Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar...iyi akşamlar herkese...

bugün umut tüp bebek le görüştüm..fiyat konusunda ...bana iyi geldi....başarı oranlarıda çok iyi. 2. denemeyi sanırım burda yaptıracağım :)

canımcım inşallah umut tüp bebek merkezi sana çok uğurlu gelir ve bize hamiş haberini verirsin inşallah

Abla ne diyorsun bunakaydirigubbakcemile3
Bak milyonda birmişnaniknanik
Benim ablam özeldir zaten eşi benzeri yok milyonda 1 'de neymiş:roflol:

canımcım,ben yaptırırken doktorum çok istemedi bile yaptırmamı,milyonda bir sorun çıkıyor demişti,ona istinaden söyledim bende,inşallah sizi üzmemişimdir...sorunun ne olduğunu biliyorsunuz şu an ve ona göre tedavi olunacak ve sonunda bebişleri kucağına alacak inşallah...

nevincim,iyiki genetik incelemeyi yaptırmışsın bacım ve şu an tedavin çok daha güzel yapılacak ve sonunda bebişlerin haberlerini bize verecek inşallah....

Kızlar Kızım ELİF SİMAY karşınızda.....:::))))Gelişmeleri sonra anlatırım..

KIZIM KARSINIZDA!YAZIYA TIKLAYIN

maşallah Allah nazarlardan korusun,çok güzel bir bebek,kime benziyor acaba???

canımcım ben ara ara giriyorum ve mesaj gönderiyorum şekerim,geçmişe bakarsan sana birşeyler yazmıştım...lotusum da pek giremiyor,çünkü annesinde kalıyor,orda da internet sorun,komşusu açacakta kendiside girecek...

myhope,sen nasılsın canım....

canımcım,ben yaptırırken doktorum çok istemedi bile yaptırmamı,milyonda bir sorun çıkıyor demişti,ona istinaden söyledim bende,inşallah sizi üzmemişimdir....

Niye üzesin bizi gülyüzüm aşkolsun yanilülülülülülü
Ben ablamla dalga geçiyorum o kadar:1ninca:

Bu arada elif simayın videosunu seyrettik annemle, çok güzell çokk..Yavrum nasıl kaldırmış kafasını azcık..Sanki ben nerdeyim acaba der gibi bakıyoropuyorumnanaktan
Maşallah sübhanallah..Annemde baktı çok tatlı diyor, izlerkende "Annemin karnındaydım ben şimdi nerdeyiiiiiimm:ecrin_bebek: " diyor..
Ama çok resim koymasınlar dedi:1ninca:

iyigeceler kızlar ben ancak geldim ama kimse yok
çilekcim seni hiç unutrmuyum ama dicem unutmuşum sanki oraya yazmaya:sm_confused:
ilk iş günüm çok güzeldi kızlar herkes çok sıcakdı işe başladığım ilk 2 saat iş kapdıma.s
çok zeki canım bu arkadaşınız :roflol::roflol:iş öğreten kız bile şaşdı kaldı gerçi
bende şadım kaldım ya nese iş zor değil zaten herşey post cihazlarıyla
okadar değişmişki bu işler akıl almaz yani nese ki iyi geçti korktuğum gibi olmadı:Saruboceq:
şimdilik yeni olduğum için msn kulüp falan yok her yerde kamera var zatem:mymeka:
bilgisayarın ekranı bile görünüyor:1shok:
hele bi çekmeköye geçelimde düzenimizi kuralım inş herşey oturur yerine
bugün akşam eve gelmem 21.30 du yarın da öle olacak yolum uzak ama sıkıcam biraz
radyolojim denefin işi yarın tamam inş çok ihmal ettim denefim hakkını helal et bacım
hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum yatmalıyım erken kalkacağım malum:smiley-cool:

günaydınnnnn hatunlar a.s.

nehir hanım nasılmışşş gördün müü yalnızlık? lülülülülülü :umursamaz: ben de patlıyorum işte böyle gün içinde :gitme:
çoğunlukla benden başka kimse olmuyor maleseff Çok üzgünüm çoook

nevinim dün nehirle konuşmuştuk durumunu, ben pek yorum yapmak istemiyorum
boşuna moral bozma sende olur mu? inşaallah güzel olacak herşeyy güzel arkadaşım opuyorumnanaktan

nazcımm ilk gün genelde bir felaket geçer ama maşaallah zeki kızımızın pek bi iyi geçmiş kaydirigubbakcemile3
ne güzel çok sevindimm, hayırlı olsun tekrardan :teytey:

günaydınlar arkadşlar
nasılsınız
ay kızlar çok sıcakkkkkkkk
ama yağmurlar geliyormuş yine :)))))
hakkımızda hayırlıs olsun tabi.
nevinim sn teşhisi süper koymuşsun doğru valla
ama allahan ialçı ve çareesi var çok şükür değil mi canım.
neyse niye kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydııııınnnnn...
Çileğim aynen öyle oldu dün, giriyorum giriyorum hiç bişe yazılmamış:1ninca:
Swetim ne zaman bırakıyorsun işi?

günaydıın
nazım sevindim işine hemen alışmana.bende buraya başladığım zaman hemen alışmıştım ama ilk ay biraz problemler çıkmıştı yine de.o kadar olur artık.
ya benim makine yapıldığı için hastalar gelip gidiyor.girebildiğim kadr giriyorum buraya.akşamları da eşimin yanında pek girmek istemiyorum.bugünlerde çok ayrı kaldık malum.azcuk hasret gideriyoss. :))
şaka şaka.fırsatım olmuyo valla girmeye.yazın böyle işte çilekim.alışcan sen bu duruma.herkes tatile matile gidiyo.yazın sakin oluyo burası.hele bi de bu yaz bissürü doğumlarımız var.pek bi ıssız geçiceğe benziyo bu yaz

ıyidir çok şükür çileeem nolsun..Sende ne var ne yok.

Radyolojim haklı geçen yazda kimsecikler yoktu burda..
Bu sene birde üstüne doğumlar var kimse kalmaz artık :))
Nazım unuttum yazmayı, çok sevindim ilk gününün iyi geçmesine..Hayırlı olsun tekrardan..

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız ben iyiyim valla biraz tembelim okadar kahvaltımı bile anca şimdi yapıcam..
naz ım yeni işin hayırlı olsun canım alışmışsın bile ne güzell..
swetim sıkıcı sıcaklar geldi neyseki gelip geçici idare edicez artık bunada şükür..
nevinim sana vız gelir tatlım milyonda bir falan vız gelsin tabii...
bütün arkadaşlarımı öpüyorum...

poffff desene :çok üzgünüm:
İyidir çok şükür çileeem nolsun..Sende ne var ne yok.

Radyolojim haklı geçen yazda kimsecikler yoktu burda..
Bu sene birde üstüne doğumlar var kimse kalmaz artık :))
iyiii işte noolsun be cnm :1closedeyes: çalışmaya çalışıyorum işte :1ninca:

ama siz beni yalnız bırakmayın ama yaa benneyaptımki
burası zaten yeterince ıssız bana, bir de kk olmazsa hiç çekilmez yazz :1no2:
hee yeri gelmişken diyim
temmuzun 24 ünden sonraa ben de ıssız bırakıcam ecuk burayı :kedi:

Canım nehır ben bu hafta son ıŞte.
Artık evde olacaĞım kısmetse canım.
C.tesı de belkı gelırım belkı gelmem :)))))))
artık ev kuŞu olacaĞım Şekerımmmmmmmmmmmmmm

Oh ohh iyiçok sevindm swetim..Artık dinlen lütfen..Temizliğe falanda kalkışma yanii..

Pinkim günaydııınn...E evde olunca öyle ..

Çileğim sebep? Neden temmuz 24 ten ? Ufukta tatil kokusu geldi burnuma:sinifsinif:

Kızlar ya elımzıden geldıĞı kadar ısısz bırkamayız desekte sÖz veremeyız malum.
Yanı ama sızler lÜtfen buraya sahıp Çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…