- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.381
Ooo swetimde burdaymış..
Kız gece 3 te yatmışsın nası kalktın sabah :)
günaydınnnn yavrumm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5Çileeem günaydın..
cınsıyet konusunda ozel gıttıgımız dr kız dedi kaynanam cok sevındı sevınsın garıbın kendı kızı olmadıgı için 2 oglu olmuş eşim 1bucuk yasındayken kocası trafık kazasından ölmuş kocası yaşasaydı kız olana kadar doguracakmış eşide cok istıyormuş ama Allahın takdırı tabi
bende daha baktırmıycam dıyorum da eşim netleşsin istiyor cınsıyetı bakalım sağlıklı olsunda suprız olsun süprizzzzzsüprizzzzz
Pinkim hepimiz ayrı ayrı kaç kere sorduk tedavin hakkında.
Hele ben kaç kere sordum.
Hiç yanıt vermiyorsun. Rahatsız mı oluyorsun sormamızdan acaba:sinifsinif:
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
swetemm gece en son saat 4 ü gösteriyordu hala uyanıktım sürekli sağa sola dönmekten belimin ağrısından uyuyamadımkii ama ha daldım ha dalacam diye yataktanda çıkmadımm bilsem gelirdim yanınaaa canımm sana tarihini sormuştum ne zaman doluyor diyee az kaldı ama inşallah dediğin gibi bir çırpıda doğurursun sağlıcakla kucağına alırsın meleğiniiii:1hug:
lotusumm canımm yeni evinde güle güle oturr huzur ve mutlulukla bolluk ve bereketle tüm sevdiklerinle inşallahhhhhha.s.
berinimm kız erkek farketmez tabi yeterki sağlıklı olsunlar ama şimdiye kesin olması gerekiyordu ne bileyim doktorum ilk ne dediyse o çıktı azramda da bunda da ki kaç haftalık oldun yaniiiii:sm_confused:
pinkimmm aminnnnnnn diyorum duana inşallah herkeze nasip eder yüce Rabbimm:Saruboceq::Saruboceq:
elifim hoşgeldinnn canımmma.s.
nehirim edfırtçım benimmm:1hug:
nevinimmm güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah canımm hani derler ya dönüşün muhteşem olsun inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktan
denefim çileğim radyolojim alhanım mumucum nazım gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruzz canlarımmmmŞenizŞeniz
myhopem benım ufaklık bı turlu gostemedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba.....
gülyüzlümü çok merak ediyordum.eski msjlarına baktım.buraya takılıyormuş.kaydirigubbakcemile5
topiğiniz çok güzelmiş.paylaşımlar çok güzel....opuyorumnanaktan
ben de ara ara takılırım izin verirseniz....:kedi:
tedavideki arkadaşlara hayırlı tedaviler dilerim.bebiş bekleyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum...a.s.
elif aramıza hosgeldın canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?