Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaydıınn

Elif.m hoşgeldiinnn

Lotusum hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun evin inşallah..
Çook az kalmış ozaman doğuma yaa..Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah canım..
Edward:asigim: Edward:asigim: Edward:asigim:

Çileeem günaydın..Denef abla günaydıın..Radycim aşağıda görünüyorsun günaydıın.
Sen ne zaman hasta olcan rady?

Ooo swetimde burdaymış..
Kız gece 3 te yatmışsın nası kalktın sabah :)

uykuyu unuttuk zaten canım
bir gece uyusam bir gece uyumuyorum
dur bakalım defne sultanım gelince uyutacak mı?
daha
ay annem gelsin artık yaaaaaa
ben özelidm onu.
hayal ediyorum inanamak istiyorum ben anne oluyorum diye
hala hayal geliyor.
ah dualrınzıda beni unutmayın anacığım
kolaycacık doğurayım:) pıtttt diye kızımı kollarıma alayaım

günaydın bacularum....kaydirigubbakcemile5

Elifcim topiğimize hoşgeldin...Allah gönlündeki muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.....

Nevincim,hadi hayırlısıyla git gel canım...hayırlı haberlerle bizlere geri dönersin inşallah...sendede elti çok galiba...ohhhh ne güzel bende hiç yok...

nehircim,ben gezmeyi çok seviyorum canım...ah ah ah eski halim olacaktıda hayatın tozunu attırırdım...ama o takatım yok artık...ben sana boşunamı diyorum bekarlığın tadını çıkar diyezemuszemus

Alhanımız ne yaptı acaba...ağrıları nasıl oldu???

Radyolojim,myhope,çileğim,mumucum,swetim,pinkcim,denefim,berincim sizler de iyisiniz inşallah hepinizi öpüyorum

selam kızlar hayırlı günler bizde geç kalktık bugün tatildi eşime işlere başlamadan bakim size dedim iyisinizdir inş..
swetim canım hayırlısıyla doğurursun pıt diye inş ALLAHIM bu yolda fazla eylemesin derler hayırlısıyla zamanı geldiğinde çabucak kavuşun kızınla inş darısı başımıza yaaa bende çok istiyom hayırlısıyla nasip et ALLAHIM hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğurmayı büyütmeyi nasip et amin inş:Saruboceq: :Saruboceq:

cınsıyet konusunda ozel gıttıgımız dr kız dedi kaynanam cok sevındı sevınsın garıbın kendı kızı olmadıgı için 2 oglu olmuş eşim 1bucuk yasındayken kocası trafık kazasından ölmuş kocası yaşasaydı kız olana kadar doguracakmış eşide cok istıyormuş ama Allahın takdırı tabi

bende daha baktırmıycam dıyorum da eşim netleşsin istiyor cınsıyetı bakalım sağlıklı olsunda suprız olsun süprizzzzzsüprizzzzz

evet canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşşa.s.

Pinkim hepimiz ayrı ayrı kaç kere sorduk tedavin hakkında.

Hele ben kaç kere sordum.

Hiç yanıt vermiyorsun. Rahatsız mı oluyorsun sormamızdan acaba:sinifsinif:

Pinkim hepimiz ayrı ayrı kaç kere sorduk tedavin hakkında.

Hele ben kaç kere sordum.

Hiç yanıt vermiyorsun. Rahatsız mı oluyorsun sormamızdan acaba:sinifsinif:

ne sordun canım kaçırmış olabilirim geriye dönüp okumadığım zamanlardamı sordunki acaba:bbo:
tedaviye henüz başlamadım ah bir başlayabilsem hayırlısıyla adetimi bekliyorum 3-4 gün sonra o zaman dr a gidicem bakalım ne diycek uygun görüp başlıyalım derse başlıycaz tatlişim işte böyle canıma.s.

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
swetemm gece en son saat 4 ü gösteriyordu hala uyanıktım sürekli sağa sola dönmekten belimin ağrısından uyuyamadımkii ama ha daldım ha dalacam diye yataktanda çıkmadımm bilsem gelirdim yanınaaa canımm sana tarihini sormuştum ne zaman doluyor diyee az kaldı ama inşallah dediğin gibi bir çırpıda doğurursun sağlıcakla kucağına alırsın meleğiniiii:1hug:
lotusumm canımm yeni evinde güle güle oturr huzur ve mutlulukla bolluk ve bereketle tüm sevdiklerinle inşallahhhhhha.s.
berinimm kız erkek farketmez tabi yeterki sağlıklı olsunlar ama şimdiye kesin olması gerekiyordu ne bileyim doktorum ilk ne dediyse o çıktı azramda da bunda da ki kaç haftalık oldun yaniiiii:sm_confused:
pinkimmm aminnnnnnn diyorum duana inşallah herkeze nasip eder yüce Rabbimm:Saruboceq::Saruboceq:
elifim hoşgeldinnn canımmma.s.
nehirim edfırtçım benimmm:1hug:
nevinimmm güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah canımm hani derler ya dönüşün muhteşem olsun inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktan
denefim çileğim radyolojim alhanım mumucum nazım gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruzz canlarımmmmŞenizŞeniz

myhopem benım ufaklık bı turlu gostemedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

myhopem benım ufaklık bı turlu gostemedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmm utangaç olacak demekkiiiiiii canımm yaa sağlıklı olsunlarda ne zaman gösterirlerse göstersinler dimiiii bu arada ayrıntılı usg yaptırmayacanmı zamanın geçmiş nerdeyse onun için bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar yapılması tavsiye ediliyo gerçi ben 24+3 te yaptırdım ama o da doktordan istanbuldan geldiğinden herzaman yoktu inşallah gerek yoktur tabi de ne bilem insanın içi rahat ediyo iştee

kızlar merhaba.....

gülyüzlümü çok merak ediyordum.eski msjlarına baktım.buraya takılıyormuş.kaydirigubbakcemile5
topiğiniz çok güzelmiş.paylaşımlar çok güzel....opuyorumnanaktan

ben de ara ara takılırım izin verirseniz....:kedi:

tedavideki arkadaşlara hayırlı tedaviler dilerim.bebiş bekleyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum... a.s.

gülyüzlüm nasılsın canım??? bak araya araya seni buldum kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

başkentte başlamıştın değil mi?
dr un kim? ne aşamadasın.yumoşlar ne zaman toplanıcak.Anlat biraz seni çok merak ettim...opuyorumnanaktan

kelebeğim hoşgeldin tatlım özlemiştim seni nasılsın iyisindir inşŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…