- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.461
arkadaşlar herkese merhabalar a.s. ..Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
myhopem canım burdasın sanırım nasılsın neler yapıyorsun..
ben acele kaçtımmm kızlar kaydirigubbakcemile a.s.
nevinim her halukarda da afiyet olsun
Sağol canım benim...NEVİNCİM RABBİM hayırlı eylesin rast gele cnm
alkisalkisalkis acep bize lahmacun yapan varmı ki yollar mı cokacimcoook
oğluşum çokk iyiymiş ama 2 haftada hiç kilo almamış doktora sordum önemli değil senin bünyen bebekleri fazla geliştirmiyor anlaşılan çıkınca kilo alacak artık ama kemik vs gelişimi mükemmel onu kafana takma dedi de nasıl takmayam yaaa:çok üzgünüm:
başlamak bitirmenin yarısıymış inşallah bu iğnelerin tedavinin sonu bebiş hatta bebişler olur canımmmm inşallah herşey yolunda giderr hayırlısıyla önce çift çizgiyi görürsün sonrada meleklerini kucağına alırsınnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
myhope cok sağol cnm
sağlıklı olsunda alperenimizde kilo sonra alır takma cnm ben zayıf çocukları çok severim
(kendim şişkoyum beklide ondandır)
nevincim,hadi hayırlısı canım lucrine başladın demek,inşallah önce senin güzel haberlerini alırız arkandan da benimkini:Saruboceq:
selam kızlar ben bı gorunup kayboluyorum kusura bakmayın
bızde net yok dayı gılden yazıyom
burda işler biraz karışık dayı gılın eşi zor bı amelıyat gecırdı hala hastanede 3 cocugu var arada onlara camaşır bulaşık yemek vs uğraşıyom anneleri iyi olsunda önemli değil akrabalık böyle gunlerde lazım
eşim şimdilik ist annemlerde kalıyor
aa bende özledim aşkımı ya ama arada boyle özlemek cok iyi oluyor bence zaten hamileyım ya laubalılıge gerek yok dermişim :CüvCüv:
nevıncım iğneye başlamana sevindim canım inşallah ıskalamazsın :Saruboceq:
İyi akşamlar Esracım,bizler iyiyiz şükür,sen nasılsın canım?Neler yapıyorsun?iyi akşşamlar kızlar nasılısnız...
İyiyiz mavişim,hoşgeldin...arkadaşlar herkese merhabalar a.s. ..Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
..
Ben 1000 kere diyorum:))))
Gülyüzüm ben hala alacakaranlıkta yaşıyorum yaa:roflol:
Annem okuyor şimdi 3. kitapta..Onunla birlikte yeniden yaşıyorum:roflol:
Bana diyor dvd sini alınca acaba kaç kere seyredersin merak ediyorum diyor:roflol:
Sen ne zaman hasta olacaksın, ne zaman bitecek şu uyuz gıcık sinir doğum kontrol hapı acaba
Hakkat yaaa Naz görünmüyor kaç gündür...Nerdesin kızzzz.....[
Naaaazzzz nerelerdesin sen?? İş başvurun noolduuualkisalkisalkis
Rady naber yavrumşakkıdı Vah vahhh makinesizzzzz kocasızzzz internetsizzzz:roflol:
Amma hava attınız sayfalarca..yok ben çok özlerim yok şöle yok bölee:dilcikar: Olan var olmayan var kardeşim:dilcikar: Ben bi evleneyim görürsünüz sizmafoldumben
:roflol:
Sudenaz ve bebeğim hoşgeldinizzzz
İnşallah sizlerde hayırla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz tez zamanda..
Ben nehir efemm..Topikin tek bekarı :dilcikar: (bu similey radyolojiyeydi)
Vede nevinırmakın kardaşı (yani aslında hepsinin kardeşi ama nevinırmakın öz kardeşi:roflol:)
Zorlanmayasınız diye iki ayrı mesajda topladım
Bende bayılırım minik çocuklaraaaaa,benim tarafımdaki çocuklar hep öyle,miniminnacıklar,kocişin tarafıda tosun gibi maşallah...Ama bende 4 küsür kilo doğmuşum,hep tombik bi bebekmişim,eşimde öyleymiş.Muhtemelen bizim bebişte öyle olue heralde:))))
Ben 1000 kere diyorum:))))
Olan var olmayan var demi Ama bide tok açın halinden anlamaz var yavrim:roflol:
Evet kendisini çadırlardan aldığımızı itiraf etsekte,inanmıyor ısrarla:roflol::roflol::roflol:Ayyy bu gülme ifadesi beni kesmedi,yerlerde yuvarlanıp tepineni yokmu bunun yawww:roflol:
evet bensiz yedin ama :jeyyar: sana da pek yar olmadı iştee hehee :roflol:Yemeğimin fikir annesi Çileğe teşekkürler bu arada:)))Sensiz yicem ama ne gelir elden:)))):jeyyar:
sağol canımm :çok üzgünüm: inşaallahhÇileğim canım tatlım nooldu sana kız?? Aaa doktorlara gitmiş, ağrısı hala devam ediyormuş, tahliller yaptırmış canım benim..Allah şifa versin inşallah..ınşallah sonuçların hayırlı ve temiz çıkar canım..:teselli: (yarın sabah beni nette karşında bulursan şaşırmasırnaşık şey)
Berincim yorma kendini çok fazla..Ameliyatsa ameliyat..Sen hamilesin, zorlama kendini lütfen. Bu arada ne işi yaa ben nereyi kaçırdım? Eşin işe mi girmiş:teytey: çok sevindim:dance:
Rady naber yavrumşakkıdı Vah vahhh makinesizzzzz kocasızzzz internetsizzzz:roflol:
Amma hava attınız sayfalarca..yok ben çok özlerim yok şöle yok bölee:dilcikar: Olan var olmayan var kardeşim:dilcikar: Ben bi evleneyim görürsünüz sizmafoldumben
:roflol:
:roflol: alkisalkisalkisZorlanmayasınız diye iki ayrı mesajda topladım
günaydın tatlımm Şenizgunaydınnn kızlar
cılegım senden önce ben geldım hee heee kaydirigubbakcemile3
nehırım evet canım son ıkı gun kaldı allah nasıp ederse.heyecan doruktaa delikafadulden
bu sabahta erken uyandım tahlıllerım var onları yaptırıcam ama ac olmam gerektıgı için bısey yıyeymıyorum çooook acıktım hepınızı yıyebılırm cokacimcoook cokacimcoook
[sıze="2"]öncelikle bi aksilik çıkmaz inşallah...bakalım hayırlısı olsun diyorum zaten..elden dua etmekten başka bişey gelmiyor henüz..başlarda çok kafama taksamda artık eskisi kadar aklıma getirmiyorum...:1hug:[/sıze]
arkadaşlar herkese merhabalar a.s. ..Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..
myhopem canım burdasın sanırım nasılsın neler yapıyorsun..
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr
slmlar ben burayi yeni gordum hos ben buraya daha giremedim
yani hamis oluncami bura bana uygun oluyor o zaman en kisa surede gorusmek uzere
ben anne aday dayiyim daha
hepinize saglicakli bebekler diliyorum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?