Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

SAğOLUN PıNKıM -NEHıRıM

aslında temzilik işine gireceğiz ama mecburen malum ev de ayrıntılı temizlik yapılamadı.
p.tesi ve salı kadın geliyor. cam kapı duavr koltuk halı herşey temzilenecek.mutfak dolapları özellikle silemdim diye kafayı yedim de.:))))))
yani hepsi anlayacağınız.ama abşamda yanıdna gelecek.ben sadece dolaşmaktan ayaklarım patlar o kadar.
çekilip kenara da oturlmuyorç.
işte perdeleri yıakr taşırım.felan çabuk bitisn diye belki de kaynanamın makinasına da iner çıakrım.
offf anam offf
işte düşün benim makina üst katta. salonun bir sürü perdesi var in çık .birde kaynanaının makinası off anam offf sadece bunu yapsam ben doğururum zaten :))))))

nehir dün alacakaranlık filmi izledim.
ay nihayet
2. çıkıyor mu peki ne zaman çıkıyor sen bilirisn.konu yarım kaldı da

Bencede nihayet..
2. film 10 kasımda swetim deli gibi bekliyoruz..
Alacakaranlık ta yarın yeniden vizyona girecek inşallahhhh..Sabırsızlıkla bekliyoruz annem ablam ben kuzenim sinemaya gitmek için..

GÜnaydın kızlarrrrrrr

nazcım ılk gÜnÜnÜn gÜzel geÇmesıne sevındım ınŞ her zaman bÖyle geÇer

swetÇım boŞver temızlıĞı daha Önemlı ıŞın var defneyle dınlen cnm bu zamana kadar ÇalıŞtın

ay mumum öyle olmuyor işte ..
yalnızım gurbetteyim.
kaynana görümce yakın ama malesef ,pek düşünemiyorlar.
bakalım evde olucna belki düşünürler yarıdm etmeyi.
ablamda bize yakın değil birde zaten temzilik günüğ gelecek.çok yorulmayayım diye.
onun da çocukalrı var .eşi ile büroda çalışıyor.bird eben tatilde hep ona gdierim o bana gelmeyi sevmiyor.:))))))
kaynana gil biraz nane oluyor her geldiğinde sıkılıyor.
oda hem oana gidience çarşı felan geziyoruz benim orda evde oturamk zorudna kalıyoruz sıkılıyor.
aman ne uzun analttım bende offfff

bende iyiyim Allah a şukur
kumaşları dıktırdınız mı kız merak ettim resmını cekte gorelım

Dikildi dikildi kaydirigubbakcemile3
Çekip koyacam inşallah resimlerini..Ablamın elbiseleri fermuar bekliyor bir tek..
Birde benim eteklerin birinin astarı çok ince geldi, annem yeni kalın astar alacak içine..Etek beyazlı çok iç gösteriyo..Ama hepsi hazır sayılır..

ooo annene maşallah kız benımde evde kumaşlarım var belki sizinkileri gorupte bi ilham alırım da bende dikerim kumaşlarımı kızkaydirigubbakcemile2

Offffffffff bu kaynanalar her Şeye karıŞmasa olmaz sankı

berıncım nasılssın

gerÇekten bende Çok merakla beklıyorum eteklerı nehırcım

Offffffffff bu kaynanalar her Şeye karıŞmasa olmaz sankİ

berİncİm nasılssın

gerÇekten bende Çok merakla beklİyorum eteklerİ nehİrcİm

iyiyim canım sen nasılsın
neler yapıyorsun
ben ben bu aralar 2 evi idare etmeye calışıyorum bı aksılık cıkmazsa yarın yenge gıl hastaneden cıkacak bende bı rahatlıycam inş
kaydirigubbakcemile2

swetçim bol bol su iç şimdi çok yararlı sonra lohusa olunca içirmiyorlar çok

berincim sen halen kendini yoruyormusun EH RABBıM yardımcın olsun

ben hamilelerin yürümesine hayret ettiğim için yürümek bana çok tuhaf geliyor

hani ben sürekli yatmalıyım ya ondan

mumucum pek yormuyorum kendimi ya
camaşırları makıneye atıyom sonra cıkartıp asıyom bulaşık varsa makıneye koyuyom evi supurmesını cocuklara yaptırıyom öğrensın keratalar dimi ama

çileğim canım nassın iyi görünüyosun ben fırsat buldukça gelicem canım yalnız kalıp korkma emi cınım
iyiyim şükürler olsun
sağolasın tatlımm :1hug:
Çileğim sebep? Neden temmuz 24 ten ? Ufukta tatil kokusu geldi burnuma:sinifsinif:
hee cnm yaa kaydirigubbakcemile2 2 yıldır devamlı çalışıyorumm tatilsiz matilsiz :1ninca:
bu yıl artık değişiklik yapmam şartt :sm_cool: (hem gebelik planlamadan önce şöle bi tatil neyin çok iyiymiş :jeyyar:)
eşim 24 temmuz da yıllık izne ayrılıyor, bende ayarlayabilirsem 10-15 gün kadar ısparta/eğirdir e gidicez inş. :icecream: alkisalkisalkis
nasılsınız kızlar ben geldim nehırcım svetım ve cılegım goruyom sızı nasılsınız bakım
hamdolsun berincimmm :CüvCüv: sen nasılsınnn bakimmm kaydirigubbakcemile5
vavvv demek bitti hee :lepi: kıskançlıktan acık çatlıyabilir miyim yaa :umursamaz: :kedi:
en çabukundan görmek istiyorummm ona göree :mymeka:

ay mumum sen hep zor oldu da ondna canım
allahım sna zahemtsiz bir hamilik verisn inşallahç
bende hem ev hem iş idare edip gittim
ama çok dua etmiştim.allahım ne olur ben çalışmak zorundayım sen bana güç ver kuvvet ver diye.
çok şükür allah dualarımı kabul ettiç
ama artık varya ayakta durmak zor geliyor aşağı yukları 20 gün var doğuma.
yani beklenen tarih olursa.ama yakalrım çok ayakta durunc aşişiyor iyice.ve kaşınmaya başlıyor yanıyor sanki kızgın saçta yürüyo giib.
tabi halsizlikte cabası.
anacığım allahı yarıdmcımız olsun.
hepimizn

ay bugün su içe içe bie hal oldum.
aynennnn -tatlicadiarzu- ama tabii bi de wc boyutu var bununnn :1ninca:
ben hamilelerin yürümesine hayret ettiğim için yürümek bana çok tuhaf geliyor

hani ben sürekli yatmalıyım ya ondan
mumucum tabii senin biraz farklıydı :çok üzgünüm:
ama normal gebelik geçiren kadınların bol bol yürüyüş ve uygun egzersizleri yapmaları çok iyi :lepi:
doğumu kolaylaştırıyor a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…