- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.361
Pinkim tedavi zor ve yavaş gidiyor ..Hayırlısı inşallah...
Kızlar sabahtan beri anca 2 damla teşrif etti benimki,sıka sıka damla damla gönderiyor sanki,deli olacam artıkın...
Acilen bankaya gitmem gerekti para yatırmaya,hava nasıl sıcak aman Yarabbi,yandım kavruldum...
Şimdi çamaşırımı asıp duş alıp uzanacam biraz inşallah...
selam kızlar doktordan geldım tansıyon ve bebek kalp atışına bakıldı sadece 3 hafta sonrasına randevu verıldı şeker yuklemesı yapılacakmış
teknıkerım eşine cok gecmış olsun
ben de varım artık geleceğin annesi olarak inşallah allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım günleri sizlerle paylaşamaya çalışacağım... henüz bebeğim yok çünkü korunuyoruz ama bi gün benim de olacağı için şimdiden bu gruba ve anneliğe adapte edeyim dedim kendimi... pco hastasıyım bunu da 1 ay önce öğrendim ama böyle olup normal yolla hamile kalan çok arkadaş varmış o yüzden ben allahımdan çok umutluyum bebişlerime kavuşacağım hatta hep diyorum hayırlısıyla ikizim olsun istiyorum küçüklüğümden beri hayalim aynı şekilde eşimin de:ecrin_bebek::ecrin_bebek: işte böööyle herkese kocaman bi merhaba yania.s.
elifcım aramıza hoşgeldin canım a.s.
nazcım sende hoşgeldin işler nasıl gıdıyor
hoşgeldin elifçim a.s.ben de varım artık geleceğin annesi olarak inşallah allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım günleri sizlerle paylaşamaya çalışacağım... henüz bebeğim yok çünkü korunuyoruz ama bi gün benim de olacağı için şimdiden bu gruba ve anneliğe adapte edeyim dedim kendimi... pco hastasıyım bunu da 1 ay önce öğrendim ama böyle olup normal yolla hamile kalan çok arkadaş varmış o yüzden ben allahımdan çok umutluyum bebişlerime kavuşacağım hatta hep diyorum hayırlısıyla ikizim olsun istiyorum küçüklüğümden beri hayalim aynı şekilde eşimin de:ecrin_bebek::ecrin_bebek: işte böööyle herkese kocaman bi merhaba yania.s.
hoşgeldin lotusumm Şenizslm kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5
gece kusu lotus yıne gece hortladı:lepi:
canlarım evıme gecen hafta tasındım ama genelde annemdeyım hala......malum son aydayız....:Saruboceq:dun gece ılk kez evımde kaldım ama abdest alıp yasın okudum ve hepımıze dualar ettım ınsallah kabul olur:Saruboceq:bugunde evımdeyım......bu aralar bıraz kalmak ıstıyorum evımde eksıkler varsa dogumdan once tamamlansın da bır daha zor fırsat buluruz dımı amayerimsenibengenel anlamda saglıgım ıyı gıbı carsamba kontrolum var ama ayaklarım cok sıstı bu haftamafoldumbentosbaga gıbı oldularhamdolsun halımıze olacak o kadar.........su an 35 haftadayız drum 37 de alalım dıyor carsamba gunu netlesır sanırım durumum ama pek bellı olmuyor ıste....:kedi:
nehır,cılek sızler yengecmıssınız ne guzel de zaten bakın benımkılerde myhopenınkıde svetınkıde yengec olacak nasıpse bacılar....patlama var yengec burcunda....zemuszemuskız nehır su edvard ıcın verdıgın mucadeleye gozlerım yasardı sen cok yasa e mı canımkaydirigubbakcemile5
Allah senden de razı olsun inş. tatlım :CüvCüv: a.s.radyoloji,m görev tamam
herkes hakkını helal etsin lütfen
allah herkesten razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?