- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #11.801
slm kızlar...iyi akşamlar herkese...
bugün umut tüp bebek le görüştüm..fiyat konusunda ...bana iyi geldi....başarı oranlarıda çok iyi. 2. denemeyi sanırım burda yaptıracağım :)
Abla ne diyorsun bunakaydirigubbakcemile3
Bak milyonda birmişnaniknanik
Benim ablam özeldir zaten eşi benzeri yok milyonda 1 'de neymiş:roflol:
Kızlar Kızım ELİF SİMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..
KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN
günaydın kızlar nevincim canım inan herşey çok iyi olacak şuan çok duygu yüklüyüm ağlıyorum desem yeri.
alhancım seni gördüğüme çok sevindim elifsimayımız çok güzel hayırlı uğurlu olsun inş.
denefcim radyolojim nehirim myhopem gülyüzlüm mumum lotusum ya berin nerede kaç gündür
bana dua edin giyinip çıkacağım birazdan allah iyilerle karşılaştırsın inşallah herkese hayırlı sabahlar.
canımcım,ben yaptırırken doktorum çok istemedi bile yaptırmamı,milyonda bir sorun çıkıyor demişti,ona istinaden söyledim bende,inşallah sizi üzmemişimdir....
poffff desene :çok üzgünüm:günaydıın
nazım sevindim işine hemen alışmana.bende buraya başladığım zaman hemen alışmıştım ama ilk ay biraz problemler çıkmıştı yine de.o kadar olur artık.
ya benim makine yapıldığı için hastalar gelip gidiyor.girebildiğim kadr giriyorum buraya.akşamları da eşimin yanında pek girmek istemiyorum.bugünlerde çok ayrı kaldık malum.azcuk hasret gideriyoss. :))
şaka şaka.fırsatım olmuyo valla girmeye.yazın böyle işte çilekim.alışcan sen bu duruma.herkes tatile matile gidiyo.yazın sakin oluyo burası.hele bi de bu yaz bissürü doğumlarımız var.pek bi ıssız geçiceğe benziyo bu yaz
iyiii işte noolsun be cnm :1closedeyes: çalışmaya çalışıyorum işte :1ninca:İyidir çok şükür çileeem nolsun..Sende ne var ne yok.
Radyolojim haklı geçen yazda kimsecikler yoktu burda..
Bu sene birde üstüne doğumlar var kimse kalmaz artık :))
Canım nehİr ben bu hafta son İŞte.
Artık evde olacaĞım kısmetse canım.
C.tesİ de belkİ gelİrİm belkİ gelmem :)))))))
artık ev kuŞu olacaĞım Şekerİmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?