Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım bu ay bende çok az oldum...dr.sordum doğum kontrol hapı yaparmış...gelmesi der gelmemesi dert..şaştık valla...:bbo:

selam kızlar doktordan geldım tansıyon ve bebek kalp atışına bakıldı sadece 3 hafta sonrasına randevu verıldı şeker yuklemesı yapılacakmış

teknıkerım eşine cok gecmış olsun

herşey yolındadır inşallah...dr. cinsiyetine birşey demedi galiba...seninki fena olacak benden söylemesi..bu ufaklık kendini pek naza çekiyor...kaydirigubbakcemile3

yengemin 7 yaşındakı kızı geldı benım pc ye el koymuştu ondan yazamadım
evet ultrasona sokmadı benı doktor Çok üzgünüm çoook
6 aylık mı yoksa 7 aylık mı kafamçokkarıştı
kız mı erken mı kafam cok karışık ya

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
sabah hastaneye gittik nts normal çıktı ama doppler işi çarşambaya kaldı malesef özele gönderdiler onlarda cumaya randevu verdi Allahtan arkadaşın tanıdığı varmış çarşambaya çekti randevuyu içim zaten huzursuz iki gün nasıl dayanacam bilmemm inşallah boşuna evham yapıyorumdurrrrr:çok üzgünüm:
radyolojim çokk geçmiş olsun canımm benimde kök kalmıştı kaç yıl cesaret edemedim aldırmaya sonunda dişim ağrıyınca aldırdım inan hissetmedim bile ki dişçileri genelde şok eden bir hastayımdır inşallah biran önce hayırlısıyla kurtulur eşin canımmm:1hug:
swetemm sancılar başladıı hee son gün ne zamandı canımmm
alhanım hoşgeldin canımm nasılsınnnnnnn:1hug:
nevinim nehirim denefim pinkim nazım gülyüzlüm lotusum berinim mumucum çileğim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

ben de varım artık geleceğin annesi olarak inşallah allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım günleri sizlerle paylaşamaya çalışacağım... henüz bebeğim yok çünkü korunuyoruz ama bi gün benim de olacağı için şimdiden bu gruba ve anneliğe adapte edeyim dedim kendimi... pco hastasıyım bunu da 1 ay önce öğrendim ama böyle olup normal yolla hamile kalan çok arkadaş varmış o yüzden ben allahımdan çok umutluyum bebişlerime kavuşacağım hatta hep diyorum hayırlısıyla ikizim olsun istiyorum küçüklüğümden beri hayalim aynı şekilde eşimin de:ecrin_bebek::ecrin_bebek: işte böööyle herkese kocaman bi merhaba yania.s.

elifcım aramıza hoşgeldin canım a.s.
nazcım sende hoşgeldin işler nasıl gıdıyor

ben yatıyom kızlar uykum geldi sabah erken kalkmıştım zaten

myhopem gordum seni

hadı sıze iyi geceler
:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5
gece kusu lotus yıne gece hortladı:lepi:
canlarım evıme gecen hafta tasındım ama genelde annemdeyım hala......malum son aydayız....:Saruboceq:dun gece ılk kez evımde kaldım ama abdest alıp yasın okudum ve hepımıze dualar ettım ınsallah kabul olur:Saruboceq:bugunde evımdeyım......bu aralar bıraz kalmak ıstıyorum evımde eksıkler varsa dogumdan once tamamlansın da bır daha zor fırsat buluruz dımı amayerimsenibengenel anlamda saglıgım ıyı gıbı carsamba kontrolum var ama ayaklarım cok sıstı bu haftamafoldumbentosbaga gıbı oldularhamdolsun halımıze olacak o kadar.........su an 35 haftadayız drum 37 de alalım dıyor carsamba gunu netlesır sanırım durumum ama pek bellı olmuyor ıste....:kedi:
denefım k.valıdenın durumu ıyıye gdıyor ınsallah okudum ve cok sevındım canım bızım topıgın duaları anında ıse yarıyor ınsallahkaydirigubbakcemile5hadı hayırlısı ıyı hbrler beklıyoruz.........
nevıncım sen resmen stresten ve ılaclardan hasta olamamıssın bacım bende oyle olmustum kafanda buyutme nolur bak gulyuzumde aynı sekılde sıkıntılarda........ dusunmeyın takmayın dıyemem asla bu yollardan hepımız gectık ama nolur kafanızda buyumesın malesef stres bu ısın en buyuk dusmanı.........:gitme:ınsallah yegenlerım gelınce basta ıkınız ve hepımız hepsını unutacagız ama dımı:sm_cool:
myhopem ah bu bebısler bır oyle bır boyle evhamlı anneler yaptılar bızı.....hıc korkma bıtanem ınsallah cabuk atlatırsınız bunu da son aylarda olabılıyormus zaten.....asıl ıkızler ıcın rısklı boyle seyler...ınsallah hepsı hayırla ve saglıkla gelırler.......
alhanım masallah buyuk elıfımız hayırla ve saglıkla buyuyor ınsallah.....opuyoruz ıkınızıde:1hug:
svetım mıs kokulu kızın gelınce her sıkıntını unutacan ınsallah canım hadı hayırlısı bu ay topıgın dogumlar ıcın gerı sayım ayı.........:dance:
berrınım bacım devlet hastanesıne mı gdıyosun sen ozelemı sımdıye kac hafta oldugu da cınsıyetı de kesın bellı olmalıydı canım uc boyutlu ultrasona da coktan grmelıydın hatta.bence hıc vakıt kaybetmeden drla ırtıbata gecıp hatırlat yada daha ıyıosı dr unu degıstır.... Şeniz
radyolojım kocana da kardesıne de gecmıs olsun canım......kardesının sunnetı ayrıca hayırlı olsun....ıgneler ne durumda canım?????Şeniz
nehır,cılek sızler yengecmıssınız ne guzel de zaten bakın benımkılerde myhopenınkıde svetınkıde yengec olacak nasıpse bacılar....patlama var yengec burcunda....zemuszemuskız nehır su edvard ıcın verdıgın mucadeleye gozlerım yasardı sen cok yasa e mı canımkaydirigubbakcemile5
mumucum nasılsın canım??????????kocaman optuma.s.
nazım ıs durumu oldugu yere kadar gder canım cok sıkma kendını alıstın alıstın baktın olmuyor cok zorlama buda bı kısmet netıcede dımı???????a.s.
pınkım nbr tedavıye baslıcanmı canımcıma.s.
elif aramıza hosgeldın canımopuyorumnanaktan
valla canlar gecmısı okuyabıldıgım kadar yazmaya calıstım ınsallah hıcbır arkadasımı unutmamısımdır kalbım sızlerle canlarım......fecı uykum var hemen kacıyorum herkesı optum....sevgılerıle:1hug:a.s.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

gece kulunun biri daha geldiiiiiiiiii
lotusum evin hayırlı uğurlu olur inşallah
sen bebeklerimzie iyi bak.
bende a önce sancıdan kıvrandım öldüm bittim.
ama midenden kaynakladı sanki.
bir rennie çiğneidm biraz düzeldi ama batamalr ve kaıslıamrla hala var.ç
bakalım .artmazsa sarın 2 de ki randevuya kadar bekliyoruız yoksa sabah erken doktora.
ama sanırım artmıyor.
eşime yat dedim
ben zaten 6 dan 9 a kadar uyumuştum
uykumda yok.
herkeis öpüyorum

radyoloji,m görev tamam
herkes hakkını helal etsin lütfen
allah herkesten razı olsun

biraz oturudum kimse yok.yasin okudum allah kabul etsin inaşşalh
şimdi bende yatmaya çalışayım.
hepinizi öpüyorum
rabbim hepinizn gönlüğnd eki muradı verisn.

hayırlı sabahlarrr mirmirmirmir hoşgeldin elifçim a.s.
Allah hayırlı zamanda nasip etsin inş.
ben de hep isterim bir ikizim olsunn diye,
benimde babam ikizdi
ondan ötürü benimde ikiz doğurma ihtimalim artar mı ki opuyorumnanaktan
hoşgeldin lotusumm Şeniz
demek 2 haftanız var
bu ay gerçekten çokk bereketli oldu yaa, maşaallahh :lepi:
gelsin yengeçler gelsinnnn alkisalkisalkis
hayırla, sağlıklı bir şekilde gelsinler inş.
evinde de güle güle huzurla otur inş. opuyorumnanaktan
radyoloji,m görev tamam
herkes hakkını helal etsin lütfen
allah herkesten razı olsun
Allah senden de razı olsun inş. tatlım :CüvCüv: a.s.

berincim cinsiyet ve dr. konusunda bende lotusa katılıyorumm fisfisfis

myhopçum ben de seni çok öpüyorumm arkadaşım :1hug:

Günaydın kızlar...

Benim adet söküldü gibi ama çok az geliyor,çok ilaç içtim ondan olabilir diye düşünüyorum..

Ben birazdan hazırlanıp çıkıcam,eltimin çeyizini almaya gidicez,sonrada çeyiz yerleşecek.Nezaman gelirim bilmiyorum.

Yarın sabahta ankaraya gidicez inşallah erkenden..

Hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere..

Lotusum canımsın..

Elif hoşgeldin tatlım,neşe saçıyorsun etrafa maşallah...

Çilem böceeemm günaydın yafrim...

günaydın kuzumm a.s. :1hug:
hımm demek yarın ankara ya gideceksiniz
hadi bakalım hayırlısı olsun inş.
öncekinde süreç kolay geçmiş ama sonuç alamamıştınız
bunda da süreç zorluyor ama güzel sonuca hazırlıyordur inş. seni :lepi:
çok öpüyorum a.s.

Amin canım amin..

Haklısın,inşallah öle olur tatlım...

Ben artık kalkamda giyinem..Offhiçte gidesim yok ama mecbur işte...

Öptüm..

git git ben bayılırım böyle işlere aslında..
ama seninde keyfin olmadığı için isteksizsinn
hadi bakalım kolay gelsin nevinim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…