğmuştu sonrasında pek kilo alamadı ama malum nedendenmiş biz bilemedik tabii şimdi bari bu biraz tosuncuk olsun en azından 3 kilodan fazla olsun istedim ama doktorumda önemli değil dedi zaten gelişimi normal dedi ptesi birkaç tahlil istedi bide anestezi uzmanıyla görüşecekmişim sezeryan için doğuma temmuzun ilk haftası dedi ama kesin tarihi iki hafta sonraki kontrolde belirleyecekmişiz hayırlısııı
berinim geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin yengenee tabi dediğin doğru insan insanı böyle zamanlarda arıyor iyiyken herkez iyi ama kendinede dikkat et fazla yorma canımm malum sende hassas bi dönemdesina.s.

arkadaşlar herkese merhabalar a.s. ..Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
myhopem canım burdasın sanırım nasılsın neler yapıyorsun..

arkadaşlar herkese merhabalar a.s. ..Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..

canımmm hoşgeldinnnnnnna.s.
nerelerdesinn arada acem geliyordu oda kayboldu yine umarım ikinizde iyisinizdirrrrrrr bize gelinceee eh gün sayıyoruz artık 1 ayımız kaldı teyzesiii:1hug:
esram sen de gelmişsinnnnn sen nasılsın canımmmmma.s.

Mübarek herkes havadis dolu, sonra nehir çok uzun yazıyor mesajları:dilcikar: napiim:dilcikar:
Her dakka giremiyorum girincede böle uzun oluyor:dilcikar:

Çileğim canım tatlım nooldu sana kız?? Aaa doktorlara gitmiş, ağrısı hala devam ediyormuş, tahliller yaptırmış canım benim..Allah şifa versin inşallah..İnşallah sonuçların hayırlı ve temiz çıkar canım..:teselli: (yarın sabah beni nette karşında bulursan şaşırmasırnaşık şey)

Mumucum geçmiş olsun..Allah şifa versin inşallah...İnşallah o dinlenmeden sonra hayırlı sağlıklı sevinçli haberlerini alırız..Artık hamişlik haberimi olur, yeni tedavi mi olur ne olursa artık..Siz mutlu olunda:teselli:

Lotusum çok şükür iyi bakıldığını biliyoruz elhamdülillah...Her zaman giremiyorsun ama en azından iyisin bebeklerimizle birlikte..Seninde az kaldı, bakalım kızımızla oğlumuzun kilosu kaç olmu

Berincim yorma kendini çok fazla..Ameliyatsa ameliyat..Sen hamilesin, zorlama kendini lütfen. Bu arada ne işi yaa ben nereyi kaçırdım? Eşin işe mi girmiş:teytey: çok sevindim:dance:

Mavi aycım, esra hoşgeldinizzz..
Maviş sende yok mu tedavi falan, acem kızı ne düşünüyor?
Esra senin durumun ne oldu?

Swetim kız inşallah ben öle olmam. Kötüymüş be öle..Sonuçta senin elinde olan bişey değil. İnşallah geçer doğumdan sonra cicim aylarınıza dönersiniz inşallah:jeyyar:

Gülyüzüm ben hala alacakaranlıkta yaşıyorum yaa:roflol:
Annem okuyor şimdi 3. kitapta..Onunla birlikte yeniden yaşıyorum:roflol:
Bana diyor dvd sini alınca acaba kaç kere seyredersin merak ediyorum diyor:roflol:
Sen ne zaman hasta olacaksın, ne zaman bitecek şu uyuz gıcık sinir doğum kontrol hapı acaba

Myhopum senin dişlerinde çok problem çıkardı sana..Ama olsun az daha sabır geçecek inşallah...Çaktırmıyorsun ama çok heyecanlısın galibakaydirigubbakcemile3..Alhana son 3 dedikçe sen yerinden zıplıyorsun sankim:roflol:

Denef ablacım işlerin rast gitsin inşallah..Şu sıkıntılarından kurtul inşallah en kısa zamanda..
Senin iş yerinin hala kapanma ihtimali varmı:uhm:

Naaaazzzz nerelerdesin sen?? İş başvurun noolduuualkisalkisalkis

Alhanııııımmmmmmm bunlar bebişsiz geçirdiğin son günleriiiinnn...
Hattaa elifsiz geçen son cuma..son cumartesi ve son pazar olacak inşallahhihoyyyt
Bundan sonra hep hayatında ve yanında olacak inşallah...

Rady naber yavrumşakkıdı Vah vahhh makinesizzzzz kocasızzzz internetsizzzz:roflol:
Amma hava attınız sayfalarca..yok ben çok özlerim yok şöle yok bölee:dilcikar: Olan var olmayan var kardeşim:dilcikar: Ben bi evleneyim görürsünüz sizmafoldumben

:roflol:

Sudenaz ve bebeğim hoşgeldinizzzz
İnşallah sizlerde hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz tez zamanda..
Ben nehir efemm..Topikin tek bekarı :dilcikar: (bu similey radyolojiyeydi)
Vede nevinırmakın kardaşı (yani aslında hepsinin kardeşi ama nevinırmakın öz kardeşi:roflol:)

ben acele kaçtımmm kızlar kaydirigubbakcemile a.s.
nevinim her halukarda da afiyet olsun

Sağol datlummmmmcokacimcoook

NEVİNCİM RABBİM hayırlı eylesin rast gele cnm

alkisalkisalkis acep bize lahmacun yapan varmı ki yollar mı cokacimcoook
Sağol canım benim...

Yollamazmıyım mumucum,hemen açık adres yaz,gönderem...

Ama pek güzel olmadı yaww,hamuru sert oldu biraz:çok üzgünüm:

Canım kafana takma dediyse yakmıcaksın...Doğumdan sonra inşallah,bolbol sütünle besleyip kilo aldırırsın canım...Sağlıklı olsunda eccuk zayıf olsun canım,hem kemikleri mükemmelmiş bak...Bardağı dolu tarafından gör lütfen canım benim...

Amin canım,inşallahhhh....Çok sağol...

myhope cok sağol cnm

sağlıklı olsunda alperenimizde kilo sonra alır takma cnm ben zayıf çocukları çok severim
(kendim şişkoyum beklide ondandır)

Bende bayılırım minik çocuklaraaaaa,benim tarafımdaki çocuklar hep öyle,miniminnacıklar,kocişin tarafıda tosun gibi maşallah...Ama bende 4 küsür kilo doğmuşum,hep tombik bi bebekmişim,eşimde öyleymiş.Muhtemelen bizim bebişte öyle olue heralde:))))

Ama sağlıklı olsunlar Allahın izniyle,gerisi kolay...
nevincim,hadi hayırlısı canım lucrine başladın demek,inşallah önce senin güzel haberlerini alırız arkandan da benimkini:Saruboceq:

İnşallah canım benim...Çok muhteşem olur yaaa,sen ben Radyolojim,bombaları patlatsak peşpeşe...İnşallah...

Heh tamam şimdi oldu.Bende merak ettim niye bu kız böle gelip hemen gidiyor diye...Arkadaşlarında dediği gibi,fazla yorma canım kendini.Gerçi maşallah sübhanallah,oldukça dayanıklısın...

nevıncım iğneye başlamana sevindim canım inşallah ıskalamazsın :Saruboceq:

İnşallah canım sağol:)))

iyi akşşamlar kızlar nasılısnız...
İyi akşamlar Esracım,bizler iyiyiz şükür,sen nasılsın canım?Neler yapıyorsun?

..
İyiyiz mavişim,hoşgeldin...
Sen nasılsın tatlım...Daha sık gel lütfen,özledik sizi:)))

Ben 1000 kere diyorum:))))

Hakkat yaaa Naz görünmüyor kaç gündür...Nerdesin kızzzz.....

Olan var olmayan var demi Ama bide tok açın halinden anlamaz var yavrim:roflol:

Evet kendisini çadırlardan aldığımızı itiraf etsekte,inanmıyor ısrarla:roflol::roflol::roflol:Ayyy bu gülme ifadesi beni kesmedi,yerlerde yuvarlanıp tepineni yokmu bunun yawww:roflol:
Zorlanmayasınız diye iki ayrı mesajda topladım

Düşünceli kardeşim benim yaaa,cınım cınım...opuyorumnanaktan

Ama zayıfçık, ufak tefek doğan, güzeller güzeli:roflol: bide teyzesi var onunsırnaşık şey

1000 kere mi:1shok: Eh bendeki bu saplantılı halle mümkün diyorumşakkıdı
Aynen yaa tok açın halinden anlamaz..Ben ne zaman doyacam:jeyyar:

Çadır mı peeeehhhh Şöle şato falan daha çok yakışmaz mıydı hacı:mymeka:
Gele gele çadırdan mı geldim:mymeka:

gunaydınnn kızlar
cılegım senden önce ben geldım hee heee kaydirigubbakcemile3
nehırım evet canım son ıkı gun kaldı allah nasıp ederse.heyecan doruktaa delikafadulden
bu sabahta erken uyandım tahlıllerım var onları yaptırıcam ama ac olmam gerektıgı için bısey yıyeymıyorum çooook acıktım hepınızı yıyebılırm cokacimcoook cokacimcoook
myhopem canım saglık sorunu olmasında kılo önemlı degıl kemık yapısı önemlı arkadasların dedıgı gıbı kafanı takma canım.
teknıkerım nerelerdesın canım yaaa özledııııım senııı gel bı öpem Şeniz Şeniz
maviş nerelerdesını kacaklar bakem?calısmaya baslamısssın sanırım haırlı olsun..ama unuttunuz bizleri
beriin aman dıkkat canım 3 cocugun peşınde kosturmak zordur kendıne çok çok dıkkat et emı?yegenımızede ıyı bak

günaydınlar efem.
sonunda makinem yapıldı ve ben burdayım.kocişim de geldi dün şükür.ona da kavuştum.evime gidebildiğim için netim de var bundan sonra ona da şükür.bilmem anlatabildimmi aceba nehirim.
ayrıca sabah gelcem demişsin ama nerdeeeeee? şu tok aç meselesine de bayuldum yani
alhanım burdayım canım benim.bu sene doğumgünümü ilk kutlayan kişi sensin :)
canım arkadaşım benim.bende seni özledim.arıycam ilk müsait olduğum zamanda

günaydınnnnnnnn günaydınnnnnn
hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrr
good morningggggggg
bonjourrrrr
guten Morgen
buongiorno
kafayı yiyorum galibaaaaaaaaa, coştum iyicee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hepsinden olsun işte canlarım benimmmm Şeniz
bugün enerjik olmak istiyorum inş. :sm_cool:
Yemeğimin fikir annesi Çileğe teşekkürler bu arada:)))Sensiz yicem ama ne gelir elden:)))):jeyyar:
evet bensiz yedin ama :jeyyar: sana da pek yar olmadı iştee hehee :roflol:
sağol canımm :çok üzgünüm: inşaallahh
eeee hala seni karşımda göremiyorumm ben :dilcikar: Çok üzgünüm çoook
(cnm berin belki cevaplayamaz ben diyim sana buyrunnnnnnnnn berinin eşi ist.da yeni bir işe girmiş, eğer memnun kalırsa ist.da ikamet edecekler
biz de buluştuğumuz gün konuşmuştuk bunları zaten a.s )

delikafadulden :roflol:
canım benimmm kıyamam ben sana yaa :teselli:
Zorlanmayasınız diye iki ayrı mesajda topladım
:roflol: alkisalkisalkis
günaydın tatlımm Şeniz
son 2 heeeeeeee süprizzzzz delikafadulden
kolay gelsin yaptır da gel bakalım tahlilleri kaydirigubbakcemile5

myhopçum eğer dr.un herşey yolunda dediyse öyledir yerimseniben
tabi kii üzülebilirsin ama
şükretmelisin ki Rabbim sana yeniden bir bebek nasip etti ve de sağlıklı hamdolsunn :ecrin_bebek:
bu açıdan bak :1hug:

Kızlar geÇmıŞı okuyorudm
epey ılerdım
Çırak geldı gene offffffff kapattım .sorna aÇtım felan derken ıŞte
koccaaa bır gÜnaydın sızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kapattım Şımıd Çay molasaına gıttı.
NeyseakŞlımda kalnalr ıle
myhopem canım ÜzÜlme salıklı olsun yeter.
SÜt ıÇ dondurma ye bıraz.
BeslıyormuŞ bebeĞı
annesı topaÇ olmak ıstemıyor belkı oĞlumuz aaaaaa
:)

nevınnnnnnnnnnnnnn
lahmacun afıyet olsun.neyse canımız Çekmedı allahtanbÇ
radyolog gÖzÜn aydın herbırŞeye bır anada kavuŞmuŞsun allah ,yokluk vermesın deĞıl mı:)))))))) hele de koca.........

Kız nehır senınd eolur kocan ınŞlalah gÖzÜn Çekmesın be anam
ınŞlalah hep yanında olmak ısteyeceĞın bır eŞın olur amınnnnnnn

yenı arkadaŞalr hoŞgeldınız .ınŞalah muradınıza erersınzı.

Berrınnnnnn allah hayrını kabul etısnd ebacım dıkkat et
valla papaz oluruz bak senınle ıŞyı bak yıĞenımızeeee

bu arada ben de funda ararın senden ÖĞrendım Şarkısını dınleyıp dınleyıp duruyorum.
Offfffffff
aĞlamak gelıyor ıÇımden
duygusallaŞtıryor
ıŞte arada unuttuklarım varsa affola
hepınız ÖpÜyorummmmm

dua her işin başı canım
allahın izni ile herşey güzel oalcak.
Sen eşin ile her zaman sevgi ile birlikte ol.
Allah nasip etisn en hayırlısından inşallah

Kız denef senı gÖrdm ceeeeeeeee ıyemeden gıtmıŞısn anlıyorum senı bende Öyle oluyorum
allah yarıdmıcn olsun bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
slmlar ben burayi yeni gordum hos ben buraya daha giremedim
yani hamis oluncami bura bana uygun oluyor o zaman en kisa surede gorusmek uzere
ben anne aday dayiyim daha

hepinize saglicakli bebekler diliyorum allaha emanet olun

alkisalkisalkisMAVıCıM canım seni buralarda görürmüydük özlettin kendiniiiiiiiii çok öpüyorum

a.s.RADYOLOJı gözün aydın çok mu özledin koçişini bari işe gitmeyip güzel başabaşa bir kahvaltı etseydiniz

BERıNCıN kendini çok yorma cnm şunu unutmaki sen ve bebeğin herşeyden daha önemli hamileliğini olabildiğince bencilce yaşa

opuyorumnanaktanNEHıRCıN cnm sen istediğin kadar çok yorum yaz merakla o güzel yorumlarını okuruz bizler

hihoyyytÇıLEKÇıM sabah sabah bu ne enerji cnm maşALLAH

Son düzenleme:
mumucum naapalım canım.yaramı deşme.zaten eve gitmek istiyorum ((
bu arada sana da görev yazdım ama okuyamazsan da haberim olsun canımcım

canım burada anne olmak isteyen bekarlar bile var:))))
hamile olmak şart değil.
sorunlu sorunzuz isteyen herkes buırada .burda olmak site yeter.
hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…